המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

אלרוס

New member
"חיובי" אמר ראלף

הוא שם שלושה מטבעות של קורטר כטיפ למלצר "מישהו רוצה טרמפ?" הוסיף כשהוא זורק ותופס את המפתחות שלו ופונה לכיוון היציאה.

The Evil Rabbit

New member
<ג'ייק>

"אתה מזלזל בכישורים שלי, ראלף? אתה אולי יודע לנהוג, אבל האם יש לך את ה*כלים*? האם אתה יודע לטוס בהליקופטר או במטוס? אתה יודע לתפעל טנק? אני יכול להשיג את הכלים ואת האנשים המתאימים לטייס. ובנוגע לתפעול טנק..." הוא אומר וטופח לעצמו על החזה. מל"ד: זה רק אני, או שאף אחד לא עדכן את ראלף בפרטים של המשימה?

אלרוס

New member
ראלף השתעל קלות

"אז כמו ששאלתי, אתה רוצה טרמפ? ולגבי הטנק וההליקופטר, זה ייצור הרבה רעש... אבל אולי זה טוב" מל"ד:[ 1. נכון, ראלף לא מעודכן והוא לא יודע את הפרטים. 2. תנסה להיות קשור להודעה שמעליך, השיחה התפתחה די הרבה מאז הצחקוק של ראלף, זה היה קצת לא קשור..

DDN

New member
מל"ד, נא לקרוא:

אני נותן לשאר השחקנים להגיב עד מחר ב11 בבוקר. אנא מכם, אם אתם לא יכולים להגיב לפחות פעם ביום, תודיעו. אל תתקעו את המשחק.

DDN

New member
פינת הרחובות חירות וצדק

הייתה מקום די חשוך ונשכח בעיר. המחסן עליו דיברה גברת אנדרסון היה בניין גדול ורעוע, כמובן עם שלט "שטח פרטי - הכניסה אסורה". גשם התחיל לרדת על העיר, וברקים היכו בשמיים. איזה זמן ומקום לנהל עסקים! ----------------------------------------------------------------------- מל"ד: כשתסיימו את שיחת הדמויות שלכם למעלה, תמשיכו מכאן. היות שדרגורן משחק את ראש הצוות, הוא ירשום את ההודעה הראשונה כאן.

דרגורן

New member
אורליון כיווצה כתפיים בתוך המעיל

היא הגיעה כעשר דקות לפני הזמן, בהליכה קצובה. "למה אני לא מופתעת מהעובדה שזאת חורבה?" היא הוציאה ידיה מחוץ לכיסי המעיל, שיפשפה אותן, ונשפה עליהן.

DDN

New member
ה"חורבה"

נראתה מבחוץ כמו מחסן ישן, מהסוג של בניין גדול עם תקרה גבוהה, מהסוג ש. . .. ש.. . .. היו מייצרים בו רכבי מלחמה. כן. זה מבנה מאותם מבנים צבאיים ישנים. ברק נוסף האיר את השמיים. אולי המקום הזה הוסב להיות מחסן, בעבר הוא בבירור שימש לפחות כחנייה לרכב צבאי כלשהו. הברק הבא האיר סמל שנראה כמעט מחוק על הקיר. הוא דמה לסמל של צבא ארצות הברית. המרחב הגדול מסביב לבניין עזר להגיע למסקנה שאותו בניין יכל להיות גם מחסה למטוס קטן. הברק הנוסף האיר בחור שנשען על דלת המחסן, נראה שמנסה להדליק סיגריה בגשם. בין הגדר הארוכה והמאיימת, השלט הגדול, והברקים, עושה רושם שהוא מרוכז יותר בסיגריה שלו מאשר בצפייה על הכניסה.

כעבור 5 דקות

נעצרה ליד אורליון רולס רויס מפוארת ממנה יצא אדי לבוש חליפה ועניבה ואמר: "שלום, מה שלומך הערב. אנחנו הראשונים שהגיעו?"

DDN

New member
רעש מנועים חזק נשמע.

וכמה קריאות, צהלות. חלקן בניב של ספרדית. חמישה טרקטורונים נסעו במהירות לכיוונכם. "הא הא, חאבייר! הפעם תפסנו אותך!" הם צועקים, אחד הטרקטורונים עוצר, דורך מטול שהכין מבעוד מועד, ויורה טיל אל כיוון המכונית המפוארת. פיצוץ חזק ההדף מעיף את הסובבים לצדדים. "הא הא! הראינו לו מה זה!" הם צוחקים בזמן שהמכונית עולה באש, שני טרקטורונים מתחילים לנסוע במהירות לכיוון המדורה החדשה, מקלעים בידיים, אחד מהם יורה כדורים באוויר.

דרגורן

New member
"קיבינימט!" אורליון השתופפה ליד

הגדר. היא שלחה ידה לעבר האקדח שעליה, ווידאה כי הוא דרוך ונצור. "הבחור בהחלט יודע לדפוק כניסה, חבל שהוא דופק על דלתות הגהנום בדרך!" היא קיללה חרישית. זורקת מבט לעבר השער, ואז לכיוון המכונית הבוערת - לאחר שבריר שנייה, היא מתקדמת בכפיפה לעבר הפתח, כאשר היא משתדלת לשים את המכונית הבוערת בינה לבין הטרקטורונים.

DDN

New member
זה נראה כמו חיסול חשבונות במאפיה

הלטינית. שני החבר'ה על הטרקטורונים ממשיכים לירות אל תוך המכונית, תוך כדי צעקות "לא כ"כ אמיץ עכשיו, האה חאבייר?"" ריח העשן והגומי השרוף לא כ"כ נעים לאף, ואור לא רואה את אדי. היא שומעת רעש שכנראה שייך לרכב מסוג אחר שמתקרב, אבל הלהבות לא מאפשרות לה לראות כמו שצריך את הרחוב. היא מגיע עד הכניסה בגדר של המחסן, ושמה לב שאותו בחור מעשן לא נמצא ליד הפתח של המחסן עצמו. הדרך לשם נראית נקייה, חוץ מכמובן העובדה שהיא תהווה בה מטרה לחבר'ה השמחים והרובים שלהם. מספר ארגזים שזרוקים בסביבה עשויים לעזור לה כמחסה.

דרגורן

New member
'אני צריכה פעולת הסחה'

היא משתופפת יותר ומנסה לפרוס את המעיל כך שהוא יתמזג עם מה שאפשר. "כנראה הפה הגדול שלו, או הידים שלו סיבכו אותו במשהו שהוא לא יכל לצאת ממנו הפעם" בהתקדמות איטית, היא עוברת את הפתח, ורצה לעבר הארגז הקרוב. רצה מספיק לאט, כך שהיא עדיין שפופה. מאחורי הארגז, שמסתיר אותה בקושי, היא מחכה. הדם פועם באזנייה, והנשימות שלה קצובות. לאחר ספירה של 5, היא רצה לעבר הארגז הבא, עכשיו נזהרת קצת פחות. צרור יריות מעיף את הארגז מאחוריו היא הסתתרה לפני רגע, גורם לאור להשתנק בפחד, ולרוץ מהארגז השני ישירות לעבר הכניסה

DDN

New member
הכל קרה מהר מדי,

אור לא הספיקה לייצב את נשימתה מול פתח המחסן, כשיד לפתה אותה פנימה ומשכה אותה אל תוך הבניין. אקדח גדול הובא מול עיניה, בעוד היד שמשכה אותה פנימה הצמידה אותה לקיר. זה היה הבחור המעשן. "מי את? וממי את בורחת?"

דרגורן

New member
"אנדרסון קבעה איתי פה"

אור החליטה שהכי חכם יהיה למסור את שם המעסיקה בתור התחלה. "אני אורליון, ואני בורחת מכמה מטורפים על טרקטורונים, הם לא רודפים אחרי ספציפית, אבל הם יורים בכל מה שזז" לאחר שהיא סיימה את המשפט, אור העיפה מבט מסביב, בשביל לראות איפה היא נמצאת. "מי אתה? ואיפה אנדרסון?"

DDN

New member
"אני ריק", הוא אומר.

הוא הרפה ממנה. "סוכן ביטוח". אמר בחצי חיוך. היא ראתה מחסן גדול, כמעט ריק, עם מעט ארגזים ושני רכבים קטנים בצידו השני. לא הייתה תאורה, התאורה שבעזרתה ראתה הייתה ברק שעבר בחוץ. ברק נוסף מגלה צל של דמות באמצע הבניין. "אני אאלץ לסרוק אותך ולחפש נשק", אמר בחיוך, "לפני שאני אתן לך להתקרב אל גברת אנדרסון"

דרגורן

New member
"אין בעייה, אני מכירה את הנוהל"

היא שולחת ידה למתניים, מוציאה את המחסנית, מרוקנת את בית הבליעה, ומגישה לו את האקדח. לאחר מכן היא פורסת את המעיל שלה לצדדים, ונותנת לו לחפש. "סוכן ביטוח, הא?" היא אומרת בחיוך, "עושה רושם שאתה מוצלח בעבודה שלך, כי אני יכולה להגיד לך שאני מרגישה הרבה יותר בטוח עכשיו!"

DDN

New member
הוא מחייך

וידיו עוברות על גופה ביסודיות. "ביטוח ובטחון זו העבודה שלי, ואני לוקח אותה ברצינות" הוא אומר, ומצביע לכיוון פנים החדר, "גברת אנדרסון מחכה לך שם, אם הצלחת בין הברקים לראות אותה. אני אשר פה ואדאג שאף אחד מאותם ליצנים מקסיקנים לא יחליטו לפרוץ למסיבה שלנו". אור נדלק בהמשך החדר, צמוד לאחד הקירות. גברת אנדרסון ישבה שם ליד שולחן, כוס שתיה מלאה לידה, ובשולחן מולה מקום לארבעה אנשים.

דרגורן

New member
"אנחנו נפגשות בשנית"

אורליון לקחה כיסא, והתיישבה. "אני לא בטוחה שאדי יהיה עימנו היום" אור נשענת לאחור "הלימוזינה שלו התפוצצה לפני כמה דקות"

DDN

New member
גברת אנדרסון גלגלה את עיניה

"מתי אנשים יבינו שכדי להימנע מצרות הם צריכים לא לבלוט בשטח?" היא נענעה בראשה בחוסר שביעות רצון. "אז את כאן לבד? את מוכנה לבצע עבודה של מספר אנשים ולקחת את כל השכר לעצמך? או נמתין מעט לאחרים?" המחשב הנישא של גברת אנדרסון היה מונח על השולחן, ופתוח. ובפינת הישיבה שלכם נראה שה"משרד" הזה הוקם בחופזה. שאר המחסן היה אפלולי משהו, לאור הייתה הרגשה שהיא, גברת אנדרסון והאדון הסוכן הביטוח לא היו האנשים היחידים במחסן הזה.

למעלה