המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
"בינתיים לא קיבלתי הוכחות שאתם

שווים את הכסף", היא אומרת באדישות, "תוכיחו לי שאתם יותר מסתם חבורת חובבנים, ותקבלו את כל הכסף שהובטח, ואולי אפילו יותר. אחרי השלמת המשימה כמובן".

אלרוס

New member
"הכסף שהובטח"

הוסיף ראלף "הוא 600000" הוא גירד בסנטרו "אבל אני לא אוהב להיות קטנוני, אז אלא אם כן יש לך משהו להוסיף, אני אשמח להסתכל על המכוניות שם מאחורה, או ללכת לדרכי..."

דרגורן

New member
"ומה יחשב הוכחות בעינייך.....אמה"

אורליון רוכנת קדימה, ונדמה כי עינה השמאלית בוהקת באור. "כפי שאמרתי קודם, אני אריץ את ההצגה אחרי שתסיימי את התדריך" היא לוקחת את הדיסק, "אז כשכולנו מחכים - המשכי"

The Evil Rabbit

New member
מכונית מיצובישי פשוטה מגיע לכתובת.

ג'ייק יוצא ממנה, מסתכל על המכונית המפוחמת שלידו, ושורק. "אופסי, נראה שלמשהו הייתה בעיה קטנה..." הוא אומר ומצחקק. טוב, הם בטח בפנים הוא חושב לעצמו ונכנס פנימה. ------------------------------------------------ מל"ד: אני מצטער שלא הגבתי בזמן האחרון, בימים שישי-שבת התכוננתי למבחן גדול במתמטיקה, ואתמול לא היה לי זמן. שוב, אני מצטער, זה לא יקרה שוב. דני, את הרקע שלי תקבל מחר.

אלרוס

New member
ראלף נשען לאחור

ומהנהן לאור עם מבט מתרשם. הוא חוזר ומביט בעניין בגברת אנדרסון.

DDN

New member
"עוד אנשים אמורים להגיע?"

שואלת אנדרסון בעצבנות כשהיא רואה את הבחור שמגיע ונכנס, אחרי שעבר כמובן בדיקה מקיפה של ריק איש הביטוח, היא מביטה באור, "אני מבינה שהצוות שלכם לא בדיוק סגור". היא נאנחת ומסובבת אליכם את המחשב הנייד שלה, אתם יכולים לראות סכמה שלה בניין. "מה שאתם רואים זה את האי הויט עם המפעל עליו. סביב האי מפטרלת ספינה של משמר החופים, ובנמל של האי עצמו יש משמר. הדבר המעניין הוא, שאני משוכנעת שלראש האבטחה של הויט יש ראדר, שיזהה רכבים שמנסים להתגנב למפעל שלהם, ככה שתצטרכו חוסם ראדר, או פשוט לשחות אל האי. בתוך הבניין עצמו, לב המחשב שלהם נמצא בקומה 6, מוגן על ידי שומרים וגם על ידי מערכת ממוחשבת מתוחכמת, התוכנה בדיסק אמורה לפרוץ אותה". היא עוצרת כדי לקחת אוויר, "עיקר הבעיה שלכם יהיה להגיע לאי בלי להתגלות, ולצאת ממנו אחרי שלקחתם את החומר. סביר שכ5 דקות אחרי שהוירוס יתחיל לעבוד במערכת שלהם, הם יעברו לכוננות. יש כמה רחפות על הגג שלהם בד"כ, אם תצליחו לשבש את הגנת הקרקע-אוויר שלהם, ואת הרחפות האחרות, אולי תוכלו לנצל אחת מהן כדי להימלט". היא נשענת חזרה על הכיסא שלה, "עוד משהו?"

דרגורן

New member
אור מהנהנת "האם זה הניסיון הראשון

שלכם להגיע לאי?" "מיהם השומרים? חברת אבטחה?" "במה הם חמושים?" "איזה ציוד את מספקת לנו, מלבד הדיסק?" "איפה אנחנו פוגשים אותך אחרי המשימה בשביל שאר הכסף?"

DDN

New member
אנדרסון מחייכת

"כן, זה הנסיון הראשון שלנו להגיע לאי, חברת השמירה היא חברה פרטית בבעלות של אחד מאריות הים של הצי לשעבר, הם חמושים בכל טוב, ועלולים להיות חמושים בנשקים חדשניים שהם פיתחו. ציוד? מלבד הדיסק? לא חשבתי על לספק לכם ציוד. אם יש משהו מיוחד שאתם צריכים, אני מכירה סוחר שאני יכולה להפנות אתכם אליו, יסדר לכם עיסקה טובה. אותי תפגשו, באותו מקום בו נפגשנו לראשונה, שם תראו לי את הסחורה, ואז ניפגש במקום דיסקרטי יותר להחלפת הסחורה בכסף.

דרגורן

New member
"תודה, אבל לא תודה"

אור מתיישבת זקוף ומחזירה את הדיסק לשולחן. "הכסף שאת מציעה לא מכסה על ההוצאות שפעולה כזאת גוררת, את מציעה לנו לעשות עסקים עם סוחר שלך בשביל ציוד, את מצפה שאנחנו נלך ראש בראש מול אריה ים לשעבר במגרש הביתי שלו, היעד דורש צליחת מים, ומדובר על צוות שמעולם לא עבד ביחד בעבר" היא ממניפה את ידה לעבר שלושת האחרים וממשיכה "וגם לא בטוח שכל החברים בצוות הזה, עבדו במקצוע בעבר או בצוות" היא מניחה את ידיה על השולחן, מזיזה את הכיסא לאחור, וקמה ללכת

DDN

New member
"האם באמת כסף הוא הנושא פה?"

שואלת גב' אנדרסון, "או האם את מפחדת שנגסת בחתיכה גדולה מדי, שאת לא יודעת איך לבלוע? כל הכסף שבעולם לא יעזור לך אם את הולכת למשימה עם חבורת חובבנים שאת לא מכירה ולא יודעת אם ניתן לסמוך עליהם. אני לא חושבת שכסף הוא הבעיה העיקרית שלך כאן, במיוחד היות ובחורה מוכשרת כמוך יכולה לתכנן את המבצע הזה בגג 10K דולר הוצאות"

"יש לי שאלה"

אומר אדי "את יודעת בדיוק איזו חברת אבטחה עובדת איתם? את יודעת על אמצאי אבטחה נוספים פרט לשומרים? מערכות אזעקה? אולי גדרות חשמליים?" הוא פונה לאורליון "לפי התאור ששמעתי נראה לי שעדיף להגיע לאי בצלילה" הוא פונה שוב לאנדרסון "את לא יודעת במקרה על מצב זיהום המים שסביב האי?"

דרגורן

New member
"אדי, היא כבר ענתה על חברת האבטחה"

אורליון נאנחת ומסתובבת, "כן, יתכן ואם הצוות המקורי שלי הייתי יכולה להריץ את הדבר הזה בעשר לגולגולת. אבל אין לי את הצוות המקורי שלי, אין לי את הציוד של הצוות שלי, ואלו האנשים שהגיעו להודעה שאת פרסמת...." היא עושה צעד לעבר השולחן, נראיית עייפה, נראה שהעין שלה נוצצת לרגע עד שהיא מגרדת אותה ומסתירה אותה בידה. "למתי את צריכה את הדבר הזה? אילו משאבים את יכולה להעמיד לרשותנו? אני יודעת שיש לכם מתקני אימונים מתאימים, ואת יודעת שזאת התאבדות לצאת למשימה הזאת ככה...." אורליון מפזרת את שיערה, והוא מסתיר חלקית את הפרצוף והעיניים. "או שזה היה תרגיל מתוחכם, ועכשיו את מוציאה את הצוות האמיתי שגייסת?"

DDN

New member
"אם זה היה תרגיל מתוחכם"

אומרת גב' אנדרסון, "זה לא יהיה מתוחכם מצידי להצהיר על זה, נכון? בכל מקרה, נכון, יש לנו מתקני אימון שיוכלו לעמוד לרשותכם. אנחנו צריכים את התוכניות הללו בהקדם האפשרי, מה שאומר שאתם יכולים לקבל כשבועיים להתכונן למשימה. אם תנקבי ספציפית בציוד מיוחד שאת צריכה, אולי נצליח לארגן אותו בשבועיים אלו. ובנוגע לצוות אמיתי? הלוואי שהיה לי 'צוות' אמיתי שגייסתי, אבל יש לי איש אחד, שיחבור אלייך בנסיון. קוראים לו אקסל, והוא המובחר במקצועו. אקסל?" בעודה אומרת זו, מתגשמת דמות של אדם ממש לידכם, הוא מרים מיד ידיו באוויר, כדי להראות שאינו בא להזיק לכם. "חליפת הסוואה", אומרת גברת אנדרסון, "זה אחד הפטנטים שהם פיתחו. אקסל עבד במפעל שלהם בפורטלנד, והגניב לנו משם מספר פטנטים. אתם יכולים לשאול אותו שאלות. הוא אגב, יחבור אלייך בהנהגת הקבוצה".

"טוב מר אקסל"

פונה אליו אדי "אתה יכול להגיד לי במדויק באיזה סוג אבטחה משתמשים באי? אני לא מדבר רק על שומרים אלה גם על מערכות אזעקה כלבי שמירה גדרות חשמליים וכל דבר אחר שנועד להרחיק פולשים" "מגיעות אניות מטען לאי?" "אתה יכול לסדר לי חליפה כזאת"

DDN

New member
"כמו שאמרה אמס"

אומר אקסל. יש לו קול עבה, הוא שחום משהו ועיניו חדות, "עבדתי במפעל שלהם בפורטלנד. אני לא יודע בדיוק באיזו מערכת אבטחה הם משתמשים. את שם חברת האבטחה שלהם היא נתנה לכם. סביר שהבניין שלהם מוקף בגדר, אבל לא חשמלית. במשך היום, פעמיים בשבוע יש שם סיור מודרך של תיירים שמטייל באי ועובר בקומות התחתונות. לגבי אוניות מטען - כן. מגיעות לשם. לגבי חליפה - לא"

אלרוס

New member
ראלף הקשיב לכל מה שנאמר

חשב, הנהן קלות במהלך השיחה ואמר "יש להם במקום אחר משהו מאוד שמור? משהו שאם אנחנו נעשה בו פעולת הסחה גדולה, הם באמת יאמינו שזה הדבר האמיתי ויורידו כוחות משאר האיזור? הבדיקה הבטחונית בסיורים, נעשית לפני או אחרי העלייה לאוניה? מה המשכורת שהשומרים מקבלים? אפשר יהיה לשחד אותם? ויכול להיות שנצליח להחביא את המכונית החמודה שלי בתוך מכולה של מטען שנכנסת לנמל? בעיקרון, אני מאמין שאנחנו צריכים להביא את כל הציוד שלנו לשם בנפרד מאיתנו, אלא אם אנחנו מוכנים לשחות את כל הדרך... סה"כ, ל עוד אנחנו פועלים במודעות לחוקי מרפי, יש לנו סיכוי קלוש להצליח, אבל עדיין קיים"

"להגיע לאי יכול להיות פשוט"

אומר אדי "אנחנו סתם חבורת תיירים שבאה לראות את האי" הוא פונה לראלף "לגבי המכונית שלך, זה יכול להצליח השאלה היא מה רמת השמירה של אניות המטען הבעיה היותר גדולה תהיה להסתיר את המכונית שנהיה על האי. לגבי השוחד-לא הייתי סומך על זה. מה ימנע מהשומרים לבגוד בנו? הם גם יכולים להשתפן"

אלרוס

New member
"כמו שאמרתי"

הגיב ראלף "הבעיה היא לא להביא את עצמינו לאי, זה כמו שאמרתי החלק הפשוט, הבעיה היא להביא את הציוד"

למעלה