המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

אלרוס

New member
"נו באמת..."

אמר ראלף "דבר ראשון- רולס רויס? מה אתה מצפה? אתה כל כך רוצה למשוך תשומת לב?" הוא הכניס את מפתחות המכונית לכיס המעיל "דבר שני- אני לא מאמין שמישהו היה טועה בזיהוי של רולס רויס, אבל זה לא משנה, רק תוודא להתרחק מצרות כאלו כשאני בסביבה" ראלף החל לזמזם את "היי ג'וד" ונראה כאילו הוא נזכר במשהו "אגב, איפה האחרים, אני יודע שטום נמצא איפשהו בסביבה, אבל איפה אור וג'ק? הם כבר נכנסו פנימה?"

"לא כולם יכולים לבנות לעצמם

משהו כמו הטנק שאתה קורה לו מכונית אבל אני רוצה קצת סטייל ולכן באתי ברולס רויס דרך אגב איך זיהית שהמכונית הבוערת היתה רולס רויס" "אורליון היתה פה מקודם ושהמכונית התפוצצה היא נעלמה דוקא ממנה ציפיתי שתישאר ותילחם" "אנדרסון לא היתה אמורה להיות פה?"

DDN

New member
לאחר שנכנסתם אל המחסן

אתם רואים חלל גדול ומרווח של משהו שכנראה היה פעם האנגר של רכב כלשהו, אור מגיע מהמשך המחסן, ונראה שם שתי דמויות יושבות לשולחן, אתם שומעים דריכה של אקדח, ושומעים מצידכם, "אל תזוזו, או שאני מפוצץ לכם את המוח. מי אתם ומה עיסוקכם כאן?"

"נו באמת"

אומר אדי " כבר ירו עלי מספיק להיום, אולי תוריד את האקדח ונוכל לדבר כמו אנשים מתורבתים"

אלרוס

New member
"באנו בשביל גברת אנדרסן"

אומר ראלף, פותח את מעילו ומראה שאין לו נשק. הוא אומר לאדי "בקשר לרולס רויס- נו באמת... זו מכונית שקשה לא לזהות, ואם אתה רוצה לדעת מה הדבר הראשון שזיהיתי- הפסל נפל, אבל לא נמס..."

DDN

New member
"אם תענה על השאלות ששואלים אותך"

אומר האיש, "נוכל לדבר כמו אנשים תרבותיים. האזור הזה מסומן די בכוונה ב'שטח פרטי, הכניסה אסורה', אז או שיש לך כאן עסקים, או שלא. ואם לא, אז אתה או עושה צרות, או שלא",

אלרוס

New member
"אז כמו שכבר אמרתי"

אמר ראלף "גברת אנדרסון שלחה אותנו הנה, אתה יכול לבדוק, אני לא חמוש"

DDN

New member
הוא בודק אותך, ומהנהן,

"אתה רשאי להיכנס, ומה עם החבר שלך?" הוא מביט באדי במבט צר עין, "אני ריק ד.א, סוכן הביטוח של גברת אנדרסון". אתם רואים שהמחסן הזה, גדול, ובצדו הרחוק יש משהו שנראה כמו שני כלי רכב. באמצע, ליד אחד הקירות ישנו משהו שנראה כמו משרד מאולתר.

אלרוס

New member
"הוא קצת מנופח, אבל הוא בסדר"

אומר ראלף "תוריד ממנו את הנשק, אה, והוא לא חבר שלי..." ראלף ניגש למשרד המאולתר ורואה שם את אור ואישה שהוא לא מכיר (גברת אנדרסון) הוא מתיישב על אחד הכיסאות ופונה אל גברת אנדרסון, לוחץ את ידה ואומר "שלום, אני ראלף, נהג מרוצים לשעבר, לא הכירו ביננו" הוא משתעל קלות (ממש קלות) ומביט לכיוון אור וחזרה לגברת "אבל אני מניח שאת גברת אנדרסון, ערב טוב"

"בבקשה"

אומר אדי ונותן לבחור את האקדח שלו ואז הולך לשולחן מתיישב על אחד הכסאות שם את הרגליים על השולחן ופונה לאנדרסון "מה שלומך?" הוא שואל

אלרוס

New member
ראלף

החליף מבטים בין הכניסה שבה הוא ציפה לראות את טום לבין מבטים על גברת אנדרסון ואור ופנה אל אור "נו, אז על מה דיברנו?"

DDN

New member
גברת אנדרסון הביטה בחוסר שביעות

רצון על הרגליים של אדי שנמצאות על השולחן. "אני לא נוטה לדבר אל רגליים, אם אתה אוהב את הרגליים שלך, הן ירדו מהשולחן עד הספירה של שלוש. אחת. . . ."

"בסדר בסדר"

אמר אדי והוריד את הרגליים מהשולחן "את מזכירה לי את המורה שלי מכיתה ג היא תמיד היתה אומרת: אדוארד תסתובב בבקשה אני לא נוטה לדבר אל גב" הוא אמר וציחקק

DDN

New member
"המורה שלך מכיתה גימל לא הייתה

קוטעת לך את הרגליים על חוסר נימוס לדעתי", עונה גברת אנדרסון בחיוך ומביטה אל שלושתכם, היא מקלידה משהו במחשב הנישא שלה. "ובכן, אני מניחה ששלושתכם מכירים את מפעל הויט, על האי הקטן מול הנמל. במפעל הזה מתעסקים ביותר מאשר רכבים, מתעסקים בטכנולוגיה חדישה ביותר. כל כך חדישה, שאתם לא תאמינו שהיא קיימת, ואת הטכנולוגיה הזו, מישהו מדליף לסינים ולאיראנים. המשימה שלכם, להסתנן למפעל, להעביר אל דיסק חיצוני", היא מניחה קופסה על השולחן, "ולהשמיד את המידע שלהם בעזרת תולעת שנמצאת על הדיסק הזה. השכר שלכם, כמו שדובר, הוא חצי מליון דולר במזומן". -------------------------------------------------------- מל"ד חבל שאחדים מכם הפסיקו להגיב. המשחק יכול לרוץ רק אם אנשים יגיבו מדי יום.

"אמרנו 600000"

אומר אדי ונהיה פתאום רציני "אני צריך ליקנות אוטו חדש וחוץ מזה-מילה זו מילה זה ממש לא בסדר"

אלרוס

New member
"לא יודע מה היה קודם"

אמר ראלף "אבל אם אמרו 600000 זה לא בסדר לשנות את זה" הוא נשען לאחור "אבל יש לך מידע שימושי עבורינו?"

DDN

New member
"למה אתה קורה מידע שימושי?"

שואלת גברת אנדרסון, מתעלמת לחלוטין מנושא הכסף, "אתם מצפים שאני אעשה עבורכם את כל העבודה?"

אלרוס

New member
"לא"

אמר ראלף "אבל אנחנו מצפים שאם יש לך מידע מודיעיני כלשהו שיוכל לעזור לנו, את תתני לנו אותו, אם אין לך, תגידי וזהו..." הוא הניח את ידו על השולחן ורכן קדימה "והתעלמת מהחלק האחר של השיחה, אני לא אוהב שמרמים אותי,אני גם ככה עייף אחרי שהייתי צריך להוציא את הליצן הזה מהבוץ, אז אל תשחקי איתנו בחתול ועכבר, יש לך כאן 3 אנשים מתאימים, ועודשניים שאמורים להגיע, ואם אפילו רבע ממה שהם אומרים נכון, אנחנו נוכל לעשות את זה, אבל אני רוצה לדעת שמה במובטח בהתחה ישולם במלואו."

למעלה