המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
משחק חדש.

היא ישבה בפינה שנראתה נקייה יחסית מעשן הסיגריות, מבטה היה מרוכז בטלויזיה שהייתה תלויה מעל הבאר, ובה דיווח כתב חדשות נאה על אותה מגיפה שעיוותה אנשים וגרמה להם להפוך ליצורים אחרים. גובליניזציה קראו לזה. היא כיסתה את עיניה בידה כשהשידור עבר לצילום תיעודי ויזואלי של התהליך. זה נראה כואב ומזוויע. העוברים והשבים במועדון לא הבינו מה עושה בחורה, שנראית נאה ומבוססת לפי בגדיה בביב שפכים כמו זה. שני גברתנים צעירים שניגשו אליה כדי לחפש חברה ללילה גילו שהיא יודעת, ולא מפחדת להראות, שהיא הרבה מעל רמתם של יושבי המועדון הרגילים. והיא הביטה שוב על יושבי המועדון, בעיניים שמוגנות במשקפי שמש כהות, מחפשת משהו. היא תפסה בידה כווצת שיער כהה וקירבה אל אפה, מתלוננת על ריח הסיגריות שדבק בו. "נו, איפה הם?" שאלה בחוסר סבלנות, מביטה אל השולחן עם ארבעת הכיסאות הריקים לפניה, "עוד עשר דקות ואני מתחילה להוריד להם מהשכר". --------------------------------------------------------------------- מל"ד: משחק מרוצללים, אני המנחה שלו, כל אחד מתאר רק מה שהדמות שלו עושה. השחקנים שמגיעים שמעו שמישהו מחפש "עובדים חדשים", ישנם ארבעה מקומות - ארבעה שחקנים. מה שכן, זו התחלה של העידן ההוא, אז כולם בני אדם, ואין קוסמים. גם קסם, וגם מטי-האדם הם עדיין שמועות ויותר בגדר "הפחדה".

דרגורן

New member
הרוח שרקה במועדון כאשר הדלת נפתחה

כולם כמובן הביטו לעבר הפתח, בעוד המוזג קורא "סגור את הדלת! ולא בטריקה!" הדמות הסיטה את שיערה השחור מפניה, וסגרה את הדלת באיטיות. לבושה במעיל שחור ארוך, גבוהה וצנומה, הדמות סרקה במהירות את המועדון, והחלה ללכת לכיוון הפינה. משכה כיסא, התישבה ואמרה "אורליון. אורליון מק'מרל. שמעתי שאת מחפשת 'עובדים חדשים'"

ליד השולחן

נעמד איש גבוה ורחב שלבש גינס וחולצה בלי שרוולים שהבליטה את שריריו הוא חייך ואמר:"אני מעוניין בעבודה"

DDN

New member
הגברת הביטה בשניכם, כנראה במבט אומד

קשה לכם לנחש מה מסתתר מאחורי משקפי השמש האלו. "אתם לא נראים בעלי יכולת יותר מדי, מה אתם יודעים לעשות? המעביד שלי מחפש חבר'ה בעלי תושיה לפריצה לעבודת קומנדו"

דרגורן

New member
אורליון הביטה בשני הגברים שנעמדו

לידה. הם יכלו להבחין בניצנוץ אדמדם בעינה השמאלית 'סייבר'. "אם את צריכה ממליצים עלי, אני יכולה להפנות אותך לאנשים המתאימים. אבל לפני שאני מפרטת את סיפור חיי, אני רוצה לראות את צבע הכסף שלך, ולשמוע יותר על העבודה" אורליון התיישבה זקוף יותר בכיסא והמשיכה "זאת לא תהיה המלכודת הראשונה שהתחילה במילים 'עובדים חדשים'"

DDN

New member
מל"ד - כמה הסברים. כל השחקנים לקרוא

כמו שציינתי, מדובר על התחלה של (וריאציה?) העולם של מרוצללים. בין שאר הדברים: ממשלת ארה"ב לא נפלה, התאגידים מתחילים לעלות, מעט אנשים ראו קסם, וכולם מפחדים ממנו, מטי האדם עוד לא פרצו בגדול, המקלעת היא דבר חדש לחלוטין, וגם שימוש בקיברה הוא נדיר. בנוגע לדמות של דרגורן, אולי יבחינו בניצוץ בעינה השמאלית, אבל לא ידעו מה זה.

PUMI for ever

New member
הדלת שוב נפתחה, ודרכה נכנס

בחור צנום אך עם זאת גבוה. על ראשו התנוסס כובע קאוובוי מעור, ומעיל העור שעל גופו לא הצליח להסתיר את החולצה השחורה החלקה שעל פלג גופו העליון, ומכנס הג'ינס המשופשף שלרגליו. הוא הביט מסביב, וקלט בזוית עינו את 2 הבחורים המגודלים שעומדים לייד האישה וחשב ברוגע "יופי, ביבוק ורוקסטדי". הוא הלך לבר, הזמין לעצמו וויסקי עם 2 קוביות קרח והלך לאישה; "שלום לך מותק, שמעתי את מחפשת כמה גברברים לעשות עבודה מלולכלת. אני טום. ימ"מ לשעבר, צלף טרור. נעים מאד" הוא קרץ בעינו השמאלית לגברת ורוקן את הכוס.

"תאמיני לי

שאני יודע לעשות מספיק" אמר הבחור הגדול "ואולי גם הקוובוי שלידי יוכל לעזור במשהו. דרך אגב, אני אדי, אדי בראבו"

DDN

New member
היא כמעט חייכה למראה הפוזה של הבחור

"טקסני?" שאלה אותו, היא הביטה באחרים היושבים, ומלמלה לעצמה שהיא שונאת מאחרים, תוך כדי נעיצת מבטים לכיסא הריק.

DDN

New member
ממשיך מפה עבור כולם.

הגברת מביטה בצער לכיוון הכיסא הריק, ומלמלה שהיא שונאת מאחרים, "אבל נו טוב, 600 אלף דולר מתחלקים הרבה יותר יפה ל3 מאשר ל4, לא חושבים?" היא שלחה את ידה אל מתחת לשולחן והוציאה משם מחשב נייד ופתחה אותו לפניה. "ובכן, שלום לכם גברת מק'מרל, מר בראבו וטום, אתם יכולים לקרוא לי גברת אנדרסון. כמו שאתם יודעים, לממשלה שלנו יש מספר לא קטן של בעיות בימינו והיא פנתה לגופים גדולים כדי לעזור לה להתמודד עם חלק מאותן בעיות. כולנו פטריוטים, כולנו רוצים לעזור לממשלה ולטובת הכלל, אבל הבעיה היא שלפעמים הממשלה מעדיפה להעלים עין ולתת כוח לאלו שינצלו אותו לרעה לאחר מכן. המעסיק שלי, מר סמית', חבר בארגון ערפל הארגמן, גילה שאחד התאגידים שמטפל בפיתוח ציוד, תוך מימון ישיר מהממשלה, מוכר את אבי הטיפוס לסין ועוד מדינות באירופה. מה שלמר סמית' אין, זו את ההוכחה. המשימה שלכם, אם תיקחו אותה, היא להסתנן למפקדת תאגיד טרנגייט, להעתיק את רשומות אבי הטיפוס של הפיתוחים שלהם, לצלם דגמים שפיתחו, ולהשמיד להם את הרשומות באמצעות וירוס. אתם תתוגמלו ב600 אלף דולר, כמוסכם. היא סובבה אליכם את המחשב הנייד, שם רצה תמונת וידאו ממקום אחר, בו ישנה מזוודה עם כסף מזומן. ------------------------------------------ מל"ד: המשחק סגור לארבעה שחקנים, אם הכיסא הריק לא יתמלא עד היום בערב, זה יהיה שלושה, מעבר לכאן, כל מי שירצה להצטרף צריך לפנות אליי במסר פרטי. הודעות לא קשורות או מאושרות תמחקנה.

The Evil Rabbit

New member
הדלתות נפתחו,

כשדמות שמנמנה נכנסה לפאב. היא לבושה במעיר עור ארוך וסגור שמגיע עד לקרסוליים ונעליים שנראות יוקרתיות. במבט שני רואים פנים שמנמנות של גבר בשנות ה-30 לחייו, בעל שיער בלונדיני קצוץ ועיינים ירוקות שמסתתרות מאחורי משקפיים שחורות ועגולות. "ג'ייק סקוייר (Sekoyer) לשירותך. הקשבתי לך מבחוץ ואני מקבל את המשימה. "מבצעים מיוחדים" הם השם השני שלי." הוא אומר ומתיישב בכיסא הרביעי.

"נשמע מעניין ומשתלם כלכלית"

אמר אדי בראבו "דרך אגב,אם נבצע את המשימה יותר טוב משמצופה מאיתנו נקבל העלאה"

DDN

New member
"נסיון יפה"

היא חייכה אליו, "אם תבצעו את המשימה בהצלחה, כמובן שנמשיך לעשות איתכם עסקים בעתיד. אם תכשלו, כמובן שלא פגשנו אתכם בחיים". היא הביטה אל הברנש החדש שהתיישב, "ומה הכישורים שלך מר סקוייר? ואיך הצלחת לשמוע משהו ברעש הזה?" ------------------------------------ מל"ד 1. תשתדלו לשרשר אחד לשני. אם מישהו הגיע, תתייחסו לעובדה שמישהו שינה משהו או דיבר ואל תגיבו להודעה הישנה יותר. 2. תפעילו אינטואיציה והגיון. סתם עצה ב2 גרושים.

דרגורן

New member
"150 אלף, זה לא רע. אבל!"

אורליון חבטה על השולחן וקמה "מכוון שאני רואה פה שלושה חובבנים, אני לא בטוחה שהייתי לוקחת עבודה ב-500 אלף עם שלושה זרים, שמתוכם לפחות שני חובבנים" אורליון פנתה לעבר השלושה "אני מניחה שמר בראבו כל כך ותיק ומנוסה בתחום, שהוא יודע כל מה שיש לדעת על המשימה והמעבידים, כך שהוא יודע שאת" והיא מצביעה לעבר המעסיקה "לא מושתלת של המשטרה" פנייה חזרה לשלושה "ואני מניחה שמיסטר סקוייר, גם הקשיב מבחוץ וגם עשה סיאנס עם פאקינג ישו שסיפר לו בדיוק את כל הפרטים הקטנים של המשימה" בפנייה חזרה לאנדרסון "חשבתי שאת רוצה מומחים. אני מאד מקווה שזאת לא הייתה הכוונה!"

DDN

New member
גברת אנדרסון חייכה.

"את צודקת יקירתי, אין לנו צורך בחובבנים שמכריזים על עצמם כגנבים בצורה גלויה כזו. אחרי הכל, כולנו אנשים הגונים, כולנו רוצים להתפרנס בכבוד". היא סובבה אליה חזרה את המחשב הנייד וסגרה את המסך. "אז את ניסית לברר עליי? כנראה עשית עבודה טובה אם בכלל הצלחת להגיע אליי. הפעלתי ארבעה פתיונות ברשת הארגונית". בקולה נשמעת גאווה אמיתית, כאילו היא ממש גאה בזה שהצלחת לברר עליה. או משהו דומה, "ובכן גברתי המוכשרת, בפינת הרחובות חירות וצדק ישנו מחסן. אני אהיה שם היום בשעה תשע בערב עם עוד פרטים על המשימה. אני ממנה אותך ראש צוות. את יכולה להביא את החבר'ה האלה, את יכולה לשכור חברה שלך. בכל מקרה, 600 אלף דולר. אולי אפילו מענק קטן. בהצלחה. --------------------------------------------------------------- מל"ד - עד שעה 23:00 זמן אמיתי יש לשחקנים זמן לדבר בין הדמויות שלהם. בשעה 23:00 אני אפתח הודעה חדשה בשרשור, והמשחק ימשיך משם.

"אז בואי נבהיר כמה דברים"

פנה אדי בראבו לאורליון "אחד-הסיבה שהחרזתי על עצמי כגנב היא שאני יודע מנסיון שאין אף בית כלא שיכול להחזיק אותי. שתיים-אני לא יודע על המשימה הזאת יותר ממה שהתימהונית הזאת הרגע סיפרה.שלוש- זה ברור שלמסימה זו צריך משהו עם כשרון בפריצה למקום מאובטחים ביותר ובתחום הזה אני מספר אחד בבית שלי תוכלי למצוא כמה מחפצי האומנות המפורסמים ביותר שעל היום לא ידעים לאן הם נעלמו בקיצור אני חושב שאת צריכה אותי למשימה הזאת אני לא יודע לגבי האחים בלוז שכאן לידי (הוא סימן בראשו לכיוון שני האנשי האחרים שליד השולחן) אבל אולי גם הם שווים משהוא. דרך אגב אני מציע לך לראות רופא עיניים דחוף נראה שיש לך שם משהוא מוזר"

דרגורן

New member
אורליון התיישבה בחזרה,

"תקשיב טוב, מר בראבו. ואם תצליח להבין ולזכור, אולי תלמד כמה דברים. דבר ראשון - אם אין בית כלא שיחזיק אותך, אז יהרגו אותך. כשמשחקים בהימורים גבוהים, הסיכונים הופכים להיות גבוהים. דבר שני - אם הדרך שלך להוכיח שאתה פורץ כזה מוצלח, היא להכריז על כך בקול גדול, אז אתה לא כזה פורץ מוצלח.... דבר שלישי - אם אתה חושב שאני צריכה אותך, כדאי שתחשוב שנית. אם תצורף לצוות, וזה אם גדול, אתה צריך להוכיח את הדברים שהפה שלך מוכר." אורליון לקחה אויר, והמשיכה "בוא ננסח את זה אחרת לרגע. האם אתה יודע מי אני? האם אתה יודע משהו עלי, על היכולות שלי או על עיסוקי?"

DDN

New member
גברת אנדרסון קמה מהכיסא שלה.

"אני אשאיר אתכם לדבר, להתראות בתשע". היא לקחה את התיק שלה, קמה והלכה, מתעלמת בהתנשאות ממבטים שזרקו אחריה מספר גברים. היה נדמה לכם שהיא מלמלה משהו כשיצאה, בחוסר שביעות רצון.

למעלה