המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
"אז אולי תספרי לי מי את"

אמר אדי בראבו "את מבינה שאם לא תצרפי אותי לצוות לא תוכלי לדעת על הכישורים שלי"

דרגורן

New member
"הצחקת אותי!" היא באמת נראית

משועשעת "אתה תדגים לי את הכישורים שלך, ואז אני אחליט האם לצרף אותך. לא להיפך!" נראה כי היא מנסה להחליט, ואז היא מסמנת למוזג "כוס חלב בבקשה" המוזג מייד הולך וחוזר עם קנקן וכוס, הכוס נקייה ונוצצת (בניגוד לשאר הכוסות המזוהמות יותר ופחות). הוא משאיר אותם על השולחן, והולך. "אז מה אתה יכול לעשות, ואיך אתה הולך להוכיח את זה?" היא שואלת בעודה מוזגת, ושותה

"בסדר גמור"

אומר אדי ואז קם ומתחיל להסתובב במועדון כעבור כמה דקות הוא חוזר ומתישב ליד השולחן "את יודעת מה ההבדל בינינו לבין שאר האנשים בחדר הזה" הוא אומר ומניח על השולחן ערמה של ארנקים "ההבדל הוא שאנחנו נוכל לשלם על מה שנזמין" הוא מחייך חיוך גדול ואז שואל:"מספיק טוב?"

דרגורן

New member
"טוב, אני חושבת שצריך לחזור איתך

ליסודות" אורליון לוקחת לגימה מהכוס. "אילו יכולות אתה חושבת שהוכחת בזה שלקחת לקבוצה של שיכורים, את הארנקים שלהם?" אורליון מתחילה לתופף על השולחן בקצב קבוע, טיק-טק, טיק-טק "האם אתה יודע כמה כסף יש בארנקים האלו מבלי לפתוח אותם?" "ובנוסף, אני רוצה שתפרט מה הדברים הטובים שהוכחת שאתה יודע לעשות, וגם מה הדברים הרעים שגרמת לי לחשוב בתרגיל הזה" אורליון מוזגת כוס גדושה, ולוגמת ממנה באיטיות בעודה מחכה לתשובה

The Evil Rabbit

New member
"את הכישורים שלי, אמרת?"

אני, יש לי קשרים. תני לי שם של נשק, איתור של בן-אדם או הסעה לכל איזה חור שהמעסיק דורש ממני. שלוש שיחת טלפון פשוטות וקיבלת.

PUMI for ever

New member
טום שקע בכמה הרהורים בזמן שצפה

בעונג בחלקה האחורי של גברת אנדרסון, בזמן שצעדה מחוץ לדלת כניסה. הוא ניענע את הכוס שלו בתנועות מעגליות, מנסה לעקוב גם אחרי הוויכוח הקטן שהתפתח בין האנשים שעתיד להיות חבריו לצוות וגם אחרי האנשים ששהו בבר באותו הערב. לאחר כמה דקות הוא שם לב שהכוס שלו ריקה, ועשה צעדיו לעבר הבר. הוא התיישב בכבדות על השרפרף הגבוה, ועם אנחה קצרה ביקש עוד וויסקי. הוא לגם את המשקה לאט, ושם לב כי אחד מחבורת הליצנים שעמד לידה קודם קם לעשות סיבוב בבר. הוא הניח את הכוס על הבר, זרק כמה שטרות שכללו יותר מידי טיפ, וחזר לשולחן. הוא לא שם לב יותר מידי ל-2 הגברים שעמדו ליידו, אבל כן דיבר אל האישה; הוא הטה את ראשו טיפה מטה, והצליף בכובעו למעלה. עם עיניים בוחנות הוא בירך אותה "מיס..."

The Evil Rabbit

New member
מל"ד:

תשרשרו תמיד להודעה האחרונה שפורסמה! כלומר, להודעה שלי, נכון לעכשיו.

PUMI for ever

New member
-->

אין צורך בהדגשות חסרות תכלית שעיקרן העברת הטון הגבוה שבו כביכול נאמרה ההודעה. 1. אם תסתכל טוב טוב, תשים לב שהתחלתי את ההודעה שלי בדיוק מאיפה שהסתיימה ההודעה ששרשרתי אליה. 2. בזה שלא המשכתי את השרשור שאני בכלל לא קשור אליו (השיחה של ה-3 בזמן שהייתי בבר) איפשרתי להם להמשיך לדבר ולהגיב על הדברים שהם עושים בלי שום קשר אליי.

דרגורן

New member
"מצוין לשמוע זאת, מר סקוייר"

"לא אכפת לך אם אעמיד את הכישורים שלך במבחן?" אורליון נעצה בו מבט חודר "יש לי מספר דברים שאני רוצה בשביל לוודא את בריאותינו במשימה הזאת. וכמו כן מה יכולותיך הנוספות?" ומייד אורליון פנתה לטום, "מק'מרל, אורליון מק'מרל. ובכן, טום, ימ"מ לשעבר, צלף טרור, האם יש לך את הציוד שלך איתך? האם תוכל לעשות לנו הדגמה של יכולותיך?"

"בסדר"

אמר אדי "הנה עוד הוכחה" הוא הוציא מכיסו יהלום ואמר:אף אחד מהעובדים במוזאון המדע בעיר לא יודע שהיהלום שמוצג שם הוא בעצם תחיכת פלסטיק ושהאמיתי נמצא אצלי כבר יותר מחצי שנה" הוא הסתכל עליה במבט משועמם ואמר:"עכשיו את מרוצה"

דרגורן

New member
אורליון הביטה ביהלום ופרצה בצחוק

"או שאתה חכם ממה שאתה עושה את עצמך, והבאת זיפוף בשביל לבדוק אותי, או שאתה טיפש מושלם ואינך יודע על כך שאתה מחזיק זיוף!" אחרי דקה של צחוק, היא נרגעת "אבל מה הקשר? רציתי שתגיד לי מהם היכולות שהפגנת כאשר לקחת את הארנקים, ומה היו החסרונות שלך כאשר לקחת אותם. למה אתה מציג לי עוד משהו שגנבת?" מל"ד כמה טיפים: * תגובה של שורה/שתיים לא תעזור לשכנע את אורליון. היא רוצה הסברים. ברחוב יש אלף כייסים וגנבים - למה אדי כל כך מיוחד? * אורליון מאמינה שאם תכשלו במשימה, תמותו. למה שהיא תסמוך על אדי? * אם אדי הוא גנב כל כך מושלם (גנב יהלומים, אוצרות אומנות וכו') אז למה הוא צריך עבודה ב-150 אלף? * דמות צריכה יותר מאשר "רעיון" היא צריכה אופי, חסרונות, יתרונות, יכולות. מה אדי לא יכול לגנוב? מה מעצבן את אדי? מה אדי אוהב? למה אדי רוצה לבוא למשימה? (מלבד כסף, ואם כסף זאת הסיבה - אז למה הוא צריך את הכסף? למה לא לגנוב משהו ולמכור אותו?) מציע לך בחום לדבר איתי או עם דני ב-ICQ או מסרים

"אז ככה"

החל שוב אדי לדבר "זאת באמת היתה שטות מצידי לגנוב את הארנקים אבל אולי עם תשמעי איך הגעתי לתחום העבודה שלי יהיה לך יותר קל להחליט אם את רוצה אותי בצוות את הקריירה שלי התחלתי בתור יועץ בעינייני אבטחה. לאחר שהחברה בה עבדתי פשטה את הרגל אני נשארתי בלי כסף בכלל ואז החלטתי לשדוד חנות מכולת באיומי אקדח בלי להכנס יותר מידי לפרטים נכשלתי ונשלחתי לכלא כאשר נמאס לי מהכלא החלטתי שאני בורח הבריחה היתה קלה מאוד מפני שהכרתי את מערכת ההבטחה של הכלא ואז הבנתי-אני מכיר כל מערכת הבטחה שקיימת ויכל לנצל את זה לטובתי ואז נכנסתי לעסקי הפריצות מהר מאוד הבנתי שגנבת חפצי אומנות היא נוחה מאוד מפני שאני פשוט מוכר את החפצים שאני גונב ונעלם אולי את לא יודעת את זה אבל הערך של חפצי האומנות ירד בהרבה בשנים האחרונות ולכן החלטתי לשנות במקצת את העיסוק שלי אולי אני יכול עדיין להרוויח יותר ממאה וחמישים אלף דולר בגנבת חפצי אומנות אבל המשימה הזאת היא כרטיס הכניסה שלי לעסק את יודעת, אומרים שכשזה מגיע לאהבה לא קיימים המונחים טוב ורע ואני אוהב את העבודה שלי לכן אין לי רגשות אשם ולגבי העובדה שאני יודע לכייס-זה סתם משהו שלמדתי עם השנים"

PUMI for ever

New member
"ובכן בן, מעניין מאד

שאתה מתיימר לדעת לפרוץ כל מערכת אבטחה. מעניין אותי אם תבין שאתה טועה לפני או אחרי המילוי שלך בעופרת, ע"י כמה שוטרים שלא כל כך אכפת להם אם פושע אחד יותר חיי או מת. ולגביך גברת, האם ראית פעם רובה צלפים מקרוב? אם כן - ואני בטוח שכן - את הרי יודעת שאני לא מחזיק על עצמי אחד כרגע. כן יש לי את החברים הקטנים שלי" טום הוא הזיז את המעיל גשם הארוך שלו טיפה הצידה, ועל חגורתנו נתגלו תלויים שני אקדחים "שלא יאכזבו אותי". ועם הסיום הוא סימן עם אצבעו לעבר הברמן, שידאג שתגיע אליו עוד כוס עם הויסקי אותו הוא כה אוהב.

"אני לא אומר

שאני חסין כדורים או משהו ולכן אני הולך בגישה שאם לא רואים אותך לא יוכלו לפגוע בך בניגוד לאנשי ימ"מ שלא מבינים שגם לפושעים יש אקדחים ושלירות עליהם זה לא תמיד רעיון חכם בכל מקרה גם אני דאגתי לעצמי לאמצעי הגנה ליתר בטחון רק שבניגוד אליך אני לא חושב שהוא יציל אותי תמיד" הוא מרים את חולצתו וחוסף אקדח שנמצא בחגורתו.

אלרוס

New member
חריקה חזקה נשמעה מחוץ לפאב

הדלת נפתחה בשקט יחסי, ואיש גבוה, בעל חזות לא מרשימה במיוחד, נכנס פנימה, עוטה מעיל ארוך בצבע ירוק בקבוק, לראשו שיער אדמוני. בידו האחת הוא החזיק מפתחות מרשרשים ובידו השניה הוא הוריד את כפפותיו העבות שעליהן סמל "מקלארן". האיש פתח את פיו ובמבטא גרמני חזק, אמר בשקט "שלום, קוראים לי ראלף, נהג פורמולה 1 לשעבר, כיום עוסק בטכנולוגיה מתקדמת, מצטער על האיחור, לא ידעתי שיהיו כל כך הרבה פקקי תנועה מאולימפיה, 37 דקות שלמות! והכל בגלל איזה נהג משאית מפגר שהחליט לעשות תאונה ולהתמרח על כל הכביש. בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו בן דוד, ששמע שמחפשים כאן אנשים ל'עבודה' מאוד מסויימת. הוא בא לראות אם עדיין מעוניינים בו" ובפנייה לבארמן הוסיף "אפשר בבקשה בירה? ולא, אני לא רוצה את הזבל האמריקאי שלכם". ************************************************ מל"ד: 1. דני איפשרלי להצטרף למשחק 2. אולימפיה- עיר הבירה של מדינת וושינטון- ממוקמת 115 ק"מ מסיאטל.

DDN

New member
מל"ד

המשחק הוא בעיר דמיונית בארה"ב ולא בהכרח בסיאטל. בכוונה נמנעתי ממתן שם לעיר.

אלרוס

New member
מל"ד

אם כך, סליחה, ראו את "אולימפיה" כעיר דמיונית אחרת שמרוחקת גם היא כ115 ק"מ מהעיר הדמיונית בה אנו נמצאים.

למעלה