"טוב, אז יש לנו שעה" אורליון התחילה
לחשב בראש. "צלף וחיפוי - טום" "פריצה והתגנבות - אדי, במידה והוא יצליח לרסן את עצמו" "ציוד - ג'ייק" "רכבים - ראלף. מה שם משפחתך?" "לפני שאנחנו ניגשים לגברת אנדרסון, אנחנו צריכים לוודא כי אנחנו יכולים ויודעים לעבוד ביחד. אבקש כי תשבו ותספרו לי כל אחד בתורו - קצת על עצמו, ומה הוא יודע לעשות, ואני אתחיל" אורליון נעה קלות בכיסא עד שהיה לה יותר נוח, והתחילה: "שמי אורליון (Aurlion) מק'מרל, אל תטרחו לשאול אותי האם זה שמי האמיתי או מהו, אתם יכולים לקרוא לי 'אור (Aur), אורליון, או מק'מרל" לגימה מהכוס "אני מומחית בתכנון ומשא ומתן, יודעת להשתמש ברוב כלי הנשק החמים - לא ברמת צליפה, אבל מספיק טוב. אני יכולה להשיג מידע על כמעט כל אחד וכל דבר, יש לי ידע רב במחשבים, אלקטרוניקה, מערכות אבטחה וניטרולן, והיכולת להשיג עוד במידה ואצטרך" לגימה נוספת "דברים שאתם לא הולכים לעשות, במידה ואתם רוצים לעבוד איתי:" "1. להעיר הערות מטופשות לגבי העין שלי" בעודה היא אומרת זאת, היא מסיטה את שיערה וניתן לראות כי עינה השמאלית היא מכנית. היא מאירה באור אדום, וניתן לראות אותה זזה כאשר הפוקוס של העין משתנה "2. לחטט או לחפש מידע אודותי. אתם יכולים לשאול אותי ישירות, ואם אראה לנכון, אענה" "3. לסתור או להתווכח עם ההוראות או ההחלטות שלי. זה בדגש גדול מאד לשני מצבים - הראשון זה בשטח, והשני מול גברת אנדרסון" "4. לבגוד בי או באחד האנשים היושבים לשולחן זה" לגימה נוספת "טוב, מי רוצה להמשיך?"