המשחק ממשיך כאן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

דרגורן

New member
"טוב, אז יש לנו שעה" אורליון התחילה

לחשב בראש. "צלף וחיפוי - טום" "פריצה והתגנבות - אדי, במידה והוא יצליח לרסן את עצמו" "ציוד - ג'ייק" "רכבים - ראלף. מה שם משפחתך?" "לפני שאנחנו ניגשים לגברת אנדרסון, אנחנו צריכים לוודא כי אנחנו יכולים ויודעים לעבוד ביחד. אבקש כי תשבו ותספרו לי כל אחד בתורו - קצת על עצמו, ומה הוא יודע לעשות, ואני אתחיל" אורליון נעה קלות בכיסא עד שהיה לה יותר נוח, והתחילה: "שמי אורליון (Aurlion) מק'מרל, אל תטרחו לשאול אותי האם זה שמי האמיתי או מהו, אתם יכולים לקרוא לי 'אור (Aur), אורליון, או מק'מרל" לגימה מהכוס "אני מומחית בתכנון ומשא ומתן, יודעת להשתמש ברוב כלי הנשק החמים - לא ברמת צליפה, אבל מספיק טוב. אני יכולה להשיג מידע על כמעט כל אחד וכל דבר, יש לי ידע רב במחשבים, אלקטרוניקה, מערכות אבטחה וניטרולן, והיכולת להשיג עוד במידה ואצטרך" לגימה נוספת "דברים שאתם לא הולכים לעשות, במידה ואתם רוצים לעבוד איתי:" "1. להעיר הערות מטופשות לגבי העין שלי" בעודה היא אומרת זאת, היא מסיטה את שיערה וניתן לראות כי עינה השמאלית היא מכנית. היא מאירה באור אדום, וניתן לראות אותה זזה כאשר הפוקוס של העין משתנה "2. לחטט או לחפש מידע אודותי. אתם יכולים לשאול אותי ישירות, ואם אראה לנכון, אענה" "3. לסתור או להתווכח עם ההוראות או ההחלטות שלי. זה בדגש גדול מאד לשני מצבים - הראשון זה בשטח, והשני מול גברת אנדרסון" "4. לבגוד בי או באחד האנשים היושבים לשולחן זה" לגימה נוספת "טוב, מי רוצה להמשיך?"

"מקובל עליי"

אמר אדי "את כבר פחות או יותר יודעת מה אני יודע לעשות כפי שהבנת מהסיחה שלי אם טום אני מעדיף לא להכנס לקרבות ירי למרות שאם לא תהיה ברירה אני יתמודד גם עם זה"

אלרוס

New member
"שם המשפחה שלי הוא לא עניינך

ביחוד שעם קצת שיטוט בוודאי תוכלי למצוא אותי ברשומות נהגי המרוץ. אולי את יודעת, אבל לפני כ7 שנים ליגת הפורמולה 1 הצטמצמה משמעותית, הקיצוצים גרמו לה להפוך למופע ותו לא, והחליטו לפטר את הנהגים שלא הביאו הרבה רייטינג, ברוב המקרים- החבר'ה הגרמנים, משום מה לבריטים ולאמריקאים לא היתה הרבה אמפתיה כלפינו." אמר ראלף עם מידה מסויימת של תיעוב בקולו. "בכל מקרה, תמיד אהבתי לעסוק במכונאות של הרכב, ככה שביחד עם עוד 3 מכונאים שעבדו עם המכונית שלי עברנו לארה"ב. החלטנו שאנחנו מקימים חברת רכב ותחבורה. לצערינו אין לנו את הכסף להתחיל איתו, ככה שהחלטתי לבוא לכאן לנסות להשיג אותו. בכל מקרה- יש לי כמה כישורים שיהיו יעילים, אני ללא ספק הנהג הכי טוב מביניכם, יש לי ידע במכונאות- אני אוכל להרוס, לכבות, ולהפעיל כל מכונה שעובדת על מנגנון מכני- יעיל במיוחד במקרה של מעליות. אני לא רע בלחימה על הרכב, עם אוטו-תותח שנשלט ע"י הנהג- כמובן יהיה עדיף אם בבריחה מישהו מכם יירה ויתן לי לנהוג בשקט. לגבי נשקים- הכיוון שלי עם אקדחים לא משהו, אני לא אשקר בעניין הזה, אבל תמצאו שהתגובה שלי למצבי לחץ שונים תהיה מעולה, אני מניח שאני אשלוף את האקדחים שיספקו לי ואצליח לירות לפני שמשהו יספיק להגיד 'פרארי'" נדמה היה שאת המילה האחרונה הוא אמר בתיעוב כלשהו.

אלרוס

New member
"וכלל אחד חשוב"

הוסיף ראלף בנימה שנשמעת כאילו הוא חושב שזה מובן מאליו "אל תגידו לי שום דבר על איך שאני נוהג- וזה כולל 'תיזהר- אתה הולך להתנגש בו'"

PUMI for ever

New member
כוס הויסקי של טום הגיע בייחד עם

קריאתה של מק'מרל בשמו ומתן תפקידו. הוא הרים את ידו בזלזול, כמחווה לגברת ולגם חצי כוס. בזמן סיפוריהם של האנשים האחרים הוא לא עשה הרבה חוץ מלסובב את הנוזל הכהה שבכוס שלו, קוביות הקרח התנגשו בקלות בדפנות הזכוכית והשמיעו נקישות מעודנות. עם סיומו של הנהג, טום הרים טיפה את כובעו ודיבר; "ובכן אני טום וויסקונטסון, אבל החבר'ה שלי קוראים לי טום וויסקי. לכו תבינו. בכל מקרה, עבדתי עם שירות הביון האמריקאי, בלשון המעטה אפשר לומר שיצא לי לראות כל חור נידח בעולם, כל עוד יש שם משהו שקשור לסמים. אחרי זה ניסיתי להתקבל לSeals, אבל הבדיקות דם הכשילו אותי" הכעס נשמע בירור בקולו, והוא לוקח עוד שלוק מהכוס "אז הלכתי לSWAT, רק כי שמעתי שיש להם תחרויות שנתיות עם הSEALS בנוגע לתורת לחימה. לא הייתה שנה אחרי ההצטרפות שלי שלא זכינו בתואר הצלפים." הוא לוקח לעצמו שנייה, יוצר אוירה דרמטית במקצת ואחרי עוד שלוק מהויסקי ממשיך "עד כמה אני טוב? בואי נגיד ששימי אותי עם רובה סביר במרחק קילומטר וחצי ואת יכולה להגיד להתראות לעין שגנבת מאחד ה-"מחסלים" (מל"ד: ע"ע שליחות קטלנית) - לא משנה עם כמה שיער תסתירו אותה. אבל בעבודה כזאת אין הרבה כיף. התואר שזכיתי בו, צלף טירור, אומר בין היתר שעם אקדח קולט רגיל ומשתיק קול מעולה, יספיק לי כדור אחד להוריד בנאדם, לא משנה במה הוא ממוגן, או עד כמה הוא מאומן, ולפני שהוא יספיק לומר "פרארי". אז אל תחשבי על לתקוע אותי בגג של בניין עם רובה ו-3 כדורים כדי שאני אפנה לכם את השומר הפנסיונר מהכניסה לבניין." הוא מחייך חצי חיוך, ולוגם את כל מה שנשאר לו בכוס ומניח אותה בחבטה על השולחן.

אלרוס

New member
"לפחות משהו אחד כאן

יודע לפגוע" אמר ראלף במרירות כלשהי. "אני כמו שאמרתי, יכול לשלוף ולירות מהר- פגיעה זה סיפור שונה לגמרי..." ראלף החל להרהר במשהו ושאל "אז מה שוטר כמוך עושה כאן? ואיך אנחנו יודעים שאתה לא מושתל מהמשטרה? בן הדוד של החבר שלי מאוד לא יאהב את האפשרות שיבגדו בו ויכניסו אותו לתא" ראלף סיים את כוס הבירה (המאוד גדולה) שלו והניח אותה הפוכה על השולחן, הוא נעץ בטום מבט מאשים.

The Evil Rabbit

New member
"טוב טוב טוב, מספיק עם הקשקושים,

אז כמו שכבר אמרתי, קוראים לי ג'ייק סקויר. ההתמחות הגדולה שלי היא אנשי הקשר שלי; אני יכול לאתר לכם מידע, להשיג ציוד, להטיס אותנו לכל מיני חורים ולסמוך על זה שהנהג לא יפטפט לו. חוץ מזה, יש לי לא מעט ידע בחומרי נפץ, ונשקים כבדים. אתם יודעים, כל החרא שעושה פיצוצים ושטויות. אמממם, אני חושב שסיימתי.

אלרוס

New member
ראלף התחיל לצחוק חרישית

"דבר ראשון" הוסיף בצחוק "כמו שכבר אמרתי- אני לא חושב שנצטרך לדאוג באיזשהו שלב לגבי תחבורה במשימה הזו..." הוא שסימן למלצר שהביא עוד כוס גדולה של בירה, לגם ממנה לגימה גדולה והוסיף "אם כך, אז יש לנו כאן פורץ רברבן שאולי יצליח להכניס אותנו בלי היתקלויות, צלף מיומן שהיה שייך למשטרה, ואני עדיין לא בטוח שלא 'שתול', בן אדם שעיקר העבודה שלו היא לסמוך על אנשים אחרים, שאנחנו לא יכולים לוודא שאף אחד אחר לא משחד אותם, ובנוסף יודע לעשות גם עבודה שימושית שעושה הרבה רעש, אישה 'נוצצת' שטוענת שהיא יודעת לעשות כל מה שצריך למשימה, ובעצם יכולה להשלים אותה לבד, ואני, נהג ומכונאי שיסייע יותר בבריחה ובפעולות הסחה מאשר בפעולה עצמה." הוא פלט נחרת צחוק ושתה עוד לגימה "מזל שהגברת הנאה לא רואה את החבורה הפתטית שאנחנו מהווים. אמרו שהמצב במדינה יהיה תלוי (בחלקו הקטן) בהצלחת המשימה שלנו- אם כך, בהצלחה לך ארצות הברית, אבל זה בטח יהיה מעניין"

"לפי דעתי

הדרך היחידה שהמשימה הזאת תצליח היא עם אנשי התאגיד בכלל לא ידעו שהיא מתקיימת ולכן כל חומרי הנפץ הרובים ושאר המשחקים שלכם לא ממש יועילו" אמר אדי

אלרוס

New member
"בחורצ'יק"

אמר ראלף בנימה של מבוגר המדבר אל ילד קטן "אולי אתה רב אומן בלפרוץ מערכות אבטחה כמו שאתה טוען, אבל תאגידים זה לא משחק ילדים, הם ממציאים את הטכנולוגיות שהמוזיאונים משתמשים בהם, מוזיאונים זה משחק ילדים- זה מיועד למבקרים." הוא סיים את הבירה והפך את הכוס בחבטה על השולחן, כששני צעירים בני 18 הסתכלו עליו הוא נבח "ההצגה נגמרה", חיכה שהם יחזרו לענייניהם והמשיך: "לא תהיינה רק אזעקות- יהיו שומרים, תוכנות עוקבה* על כל המחשבים, אנשים שעובדים 24 שעות, מצלמות בכל פינה ועוד דברים שאתה לא יכול להעלות על דעתך. אנחנו חייבים לנסות לא להיכנס ליריות- אבל החכמה היא לא רק להימנע מהעימות, אלא לגרום לזה שכשיהיה עימות- נצליח לברוח עם מבוקשינו. בשביל זה נצטרך את כל הכישורים שלנו, כי זה אומר פעולת הסחה גדולה- מאוד גדולה. אם יש משהו שלמדתי ממסלול המרוצים הוא שאם יש משהו אחד שתופס את העין של המצלמות ושל השופטים יותר ממכונית שעוקפת בצורה בלתי חוקית, זה מכונית אחרת שמתנגשת ועושה פיצוץ מאוד גדול."

PUMI for ever

New member
"נו מה אתם יודעים ..."

הטון של טום נהייה טיפה יותר באסי ונמוך, עם זאת העוצמה התחזקה במקצת "יש בעולם הזה מעט אנשים שיוכלו להוציא ממני טון כזה. מזל טוב - בורכת" הוא לקח עוד שלוק מהכוס החדשה שהונחה לפניו, ותפס את המלצרית ביד "תגידי מותק, אפשר לקבל עם זה קצת בוטנים? לא טוב לשתות על בטן ריקה" הוא חיך לה חיוך צר והמשיך לראלף "העיסוק שלי הוא להיות צלף. אני בנאדם של דיוק" הוא הפסיק את המילים שלו כשצלוחית רחבה ונמוכה הונחה על השולחן ליידו, מלאה בבוטנים. הוא תפס בוטן אקראי, מבלי להסתכל לכיון הצלוחית "יש הבדל בין לירות למטרה, לבין לראות את המטרה. וההבדל הוא" הוא זרק את הבוטן למעלה וסיים את משפטו "בדיוק" (קרי, Ba-Di-Yuk) עם סיומה של המילה הוא הטה את ראשו אחורה ופתח את פיו כל שהבוטן נפל בדיוק לתוכו. הוא לעס אותו במשך שניות ספורות והמשיך, "אבל את התרגיל הזה יכול ללמוד כל פרחח ברחוב. מה שמבדיל אותי מאותם קלעים חובבנים" הוא לקח קיסם דק וחיטט בו בין שיניו "זאת העובדה שאני שולט במקצוע שלי" הוא תפס עוד בוטן, "זאת אומרת שלא משנה איזה מטרה תתן לי" הוא זרק את הבוטן גבוה לאויר "ולא משנה איזה נשק תיתן לי" הוא הוציא את הקיסם וניגב אותו על מכנסי הג'ינס שלו. אחרי שהקיסם היה יבש ונקי, הוא עצם את עינו השמאלית וכיון לעבר הבוטן שכבר צנח למטה. בטנועה מהירה הוא זרק את הקיסם, שפגע בבוטן והעיף אותו כמה מטרים קדימה "אני אפגע במטרה"

אלרוס

New member
"טריק נחמד"

הגיב ראלף בהתפעלות "אבל כמו שכבר אמרתי, החבר של הבן דוד שלי היה רוצה לדעת איך הוא יכול לסמוך על זה שאתה לא 'שתול' של המשטרה? בעצם, איך אני יכול לדעת שאף אחד מכם לא 'שתול'?" ראלף הוציא סוכיה מכיס מעילו והכניס אותה לפיו "ואם אתם רוצים לדעת לגבי, תשאלו כל מי שנהג לצפות במרוצי מכוניות לפני 8 שנים"

"אם לא הייתה מאחר"

פנה אדי לראלף "הייתה שומע שהייתי בעבר יועץ לעניני הבטחה ויעצתי גם לתאגידים גדולים ולא רק בהתקנת מערכות אזעקה אלא גם בהצבת שומרים כלבי שמירה וענינים נוספים דרך אגב, אם נצטרך לברוח מהר מהמקום איך נוכל לשמוך עלייך אם אתה אפילו לא מסוגל להגיע לפגישה בזמן"

אלרוס

New member
"צ'מע, חבוב"

אמר ראלף בנימה מאיימת בעודו תופס את צווארונו של אדי ומרים אותו באוויר "לגבי הפגישה, משאית התמרחה על הכביש, יוצר פקקים איומים, ואם היית מקשיב היית שם לב שעשיתי את הדרך בקצת יותר מ35 דק', ואלו היו 115 ק"מ, הסיכוי היחיד שלכם לברוח מהאיזור אם שמים לב אליכם זה אני, אלא אם כן אתה גם היית נהג מירוץ בעבר בנוסף לעבודה שלך בחברת אבטחה, ותאמינו לי, אתם לא תצטרכו לשמור עלי, ואם אתה תרצה מקום במכונית שלי בבריחה חזרה, כדאי מאוד שתירגע כשאתה מדבר איתי, הצלחת המשימה אולי תלויה בך, אבל החיים שלך יהיו תלויים בי, ותאמין לי, אני לא בן אדם כל כך נחמד כמו שאני נראה". הוא הוריד את אדי וחייך, והתחיל לדבר בקלילות "אבל השאלה היא אם הצבת את האבטחה במקום המסויים הזה, כי אתה תצטרך לדעת כל פרט על האבטחה שלהם בשביל לעקוף אותה, לא רק לדעת בכלליות איך היא עובדת. ויש לך תכנית לגבי מה לעשות אם משהו עדיין נמצא שם במקרה? או במקרה שיש להם תכנת עוקבה על המחשב שמתריאה כל פעם שמישהו נכנס אליו?" כסיים את דבריו הוא פנה אל אורליון "אור, מה קורה עם החבוב הזה?"

"תעשה לי טובה"

אמר אדי "את עניני הפריצות תשאיר לאלה שמבינים אתה תדאג להיות נהג המונית שלנו וזהו בכל מקרה, ברגע שאני ידע עם איזו חברת אבטחה התאגיד עובד אני ידע באילו אמצעי אבטחה הם משתמשים חוץ מזה שתמיד אפשר לאלתר ותאמין לי שבתחום הזה הדברים אף פעם לא נראים בשטח כמו שהם נראים על נייר ולכן בכל מקרה צריך שתהיה תכנית גיבוי וצריך גם יכולת אילתור דרך אגב, אני מציע לך לשמור יותר טוב על הדברים שלך בעתיד" אומר אדי מוציא את הארנק של ראלף מכיסו וזורק אותו על השולחן

PUMI for ever

New member
"היי, שומאכר!"

קולו של טום נהייה עצבני, ואתה מרגיש משהו פוגע לך בכתף. שניות לאחר מכן, בוטן נופל לשולחן "תשאיר את העצבים להגה, ותן לבחור לעשות את העבודה. לא מספיק שהגעת באיחור, אתה רק נובח על כל אחד וכל דבר אפשרי, ומאדיר את עצמך בכל מיני סיפורי-היסטוריה" הוא הפסיק את שטף הדיבור, וחייך את החיוך הצר, המזלזל שלו "מבחנתי, אתה עונה להגדרה המושלמת של השתול - ותאמין לי, עבדתי עם הרבה כאלה; מנסה לערער את בטחוננו בעזרת תקיפות, נסיון למצא חן על המנהיג, הפגנת כח בנסיון רכישת כבוד, סיפור סיפורים חסרי הוכחות על דברים שאמורים, באופן מאד נח, לעזור לנו" החיוך עלה שוב, לכמה שניות "שב, תרגע, תשתה בירה. תן לגברת לדבר. חוץ מזה, אני שם איתך כסף על הכובע שלי שבזמן שהרמת אותו, הוא הרים לך את כל הכיסים" הוא קרץ לראלף, וזרק בוטן לפה.

אלרוס

New member
ראלף שתה לגימה של בירה ולקח את

הארנק שלו חזרה ופנה אל אדי "לא אמרתי לרגע שאני מבין יותר, אמרתי רק שאסור לנו להיות שאננים. אתה לא סתרת את הדברים שלי, כל מה שאמרתי זה שצריך גם את הגיבוי." הוא פנה אל טום "ולגבי ההאשמה שלך, כמו שאמרתי, תשאל כל מי שנהג לראות מרוצים פעם... ותביא בוטן אחד"

דרגורן

New member
"אם גמרתם את המשחקים, אפשר לעבור

הלאה" אורליון מניחה את הכוס, ומתחילה לקום. "אני מציעה שנפגש ב-20:45 בפינת הרחובות של חרות וצדק, ולאחר שנקבל את הפרטים מאנדרסון, נראה מה עושים הלאה" היא נעמדת, ופונה ליציאה "נתראה שם" ויוצאת. מל"ד יש לכם זמן עד מחר לכתוב כל מה שאתם רוצים לעשות/עושים - מחר אורליון ממשיכה מהפתיל של דני.

למעלה