הליכה בלי חזייה

Berethor

New member
סתום אתה

מה הצטרפת לחמולה של הערס טרומפלדור והשפוטות שלו.

אני מבין שקשה לך לכתוב בכוחות עצמך

אבל אנא אל תשתמש בשם המשתמש שלי, כדי להשמיץ. תתחיל להתנהג כמו מבוגר.

Berethor

New member
אתה מדבר על בובות?

כאשר אתה והכל התומכות של הערס טרומפלדור זה בובות שלו, או שבעצם אתם ניקים שהוא פתח כדי לתמוך בעצמו.

אני מציע שהנהלת תפוז יבדקו את העניין

מאחר ואתה מעלה את העניין, נראה שמדובר בשיטה שלך. מאחר ואני לא משחק את המשחק הזה, ואיני מוכן לרדת לביבים שלך, אנא פנה לתפוז ובקש מהם שיבדקו ויפרסמו כאן אם השתמשתי פה בניק אחר בשנים האחרונות (החלפתי לפני כמה שנים שם משתמש). אני מאשר פרסום כזה - הפנה אותם לדברי. כך לא תהיה טענה שאינם יכולים לעשות זאת מפאת פגיעה בזכות כלשהי שלי.
בהזדמנות זאת, אשמח אם גם הניק שלך ייבדק. מעניין יהיה לדעת מנין הגיע אליך הרעיון הנלוז שבחרת להעלות, ואם אתה משתמש בו.

Berethor

New member
סבבה

משום שבמלא זה הניק היחיד שלי מאז שאני בתפוז, עד כמה שזכור לי. בניגוד עליך.

HouseAtreides

New member
אם אתה רוצה לפתוח דיון בנוגע לתקדים הזה

אז תעשה את זה מהר, רצוי עוד היום.

HollyGolightly

New member
שלום, כאן אשה

אשה שהופתעה לטובה כשנכנסה היום לפורום, ראתה את ההודעה המנהלתית שהאוס אסטריידס מנהל אותו ושמחה על כך. על פי כל פעילותו בפורום הזה לדאתי הוא ראוי מאד לנהל את הפורום.

ואל תדאג, אף אחת לא היתה מעלה אותך על דעתך כמנהל הפורום, ולו מפאת כבודן המינימלי של נשים.

מעולם לא שמעתי על גבר

שהפריע לו פטמות בולטות.
נראה לי שמצידם שנלך חשופות חזה.
הדבר היחידי ששמעתי תלונות גבריות עליו הוא הנקה בפרהסיה.

Berethor

New member
יש בזה משהו

למרות שלגברים דתיים זה כן יכול להפריע, אבל חוץ זה אירוני הקטע של לחשוב שזה מפריע כאשר זה לא מפריע.

זה הכל אצלך בראש -

פיטמות זקורות מעולם לא עוררו אצלי עניין מיוחד - לא אצלי ולא אצל אף גבר אחר שאני מכיר. לכל היותר אנחנו מציינים לעצמנו את העובדה שהחמודה הנ"ל לא טרחה ללבוש חזיה הבוקר ומה המשמעות האסתטית/הלא אסתטית של העובדה הזאת.

Berethor

New member
זה באמת לא ביג דיל

זה שאצל אישה עם חזה טבעי הן יותר 'חיות' במצבים מסוימים מאשר אצל גבר, לא הופך את זה לדבר רע. זה טבעי ולגיטימי.

למעלה