הליכה בלי חזייה

אליפסה

New member
אני מתחברת להודעה הזאת

כמו שחשבתי, נראה לי שזה משהו שהושרש אצלנו כל כך חזק ולכן המעצורים שלי.

בוודאי. לי הועבר המסר הסמוי ששדיים גדולים זה

לא טוב. שלא צריך ללבוש חולצה שמבליטה אותם ושהם אלמנט שיש להתבייש בו. אחר כך היה העניין הזה של החזיה שתחזיק את השדיים. במקרה של שדיים גדולים כדי שלא יצנחו, כי זה אסור, הם חייבים להיות זקופים. אז עכשיו, בגיל 40 פלוס ולאחר כ-20 שנות חזיה, אני חושבת שהם אכן צנחו. האם היא השפיעה על התהליך, לא השפיעה? עובדה, זה שהם זקופים פחות משהיו זה משהו שמטריד אותי. ואני מלמדת את עצמי לאהוב אותם גם כך, אני עדיין חושבת שיש לי שדיים יפים. המאבק הזה להרגיש טוב בתוך הגוף, למרות האיסורים והחוקים שמטרתם לשלוט על הגוף שלנו, לגרום לנו להוציא כסף על אמצעים ל"שיפור" חסרי שחר, לקיים את תרבות הצריכה ולהרגיש חלשות וכאלה שעסוקות בעיקר בחיצוניות כי אשה היא קודם כל קישוט - הוא מאבק יומיומי.
אבל עד כדי כך התרגלתי לא ללבוש חזיה, שהפריט הזה לא נלקח כלל בחשבון מדי בוקר כשאני מתלבשת. מזה חודשים רבים. נכון, לקראת הקיץ זה יהיה יותר מסובך. יש לי גופיות צמודות יותר או פחות שאני לובשת במקרה הצורך אבל בשיא החום הן מכבידות. וגוזיה שניסיתי בשבוע שעבר היתה כל כך לוחצת - מידה L של אחת הפירמות הישראליות הידועות, לא זוכרת איזו - שהסרתי אותה תוך דקות. כן היה אירוע שנקלעתי אליו עם חולצה שלדעתי הפטמות כל הזמן עמדו בה וכיוון שלא תכנתתי להיות שם מראש, הלכתי בכל זאת איתה וחשבתי שיש משהו לא ראוי בזה שאני שם. אם הייתי מתכננת מראש לא הייתי לובשת אותה למקום ההוא.
כלומר, המאבק להרגיש טוב עם עצמך הוא מתמשך ולא נגמר ויש בו הצלחות ונפילות. ובכל זאת, ראוי.

Berethor

New member
מסר אירוני, צבוע וסותר

כמו הרבה דברים בחברה שלנו, במיוחד בהתחשב בכך שרבים מהגברים מעדיפים חזה גדול. דווקא חזה גדול טבעית, נחשב בעני אנשים רבים ליותר נשי, אני מדגיש טבעי כי אני לא בעד הגדלות חזה מלאכותיות, וגם באמת מאמין שטבעי זה הכי טוב לרוב, מהרבה בחינות, אפילו כאשר זה נראה פחות מרשים כביכול. כמובן שבחיים להכל יש מחיר ולכל דבר יש פלוסים ומינוסים, אז אומנם חזה גדול הוא יותר מרשים, מצד שני יש לו גם נטייה יותר ליפול באופן טבעי, בגלל משקלו. צריך לקבל את זה כדבר טבעי וחלק מהעניין, אבל תרבות החזה מסיליקון, הכניסה לאנשים לראש כאילו חזה גדול אמור לא ליפול ולא לזוז, בעוד ששני הפקטורים האלה ועוד כמה אחרים הם טבעיים לחזה טבעי. בכל אופן יישר כוח לך, אל תלבשי משהו שלא נוח לך, ולא בריא ולא טבעי, שמכריחים רק נשים ללבוש, תמשיכי להרגיש שלמה עם הגוף שלך וללכת איך שנוח לך. יש מקומות שבאמת היו אויינים עליך אם תלכי בלי חזייה או דברים אחרים סטייל חזייה, לפעמיים מתקפלים ללחץ החברתי שם, אבל לא חייבים, הבעיה היא באנשים שלא מקבלים אישה שבוחרת להיות טבעית ושוחררת במסגרת חוקית לחלוטין, ולא בנשים עצמן.

זהירות: טרול.

מטרתו של הטרול היא להלעיג את הדיון הפמיניסטי. הוא כותב שטויות מכלילות על גברים ונשים, מומלץ להתעלם.

Berethor

New member
טרול קורא לי טרול?!

כל בר דעת יכול לראות מי באמת הטרול פה.

Berethor

New member
את אשכרה תומכת בערס שמקלל פה אנשים

בלי הפסקה במהלך השרשור, שם פה תמונות פורנוגרפיות ומעודד מגע ללא הסכמה והטרדות מיניות של נשים? רגע את פימינסטית בכלל? אם היו פה עוד נשים שיתמכו בערס הסוטה זה באמת מצער.

Berethor

New member
אני מתלבט האם את שפוטה שלו או כמוהו

בכל מקרה אני לא נמצא בפורום הזה קבוע, בפעם האחרונה שהשתתפתי פה עוד היה לפורום הזה שתי מנהלות, אומנם יש לי דיי הרבה השקפות שהן פמיניסטיות, ככה שאני לא בא לפה סתם, אבל אני לא מאלו שפנאטים עם זה וזה מרכז חייהם או מהגברים החנפנים והשפוטים והלא גבריים. אני לא יודע אם את פימינסטית, אבל אם כן אני מניח שאת שייכת לרדיקליות, אלו שחממות מוח עם הפתיל הקצר, ומכניסות הרבה התחסדות, ושנאת המין השני לאג'נדה שלהן. אז כמו שאומרים מצא מין את מינו, לא פלא שהתחברת לערס י טרומפלדור, אחרי הכל הוא המקבילה שלך מהצד הגברי.

Hippolyte22

New member

חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי, אני מתפוצצת!
ההנחה שלך כ"כ לא נכונה שזה מצחיק רצח..

זה נחמד, לא ?

העובדה שמגיע לכאן אחד כזה, ואחרי ויכוחים שנמשכים שנים, מניח הנחות לא מבוססות שרחוקות מהמציאות מזרח ממערב. חוצמזה איזה כיף לי להיות בצד של הפמיניסטיות הרדיקליות

ואללה, גאוני. ועזבי, טרול. וגם לא טרול נבון במיוחד. חבל שאין הנהלה קבועה לפורום, ושוב אני קורא למישהי להרים את הכפפה הזאת ולקחת את המשימה המייגעת. המקום חשוב מכדי להפקירו.
אנא מכן, נשים יקרות ונבונות הנמצאות כאן, אחת מכן תעשה עמנו חסד ותיקח את שרביט הניהול. כי באמת הגיעו מים עד נפש, ובמקרה שלך הטרול ושותפו גם עד גועל נפש.
לא שיערתי בנפשי שיגיע לכאן גבר, שבמסווה של זכויות נשים יאמר לכן מה ללבוש ואיך לישון. זה כאילו, לא אמיתי.

Berethor

New member
זה נחמד לא? להיות ערס לקקן כמוך?

בעצם לא. לא יעזור לך לנסות לעוות את הדברים שלי, בור ועם הארץ שכמוך.

HouseAtreides

New member
אז פשוט לחסום אותך בלי כל ההסברים המייגעים?

אופס, הרסתי לך את כל ההפתעה. סליחה

אל דאגה. אם אתה תנהל לא יהיה צורך לחסום

ממילא אנשים כמוני לא יכתבו כאן. אתה תנצח, והנשים יפסידו.

ואתה חושב שזה ראוי שגבר ינהל את פורום פמיניזם בתפוז, מה שאני בחיים לא הייתי מסכים לעשות, ולו מפאת כבודן המינימלי של נשים.

הוא לא ינהל -

יש גבול לעליבות של הפמיניזם הרדיקלי פה.

מה שכן, אני מניח שבקרוב נמצא כאן בניהול את אחת הבובות שלו (יש לי גם ניחוש את מי).

מקיאוולי לא יכול היה לנסח את זה טוב יותר

למעלה