הליכה בלי חזייה

Berethor

New member

ariela83

New member
אז סוף סוף

תוכל לסגור איתו חשבון ולנצח אותו. איזה גבר-גבר.
הכי כיף, לא תצטרך להודות שכול האשמות שלך נגדו על התנהגות אלימה מבוססות על הודעה שלו שלא הבנת. פלא שהוא כועס עליך?

HouseAtreides

New member
אין מה להבין, כשאישה פותחת דיון על תחושות שלה

לא יבוא לכאן מר-בחור וישיב בהודעה שכל כולה איזכור של פרקטיקות אלימות (באעלק איצטלה של "אני כמובן חושב שזה ממש ממש ממש ממש נוראי", אבל תכל'ס המסר הוא "אני מקווה לחרוט אצלך את האסוציאציות המתאימות בפעם הבאה שתחשבי ללכת בלי חזיה, זה קיצוני, אל תעשי את זה, תראי אילו מחשבות זה גורם לגברים").

לא ישפוט מר בחור את האג'נדות שהוא פוגש כאן על פי הסקאלה של המיינסטרים, ולא יכנה את התכנים "קיצוניים". מינסטרים זה בערך הדבר האחרון שמעניין למישהי פה את האחוריים.

לא יאיין מר-בחור את הדיון באמצעות עצה שמתחילה ב"את צריכה". היא תחליט מה היא "צריכה", אם וברגע שהיא תרצה. אין כאן מקום לאינדוקטרינציה מבית היוצר של מערכת החינוך הרקובה.

נ.ב. גם הסקאלה של "גבר-גבר" מול "כוסית-כוסית", ושאר פרקטיקות היררכיות-מאצ'ואיסטיות, יוזכרו כאן אך ורק בהקשר ביקורתי (במטרה שיחדלו סוף סוף מלהתקיים).
מי שזה לא מתאים לו - לא ימשיך לכתוב פה הרבה זמן. עד פסח הכל כבר יהיה נקי.

קריסטה

New member
חזה הוא באהו אבוהה איבר מיני

וטוב שכך.
אף אחד לא יפעיל סנקציות על אדם שרואים את איבריו מבעד לבגדים, אבל בדרך כלל הסביבה לא תרגיש בנוח עם דבר כזה!

HH husa

New member
בכל תרבות זה אחרת , יש מקומות שחזה

נחשב איבר מיני ויש שלא.

באירופה זה חילוקי דיעות , אבל עם התגברות השמרנים סביר להניח שיחשב.

קריסטה

New member
אז אצלנו זה דבר מיני, סבבה?

ואני לא רואה שום סיבה לשנות את זה בשביל שמישהי תרגיש בנוח להסתובב עם פטמות בולטות... שתעשה עבודה על עצמה ותשלים עם זה. אף אחד לא יכניס אותה לכלא על זה.

אליפסה

New member
אבל גם איבר המין הגברי הוא מיני

ואני לא רואה הודעות של גברים בפורומי ריצה או אופניים על כך שהם לא מרגישים בנוח עם טייץ צמוד כי יש בליטה.

קריסטה

New member
קודם כל

יש הבדל בין בליטה לבין פטמות שממש רואים את המתאר שלהן.
דבר שני, להם נוח כי הם מרגישים שזה בסדר. גם את יכולה להרגיש עם זה בנוח כל עוד תעבדי על זה עם עצמך. אף אחד לא אמר לך לכסות את עצמך.
לרוב האנשים בדרך כלל לא נוח כשרואים קוי מתאר מדוייקים של איברים אינטימיים.
אני, אגב, מרגישה מאוד לא בנוח ליד גבר שלבוש ככה, וגברים בים עם תחתונים צמודים מביכים אותי מאוד.
זה לא אמור למנוע מהם להסתובב ככה כמו שזה לא אמור למנוע ממך.

את רצינית?

את באמת חושבת שלכל הגברים נח ללכת עם טייץ צמוד?
באמת שאני לא מבינה את השרשור הזה (והרבה הודעות בפורום הזה בכלל...). מה זה חשוב להגדיר איבר כ"מיני" או "א-מיני". כל איבר יכול לשדר מיניות מסויימת. כל אדם יכול לתפוס את עצמו או איברים שלו כמיניים בצורה זו או אחרת. ולכל אחד זכות לרצות או לא לרצות לשדר מיניות. מה פמיניסטי בלהתכחש למיניות שלך? לא ברור לי.

Berethor

New member
ברגע שאירופה תהפוך לאירוסטן

תודות לכל המאגרים המוסלמים שמציפים אותה, ברור שהשמרנות תנצח, ואז לא רק החזה יחשב למיני אלא כל הליכה בלי בורקה.

http://he.wikipedia.org/wiki/בורקה

Hippolyte22

New member
לדעתי, חזה הוא מאוד איבר מיני

בתור לסבית, זה החלק בגוף האישה שהכי מושך אותי, במיוחד מבחינה מינית.
אני לא מבינה מה הבעיה בזה שחזה הוא איבר מיני..

Berethor

New member
אני יסביר לך מה הבעיה

קודם כל אני אמרתי שחזה הוא לא איבר מין, כי איבר מין של אישה זה לא החזה, לגבי איבר מיני זה שנויי במחלוקת. זה בסדר אם חזה נשי מושך אותך בתור לסבית, כמו שזה בסדר אם זה מושך גברים בתור סטרייטים. הבעיה מתחילה שאנשים 'נמשכים' לזה בצורה כל כך מוגזמת, עד שהם כמעט מאבדים עשתונות, ואז אישה שרוצה ללכת בלי חזייה נאלצת ללכת עם רק בגלל אותם אנשים. בלי לשים לב אותם אנשים פוגעים גם באותה אישה שמתחילה להרגיש לא בנוח ולא משוחררת, וגם בעצמם, כי בעצם הם אומרים תסתירי כמה שיותר את גופך כי אנחנו לא עומדים בזה. קיצור אף אחד לא מרוויח מזה, חוץ מאנשים שמרנים.

Hippolyte22

New member
"מאבדים את העשתונות"?

אנשים מאבדים את העשתונות בנוגע למיניות בגלל החפצה שנשים עוברות,
הניצול, השובניזם, היחס המגעיל, המשפיל ונצלני וכו..
ממש לא בגלל חזה.

בגלל המכלול של היחס כלפי נשים ולא בגלל החזה שלהן.
כמו שאמרתי, כלסבית, חזה זה האיבר המיני המועדף עלי משאר האיברים.
ואף אחד לא גרם לזה להיות כך, זה טבעי.

Berethor

New member
או שלא קראת והבנת

או שאת מעוותת הכל במכוון. קאט!
מי דיבר פה בכלל על החפצה? למה את דוחפת את זה בלי קשר למה שדברנו עליו ובלי קשר לנושא של השרשור הזה? עוד רגע גם תגידי שאישה שרוצה ללכת בלי חזייה מחפיצה את עצמה, וזה "תועבה". מאבדים את העשתונות הכוונה הייתה לאנשים שמשתגעים מחזה של אישה ברמה כזאת, שאותה איזה מרגישה לא בנוח ללכת בלי חזייה בסביבה שלהם למשל, אפילו אם היא רוצה. זה יכול להיות מסיבות של מיניות יתר, חוסר הרגל או שמרנות דתית, עדיין התוצאה זהה, האישה מרגישה לא בנוח ללכת בלי חזייה למרות שהיא רוצה, ונאלצת ללבוש אותה רק בגלל לחץ חברתי, למרות שלא נוח לה איתה, כי זה לוחץ לה וכו ולמרות שהיא יודעת שזה לא בריא. לגבי הערה שלך שחזה זה איבר מועדף עליך, אני לא שותף להרגשה הזאת שלך, עם כל הכבוד לחזה, האיבר שראשון ברשימה שהופך אישה לאישה, או גבר לגבר נמצא במקום אחר, ובתור סטרייט, הוא גם זה שמועדף עלי משאר האיברים מבחינה מינית וזוגית.

Hippolyte22

New member
יש כאן שתי אפשרויות

1. שיש לך בעיה בהבנה.
2. שאתה טרול.

ואני מתלבטת.

Berethor

New member
יש גם אפשרות שלישית

3. שלך יש בעיה בהבנה

בכל אופן אם את לא מסוגלת להבין, אין טעם לשיחה הזאת איתך. מקווה שיש פה גם כאלה שמבינים.

Hippolyte22

New member
כמה דברים: ממש בקצרה

כל מה שכתבתי על החפצה וכו- לא אמרתי
שזה מה שאתה כתבת, את זה לא הבנת.
זו הייתה הטענה שלי- הסברתי את דעתי
וחשבת שאני מכניסה לך מילים לפה.

שנית- כותבים- "מקווה שיש פה גם כאלה שמבינות."
ולא מבינים, זה פורום פמניזם. תודה.

למעלה