הליכה בלי חזייה

Berethor

New member
אכן לשנות את החברה זה לא דבר פשוט

אבל לפעמיים זה הדבר הנכון, במיוחד שמשהו בחברה הוא שגוי. בסופו של יום הגורם המפריע פה לה זה לא אם היא מעוניינת ללכת בלי חזייה או לא, כי היא אמרה שהיא מעוניינת, אלא איך האנשים סביבה יתייחסו לזה ויגרמו לה להרגיש. יש אנשים, קבוצות אנשים, ומקומות שיקבלו את זה יפה ויש כאלה שלא. בדיוק כמו שאישה עם מחשוף או מיני או בגד ים תתקבל יפה בקבוצה של אנשים שבסדר עם זה ולא יגרמו לה להרגיש כאילו זה לא בסדר, בין אם משום שאותם אנשים שמרנים ובין אם משום שאותם אנשים יותר מדיי מיניים. להבדיל ממחשוף או מיני או בגד ים, נשים שהולכות בלי חזייה לא עושות את זה רק בגלל שהן מרגישות בסדר עם זה ובנוח עם גופן או כדי לראות מושכות יותר, נשים שלא לובשות חזייה עושות את זה גם מטעמי נוחות ובריאות, כי כידוע חזייה זה לא בדיוק דבר טבעי, נוח ונחוץ, בניגוד לחולצה, מכנס או תחתון גברים גם לא לובשים את זה הרי, זה יכול גם לגרום לפגיעה בחזה של האישה במיוחד אם היא לובשת את החזייה במשך הרבה שעות ביום או כל הזמן, מהבחינה הזאת זה דומה לעקבים, שגם הם כידוע לא בריאים ולא נוחים.

Berethor

New member
רק תוספת קטנה ששכחתי

כמובן שבמקרה של בגד ים מדובר במקום מסוים ששם צריך את זה ושם הרוב עם בגדי ים עם זה ככה שזה לא נראה "מוזר" שם וזה אחת הסיבות שזה נחשב לבסדר שם. אבל זה עדיין מראה איך קבלה והתייחסות יכולים להיות תלויים גם באנשים וגם במקום.

"כידוע חזיה זה לא בדיוק דבר טבעי, נוח ונחוץ"

הממ מתי בדיוק היו לך שדיים? ההשוואה לעקבים פשוט הזויה.

Berethor

New member
לא צריך להיות אישה בשביל להבין בדברים של נשים

ככה שטענות כגון אתה לא אישה אז אתה לא יודע הן לא במקום, זה בדיוק כמו שאם הייתי אומר לך את לא גבר אז את לא יודעת, זאת אומרת זה טענה שוביניסטית כלפיי. אני יודע כי יש לי ידע, היגיון והכרות עם נשים, הרבה מאוד נשים לובשות חזייה רק כי הן "מוכרחות" על ידי לחץ חברתי וסוג של שטיפת מוח חברתית מגיל צעיר. ההשוואה לעקבים היא בנושא של נוחות ובריאות, לא בנושא של "צניעות ומסורת", את מוזמנת לקרוא על הנושא ולשאול נשים שמבינות בזה, זה לא סוד שחזייה היא דבר לא נוח, ומגדיל תסיכון לסרטן השד, לכן גם לא בריא. לגבי נחיצות זה אומנם דעה אישית, אבל העובדה שנשים רבות הולכות בלי זה וגברים הולכים בלי זה, מראה שזה באמת לא באמת נחוץ. בכלל החזייה הומצאה במאה 19, לפני זה אפילו לא היו חזיות.

כבר הערתי לך לגבי המאה ה-19 בהודעה אחרת.

לגבי כל שאר האימרות שלך, תפסיק להתנשא מעליי ומעל נשים אחרות שלובשות חזיות כי זה **נח** להן. אני לא התנשאתי ולא קבעתי לאף אשה אחרת מה מתאים לה ומה נח לה. אל תגיד לי למה אני לובשת חזיה.
תודה ויום טוב.

Berethor

New member
נוח לך? אם את אומרת

כל כך נוח לך שאת אפילו יושנת איתה?

לא יושנת איתה, וגם לא ישנה אותה

אתה מבין, כששוכבים, כח המשיכה לא פועל על השדיים. בהליכה או בריצה, לעומת זאת, השדיים נוטים לקפץ, ולרוב הנשים בעלות חזה בינוני ומעלה זה לא נעים. החזיה מונעת את הקפיצות הלא נעימות האלה.

Berethor

New member
כן אני מבין אותך

זה גם בסדר אני מכיר את הטיעונים של ככה החזה פחות נופל ופחות זז וכו, בסדר יש אנשים שזה מפריע להם, ושאני אומר אנשים הכוונה היא גם לנשים וגם לגברים כמובן, אם זאת הסיבה שאת לובשת חזייה, אני בהחלט יכול להבין אותך. בכל אופן זה הטיעונים של הבעד חזייה, אבל יש גם טיעונים נגד, זה שלא נוח, והרבה פחות טבעי ולא בריא וכו, אפילו אם את בוחרת ללכת עם חזייה את צריכה להכיר בהן, כי זה לא דברים שמצוצים מהאמצע אלא טיעונים נכונים באותה המידה. כל הקטע שמצפים מחזה של אישה לא לזוז ולא ליפול, זה מלאכותי, זה חלק מתרבות הבושה של האישה במצב הטבעי שלה, ותרבות החזה מסילקון(למי שלא יודע חזה לא טבעי זה כמעט לא זז ולא נופל). אם זה כל כך מפריע לך אם חזה זז או נופל תלבשי חזייה, למרות שהיה עדיף אם אנשים פשוט יקבלו את זה שזה טבעי ובסדר אם חזה של איזה זז ונופל, במיוחד אם מדובר בבעלות חזה לא קטן. יש גם תעובדה שנשים שרגילות כבר ללכת בלי חזייה, כי לא נוח להן איתה וכי הן לא רוצות לסתכן(חזייה יש בא סיכון בריאותי), העובדה היא שלא מפריע להן שהוא נופל או זז, כי הן הפנימו לעצמן שזה דבר טבעי. בכל אופן הביקורת פה הייתה בעיקר על חזייה ועל החברה שמכריחה נשים ללבוש אותן ישירות או בעקיפין, ולא על אלו שרוצות ללכת עם חזייה, אומנם זה לא בריא ולא נוח, אבל זה בחירה שלך כמו שאומרים.

Hippolyte22

New member
לי מאוד נוח עם החזייה שלי

ואני גם יושנת איתה.

זה בסדר מספיק בשבילך?

Berethor

New member
כן זה מספיק טוב בשבילי

אני לא אציין כמה זה מסוכן בריאותית להיות עם חזייה 24 שעות ביממה, זה עניין שלך.

Hippolyte22

New member
לא כל חזייה

החזיות שלי הן ללא פלסטיק או ברזל, אלא 100% בד, פשוט, כמו גופייה תחרה דקיקה.

kagome10

New member
היא אישה

ולי יש שדיים ואני כבר שנים לא לובשת חזיות. זה לא נוח.

אני מכירה נשים עם חזה גדול שטוענות שלהיות ללא חזיה ממש לא נוח להן.
בשבילי חזיה היא פריט לבוש לא נוח בעליל.

berethor ? הוא גבר.

חלק מהעניין של הרס המרחב לנשים. מגיע גבר ומסביר לך מה את צריכה ללבוש ומה נוח יותר. ומי שעומד כנראה לקבל את שרביט הניהול כאן (גם גבר) משתף איתו פעולה. מדהים, חצוף, מיזוגני ומגעיל.

kagome10

New member
או קיי, טעיתי

הוא גבר. אבל עדיין, אני לא מוצאת שום בעיה במה שהוא כתב.

אני לא ראיתי שהוא מסביר לי מה ללבוש. אני רואה תמיכה במי שטענה בברור שלה חזיה לא נוחה.

Berethor

New member
בדיוק

את מבינה אותי טוב בעוד שטרומפלדור או לא מסוגל לקלוט או מנסה בכוח לעוות את דבריי.

אוגלה

New member
אני פשוט בהלם,

תדביק לך שני בלונים ממולאים בחצי ליטר מים כל אחד לחזה, ותלך להסתובב ותראה כמה זה נוח. באותה הזדמנות תביא לי קישור למחקר אחד רציני שמראה השפעה ישירה של לבישת חזייה על סרטן השד. ולא, הספר "dressed to kill" לא מהווה מחקר רציני, ולא הסטטיסטיקות שמובאות שם במחקר הזה.

אחרי זה, אני אשמח שתסגביר לי יותר לעומק למה חזיה היא פריט מיותר.

תודה,

למעלה