הליכה בלי חזייה

Hippolyte22

New member

Berethor

New member
זה לא הזוי, זה מאוד הגיוני

הרבה מהבגדים האדוקים והלוחצים, הם לא נוחים ולא בריאים. כך שלא מפתיע שללבוש בגד שלוחץ את החזה במשך שעות אם לא יממות מעלה סיכונים בריאותיים.

victoria777

New member
מילא לא נוח(אני חושבת אגב שחזיות זה נוח)

אבל סרטן?
מה גם שלא שמעתי טענות דומות על גרביים לוחצות או מכנסיים צמודים לנשים.

Berethor

New member
אבל יש איברים יותר פגיעים ופחות

גם אני לא שמעתי על גרביים או מכנסיים צמודים לנשים שגרמו לבעיות בריאותיות. אבל מכיר מקרים של נעליים לא נוחות, בראשם עקבים, כמובן גם המחוך, וגם תחתונים צמודים לגבר, כל אלו מסוכנים לבריאות, במיוחד לבריאות של האיברים שהם לוחצים עליהם. ככה שאפשר לייחס גם תחזייה לרשימה הזאת.

victoria777

New member
אז ככה

תחתונים צמודים לגבר עושים נזק בגלל רגישות לחום של תאי הזרע.

ובנוגע לנעלי עקב,הבעיה שנוצרת היא אורטופדית.קל מאוד להסביר את הקשר בין הדברים(השפעה על מרכז הכובד של הגוף,קיצור שרירי השוקיים עקב המצב בו נמצאת כף הרגל וכו').

אלו דברים שאני יודעת להסביר,איך זה קורה ולמה.האם את יכולה לספק לי הסבר איך בפועל נגרם הנזק מלבישת חזייה?

הגולש איתו את מתדיינת אומר לך מה לעשות

הוא משכנע אותך בכל דרך לעשות מה שהוא חושב שנכון, בין השאר תוך שימוש בטיעונים פסאודו-מדעיים שלא נמצא ביניהם לבין המציאות כל קשר, ושאין ולו מחקר רציני אחד שתומך בטענות.
עזבי. תעשי מה שאת חושבת, מה שטוב לך, מה שנוח ונעים לך. כל היתר, כלאם פאדי והשתלטות גברית על השיח כאן.

Berethor

New member
עכשיו אתה מנסה לאסור עליה לדון איתי

ומנסה לאסור עליה אם להסכים איתי. אני עוזר פה לאנשים, ואתה רק קוץ בתחת. חולה נפש ערס שמחפש רק לריב.

victoria777

New member
זה בסדר,אני בכל מקרה מוצאת יותר

מאמרים שטוענים את ההיפך כך שאין שום דבר חד משמעי בנושא.
גם לא סביר אישה שהחזה שלה בגדול בינוני ומעלה, תחליט לוותר על חזיות בגלל משהו שאין לגביו הסכמה גורפת.

Berethor

New member
את בוחרת למי לאמין

כמו שאמרתי יש סבירות רבה שלא חוקרים הרבה את הנושא בגלל אינטרסים של תאגידי החזיות, אולי אפילו הם דואגים לשחד או לאיים על רופאים, כדי שיגידו שזה לא משנה, למרות שברור לכל שזה כן מסוכן. לגבי גודל חזה, אומנם נכון שלבעלות חזה קטן יותר קל ללכת בלי חזייה, אבל יש המון דוגמאות של נשים בעלות חזייה בינוני או גדול שהולכות בלי חזייה ומרגישות בנוח, אפילו בשרשור הזה יש כמה כאלה. ככה שזה אפשרי כמעט בכל גודל חזה, כי המצב הטבעי הוא בלי, זאת אומרת שאין גם היגיון בכך שאי אפשר יהיה בלי חזייה.

victoria777

New member
המון נשים עם חזה בינוני או גדול שהולכות בלי?

באמת? כי אני לא מכירה כאלה.
אם אישה או שתיים בשרשור הזה העידו על עצמן כבעלות חזה בינוני או גדול שהולכות בלי חזייה, זה עדיין לא "המון נשים".
והרעיון של "תאגידי חזיות"(מה שזה לא יהיה, כי אני לא מכירה תאגידים בתחום הזה, רק חברות הלבשה תחתונה) שמאיימים או משחדים רופאים, זה סתם נשמע כמו תאוריית קונספירציה.
הטבעיות זה טיעון לא רלוונטי כי כל הרעיון של לבוש והנעלה הוא אינו טבעי. לצורך העניין גם ג'ינס ונעלי ספורט זה לא טבעי וגם לא נהוג לישון איתם. האם זה הופך אותם למזיקים או אפילו לא נוחים?

kagome10

New member
כן

ג'נס זה לא נוח בעליל, וג'ינס צמוד מידי לגברים עלול לפגוע באופן זמני בפוריות. אני מכירה כמה סיפורים של גברים שהייתה להם בעיה באיכות הזרע והיא נעלמה אחרי שהם הפסיקו ללכת עם ג'ינס צמוד.

ואני לא מאמינה בתיאוריות קונספירציה.

ואני ממש לא בטוחה שלבוש והנעלה הם לא עניין טבעי. טבעו של האדם הוא להמציא כלים.

בנוגע לנשים עם חזה גדול - מכיוון שלאורך רוב שנות קיום האנושות לא היו חזיותף הרי ניתן בלקות להסיק שהיו המון המון נשים שהלכו בלי חזיות

victoria777

New member
אני מכירה את העניין הזה של הקשר בין מכנסיים

צמודים לבעיות פוריות אצל גברים. יש מאחורי זה הסבר וזה כבר הוכח מדעית ולא מבוסס על שמועות בצירוף ספר אנתרופולוגי(שאגב לא הצלחתי למצוא עליו שום פרטים כמו באיזו שנה הוא נכתב ומתי בוצעו המחקרים. יכול מאוד להיות שהם הופרכו מאז) שמאמת את זה לכאורה.

ג'ינס נוח לרוב האנשים. למעשה זה סוג המכנסיים היחיד שאני לובשת ביום יום. לטענה על נעלי הספורט לא ממש התייחסת.
גם אם טבע האדם הוא להמציא כלים, המרחק מזה לפיתוח נעלי ריצה של סאקוני למשל שמאחוריהן יש תכנון מעמיק ושימוש בטכנולוגיה, הוא רחוק.

זה שבעבר המון נשים הלכו בלי חזיות, מן הסתם כי הפריט לא היה קיים בכלל, לא מעיד שום דבר לגבי היום.

kagome10

New member
זה סיפור ארוך ואופטופיק

ובסביבתי לא מעט אנשים לובשים ג'ינס כי זה אופנתי ואומרים, ובעיקר אומרות, שבשביל יופי צריך לסבול.

בנוגע לנעלי ספורט - אחת ההמצאות הגרועות יותר של המין האנושי. פוגע בריצה וביציבה הנכונה ומנוות את יכולת השימוש באצבעות הרגליים.

victoria777

New member
אז עדיף לרוץ יחפים?

והטענה לגבי השימוש באצבעות הרגליים פשוט לא נכונה. יש שימוש בהן בלי קשר לסוג הנעליים.

kagome10

New member
כן, עדיף לרוץ יחפים

יש בהן פחות שימוש כשאצבעות מוגבלות בנעל מאשר כאשר הן חופשיות כאשר הרגל יחפה, ואפילו כאשר הנעל מופרדת לאצבות יש יותר שימוש מאשר בנעל סטנדרטית.

victoria777

New member
נגיד שלאצבעות יש יותר שימוש(לא ממש נכון אבל

נגיד).את מתעלמת מהעובדה שריצה ללא נעליים משמעותה איסוף כל הזבל מהרצפה על כפות הרגליים, הסתכנות בפציעות מכל מיני אבנים קטנות או שברי זכוכית ובנוסף ריצה ללא שום בלימת זעזועים לא ממש טובה לעקבים ולברכיים.

kagome10

New member
נו, נראה שאני מצטרפת לסיירת הפרכחת המיתוסים

ריצה בלי בלימת זעזועים היא הכי טובה, כי עליה אנחנו מתאימים אבולוציאונית.

איזו רצפה? אני רצה על חול. והזל שיש שם זה... חול. אין שם שברי זכוכית ואין סיבה שאני אפצע מאבן קטנה.

למעלה