האם נינט מאבדת גובה?

בילבי16

New member
את עילגת או מה?

אמרתי שאת לא צודקת?! אמרתי שאת מנצלת את האשכול כדי לרדת על נינט. לא באמת אכפת לך ממנה, את רק רוצה להאדיר את הכוכבת שלך על פניה. וזה לא המקום. את מוזמנת לחזור לפורום שלך. להתראות.

סוכריה16

New member
חח נשבעת לך שממש לא!

אשירי היא ממש לא הכוכבת שלי. אני סה"כ מביעה את דעתי1 מאיפה הסקתם שאני איזה מרעיצה של שירי שבאה לתקוף, כמו שאמרתם , ת' אמאאמאאמא של נינט" כי זה ממש בולשיט!

סוכריה16

New member
אהה את טועה.

היא לא מכניסה אותם לשום כיס קטן. באמת שלא. אגב הזה לא שאני מעריצה את שירי ואני בפורום שלה, אני סתם ילדה ששומעת שירים של עאנשים, ורואה ומתלהבת מהארועים על הבמות, ואני , כאחת נטרלית בדיעות אומרת לך- נינט לא מנצלת את מה שיש לה. והאי צריכה להתבייש!

o m e g a m bip

New member
אבל זאת לא המטרה

אני יודע שיש לנינה אישיות מקסימה וגם אם היא תמכור פרחים בקרית גת עדיין יואהבו אותה הרבה אנשים. אני לא רוצה שהיא תשב באפס מעשה. ממש כאב לי לראות את מויאל, מימון, גבסו שרים שירים שלהם, זכו כבר בתארים של זמרי השנה, מועמדים לפרסים, מייצגים את ישראל באירוויזיון ואילו נינט עדיין נמצאת ב"השיר שלנו". אני ממש מקווה בשבילה שהיא תצא משם כי ההחלטה הטובה ביותר שלה היא להתרכז במוזיקה. ושוב - אני מעריץ של נינה, ורוצה את הטוב יותר בשבילה.

sparrow22

New member
במה בדיוק מויאל זכה???????

ושירי מימון - זמרת של שני שירים בסה"כ??? מישהו זוכר את השיר הנורא הראשון שלה???? אויש באמת

ג ב ש ו ש

New member
דיקלה../images/Emo46.gifאין לה במה להתבייש../images/Emo88.gif

אךךךךךךךךךך איך אני מחכה ליום שהסינגל שלה יתפרסם ושהדיסק יצא כולם יבואו לפה ויצטערו על המילים הקשות
היא תהיה מקום ראשון בכל תחנות הרדיו,במצעדים של מוסיקה 24,הופעות בלי סוף ואנחנו אחרייה כמו תמיד

ayal1002

New member
נינט להתעורר

נינט את חייבת להתעורר הקול שלך ענק לעומת הקול של שירי מיימון אין בכלל מה להשוות את חייבת להחליף אמרגנים ולעשות מהלכים מקצועיים כואבים ואת עוד תעלי כמו מטאור ומשם תראי את כולם בהצלחה אייל

דניבויss

New member
יש פה תינוקים שממש מביעים דעות

והבנה מעמיקה לגביי קולות .מענין?..........אבל התשובה שזאת הבנה כנראה של תינוקות

Selim

New member
לא יודע מה איתכם אבל אני לא סובל את

אני לא סובל את כל התוצרי כוכב נולד האלה שכל הזמן שרים קאברים לזמרים\מלחינים טובים בהרבה מהם, והם מרוויחים מזה מלא כסף... אני אישית שונא את כוכב נולד... כוכב נולד זה הפסגה של המסחור הישראלי... וזה רק מראה באיזה מצב עגום שוק המוזיקה בארץ נמצא... כל התוצרי כוכב נולד האלה פשוט מרוויחים כסף ופרסום מיצירות של אומנים אחרים, וזה פשוט במילה אחת - מעאפן. אם הם באמת היו טובים, הם היו מתחילים לכתוב חומר של עצמם... זה שהם יודעים לשיר יפה, זה נחמד מאוד, אבל מה עם היצירתיות? איפה החומר המקורי? אני פשוט לא יכול לסבול את זה ... ואני לא מדבר רק על כוכב נולד, אני שונא בכללי קאברים... בכל מקרה, מצטער שאני לא כל כך קשור לכל ה"אהדה" פה לנינט, אבל מצידי - היא יכולה לקפוץ...

Aviad1987

New member
אני לא בטוח שאתה מודע לזה

אבל המלחינים והכותבים המקוריים של השירים מקבלים מהעניין לא מעט כסף, ובטח הרבה יותר ממה שהם עושים (או לא עושים) בהופעות וכד'. אנשים שלא מופיעים מזמן נגיד כמו שלום חנוך (שבמקום להיות עני פשוט הלך והופיע עם שלמה ארצי) מקבל אחלה כסף.

Selim

New member
המממ מה זאת אומרת? שלום חנוך

שלום חנוך? בטח שהוא עושה הופעות לבד... והקטע הזה שהוא מופיע עם שלמה ארצי...לא מבין אותו.... כאילו... שלום חנוך... שלמה ארצי.... כאילו מה?! מה הקשר?! ואתה בטוח שהם מרוויחים מזה גם כסף? ( מדבר על האומנים המקוריים ). אם כן אז אני חוזר בדברים שלי, באמת לא ידעתי את זה, אבל זה עדיין לא בסדר... אם הם מחשיבים את עצמם מוזיקאים, אז שיתחילו להתנהג כמו מוזיקאים...

Aviad1987

New member
מסכים עם השורה האחרונה

וכן, מקבלים על זה כסף. והחיבור בין שלום חנוך לשלמה ארצי באמת לא ברור ומוזר (אבל בתור אחד שהיה בהופעה- באמת נהנתי. מההופעה ששלמה נותן ומהשירים המעולים של שלום) אבל ההופעות ששלום עושה לא ממש מניבות לו רווחים...

Selim

New member
אתה רואה..? המוזיקה בארץ דפוקה...

כזה אומן גדול... אם לא הגדול ביותר שהיה בארץ.......לא מרוויח כמעט כלום מההופעות שלו....... והייתי בהופעה שלו ( לצערי הופעה אקוסטית..רציתי הופעת רוק... ).. זה פשוט עצוב שאנשים לא רואים את זה ובמקום ללכת להופעה של אחד המלחינים\משוררים\זמרים\מוזיקאים הטובים בארץ, הולכים להופעה של איזה קאבריסטית.......זה פשוט עצוב..........

Aviad1987

New member
בינתיים קאבריסטית

אותם מלחינים\משוררים(מי משורר?)\זמרים\מוזיקאים טובים הם כאלו שעבר זמנם, אפשר ואפילו רצוי לפנות קצת את הבמה לאומנים צעירים וחדשים. אני אישית גם נגד תופעת כוכב נולד, אין משהו שאני לא יותר סובל ... אבל אני חושב שבנינט יש משהו מיוחד אם זה באישיות שלה, בקול שלה וביצירה שלה (והיא כן יוצרת, ואפילו די טוב. היא רק צריכה להתפתח בכיוון הזה כמו שהיא רק רוצה ובלי וטדי שתמשוך לה בחוטים) ובגלל זה יש מקום בשבילה במפת המוזיקה הישראלית, זה לא משנה איך היא הגיעה לעולם הזה. היום ככה זה הולך, אפשר להתלהם, אפשר להיות מתוסכלים מהעניין אבל ככה זה.. אבל יש אנשים שפשוט צריך לתת להם קרדיט ונינט תהיה כזאת בעתיד
אגב, אני אישית לא אחראי לניהול החשבונות של שלום חנוך, כנראה שהוא התנהל בחיים שלו לא כמו שצריך והגיע למצב הזה. מצידי ההופעות האינטימיות אלה הן ההופעות הטובות באמת ואם הוא הרוויח הרבה כסף עם בהופעות ההמוניות עם שלמה - שיהיה לו בכיף, אני שמח על זה.

Selim

New member
העיקר שהוא שמח..חח

טוב האמת היא מותר לשלום חנוך עכשיו קצת להתמסחר... זה מגיע לו..... ושתבין...אני גם חושב שנינט שרה יפה...אבל יפה זה לא מספיק...צריך יותר מלשיר טוב בשביל להיות מוזיקאי... אני מאחל לה הצלחה...לא כאילו שאני שומע אותה, אבל עדיין, אם זה מה שעושה לה טוב אז לא אכפת לי.. זה אמור להיות על המצפון של התוצרים האלה שהם מתפרסמים בעזרת חומרים של אחרים.. וזאת בדיוק הסיבה למה אף אחד מהתוצרי כוכב נולד לא יהיו אומנים גדולים אמיתיים...בגלל שהקהל אהב אותם רק בגלל שהם שרו יפה.. לא בגלל החומר שלהם.. הם לא יותר מפופיסטים... משהו חולף... זהו...

Aviad1987

New member
וזה בדיוק מה שניסיתי להגיד

שנינט (כמו גבסו ומויאל) כן כותבים ומלחינים ואני מסכים בקשר לשלום חנוך, לא הייתה שמץ של ביקורת עליו בהודעה שלי

דניבויss

New member
בכל אופן כוכב נולד הניב כמה קולות

יותר איכותים.כמובן שסקעת עם קול לא קטן ועם יכולות ביצוע ברמה דיי גבוהה וגם יודע לרגש וכריזמתי מאוד מאוד והוא יודע זאת.עדי כהן זמרת ברמה דיי גבוהה .גם מויאל שר בהחלט ברמה טובה .ואני בא מהתחום הקולי

TֱAֱMֱIֱR

New member
סלח לי כן. ניסיתי להיתאפק אבל...

אתה גייי בצורה שלא תאמן אתה כל כך גיי שהומו יברח מימך מחשש שיש לך כוס בין הרגליים.

למעלה