האם נינט מאבדת גובה?

אנו בהצפה של כוכבים כל יום

מנסים לימכור לנו את הדבר הבא ואחריו לפי דעתי הכל הישרדות מחר לא יזכרו סליחה רק בשידורים החוזרים

Yellow Fever

New member
היא מאבדת רוחב

בכל מקרה, באמת התאכזבתי מההופעה שלה בגמר הגדול, כמו שכינו אותו. היא זכתה במאות אלפי SMSים לא בשביל לראות אותה משחקת, עם כל הכבוד למשחק שלה אבל היא עכשיו מתחילה לעבוד על אלבום ראשון, נחכה ונראה.

השרשור הביזארי הזה הגיע לעמוד הראשי

ג ב ש ו ש

New member
זה באמת לא טוב../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

כאן אתם אמורים לדבר על נינט הכי טוב שבעולם
וזה אכן מגיע לה שנאהב אותה ונדבר עלייה כמו שצריך.. אני מקווה שהדיון הזה לא ימשך עוד הרבה ושלא יהיו עוד כאלה
הלוואי היינו מגיעים לשער בזכות שירשור לטובתה של נינה

sweetdreams

New member
לא הייתי אומרת מאבדת גובה

אני חושבת שבכל נקודה שהיא תחליט לחזור לשיר ולעשות עם זה משהו רציני ולהוציא דיסק היא תצליח. זה לא שיפסיקו להתעניין בה בגלל שעבר זמן. מה שכן, אני יכולה להגיד שאני אישית הייתי רוצה לשמוע אותה שרה יותר, במיוחד לאחר הגמר של כוכב נולד 3, שמזכיר ללא ספק למה היא נבחרה. לגבי הבחירות שלה, אין לי yes אז אני לא רואה את "השיר שלנו", אני בכל מקרה רואה את זה באותה צורה כמו ששירי בחרה להנחות את "אקזיט" והראל סקעת הלך לשחק במחזמר. אני לא אגיד שזה בהכרח לא נכון, כי אם יש להם מגוון כישורים והם נותנים להם ביטוי, אז זה לאו דווקא רע. מה שכן אני אומר, וזו דעתי בלבד, שאני מאוד מעריכה את שי גבסו, הראל מויאל ועכשיו גם את שירי, שניצלו את ההזדמנות שניתנה להם ב"כוכב נולד" והוכיחו שאכן היו ראויים לה, בכך שהם ממשיכים את הקריירות שלהם כזמרים וכיוצרים. ויש כאן עוד נקודה - שלושתם הם יוצרים ושותפים פעילים באיסוף החומרים לאלבום שלהם, מה שעזר להם להפיק אותו די מהר, או לפחות לשחרר סינגלים לרדיו עד שהוא ייצא. בניגוד לנינט, שעד כמה שידוע לי אינה כותבת שירים, ולכן תהליך איסוף החומרים לוקח יותר זמן במקרה שלה. אני מאוד מקווה שעכשיו שנינט עזבה את השיר שלנו (קראתי את זה כאן, זה נכון?) היא באמת תחליט להשקיע יותר זמן באולפן הקלטות ובלקדם את הקריירה שלה כזמרת. עם קול ונוכחות כמו שלה, חייבים לשמוע ממנה יותר. הרבה יותר!

אני מקווה שהשרשור הזה

יגיע אל נינט או אל מקורביה. נינט תפקחי כבר את העיניים!

עדידוש

New member
אתה צודק את האמת..../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהבת את נינט.. אבל ציפיתי ממנה ליותר בתחום השירה.. ויש לה את כל היכולות.. אבל היא בכל זאת מדהימה
אבל הוא צודק..

אני ממש מסכימה!

לדעתי,המקום שלה הוא לא במה כשקהל היעד נע בין 5-11,המקום שלה הוא על במה עולמית. אני בטוחה שזו השאיפה שלה. החומרים מהאלבום שיצא בקרוב בע"ה מוכיחים כמה היא מוכשרת וראוייה להרבה יותר ממה שטדי מסוגלים להציע לה(נומה נומה יאיי)...טדי,הביתה!

מסכימה איתך

היא באמת צריכה לעזוב את ,טדי הפקות" הם ממש לא עוזרים לה לקריירה ,אלה להפך. אני חושבת גם שאח שלה ,גם פוגע לה בקריירה.

Aviad1987

New member
גם לי יש הרגשה כזאת בקשר לאייל

הריח קצת כסף וטוב לו

מאור 14

New member
נינט אל תקשיבי לשטויות../images/Emo8.gif

איזה שטויות נינט צריכה להמשיך בטדי הפקות המשחק שלה רק הולך ומשתפר ובלעדיה אין סידרה והשיר שלנו יירד מהמסכים........:( הביצוע שלה היה בסדר בגמר כוכב נולד 3 ולמרות שהיא אוהבת שירה היא צריכה להמשיך עם המשחק , ואתם בטח שואלים את עצמיכם למה?? וזה בגלל שאחרי כמה חודשים היא תריד מהמקום הראשון במצעד ואף אחד כבר לא יזכור אותה !!!!!! ולעומת זאת השיר שלנו היא סדרה מצליחה ונינט תצליח שם יותר + היא תעבוד עם החבר ההורס שלה (רן דנקר)!!!!!!! אז לסיכום נינט , תמשיכי לשיר אבל אל תעזבי את הטלוויזיה :)

היא ממש ל=א איבדה את הגובה וכנסו..

היא ממש לא איבדה שום גובה. אז מה ? אז היא החליטה ללכת לכיוון המשחק - מה רע בזה ? לדעתי השיר שלנו מאוד פירסם אותה . אני לא מבין אותכם שאתם כול כך קוטלים אותה וכול כך שונאים את ההחלטה שלה להשתתף בהשיר שלנו !! לדעתי זו הייתה החלטה מאוד נכונה ! צריך לנסות הכול בחיים לפני שמחליטים על מה מתבססים. את השירה היא מאוד אוהבת והיא יודעת . אז מה העניין שהיא תנסה גם את קריירת המשחק?! זה לא שאמרו לה תחליטי או משחק או שירה ! זה גם וגם ! אז היא דחתה בקצת את הדיסק והנה זה בקרוב יגיע למה שירי אפילו לא השתתפה בטלנובלה והוציאה רק השבוע את הדיסק שלה, אז על מה אתם מדברים בכלל? היו גם כמה הודעות שראיתי שרשמו שטדי רק מנצלים אותה- סלחו לי אבל הם פירסמו אותה,בלעדי התוכנית הזאת ,ההפקה הזאת האנשים האלה היה לכם שימי טבורי{*מתחרד*} ולא נינט. אוקי?! ולא שירי למעריצים שלה ולא שי למערצים שלו ולא ההראלים למעריצים שלהם. ובנוגע לזה שהיא רק שרה שירים לא שלה מה העניין פה בכלל? שיצא לה הדיסק שלה היא תשיר תשירים שלה-אני מבטיח . למה זהבה בן לא עשתה כמעט דיסק על שיריה של הזמרת המרוקאים שנפטרה? למה אייל גולן לא עשה דיסק שלם על שיריו של זוהר ארגוב? למה שירי לא לקחה שירים ברוסית וספרדית ותרגמה אותם לעיברית ושמה אותם בדיסק שלה? למה רוני לא כול הדיסק שלה מולחן על פי שירים אנגליים אחרים!?!?! בשבילכם כול זה כלום . רק נינט. רק נינט רעה.רק נינט גונבת.רק נינט מזלזלת ורק נינט ככה וככה ... מה השטויות האלה? אתם מדברים מזה שטויות ! לבנתיים היא זאת שזכתה במירב הקולות בגמר של כוכב נולד 3 {אפילו שכמה ממכם אומרים שהופתעו לא כול כך לטובה מהשיר עצמו} לבנתיים היא זאת שכול יום היו ביאם אליה לאולפני הצילומים של שהיר שלנו ומחכים לה עד שתסיים רק כדי לראות אותה לבנתיים לה יש את כול ההצאות לחגים איפה להשתתף. ולבנתיים לה יש את המעריצים האמייתית שלה שלא מריאם תעצם כטוב ואז בפורומים מלכלכים. אותו אחד שהתחיל את השרשור הזה פשוט לדעתי חסר חיים ואין לו מה להגיד חץ מלהשפיל אז כדי שתתחיל לחפש חיים לעצמך במקום לדבר על אחרים . נינט היא ככה עד שהיא תוציא תדיסק שלה ואתה לא תשנה את זה גם עם עוד 100000000 שירשורים שיגיעו לתפוז . בא לך לאהוב אותה ולהעריך את מה שהיא עושה ואת הדרך שלה בקרירה שלה -בכיף סבבה אחלה לא ?! - לך חפש לך את הזמרים '' הטובים'' בשבילך שיוציאו לך כול חודש תקליט חדש .

o m e g a m bip

New member
את ממש חסרת חיים

מישהו מינה אותך לסנגורית הראשית של נינט? את האפוטרופוסית שלה? מאיפה לך הסמכות לקבוע איזה שאלות מותר לשאול לגבי נינט ואיזה לא? אני רוצה לשמוע אותה שרה, בשביל זה ישבתי בבית והצבעתי לה בכל תוכנית בעונה הראשונה (שלא הרבה בכלל ראו אותה עד הגמר). אני אוהב אותה לא פחות ממך ואף אחד לא יקבע לי איזה שאלות לשאול ומה להגיד. אם לדעתי טדי הפקות דופקים לה את ההתפתחות שלה אז אני יגיד את זה, שיהיה לזה כיסוי תקשורתי, שיראו את זה, שהיא תראה את זה ושתלך בדרך המתאימה לה. ואם את באמת מעריצה שלה, אז ממזמן את היית אמורה להעלות את הנושא הזה על סדר היום. אם מתאים לך שהיא מוחבאת באיזה סידרה רק ללקוחות "יס" אז תסלחי לי - את לא מעריצה שלה...

השיר שלנו בקרוב בערוץ 22 . הבנו ש..

גם אתם רוצים תוכניות איכותיות ולא זבלות כמו טב''ע !

אני בכלל חושב ש...

טוב אז ככה נינט זכתה בכוכב נולד שאמורה להיות תוכנית לגילוי כישרונות מוזיקלים אבל היא ממש לא הולכת בכיוון הזה וחבל חבל לה שהיא לא מנצלת את זה לקפיצה בתחום המוזיקה וחבל לשאר המתמודדים בתוכנית שהפסידו בתחרות למישהי שבכלל הלכה על טלויזיה יש לה קול מרגש והיא מאוד אהובה ואהודה גם על הציבור וגם על התקשורת אני אישית מאוד אוהב לשמוע אותה הביצוע שלה בגמר האחרון היה מרגש והיא רק הראתה לכולם שיש לה את היכולות של אז אז בקיצור נינט העם צמא לשמוע אותך שרה שירים והאמת...לי לא ממש איכפת שירים של מי היא תשיר העיקר לשמוע אותה

למעלה