לא הייתי אומרת מאבדת גובה
אני חושבת שבכל נקודה שהיא תחליט לחזור לשיר ולעשות עם זה משהו רציני ולהוציא דיסק היא תצליח. זה לא שיפסיקו להתעניין בה בגלל שעבר זמן. מה שכן, אני יכולה להגיד שאני אישית הייתי רוצה לשמוע אותה שרה יותר, במיוחד לאחר הגמר של כוכב נולד 3, שמזכיר ללא ספק למה היא נבחרה. לגבי הבחירות שלה, אין לי yes אז אני לא רואה את "השיר שלנו", אני בכל מקרה רואה את זה באותה צורה כמו ששירי בחרה להנחות את "אקזיט" והראל סקעת הלך לשחק במחזמר. אני לא אגיד שזה בהכרח לא נכון, כי אם יש להם מגוון כישורים והם נותנים להם ביטוי, אז זה לאו דווקא רע. מה שכן אני אומר, וזו דעתי בלבד, שאני מאוד מעריכה את שי גבסו, הראל מויאל ועכשיו גם את שירי, שניצלו את ההזדמנות שניתנה להם ב"כוכב נולד" והוכיחו שאכן היו ראויים לה, בכך שהם ממשיכים את הקריירות שלהם כזמרים וכיוצרים. ויש כאן עוד נקודה - שלושתם הם יוצרים ושותפים פעילים באיסוף החומרים לאלבום שלהם, מה שעזר להם להפיק אותו די מהר, או לפחות לשחרר סינגלים לרדיו עד שהוא ייצא. בניגוד לנינט, שעד כמה שידוע לי אינה כותבת שירים, ולכן תהליך איסוף החומרים לוקח יותר זמן במקרה שלה. אני מאוד מקווה שעכשיו שנינט עזבה את השיר שלנו (קראתי את זה כאן, זה נכון?) היא באמת תחליט להשקיע יותר זמן באולפן הקלטות ובלקדם את הקריירה שלה כזמרת. עם קול ונוכחות כמו שלה, חייבים לשמוע ממנה יותר. הרבה יותר!