האם נינט מאבדת גובה?

o m e g a m bip

New member
האם נינט מאבדת גובה?

חברים, אני מאוד אוהב את נינט (או נינה... קצת קשה להתרגל), אבל ההופעה שלה בגמר כוכב נולד 3 שברה את ליבי. ההופעה כולה, והאפרוריות שבה (שהודגשו במיוחד לעומת ההופעות של מימון ומויאל, שתיהם נתנו שואו) דיי הצדיקו את התחושה שנינט מאבדת גובה. לאחר הבחירה בה כסלב מס' אחד במדינה - נינה שוב נעלמת ונופלת בין הכסאות. ההחלטות שלה דיי שגויות - אני ממליץ לה לעזוב את "טדי הפקות" ואת תמירה ירדני ולגשת לעסוק במה שהיא הכי אוהבת ורוצה: שירה!! עם ישראל כבר מחכה לשמוע אותה שרה!! להתאהב מחדש בבחורה שכבשה אותנו... מאוד חבל לי על נינט, וכשאני רואה את הראל מויאל ושירי מימון במצעדי השירים (שניהם זמרים מצוינים ואהודים, מעריך אותם מאוד) אני חושב שגם נינה צריכה להיות שם. מה אתם חושבים?? האם נינט מאבדת גובה? מה עליה לעשות בהמשך הקריירה??

Harajuku boY

New member
אני שמח שלקח לנינט זמן...

זה רק מראה כמה שהיא יותר איכותית ולא אכפת לה מהמסחור אלא היא באמת רוצה להוציא דיסק טוב... שירי די מיהרה להוציא דיסק..ואני אישית דווקא ממש התאכזבתי ממנו..למרות שאני אוהב אותה..

איכותית? לא אכפת מהמסחור?

ממש מצחיק.... אם לנינט לא היה אכפת מהמסחור היא לא הייתה הולכת לשחק בסדרה שכולה קאברים לשירים של זמרים אחרים ועושה מה שהיא התחילה לעשות טוב אבל הפסיקה כי אולי עניין אותה יותר להיות סלבריטאית מאשר זמרת. נינט זמרת טובה, יכול להיות שאם החיים היו מנותבים קצת אחרת היא הייתה מתגלה גם בלי כוכב נולד, אבל ההחלטות שהיא עושה (כבר שנתיים לשיר רק קאברים? מה נסגר? לא הספיק לה בכוכב נולד? היא לא רוצה לתת קצת מקוריות?) טיפשיות לדעתי... חבל... יכלה להיות זמרת ועכשיו היא עוד אחת מהסלבריטאיות שקופצות בין תחום לתחום בעסקי הבידור... מתי יגיע קמפיין הדוגמנות הבא? הרי היא ממש רזה עכשיו...
עצוב.

shalehet

New member
נינט מוציאה דיסק עוד כמה חודשים

ושירי הוציאה עכשיו.. לא רואה הבדל כזה גדול... מבחינת הזמן

Nielle

New member
כן סדרת טלוויזייה מוכיחה זאת ../images/Emo6.gif

נינה באמת לא נראית לי ממוסחרת אבל זה לא קשור לחיכתה או לא חיכתה.

moshavnikit

New member
נו באמת.. לא בגלל זה היא עדיין

לא הוציאה דיסק, היא לא הוציאה כי היא היתה עסוקה בדברים אחרים שהם לא מוזיקה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifלא מסכימה איתך....

אני מאוד אהבתי את ההופעה שהיא נתנה בגמר של כוכב נולד 3. היא שרה את זה מאוד מרגש, וזה באמת מתאים לתקופה שאנחנו עוברים בימים אלה.

שטויות...אני מאוד אהבתי את הביצוע

שלה בגמר והיא מצויינת כמו תמיד ובכלל לא נעלמה מהמסך
אין ממש מה להשוות אותה לשירי ומאויול אני מתאר לעצמי שגם הזמן שהיא תוציא ת'דיסק יגיע בקרוב. נכון...חבל שהיא חיכתה עם זה הרבה אבל עדיין מי שבאמת ירצה לשמוע אותה ישמע.

ג ב ש ו ש

New member
לא מסכים איתך בכלל../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

אמנם לקח לנינה זמן אבל היא תמיד אמרה שכשהדיסק יצא הוא יהיה הכי טוב מבחינתה..ז"א היא תיתן את כל כולה
חכה תראה מה יהיה כשהוא יצא בע"ה...

o m e g a m bip

New member
אתה מסכים איתי

שנינט יצאהע בתקשורת בתור "הכוכבת הנעלמת"? שוב עלו כל הסופרלטיבים של "איפה הדיסק?" וכל הירקות האלה... כידוע לך התקשורת קובעת את סדר היום הציבורי, את מי יאהבו ואת מי ישמעו - ונינה בקטע הזה מאבדת גובה. הבחורה הייתה צריכה לקחתאת עצמה אחרי כוכב נולד ולהגיד שלום לתמירה ירדני (שלדעתי משתמשת בה כמו בובה...) זה מה שמויאל ומימון עשו וזה מה שאני רואה את נינט עושה. נינה תוכל לנוח על גלי האהדה של הקהל (וזה מגיעה לה, יש לה אישיות מיוחדת) אבל לא להרבה זמן. היא חיה בשוק דורסני ומיליטנטי, שתדאג לעתידה....

shirush3

New member
לא חושבת שהיא מאבדת גובה.../images/Emo1.gif

קודם כל הביצוע שלה בגמר היה מאוד יפה. השיר שהיא שרה היא שיר עצוב, אז בוא נסכים שהיא לא יכולה לשיר את השיר בצורה אנרגטית כמו השירים של השאר, טוב? נינט בסופו של דבר גם תגיע למצעדים. ועם ישראל ישמע אותה שרה!

זה גם מה שאני חושב...

זה עצוב מאוד אבל צריך להודות באמת ! אבל אל דאגה כי כשהיא תוציא את הדיסק זה יהיה ה-דיסק של השנה !

Vegetable Salad

New member
אממ ../images/Emo42.gif

אני חושבת שהבחירות של נינה היו נכונות, כיוון ששירי ונינט זכו בערך באותו הזמן, נינט הלכה לשיר שלנו ושירי הגיעה לאקזיט ולאירוויזיון באיזשהו שלב אבל לא ממש הקדישה את כל כולה לאלבום הזה, נינט למשל החליטה לעזוב את השיר שלנו מהסיבה הזו. ובקשר למויאל, לא קצת תמוהה שמי שזכה לפני שנה, שנה אחרי שירי ונינט כבר מוציא אלבום וקצת לפני שירי? -זה מראה עד כמה שלפעמים אתה לחוץ לשלוח חומרים, לא לעזוב את אור הזרקורים וזה לא תמיד הבחירה הנכונה (כמו טעויות פטאליות בכתיבת השירים על שמירה משהו עם בית ג'אללה). ובנוגע לשיר שהיא בחרה לשיר בגמר, אני חושבת שהיא עשתה את זה ממש טוב כמו שירי, מויאל קצת צלע מאחור, כמו תמיד, שירי באה עם שיר מדהים לחלוטין (הסינגל החדש) ונינט בחרה שיר שקצת יותר יתאים לאקטואליה, כל אחת בחרה צד אחר לחלוטין והצליחה, למרות שקשה לי לראות את נינט מוציאה אלבום עם שירים נניח כמו הסינגל החדש של שירי, אבל אני מקווה שהיא תעשה את זה.

tinktink1

New member
בית ג'אלה

חוצפה, השיר של מוייאל ממש יפה בעיקר עם ה "בית ג'אלה" חוצמיזה לגבי נינט אני חושבת שהביצוע שלה היה מחשמל והראה למה היא זכתה מלכתחילה למרות שאני ממש לא סובלת אותה וחושבת שיש לה יותר כאריזמה מיכולות ווקאליות ואני מסכימה גם עם מי שאמר שאם היא לא היתה מתעניינת בסלבריטאות והולכת לשחק בסדרות אולי כבר היה לה אלבום אבל מבחינתי זה לא הפסד בכלל.

למעלה