האם נינט מאבדת גובה?

דניבויss

New member
דוגמא למישהי שאולי לא משוחדת

ורואה שהיכולות הווקאליות של נינה הם לא הנקודה המדהימה אצלה .

just naama

New member
אני חושבת שבגמר

נינט עשתה ביצוע שובר ל"אין לי ארץ אחרת" שוב פעם נידהמתי מהיכולות והמגע שלה בכל אחד, מהרגש,אני עצמתי את העיניים וליבי היה איתה בשיר, היא עשתה את שלה. אני תמיד נידהמת מחדש ממנה,מהאנושיות שבה. כל אחד מוציא דיסק בזמן שלו,ואני בטוחה שעם היא הייתה ממהרת להוציא דיסק היא כבר הייתה עושה את זה אבל היא לא רצה מהזמן או רדפה אחריו,אני חושבת שנינט עשתה כאן את מה שטוב לה ודיי הלכה כאן בדרך שלה. דרך אגב,רק עכשיו שירי מימון הוציאה דיסק אז נינט תוציא עוד חצי שנה מה ההבדל? הן שתיהן היו באותו גמר אז הפרש של חצי שנה לא משנה כאן כל כך וגם אם זה שנה כל אחד והקצב שלו. ואל תדאג..נינט עוד תיהיה שם..במצעדי השירים והיא שם גם עכשיו עד היום מתנגן "ים של דמעות" "קח אותי" וכו'. אני חושבת שנינט היום,נמצאת במקום הכי גבוהה וראשוני בארץ ובצדק לחלוטין,בחיוך וביושר שאין כמותו,היא הגיע אליו ותישאר בו עוד הרבה.. יש לה את המקום שלה. נינט תעשה את מה שטוב לה וכידוע היא עובדת עכשיו על הדיסק.. השירה זה החיים שלה ותמיד תיהיה תמיד טוב להיתנסות במיוחד כשאתה נכנס לתוך מערבולת בשנים הראשונות, לא?? מה שכן..וזאת רק דעה באמת באמת באמת לא מעבר לזה וגם דיי אין לי את הזכות אבל דעה תמיד אפשר להביע..אני גם לא מתלהבת יותר מידי מטדי הפקות אבל כל אחד ודעתו האישית. נינט המריאה ותמריא עוד כל כך גבוה,את העולם היא עוד תכבוש.

o m e g a m bip

New member
טדי הפקות לא תורמים לה

בואי נגיד את זה ככה, הם זורקים את כל הכוכבים שלהם לפסטיגל. אני חולה על נינט ורוצה שהיא תעשה את מה שהיא עושה הכי טוב - לשיר...

הילה 111

New member
לא היא לא נשארת

היא עוד אמרה העונה שהיא לא רוצה לחתום לעונה שלישית

ברררר

New member
היא שרה נורא בגמר כוכב נולד 3

ובעיקרון היא שרה מקסים. הלך עליה... רק צרחה ולא יותר מזה.....

בילבי16

New member
מאמי, תנוח.

אל תנצל את האשכול כדי לרדת על נינט. היא שרה מקסים ב"גמר כוכב נולד 3", לא יעזור לכם כלום. יש לה קול מדהים.

דניבויss

New member
מה זה מדהים?

לעומת מה מי מו ,לעומת ילדה שלא יודעת לשיר זה מדהים .תלוי ליד מי .ליד ריטה זה על הפנים ליד שלומית אהרון זה על הפנים ,ליד עדי כהן זה חלש ליד מי היא שרה מדהים?

נינה תעשי לי ילד

נינט לא מאבדת שום גובה היא פנתה לטדי הפקות בכדי ליצור דרמה מוזיקלית יומית מדהימה בדמותה של השיר שלנו..היא למדה בשנתיים האחרונות לשחק וראו את זה יותר מכל בפרק ההאחרון בו היא נתנה שואו ענק!!!ושיחקה יוצא מן הכלל.. עכשיו יש לה גם את השירה ביד וגם משחק.. לגבי ההופעה בכוכב נולד היא הייתה משדהימה וצנועה כהרגלה!!!על איזה שואו של שירי מימון אתה מדבר בכלל???זה שהיא באה חצי ערומה לא אומר שהיא נותנת שואו!!! נינט ולא יעזור כלום מצליחה בזכות אבא שבשמיים ששומר עליה... נינט אוהב אותך המון!!!!! את גדולה!! חיימון חדרה

בילבי16

New member
אנחנו בשער, עכשיו יבואו טרולים

ויציפו בשטויות. בקשר לנושא האשכול, גם לדעתי הניהול של נינט כושל. היא מתפרסת להמון כיוונים, עושה חלטורות מצד אחד ומצד שני שואפת להיות זמרת רוק מצליחה. הקריירה שלה לא מובנת בכלל, יש המון סתירות. אני מקווה שהיא תעזוב את טדי בהקדם - משם לא יוצאים זמרים (לפחות לא בשנים האחרונות, כפי שטמירה אמרה בעצמה בראיון מסויים). נקווה לטוב. אני מאמינה בה.

o m e g a m bip

New member
זה בדיוק מה שאמרתי, היא מתפזרת

היא צריכה להתמקד בשירה, את זה היא עושה הכי טוב. וחוץ מזה, נינה צריכה לקחת יוזמה על הקריירה שלה כי בסופו של דבר זמר נבחן ביכולת שלו להישאר בטופ במשך הרבה זמן ולקנות לעצמו את הנישה שלו ואת הקהל שלו...

Sideitself

New member
עם כל הכבוד,

ההופעה שלה בגמר, הייתה ענקית. חבל באמת שאי אפשר היה לשלוח לה אס אמ אסים.

היא לא הייתה הכי 100ממת!

והיא לא נתנה שואו כמו מויאל ושירי (המדהימה!!
) אבל היא בכל זאת.. נינט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מה שכן היא באמת צריה להוציא שירים! ולעבוד עלך מה שהיא באמת!! -ז-מ-ר-ת-!-! לא.!?

בילבי16

New member
נינט לא צריכה להתפשט כדי להיות

מהממת. היא שרה מדהים, הקול והשיר הם המרכז אצלה ולא ההופעה החיצונית (למרות שהיא יפהפיה).

Aviad1987

New member
נכון

אבל זה לא מה שרצו ממנה. טדי החליטו מה היא תשיר.. ברגע שזה יהיה שיר שלה היא תעשה מה שהיא יודעת ורוצה. ומי שיודע בהופעות שלה יודע שגם את בזה היא לוקחת את שירי כמו כלום

דניבויss

New member
רוב החברה האלה חוץ מאולי סקעת ואולי

עדי כהן שאומנותם ברמה קצת יותר רצינית מנינה ואחרים וגם יכולותיהם הווקאליות ברמות יותר גבוהות בהרבה .כך שרובם כנראה יעלמו תוך מיספר שנים קצר ביותר.רק אולי כאלה כמו שציינתי ישארו פרפורמרים יותר רצינים כי הם בכל אופן זן אחר של אומנים -יותר מלומדים יותר איכותים ועם יכולות יותר מוחשיות ואמיתיות.

למעלה