אני חושבת שבגמר
נינט עשתה ביצוע שובר ל"אין לי ארץ אחרת" שוב פעם נידהמתי מהיכולות והמגע שלה בכל אחד, מהרגש,אני עצמתי את העיניים וליבי היה איתה בשיר, היא עשתה את שלה. אני תמיד נידהמת מחדש ממנה,מהאנושיות שבה. כל אחד מוציא דיסק בזמן שלו,ואני בטוחה שעם היא הייתה ממהרת להוציא דיסק היא כבר הייתה עושה את זה אבל היא לא רצה מהזמן או רדפה אחריו,אני חושבת שנינט עשתה כאן את מה שטוב לה ודיי הלכה כאן בדרך שלה. דרך אגב,רק עכשיו שירי מימון הוציאה דיסק אז נינט תוציא עוד חצי שנה מה ההבדל? הן שתיהן היו באותו גמר אז הפרש של חצי שנה לא משנה כאן כל כך וגם אם זה שנה כל אחד והקצב שלו. ואל תדאג..נינט עוד תיהיה שם..במצעדי השירים והיא שם גם עכשיו עד היום מתנגן "ים של דמעות" "קח אותי" וכו'. אני חושבת שנינט היום,נמצאת במקום הכי גבוהה וראשוני בארץ ובצדק לחלוטין,בחיוך וביושר שאין כמותו,היא הגיע אליו ותישאר בו עוד הרבה.. יש לה את המקום שלה. נינט תעשה את מה שטוב לה וכידוע היא עובדת עכשיו על הדיסק.. השירה זה החיים שלה ותמיד תיהיה תמיד טוב להיתנסות במיוחד כשאתה נכנס לתוך מערבולת בשנים הראשונות, לא?? מה שכן..וזאת רק דעה באמת באמת באמת לא מעבר לזה וגם דיי אין לי את הזכות אבל דעה תמיד אפשר להביע..אני גם לא מתלהבת יותר מידי מטדי הפקות אבל כל אחד ודעתו האישית. נינט המריאה ותמריא עוד כל כך גבוה,את העולם היא עוד תכבוש.