האם נינט מאבדת גובה?

סוכריה16

New member
בדיוק!! אתה צודק

שתעשה משוו עם הקל שלה.. אני שהיא עלתה על הבמה התביישתי בשבילה.. חח אני בטוחה שהיא הרגישה באסה ! מה זה!? זכית במקום הרא/שון! את זאת שבעצם, ששומעים "כוכב נולד" הראשונה שתעבור לכולם בראש. קיבלת את כל הפרסום האפשרי. הביאו לה חינם לעשות תקליט.. והיא עוד לא הלכה על זה.. למתי היא מחכה!?!?

המוח11

New member
נינוש החמודה

את שרה ניפלא משחקת נהדר אבל השירה שלך היא שנותנת לך גובה תוציא כבר תקליט |סלינק|

fonzirelly

New member
such a sweet voice

its a shame not to sing more.. i think she should try her luck outside our little country as well she can allways come back but her presence is of a star , international!!!! she should start singing stuff that international writers write go for it nina , you have a bright future in the music world. (and i mean world) so take a chance..

Aviad1987

New member
מסכים איתך מאוד

לא בקשר לזה שנינט מאבדת גובה (עדיין, בלי אלבום ובלי שירים משל עצמה, יותר פופלרית ממימון ומויאל, לדעתי) אבל בקשר לזה שהיא צריכה לעסוק במוזיקה (או לחילופין:מה שהיא רוצה) אני מסכים מאוד, טדי הפקות ובראשם טדי הפקות חושבים רק על הכסף. חבל לי לראות את הקריירה של נינט מתרסקת אבל זה מה שיקרה אם היא לא תעזוב את כל הלחטוריאדה ותתמקד במה שהעם והיא רוצים! המוזיקה שלה ! לא ראיתי אם כתבתם אבל בפנאי פלוס יש ידיעה שנינט מועמדת לאיזה תפקיד בסרט חדש, סרט או טלנובלה - זה עדיין שגוי. מקווה שהאלבום יצא כמה שיותר מהר והיא תעזוב את כל החרא שמסביב - וזה באמת חרא.

ayal1002

New member
נינט להתעורר

נינט את חייבת להתעורר הקול שלך ענק לעומת הקול של שירי מיימון אין בכלל מה להשוות את חייבת להחליף אמרגנים ולעשות מהלכים מקצועיים כואבים ואת עוד תעלי כמו מטאור ומשם תראי את כולם בהצלחה אייל

סוכריה16

New member
../images/Emo67.gifחחחחחחח מצחיק אתה

אולי לנינט יש קל יפה אבל היא לא מגיעה לרמת קול ואיכות של שירי לשירי יש קל מיוחד. תצראה לאיזה טונים היא מעבירה אותו. ! נינט רק מנסה כל הזמן לרגש .. שירי מלכה
היא פשוט באה ומוציאה את מי שהיא באמת. שנינט על הבמה זה לא ככה.

חמודה, את מוזמנת לעוף מהפורום

הדיון הזה נועד לאנשים שאוהבים את נינט ורוצים לטובתה ולא למעריצי שירי מימון שמייחלים לרגע שבו היא תיפול (וזה לא יקרה, לצערכם :) )

סוכריה16

New member
חחחחחח את ממש מצחיקה אותי!

כאילו אכפת לי... מצטערת אבל אני כן אוהבת תקל של נינט וכן בחרתי בה בערב ההוא.. אבל זה כבר לא קשור! זה לא שלא שבכיתי ואני מעריצה מוטרפת, פשוט הקל שלה נראה לי יפה, חותץ זמה שהיא מנצלת אותו! ומה עם נינט!? אני לא באה בטענות אליכם אני פשוט אומרת .. שאם היא זכתה במקום ראשון אז שתנצל אותו!! כי הרבה היו רוצים להיות במקומה.

כשנינט על הבמה זה לא ככה????

היית פעם בהופעה של נינט????? כשהיא מופיעה את שוכחת מהכללללל כולם נסחפים אחריה היא נותנת הופעה פשוט מדהימה!

סוכריה16

New member
זה כן ככה.. נינט מעבירה צמרמורות

לפי שעתי = נכון שאני חושבת שהקל של שירי מושלם, אבל של נינט מהמם1 תבינו זה לא שאני נגדה פשוט אני רואה שהיא לא מוציאה שירים, והיא בעצם מסמלת את כוכב נולד- וזה אומר שהיא מסמלת את אלו שרצו לשיר ועברו הכל כדי לשיר, כדי שייצא להם דיסק, ושאנשים יוכלו לשמוע את זה! אז בגלל זה.. למה היא לא עושה ככה..!? למה כאילו היא פונה לטלנובלות באותה שנה שהיא זוכה? למה היא לא מתחילה לשיר? לא יודעת.. נגיד אם עדי כהן לא תוציא דיסק, ומישה למשל, ו... סעדו אז לא יהיה לי אכפת.. דווקא בגלל שזאת נינט אני מאמינה שכדאי לה כבר להגשים תחלום שלה (כביכול).. נגיד תראו, אחרי שנתיים בת"א בהופעה של 3, ההכי גדולים של כוכב נולד הראו את מה שהם השיגו בשנים האלו.. ונינט שהיא הה- גדולה לא עשתה כלום ושרה "אין לי ארץ אחרת"... לא יודעת!!

סוכריה16

New member
היא נורא מאבדת תצמה

סוף סוף אחד נורמלי שאומר את דעתו!! טוב שלא! היא זכתה מקום ראשון! כל הזמן מדברים עלייה, היא באה במטרה לשיר מה היא הולכת לשחק בסדרות!? אני לא רוצה שתתעצבנו עליי או משהו חס וחלילה אבל זה אשכרה ככה!! שתשאל תמצמה מה היא באמת חיפשה- דרך להתפרסם או לשיר!? נגיד הראל מויאל שר! רואים שזו האהבה שלו! הוא מלחין ושר! שירי מיימון- (שהייתה צריכה לזכות מקום ראשון ללא ספק!!) גם היא, רק מפוצצת בשירים, ושנתיים אחרי זכייה מקום 2 בכוכב נולד היא עלתה על במות ארופה, הלכה לארווזיון! ונינט- !?!?! אומנם השיר שלנו זה איכשהו שירה הבנתי, אבל אין קשר מצטערת מאוד. אין קשר.. שתתחיל להזיז תתחת שלה, ובמקום דיאטות שתוציא שירים .. היא אמורה ממש להתבייש.. מצטערת! אבל היא צריכה להתבייש שזה מה שהיא שרה .. כאילו זה היה ממש אירוני ששירי זו שדפקה את הההה- הופעה והיא באה עם קוקו לצד ושרה שיר של מישהו אחר. כמה חבל!

בילבי16

New member
טובבבבבב אולי תרגעי קצת?

הבנתי כבר מאמצע ההודעה שלך, שהמניע הראשון שלך להגבה פה הוא "שירי מימון" הכוכבת שלך. אם באת לפה כדי לנצל את האשכול ולרדת על האמאמא של נינט, את מוזמנת להתנדף. דבר שני, נינט אכן עושה טעויות בקריירה שלה, אבל את יכולה להביע ביקורת בצורה יותר נחמדה מאשר "תזיזי את התחת שלך.." יש דרך להתבטא. אגב, גם אם נינט בחיים לא תוציא דיסק, היא עדיין מכניסה את כל כוכב נולד בכיס הקטן שלה. היא מלכה וזאת עובדה.

סוכריה16

New member
נכון אני יותר אוהבת את שירי

חחח.. אבל זה לא אומר שאני לא צודקת. ואני לא מתכוונת להרגיע את יודעת שאני צודקת..

Aviad1987

New member
אז אולי תרגיעי כי את בורה?

סיבה מספיק טובה בשבילך? יופי, אני שמח.

סוכריה16

New member
חח אני לא בורה.

אני צודקת במה שאני אומרת. וובנתיים אתם רק מנסים לתקוף אותי . תענו בהגיון.

Aviad1987

New member
אני לא אענה להיגיון

למישהי שקראה לעצמה על שם משהו שמוצצים לו ת'צורה.

למעלה