הינך בהחלט צודק.
יש דבר אחד שאני לא מבינה אותו, וזה מדוע הבנאדם הזה דוחה את הוצאת הדיסק. הרי היא זכתה מקום ראשון, פעם ראשונה בכל ההיסטוריה של כוכב נולד, היא יודעת שהיא נקראת "הזוכה" של כוכב נולד, ובכל זאת, דוחה ודוחה (תרתי משמע). אני מאמינה שכל המצביעים שסימסו לה בלי אין סוף אס אמ אסים, הצביעו בשבילה בכדי שתוכל לפתח את כישרונה לגדולות. בינתיים? אולי נורא נחמד לכם לראות אותה מזילה ריר על רן דנקר, אך היא צריכה לעשות משהו עם עצמה. היא פשוט לא מודעת לעובדה ש"כוכבות" זה עניין של זמן, אם לא תפעל בתעשייה - אתה יום אחד עלול להעלם. וזה קורה מדיי יום. אוקיי, אז הבנתי מכם שהיא עזבה את ה"שיר שלנו", ועכשיו? סינגל? משהו? אני לא רואה שום דבר באופק. ו - קאט דה בולשיט על זה שהיא "עובדת ומנסה להפיק את המיטב..." "קצת סבלנות לא הורגת אף אחד" בנינו, אם היא הייתה רוצה כבר להוציא דיסק היא הייתה מוציאה. מה מצבה עד עכשיו? סינגל "כמו ששיר נוגע", שרה את שיר הנושא של "סוף העולם שמאלה", שיחקה ב"השיר שלנו", ומעבר לזה? אולי כמה פרוייקטים נידחים שרק לקוחות יס שומעים עליהם, אך חוץ מזה, לא רואים כלום (יותר נכון - שומעים). כל מה שפירטתי עד עכשיו מבוסס על כך שהיא הלכה לכוכב נולד בשביל פירסום. ואל תקשקשו על זה שהיא רוצה לעשות שירים, ורוצה לשיר, כי לפי מה שהיא מפגינה - זה לא נכון. איפה בדיוק היא שרה? מה היא עשתה חוץ מלהופיע בטלווזיה וטורי רכילות? שימו לב שבגמר כוכב נולד 3 היא הייתה פשוט (סילחו לי על הביטוי - ) מעפנה. כמעט כל הפיינליסטים הגיעו עם סינגל (או יותר) משלהם, ונינט? עם קאבר.. כרגיל. ראיתי את הגמר פעמיים, ושמתי לב בפעם השנייה שצביקה הדר אומר: "שאלנו את עצמנו מי יכול לבצע את השיר הכי טוב, והבנו שזו נינט" האמנם? אולי בחרו בה כי אין לה סינגל משלה? אולי כי אין לה מה לשיר? אולי כי היא מביישת את עצמה? אכן שאלה למחשבה. שורה תחתונה - נינט יכלה להוציא דיסק, אך לא עשתה זאת. העדיפה טלוויזיה על מוזיקה. ובבקשה מכם, אל תערבו פה אף מתחרה אחר מכוכב נולד.