האם נינט מאבדת גובה?

סוכריה16

New member
../images/Emo2.gif

נו תפסיקו להיות רעים אחד לשני1 תקשיבו למה שיש לאנשים לאמר1 הוא צודק בתכלס.. ואם אתה חושב שאתה יותר צודק אז תרשום פה כל מה שבא לך למה זה לא לדעתך! אבל למה להתייחס לאנשים שנכנסים לפורום כמו לזבלים? ולשלול כל מה שהם אומרים!?

סוכריה16

New member
אהה הבנתיייי אותך../images/Emo6.gif

סבבבה בנתיים תאלץ לסבול אני גם צריכה לקנות כמה אותיות...

miamor18

New member
אם תשאלו אותי...

[מה שלא עשיתם/:] נינט בכלל לא רוצה לשיר. |מפתיעהאפילואתעצמי|
פשוט, אוטמטית, כל מי שיוצא מכוכב נולד מעלה ציפיות מהעם, שלא מוכן לקבל את זה שבגלל הפירסום כל מיני תחומים אחרים מגיעים לראש (דרך טדי כמובן) ומוצאים חן יותר בעיני הכוכב. אז מה אם העם רעב לדיסק ולכמה שיותר סינגלים? אז נכוווווון ששירי הוציאה אלבום, וגבסו, וגם מויאל, אבל תופתעו לדעת שאולי נינט בעצמה לא שמה את השירה בראש סדר עדיפויות. לדעתי זה ככה, אחרת היא היתה מוציאה דיסק עוד ממזמן. אז תמיד שישאלו אותה על זה היא תאמר שהיא עדיין עובדת על החומרים וזה מאוד חשוב לה, אולי כי כבר היא בעצמה נכנסה לתוית הזה שזה רק מה שמתאים לה ובזה היא צריכה להתעסק. יאללה, אז שלא תשיר. מנינט אני אסתפק גם בקאבר
. היא יכולה לעשות עוד הרבה דברים אחרים. אז תפסיקו להגביל את העשייה של האדם לתחום אחד בלבד |משפטחכם|

Aviad1987

New member
אז כנראה שאת קוראת את נינט

יותר טוב מאיתנו... אבל אני עדיין לא חושב שזה ככה, מקווה בכל אופן. אני בטוח שטמירה מניפולטיבית מספיק כדי לדעת על איזה כפתורים ללחוץ אצלה.

miamor18

New member
יש לנינט כפתורים?../images/Emo2.gif

בכל אופן, זוהי דעתי. היא איבדה עניין במוזיקה וזהו, אם לא היא היתה מוציאה אלבום עד עכשיו. הנקודה היא שזה אפילו לא מצער אותי, שתעשה מה שטוב לה. ונניח שאני טועה והיא עדיין מתעניינת בתחום... היא יכולה להוציא אלבום עוד 5-10-80 שנים ואם סינגל או שניים ממנו נשמעים לי טוב אני עדיין יקנה אותו. זה "לא פייר", אפשר לעבוד כמה שנים טובות על אלבום ואנשים פה עומדים לה עם סטופר ותנאים כמו "או שאת עושה בקרוב או שאת לא עושה את זה בכלל" זה מעצבן. /:

סוכריה16

New member
../images/Emo2.gif אבל מאיפה הסקת שהיא לא

רוצה? אולי פשוט היה לה עומס והיא כן רוצה להוציא שירים!? בכל אופן אני לא יודעת מה הסיפור.. יש לה קל מהמם.. אבל אנשים לא יעמדו על סטופר כמו שאתה אומר אם היא תגדיר נגיד בראיונות וכאלה מה באמת היא מתכוונת לעשות

miamor18

New member
כמו שאמרתי בהודעה לפני זה........

אם את שואלת אותי אני מאמינה שכרגע אלבום זה לא הכי חשוב לה. אני לא יודעת, לא מכירה אותה, חושבת. אני מאוד רוצה שהיא תוציא דיסק אבל כרגע לא המצב, אמרתי שאנשים לא צריכים להתייחס אליה עם סטופר כי התייחסתי לטענות של ההודעה הראשית...שנינט מאבדת גובה כי היא לא שרה.

סוכריה16

New member
טוב.. אני חושבת שנינט צריכה

להתחשב גם קצת בכל אלה שבחרו בה. נגיד במשפחה שלי אמרו "וואי איזה קל מהמם יש לה .. נבחר בה" וככה אני משערת שזה היה אצל כולכם.. אבל בעצם.. למה היא כל כך רצתה תמקום הראשון!? אם היא לא עומדת בציפיות של כל אלה שבחרו בה! ועדיין מאמינים שהיא תוציא דיסק, אבל היא מושכת ומושכת את זה.. ומראה יותר רצון לשחק.. אז מה היא עשתה בזה?
קיצר כבר הבנתם את עמדתי... חבל לי שהיא לא עושה כלום

miamor18

New member
אני לא בחרתי בה כדי שתוציא דיסק...

בחרתי בה כי אהבתי את הקול שלה ורציתי שהיא תזכה בכוכב נולד, זה הכל. ואני זוכרת שהצבעתי לה מלא, גם בגמר וגם לפני זה. אני מניחה שיש עוד הרבה כמוני, שלא מחכים לדיסק ולא מרגישים אכזבה. ההפך, אני שמחה שתחרות שירה גילתה לה עוד צדדים שהיא אוהבת, שתתקדם איתם ותבין מה באמת היא רוצה לעשות

סוכריה16

New member
../images/Emo31.gif

לא מסכימה. ואין לי כבר כח להסביר. אם היא רצתה משחק היא יכלה ללכת ל "אודישן הגדול" אבל המטרה שלה הייתה לשיר ותמיד היא סיםרה ואמרה כמה היא אוהבת את זה.. אני לא מעריצה שלה אבל פשוט אני חושבת שאם זה מה שיצא בסוף, שירי או גבסו היו אמורים להיות מקום ראשון בלי צל של ספק. כי הם באמת לא מפסיקים לשיר

miamor18

New member
נו אז מה? החיים הם לא שחור ולבן.

אם אמא שלה ראתה שיש מודעה על תחרות שירה ונינט הלכה שם (ובמקרה גם ניצחה כי יש לה קול מהמם
) לא אומר שזה מה שהיא צריכה לעשות בחיים. ושוב, זה לא עובדה...את לא צריכה להסביר לי...הבנתי את מה שאת חושבת ויש עוד הרבה שחושבים ככה.... אני אישית מאמינה שזה בסדר גמור הדרך שהיא החליטה ללכת בה, וכל בחירה שלה היא טובה אם היא שלמה איתה

דניבויss

New member
מה זה מהמם -הריי זה לא משהו נדיר

או יוצא דופן בממדים וביכולות -זה קול נחמד עם יכולת מסוימת ,אבל יש כאלה ויותר לא קצת .אז מה זה מהמם.מהמם אני רגיל שזה משהו שאומרים על באמת קולות שמכים אותך בתדהמה ואתה נישאר פעור פה .כנראה שאתם לא יודעים ממש מה זה מהמם.הייתי ב 97 בהופעה של טום גו'נס בסינרמה .זה אלוהי זה נדיר זה מהמם .הריי קולות כמו של נינה או אחרות ליד קול באמת מדהים בקנה מידה אטמוספרי זה קול של זבל -לפחות ליד מה שאני קורא מהמם.

miamor18

New member
בלי כל מיני השוואות....

הוא כיף לי באוזן. זה מה שהתכוונתי במילה "מהמם".

בילבי16

New member
אני לא ממש מסכימה איתך

ואני רוצה להאמין מאוד שזה לא נכון. אני מאמינה שנינט נהנת גם לשחק, לדגמן, להופיע בחלטורות - אבל אני בטוחה שמעל הכל השירה זה החלום האמיתי שלה. היא אוהבת לשיר וליצור, אני בטוחה. ואני בטוחה שמישהו מפריע לה להגשים את החלום שלה וגורם לה לעסוק בדברים שהם לא בראש סדר העדיפויות שלה (אהממממ...טמירה ירדני...אהמממ).

Selim

New member
אמממ כן...זה הכל מזימה אחת גדולה...

יש מישהו שמפתה את נינט להשתתף בסדרות מפגרות במקום לעשות את מה שהיא "אוהבת"........ אולי היא באמת עובד חזק על הדיסק הבא שלה, ואולי היא פשוט צומתית קטנה וממוסחרת.....

miamor18

New member
אולי. לא אני ולא את יודעות באמת מה

מתרחש מאחורי הקלעים שמה. אבל תראי את שירי וגבסו ומויאל וכ'ו, גם הם היו יכולים להיות תקועים בטדי ובכל מיני תוכניות כי זה מה שטמירה אמרה, אבל עובדה שחוץ מהפסטיגלים וכל החרטה הצדדית הם אשכרה עשו עם השירה משהו. טמירה לוחצת, אבל אני לא מאמינה שנינט עד כדי כך חסרת אישיות ועמוד שדרה שאם היא היתה רוצה להוציא אלבום אנשים אחרים היו מונעים ממנה. היא פשוט עשתה חושבים קצר (עם טיפה השפעה מהצד), והחליטה שאלבום זה לא הכי הכי חשוב אחרי כוכב נולד. אז מתי שייצא אלבום- שיהיה במזל טוב. אני לא מתייחסת לזה כ"חלום" שמישהו מפריע לו..או משהו שצריך לצאת ממש ממש בקרוב ואם לא אז חבל.

הינך בהחלט צודק.

יש דבר אחד שאני לא מבינה אותו, וזה מדוע הבנאדם הזה דוחה את הוצאת הדיסק. הרי היא זכתה מקום ראשון, פעם ראשונה בכל ההיסטוריה של כוכב נולד, היא יודעת שהיא נקראת "הזוכה" של כוכב נולד, ובכל זאת, דוחה ודוחה (תרתי משמע). אני מאמינה שכל המצביעים שסימסו לה בלי אין סוף אס אמ אסים, הצביעו בשבילה בכדי שתוכל לפתח את כישרונה לגדולות. בינתיים? אולי נורא נחמד לכם לראות אותה מזילה ריר על רן דנקר, אך היא צריכה לעשות משהו עם עצמה. היא פשוט לא מודעת לעובדה ש"כוכבות" זה עניין של זמן, אם לא תפעל בתעשייה - אתה יום אחד עלול להעלם. וזה קורה מדיי יום. אוקיי, אז הבנתי מכם שהיא עזבה את ה"שיר שלנו", ועכשיו? סינגל? משהו? אני לא רואה שום דבר באופק. ו - קאט דה בולשיט על זה שהיא "עובדת ומנסה להפיק את המיטב..." "קצת סבלנות לא הורגת אף אחד" בנינו, אם היא הייתה רוצה כבר להוציא דיסק היא הייתה מוציאה. מה מצבה עד עכשיו? סינגל "כמו ששיר נוגע", שרה את שיר הנושא של "סוף העולם שמאלה", שיחקה ב"השיר שלנו", ומעבר לזה? אולי כמה פרוייקטים נידחים שרק לקוחות יס שומעים עליהם, אך חוץ מזה, לא רואים כלום (יותר נכון - שומעים). כל מה שפירטתי עד עכשיו מבוסס על כך שהיא הלכה לכוכב נולד בשביל פירסום. ואל תקשקשו על זה שהיא רוצה לעשות שירים, ורוצה לשיר, כי לפי מה שהיא מפגינה - זה לא נכון. איפה בדיוק היא שרה? מה היא עשתה חוץ מלהופיע בטלווזיה וטורי רכילות? שימו לב שבגמר כוכב נולד 3 היא הייתה פשוט (סילחו לי על הביטוי - ) מעפנה. כמעט כל הפיינליסטים הגיעו עם סינגל (או יותר) משלהם, ונינט? עם קאבר.. כרגיל. ראיתי את הגמר פעמיים, ושמתי לב בפעם השנייה שצביקה הדר אומר: "שאלנו את עצמנו מי יכול לבצע את השיר הכי טוב, והבנו שזו נינט" האמנם? אולי בחרו בה כי אין לה סינגל משלה? אולי כי אין לה מה לשיר? אולי כי היא מביישת את עצמה? אכן שאלה למחשבה. שורה תחתונה - נינט יכלה להוציא דיסק, אך לא עשתה זאת. העדיפה טלוויזיה על מוזיקה. ובבקשה מכם, אל תערבו פה אף מתחרה אחר מכוכב נולד.

למעלה