האם נינט מאבדת גובה?

סוכריה16

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אני עריבתי את שירי כי מישהו רשם פה שהיא פי אלף עלייה, ועל הראל מויאל .. ולדעתי זה לא ככה.. אם היא פי אלף כבר ממזמן היא הייתה יוצאת גדולה והייתה הראשונה להוציא דיסק ולמכור

אולי היא לא הייתה צריכה ראשונה,

אבל אני חושבת שאחרי שנתיים היא כבר צריכה להוציא. כל איסוף החומרים לא צריך לקחת יותר מדיי זמן (אני מודעת לכל התהליך, אך זו הגזמה מופרזת). ושוב, נא לא לערב פיינליסטים אחרים.

אוקיי, אז ככה-לנינט יש שיר משלה

(שהיא כתבה והלחינה) לידיעתך, קוראים לו "היא יודעת" והוא שיר מדהים לפי דעתי (ולא, זה לא כי אני אוהבת את נינט ואני משוחדת או משהו כזה-השיר פשוט יפה!) בינתיים היא שרה אותו בהופעות, כי הוא עדיין לא ייצא רישמית כסינגל. ודרך אגב, יש לה עוד שיר שהיא כהיא כתבה קוראים לו "זה לא אמיתי" והוא גם דיי נחמד, אבל לא מהסוג הסוחף כמו "היא יודעת". שיר מדהים.

בשבילי, אם זה לא יצא כסינגל -

זה לא קיים. כך שהיא יכולה לכתוב מיליון ואחת שירים, להלחין אותם ולהקליט, אבל זה לא משנה לי. אני רוצה לראות אותה עושה משהו אמיתי ולראות אם היא תצליח. בינתיים היא אכזבה (ואפילו כישלון) גדול מאוד.

אם זה עדיין לא יצא כסינגל אז זה

לא קיים??? איזה שטויות....... חחח מה את רוצה שאני יעלה לפה את השיר בשביל שתאמיני לי? או אולי את הסרטון שתראי שזאת באמת היא ששרה ואני לא עובדת עלייך....... השיר קיים, המון אנשים מכירים אותו ואוהבים אותו.זאת עובדה

הוא הגיע לתחנת רדיו מסויימת?

כי אני רוצה לשמוע. ואני בטוחה בזה שאם תשאלי את שלל אנשי הארץ (בעלי יס, הוט - כולם) חלקם לא יכירו את הסינגל כלל וכלל. ולא אמרתי שהוא לא קיים מבחינת קיום, הכוונה מבחינת התעשייה. את מודעת לכך שיש אנשים שלא משוטטים באתרי נינט כל היום, נכון?

בסדר.

נכון, מי שלא היה בהופעות שלה לא יכול להכיר את הסינגל. אני מסכימה. אבל עד שהוא ייצא כסינגל בצורה רישמית, זה רק עניין של זמן. רוצה לשמוע אותו? אין בעיה אני יכולה להעלות אותו...זה ייקח זמן ואני מקווה שמותר

בדיוק.

"עניין של זמן" (אחלה תכנית). זה עצם העניין. ואין צורך שתעלי אותו, אני נגד הורדות. תודה לך בכל מקרה

מי שיחליט על זה זאת רק נינט!!!

בעעעעעעעעע!!!!!!!! למה מי אתה שתגיד שהיא הורידה גובה או לא .. כל אדם עושה דבר עם סיבה והיא הולכת עם התחושות-הרצונות-וההרגשות שלה!!!! ותראה שמהר מאוד .... היא תעלה למסך ובגדול!!!!!!! נ.ב: אל תתערב בחיים של אנשים אחרים ובהחלטות ושיקולים שלהם כי לך אין זכות לעשות זאת!!!! אגב נינט את מדהימה ואני מתה עלייך!!!!! תמשיכי בעקבות ליבך!!!|

רינת19

New member
גם אני מאוד אוהבת את נינט אבל....

ככול שעובר הזמן ואני לא ממש רואה אותה מופיעה בטלויזיה או ברדיו, אני מתחילה פחות ופחות להתעניין בה. אני מנוייה לחברת הכבלים ולדעתי נינט עשתה טעות שהתחילה את הקריירה שלה אחרי "כוכב נולד" בסדרת טלויזיה שהיא רק בלויין. אולי לפחות אם היא לא הייתה ממשיכה לעונה שנייה. ב"כוכב נולד" מאוד אהבתי אותה אבל מאז העניין בה ירד במקצת, כי היא כבר שנתיים מופיעה ב"השיר שלנו" בלויין, ואני ועוד רבים שמנויים לחברת הכבלים לא יכולים לראות אותה ובגלל זה היא התחילה לאבד כמה ממעריציה. למרות שהיא הופיעה פה ושם בתוכניות אירוח בטלויזיה ובפסטיגל זה לא ממש עזר. אם היא לפחות הייתה מוציאה סינגלים טובים לרדיו במהלך השנתיים האלו אבל גם זה לא. אפילו עכשיו, בגמר "כוכב נולד 3", עד שסוף סוף הייתה לה הזדמנות גדולה להוכיח לכולם (גם למנויי הכבלים) שהיא ה-כוכבת הגדולה ביותר שיש כיום בישראל-אז היא, ברוב טיפשותה החליטה לשיר את אחד השירים המשעממים והמדכאים ביותר שיש-"אין לי ארץ אחרת"-- ואחרי ההופעה שלה עם השיר הזה בגמר כוכב נולד 3 וגם אחרי ההופעה המרשימה והלוהטת של שירי מימון- בטח כולכם הבנתם ששירי היא בעצם ה-כוכבת הגדולה.

../images/Emo45.gif בהחלט.

אם היא הייתה מופיעה לעונה אחת - מעולה. אבל שזה כבר 2 עונות שנמשכות שנתיים.. זה כבר לא. צודקת לגבי הסינגלים גם, אף סינגל שהיא הוציאה ("כמו ששיר נוגע"?) לא כבש את המצעדים ולא עשה טררם גדול.

בקשר לשירי היא נתנה הופעה מדהימה

בגמר של כוכב נולד 3. ובאמת חבל שנינה לא שרה שיר שלה. אני מצרפת לפה קישור ל"היא יודעת" שיר מדהים שלה שהיא שרה רק בהופעות. אם זה נוגד את החוקים, אז אני באמת מצטערת. פשוט חובה לשמוע את השיר הזה!!!

רינת19

New member
האמת שלמרות הכל-אני ממש מתה עליה

וגם אני ממש מתה על השיר הזה של נינט "היא יודעת"- שמעתי את השיר הזה שהיא שרה בהופעה-כל כך הרבה פעמים ופשוט נדבקתי אליו.

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifהרי אם נינט הייתה מוציאה דיסק

יום אחרי הגמר ומימון ומויאל היו מחכים שנתיים הייתם אומרים שכל הכבוד לה ושהם עשו טעות... ואתה צודק, גמני חושב ככה בדיוק.. איפה העוצמות של כוכב נולד?! למה כל ההופעות שלה בטלוויזיה זה עם שירים שקטים שמרגשים בערך, אבל ממש ממש לא ביצוע שאתה אומר "וואו" איפה נינט של כוכב נולד?!

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאני כמיר את השיר הזה...

אין מעריץ של נינה שלא מכיר... אבל זה מעצבן אותי שהי לא שרה אותו בהופעות בטלוויזיה.. שאנשים יידעו שהיא עושה משהו! שיישמעו אותה!

למעלה