האם נינט מאבדת גובה?

גלעד 43

New member
נינט הנהדרת

לדעתי נינט צריכה לחזור לשירה כי היא מתפרסת על יותר מידי תחומים היא צריכה לא לשרוף את עצמה מהר מידיגם להוריד פרופיל כדי

lollo

New member
כל כך מסכימה!!!!שתעזוב כבר את טדי!!

ואני כבר אמרתי את דעתי...מחכה לדיסק. והיא תוכיח בעזרת השם לכולם, אמן שתוציא איזה להיט שיסתום לכולם ת'פה!!

ס-ל-י-ח-ה?!

מזה מזה מזה עלק נינט מאבדת גובה נו עוד אחד!!! היא עובדת כרגע על אלבום!...והיא תיהיה במצעדים אל תדאג לה היא ילדה גדולה!!! תפסיקו ללכלך כל הזמן על סלבס ימעצבנים מה הבעיות שלכם!?...יודע מה גם אם היא מעבדת גובה..מה שלא קורה...מה זה עיניינך בכלל יחוצפן?!..יש לה חיים והיא גם בנאדם... "האם כותב הפוסט מאבד שכל...?!" ש-ת-ו-ק

danit1234

New member
כן די מסכימה.. הייתי בהופעה שלה

לפני שבוע והיא מדהימה עם הקול שלה ובאמת בלי קשר שיש לי הוט ויש תחרות בין השיר שלנו וכל זה נינט לפני שהיא שחקנית(והיא שחקנית טובה) היא קודם כל זמרת והיא צריכה יותר ללכת בכיוון הזה כי השיר שלנו אמנם היה דרמה מוזיקלית אבל פיח אותה כ"כ מבחינת השירה

אני חושבת../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

שהיא צריכה להשתחרר אחת ולתמיד, סופית ולחלוטין מטדי. אין לי בעיה שהיא לוקחת זמן עם הדיסק, היא רוצה להיות שלמה איתו וזה טבעי לגמרי. יש כמה ביצועים שלה לאחרונה שאני לא אומרת WOWWWWWWW אבל למשל בגמר כוכב נולד 3 באין לי ארץ אחרת, אני אמרתי WOW כי היא ממש ריגשה אותי..

אוקי אז יש לי כמה דברים להגיד ...

אחרי שקארתי פה את כול התגובות , וההודעות יש לי כמה דברים להגיד . נינט לא מאבדת שום גובה !! די כבר עם זה !! מילא היו אומרים לכם שנינט לא תוציא בכלל דיסק ובקרוב ולא מתכוונת להוציא דיסק בקרוב , אז באמת הייתה לכם סיבה להתלונן ולהביע דעה -והדעה הייתה מאוד מוצדקת אז עכשיו אומרים לך שבקרוב היא תוציא תדיסק שלה ואני לא מבין שנתיים חיכיתם והרבה זמן סתמתם אז מה עכשיו פתאום אתם פותחים תפה ? היא אומרת שבקרוב היא תוציא את הדיסק שלה !!! והיא תוציא !! והיא עובדת עליו קשה ! היא זאת שצריכה לעבוד עליו,להקליט,כול יום ללכת להקלטות,לכתוב תשירים,לשבור תראש על המילים לא אתם !! אז תעזבו אותה כבר !!! הדיסק יצא !!! ואני לא מבין מה החזקתם משירי מימון בקטע של הדיסקים? היא גם הוציאה את הדיסק שלה רק השבוע !!! ואפילו היא לא הייתה בטלנובלה כמו נינט . אז מה הבעיה שלכם?! ואין מה להגיד לשירי יש קול מדהים ושירים מדהימים אבל נינט היא נינט והקול שלה הוא מלאך !! והיא הייתה צריכה לזכות במקום הראשון וטוב שזה קרה !! היא מאכזבת אותכם? טוב נו, בצדק ...נכון אחרי שבחרתם בה אהבתם אותה וציפתם ישר לידסק וזה לא קרה אז זה קצת מאכזב אבל הנה זהו זה עבר היא עזבה תשיר שלנו,היא עובדת על הדיסק ונגמר. יש לי משו אחד להגיד שאפחד ממכם לא יכול להתווכח על זה - נינט לא מתחרטת לרגע על שהלכה לשחק בשיר שלנו.למה? כמה סיבות: 1. זו תוכנית מאוד מוצלחת ופירסמה אותה מאוד 2. היא הכירה שמה את עולם המשחק שהיא מאוד מחבבת 3. הכי הכי חשוב -היא הכירה שמה את החבר שלה כיום -רן דנקר !! ובגללזה אני בטוח שהיא לא מתחרטת על שומדבר !!! אני לא יודע מה איתכם , אבל אני מצפה לדיסק נכון , אבל זה לא אומר שאני ילך לפרסם בפורומים כמה אני מעוצבן על נינט ,וכמה אני מאוכזב ממנה .

o m e g a m bip

New member
אתה שוב חסר חיים

אתה קובע לאנשים מה לשאול. אי אפשר לקבוע לאנשים מה לשאול, זה לא הגיוני.... ושוב - אני אוהב את נינט לא פחות מאף אחד אחר, מעדיף לא להעלים עיין מהמצב הנוכחי וזאת זכותי המלאה...

תקשיב...

לא קבעתי לאנשים מה לכתוב ,מה פתאום. זכותך לכתוב מה שאתה ורצה , אבל אתה חושב שזה באמת יעזור ?!

הוו../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

עכשיווו אני שמחה

טדי לא תוותר עליה והיא לא עליהם....

ברור שטדי לא יוותרו עליה כי היא התרנגולת שמטילה ביצי זהב,והיא לא תוותר עליהם כי בזכותם היא מה שהיא. אני חושבת שהמראה והתדמית שלה יותר משחקים תפקיד מאשר הכישרון (היא ממש לא ה-זמרת ,לא בכוכב נולד ולא בתעשייה כולה)

נינט לא מאבדת כלום...

כולם אומרים שהיא עושה בחירות מוטעות, אני לא חושבת ככה. אני חושבת שהיא עושה מה שנראה לה טוב וזהו. בחודשים הקרובים, הפעם באמת, היא תוציא דיסק ראשון שהיא עבדה עליו קשה כבר מלא זמן והוא יהיה הכי מדהים שיש! חוץ מזה שאצל נינט, גם אם היא תחכה עכשיו עוד חצי שנה, אני לא חושבת שלהרבה אנשים יימאס לחכות.

sparrow22

New member
הבחירה הנכונה - לחכות עם האלבום

חוצמזה כולם לא לשכוח - ממוזיקה בארץ לא מרוויחים כלום, ומהטלנובלה הקטנה של נינט היא גרה לעצמה כמה שנים מובטחות מבחינה כלכלית, אז לכל יפי הנפש שרוצים שהיא תרוץ ישר לעשות דיסק - עכשיו זה הזמן שלה, כשהיא חמה בתקשורת, להרוויח כמה שיותר, ואם זה אומר לשחק בטלנובלה במקום לעבוד על אלבום (שהרווחים ממנו כל כך אפסיים כי חברת התקליטים/ההפצה לוקחות כמעט הכל, ואת השאר מאבדים בגלל שאנשים מורידים מהאינטרנט) אז זה לגיטימי לחלוטין. אני לא מסכים שהיתה צריכה מיד לרוץ ולהוציא אלבום. כשמשווים את הרווחים של גבסו (שהוציא אלבום, וזכה בזמר השנה) לרווחים של נינט - רואים את ההבדל. לא חסר אומנים טובים שבקושי מתפרנסים?? בגלל זה היא ושירי עשו החלטות נכונות, הרוויחו כסף במקום האמיתי שמרוויחים בו כיום, שזה הטלוויזיה (ונינט גם חזק בתחום הפרסום), ורק מאוחר יותר מוציאות אלבום... ודבר אחרון, נינט לא "חייבת" לנו אלבום בגלל ששלחנו לה SMS בגמר, כמו שמישהו כתב פה!

ג ב ש ו ש

New member
צודקת,אני גם לא אוהב את הקטע../images/Emo88.gif

של ההשוואות בינה לבין כוכבים נולדים אחרים למנייהם
נינה תוציא דיסק בע"ה והוא יהיה הדבר

Adi Love Ninet

New member
נינט עושה הכל בזמן שלה.

ואם אתה באמת אוהב אותה לא היית מדבר ככה עליה. אני מאד מאד מתנגדת להשוואה הזאת עם שירי והראל נינט היא זמרת בזכות עצמה ואין למה להשוות אותה לאחרים. ה הופעה שלה בגמר היתה עוצרת נשימה לדעתי והיא הייתה מדהימה כמו תמיד. ואם אתה לא חושב ככה זה מאד חבל. נינט תוציא דיסק כשהיא תהיה מוכנה לכך ועד אז .... תיצטרך לחכות בשקט כמו כולנו. לגבי הניהול שלה- אני לא יודעת,אבל אני מאד מאוכזבת מכך שנינה משתתפת ב"שיר נולד" וגם מכך שהיא הישתתפה בפסטיגל. התדמית שלה כזמרת קורעת במות לא מתיישבת כל כך עם הופעות הילדים האלו.

shishititi

New member
את ממש אבל ממש טועה!

אני חושבת שאת טועה לגמרי.... לנינט הייתה הופעה מהממת בכוכב נולד 3..נכון שהראל ושירי נתנו שואו אבל זה בגלל השירים שהיו להם.. נינט שרה שיר רגוע... והשיר הזה העביר בי צמרמורות שלא חשבתי שיהיו לי בגלל שיר....

Consuela

New member
נינט נתנה ביצוע מאוד מרגש בגמר...

האפרוריות היא חלק מהשיר, חלק מהחיבור שלו אל נינט... איך בכלל אפשר להשוות את הביצוע של נינט לביצועים של שירי והראל? הם שרו שירים בסגנונות שונים לגמרי. בנוגע לטדי הפקות, מסכימה לחלוטין.

למעלה