איזה ציבור מגעיל

Rotema3

New member
איזה שטויות.

יש כ"כ הרבה מקרי אונס בחברה הדתית-חרדית, אם את בעניין של הכללות. בנים שאונסים בנים שאונסים ילדים שאונסים בנות. והכל בשוש. אף אחד לא שומע. בד"כ בחברה מדכאת ואטומה הסטיות הרבה יותר חמורות, ויש כ"כ הרבה מקרים שזה כבר מבחיל. אז יקירתי, תצאי מההשערה המוטעת שהחברה הדתית נקיה יותר. לא נכון. האנס שאונס זה כי הוא חרא של בן אדם. לא כי משהי 'אשמה' כי התלבשה בצורה מסוימת. איזה דרך לחשוב. גם את זה לקחת מהתורה? הרי ידוע על רבנים שלא פעם אמרו לאישה שנאנסה לשמור על הפה שלה סתום כדי לא לפרק את המשפחה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

אוי אני כ"כ שונא את הרבנים האלה!!! פעם היה בערוץ 2 אישה שרוצה להתגרש ולא נותנים לה גט! והבעל כבר נשוי עם אישה אחרת פלוס 4 ילדים!!!!!!!!!!!!! הדת הזאת..פשוט זלזול במעמד האישה!!! ואני בטוח, כמו שרותם אמרה, שיש המון מקרי אונס בחברה הדתית...רק שהם באמת נשארים בשקט...

spoop

New member
פתאום אנחנו חרדים?

אויש אתם יודעים מה? נמאס לי מכם. מה ניסיתי להוכיח במה שאמרתי? שהחילונים יותר פושעים?לא! רק רציתי לומר שבכל ציבור יש פשעים,וזה יפה להפוך את הציבור ככלל לפושע. אבל התחילו להביא לי דוגמאות מפה עד דיזבונאבי,יש הבדל עצום בין חרדי לציוני דתי.

רולדההה

New member
תודה, השפה שלך באמת גורמת ../images/Emo98.gif

לך להישמע בוגרת. יקירתי, מה עם כל ההורים שהשתמשו ניצול ציני בילדים שלהם כדי למנוע את ההינתקות? "ראו, הילדיים שלנו מתו על האדמה הזו!" האמיני לי, הסיכויים שלהם למות היו הרבה הרבה הרבה יותר נמוכים אם הם לא היו בוחרים לחיות בקו האש הראשון. סמים ורוצחים יש אצל דוסים פחות בגלל שהם גם חלק קטן יותר של האוכלוסיה. סטטיסטיקה. זהו. אני בת 14. גם אני רוצה לעשות הרבה דברים. הורה טוב יודע לרסן - הורה חכם, אחראי, טוב מחנך את הילדים שלו להקשבה. לציות להורים. לכבוד. לא להשתוללות שלוחת רסן שהם עלולים ביותר להיפגע ממנה. הורה טוב היה נועל את הילד שלו בחדר על מנת שלא יסכן את חייו. הומ, בכלל לא קשור. אני דווקא חושב שהוא היה הולך על נערת החצאית, בת ישראל הצנועה והחסודה, רק מכיוון שהוא יודע שהיא לא תתלונן מהבושה ומהפחד. שהיא תעדיף לשתוק כי ככה אמרו לה בבית. הוא יודע שנערה צעירה וחילונית היא לוחמנית, היא יודעת לצעוק לעזרה ולעמוד על שלה והיא ועוד איך תתלונן ותדאג שימצו איתו את הדין.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד רולדה.

הלוואי על מדינת ישראל הרבה ילדות בנות 14 כמוך. ואגב, ההורים של הילדים שחסמו כבישים התראיינו בטלווזיה ואפילו התגאו במעשיהם של ילדיהם, שלא נדבר על זה שהם לא גינו את המעשים. כלומר, זה הילדים שלהם...הילדים לא בוחרים מה לעשות, זה הרי ברור שההורים היו מעורבים בזה כמעט ב100 אחוז.

spoop

New member
חחחחחחחחחחח את חולת נפש

1.ברגע שאת מאמינה שההורים האלה משתמשים במוות של הילדים שלהם,את מחוקה אצלי. 2.כמה נערים חסמו כבישים? כמה רבנים היו נגד זה את יודעת? אצלי באולפנא היו נגד זה,ובקהילה שלי שהם די פאנטיים,בכלל עמדו ברמזור בירוק ולא הלכו לחסום כבישים. אבל את אוכלת עם כפית מה שמאכלים אותך בתקשורת. ילדים רבים בורחים מהבית למסיבות בשעות מאוחרות,מסיבות שהן יכולים להדרס בדרך חזרה מהם(אלכוהול,מכונית,שעה מאוחרת) הורה אחראי היה נועל אותם בחדר לא? אז זהו הציבור הזה מחוק? תמיד יש יוצאים מן הכלל. 3.בחיים שלי אני לא שמעתי דבר יותר מפגר בחיים שלי."תשתוק כמו שלימדו אותה בבית" חחחחחחחחח אויש את מטורפת עם קבלות,"הבחורה החילונית היא לוחמנית" חחחח,את פשוט לא יודעת כמה קורסים של הגנה עצמית יש בציבור שלנו. בינתיים אני קראתי המון כתבות על חילוניות שהתביישו לספר. תביני זה דבר טבעי להתבייש,אם מישהי בוחרת לספר זה לא קשור לכך שהיא דתייה או חילונית. ושמים לב שאת בת 14 חכי תגדלי קצת,אולי יהיה לנו על מה לדבר.

One Echoe

New member
דווקא היא מאוד בוגרת לגיל שלה,

יותר ממך זה בטוח. החברה הדתית משפילה את מעמד האישה ותמיד שמה אותה בגדר נחות, כי ככה כתוב בספר הזה שאתם סוגדים לו, מה שמו? התנך או משו. חוץ מזה, לא רוצים לדבר איתך יותר. את מדברת כמו ילדה. " חולת נפש, דביל, מעצבנת ". לכי תלמדי להתדיין ותחזרי.

spoop

New member
וואו איזה בן אדם תרבותי../images/Emo2.gif

היא הרגיזה אותי. אסור? זה מרתיח לשמוע שמה אנשים חושבים כ"כ רחוק מהמציאות. אני מכירה משפחה שהייתה גרה שם,לילדים היה טוב שם,הילדים האלה הם הילדים שהכי אוהבים את ההורים שלהם בכל העולם,הילדים הכי מחונכים עלי אדמות. ולא הם לא חסמו כבישים,ולא ירקו על חיילים,סתם משפחה פשוטה מהגוש שחרב עליה עולמה.

One Echoe

New member
סבבה.

את קודם מציגה טענה ומכלילה, ואז מכלילים כנגדך, ואז את באה ומראה לנו מקרה אישי.

spoop

New member
אבל לא הכללתי!!!

כל הקטע היה להראות איך אתם מציגים את הנוער הדתי בהכללה! אין לי שום דבר נגד הציבור החילוני,או שאתה רוצה להוציא את זה בכוח?

One Echoe

New member
הבנתי את זה כבר.

אבל הסברתי לך שככה זה נראה. ושוב, אף אחד לא צריך לנחש את הכוונות שלך. את הצגת כאן הודעה, וזה מה שיש לנו. אנחנו לא קוראים מחשבות.

אני בן 18, אז יש לנו על מה לדבר?

1. הם לא משתמשים במוות של הילדים שלהם, הם משתמשים בילדים שלהם. 2. הכלא מלא בעשרות נערים שחסמו כבישים, וזה רק אחד הפשעים שעשו המתנחלים בזמן האחרון. גם ההפגנות שאת הלכת אליהן הן לא חוקיות, כל עוד לא קיבלו אישור מהמשטרה. 3. יש אצלכם קורסים של הגנה עצמית לבחורות? יופי עכשיו נראה אתכם מגנים על המדינה כמו הבחורות החילוניות.

רולדההה

New member
../images/Emo45.gif אם אין בעייה ללמוד הגנה ../images/Emo98.gif

עצמית בחצאית, אז למה לא בצבא, איפה שזה באמת נזקק? ספופס, אם הייתי יכולה, הייתי קמה מחר בבוקר ומתגייסת. אם הייתי צריכה ללבוש פאה, ניחא. אם הייתי צריכה ללבוש חצאית? גם הולך. אם הייתי צריכה ללבוש חולצה של לא נשכח ולא נסלח? הולך. כי אני יודעת שהדבר הכי חשוב זה נאמנות למדינה - זה נאמנות לחיילים והחיילות היקרים שנפלו כל השנים כדי שאוכל לחיות פה, שנלחמו בגבורה וששרתו בנאמנות כפי שאני אשרת למען הבאים אחרי.

רולדההה

New member
אשמח להיות מחוקה אצלך ../images/Emo98.gif

1. מהסיבה הפשוטה שאין לך שום תרבות דיון. יש הורים שלקחו את הילדים שלהם איתם לקו האש הראשון - באמת מפתיע אותך שהם לא בין החיים כיום? 2. רוב הילדים לא בורחים מהבית למסיבות - הם יוצאים באישור ההורים משום שכך צריך להיות. זה טבעי. וברגע שהורה נותן לגיטימציה לילד שלו, אומר לו "אני סומך עלייך שאתה אחראי ולא תעשה שטויות, לא תנהג תחת השפעת אלכוהול או תעשה דברים שמזיקים לך" הרבה בני נוער פשוט לא עושים את זה כי זה מאבד את הלגיטימציה של מרד הנעורים. ובדיוק כמו שבמגזר החילוני יש נוער עבריין שנוהג בצורה פרועה ומשתולל, גם אצלכם יש. האמיני לי. רבים מחברי דתיים וגם הם יודעים לספר על כל מיני דברים. 3. אני מצטערת, אבל בחברה הדתית יותר (ובאמת שאני לא יודעת מה הולך בחברה המסורתית) יש נטייה לא לדבר בכלל על מין. זו גישה לא בריאה בכלל - ילדים בורים מטבעם עושים יותר שטויות ואם במקום להסביר על קונדומים, אמצעי מניעה וגלולות אתם פשוט לא מדברים על זה, אל תתפלאו אם פתאום יש לכם ילדה בת 15 שנכנסה להריון. כן, אני בהחלט ממשיכה להחזיק בדעתי שנערה חילונית - יש לה יותר קול ויותר כוח. בהחלט. זה משהו שהוא מאוד ישראלי חילוני, דרך המחשבה של אתה אדם בעל גורל שאתה בוחר, מה שאין כל כך בחברה הדתית יותר (שוב, לא יודעת לגבי מסורתית) שמאמינה שהכל בידי שמיים ואם בחורה נאנסת, אז היי, כנראה שהיא עשתה משהו רע ומגיע לה- לא הייתה צנועה מדי או פשוט ביקשה את זה.

spoop

New member
טוב אני מצטערת אם הגזמתי../images/Emo9.gif

1.למי את מתכוונת בלקחו את הילדים לקו האש הראשון? האנשים שגרו בגוש?. אז תדעי שהם הגנו על המדינה ועכשיו האש רק תתקרב למרכז,והיי פתאום כולנו נמצא את עצמנו משתמשים בילדנו שימוש ציני. 2.גם רוב הנערים והנערות שלנו לא חוסמים כבישים. 3.איך תכנס להריון אם אסור להיות עם גבר עד הנישואים? 4.אז את לא עושה את ההבדלה בין חרדיה לדתיה,אין לך מושג איזה בנות מלאות רצון להשפיע ועשות יש בציבור שלנו.אני יכולה להביא לך דוגמא מחברות שלי,הן ממש לא פחדניות ויתווכחו אם צריך. ואם בשבילך לא לקלל חזרה,זאת פחדנות אז אני פחדנית בסדר.

רולדההה

New member
בדיוק. ../images/Emo98.gif

אני מדברת על אנשים שהלכו לגור ממש מול עזה עם הילדים ואז הופתעו כשנפלו עליהם פצמ"רים. כן, זה שטח אויב. כן, צריך להפסיק את זה. כן, הצבא צריך היה להיות שם, לא אזרחים עם אדיאולוגיה, ואנשים שלא מסוגלים להבין את זה שילמו בחייהם ובחיי יקיריהם חסרי זכות ההחלטה. 2. מקבלת. עדיין, יש רוב שחוסם ואתם לא נלחמים בו - אתם נותנים למיעוט הקטן הזה להכפיש את שמכם, את שמם הטוב של המתנחלים הכן מהוגנים שגרו בגוש קטיף והתפנו בשקט, ללא אלימות. 3. נו באמת, יש כאלה ששומרות, יש כאלה שאעפס. יודעות גבר. לא בטוחה גם שיש בזה משהו רע, אבל זו כבר מסורת ומטליות ואני לא מתכוונת להתווכח על זה. בכל מקרה, גם במגזר הדתי יש בנות שהן לא בתולות בליל כלולותיהן ובורות, חוסר למידה ואטימות הם הגורמים לכך שהן גם בהריון. מה הסעיף האחרון שלך קשור למה שאמרתי? כן, אצל המגזר הדתי יש לפעמים גישה של לשמור דברים לא צנועים בבטן. יש גם בחורות נהדרות שהולכות ומרימות את קולן ומשפיעות. יש ויש, בדיוק כמו בציבור החילוני. אבל המסורת הזו, מה גם שיש לה צדדים חיוביים, האמונה שלכם, לפעמים היא מעוורת וגורמת נזק. לפעמים היא גם מזור עצום לנפש דהויה.

spoop

New member
יש לי שאלה אליך

אם חס וחלילה יפלו פצמרים בת"א או משהו כזה,אנחנו נלך משם? הרי זה מקום מסוכן! אבל לא בת"א גרים האנשים החשובים והמשפיעים אז למה שלא נכנס באמא של המחבלים? זה ממש לא פייר שבמקום להעריך את האומץ שכרוך בלגור שם,את עושה אותם חולי נפש.

רולדההה

New member
לא יפלו פצמ"רים בת"א. ../images/Emo98.gif

משום שהם לא שטח אויב. משום שתל אביב לא נמצאת בלב ליבה של אוכלוסיית האויב. משום שעכשיו, לאחר הנסיגה, החאמס והג'יהד יודעים שרצוי להם לשמור על פרופיל נמוך. משום שעכשיו, כשיש לצה"ל קו הגנה רציץ ולא מובלעות, יהיה לו הרבה יותר קל להגן על האזרחים. לא יודעת אם הם חולי נפש, אבל בהחלט הרבה יותר פאנטים ממה שרצוי שיהיה. רוצים למות למען המולדת? בבקשה. אל תגררו את הילדים המסכנים שלכם איתכם ותהפכו אותם לקורבנות בעל כורחם - כי אז אתם פשוט לא שונים ממחבלים ששולחים ילדים קטנים למחסומים עם מטעני נפץ על הגב.

spoop

New member
כאן הטעות שלך!

הם לא רוצים למות למען המולדת,הם רוצים לחיות למען המולדת! אם רק היו שולחים את טורי החיילים להלחם בטרור עד היסוד,אז אולי היה שם יותר בטוח מי יודע?

למעלה