איזה ציבור מגעיל

spoop

New member
איזה ציבור מגעיל

למבוגרים שלהם אכפת רק מכסף,הם מחנכים את הילדים שלהם לקללות ותרבות רחוב,צריך לקחת מהם את הילדים כמה שיותר מהר. לסטודנטים שלהם אכפת רק מעצמם והם חוסמים כבישים החצופים! ועל הנוער הפורע חוק שלהם בכלל אין מה לדבר...מתלבשים בצורה זולה שמכתיבה להם החברה,מעשנים סמים חוזרים ממסיבות שיכורים ב3 בלילה והולכים לנהוג,אונסים ודוקרים. התלמידים שלהם בכלל על הפנים. כל יום שומעים על מקרה אלימות מזעזע אחר,על מקרה התאבדות אחר(בעיות נפשיות מהבית? שאני אבוא לקחת את הילדים?) עכשיו יקומו כמה חילונים ויאמרו לי:את ממש חוצפנית! אצלי בבית זה לא ככה,אני מחנך את הילדים שלי,או לחלופין-ההורים שלי מחנכים אותי טוב. אז אני אגיד להם:אבל זה מה שראיתי בחדשות! יום טוב כפרות,מקווה שתפנימו את המסר

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif

איזה מסר? בכל ציבור יש את המקרים האלה. גם הציבור של אלה שמזדיינים רק אחרי החתונה, לא נוגעים אחד בשני, שנים פרגודים לנשים וגברים
, כל היום לומדים איזה ספר תודה מזדיין... ושאני לא אמשיך.

spoop

New member
חחחח איזה דביל אתה

בכלל לא הבנת את המסר... אתה שואל אותי:איזה מסר,ואז אומר לי שבכל ציבור יש אנשים כאלה. חחח איזה דביל זה בדיוק המסר! שלא צריך להכליל! זה נכתב בציניות... ברור שאני לא חושבת שציבור החילונים הוא ציבור מגעיל(במיוחד בהתחשב שכל המשחפה המורחבת שלי כזאת) ואם התכוונת שגם אצלנו יש את אותם מקרים,אז חבוב...אני מקווה שברור לך שרוח מקרי הדקירות האלימות והאונס הם מהציבור החילוני(הרציחות זה בגלל שאין ערך לחיים,וגם בגלל השתייה והסמים,ומקרי האונס זה בעיקר בגלל איך שהבנות מתלבשות). כי אם איזה דתי אנס/רצח/לא יודעת מה,יעשו על זה כותרות ענק.

hornyman73

New member
בית הכלא מלא בדתיים

יש יותר דתיים מחילוניים בכלא, מאיפה הוצאת את השטויות האלה. יש מלא נשים מוכות דתיות. יש מלא מקרי אונס בתוך המשפחה אצל דתיים. יש מלא הטרדות מיניות של רבנים. מאיפה הוצאת את השטות הזאת? הדתיים לא יותר טובים מהחילוניים בכלום. לכי לבני ברק תראי כמה שבבניקים יש ברחוב, מוכרים סמים, את גופם...אני מכיר המון אנשים שקונים גראס מחרדים בבני ברק ובנתניה. יש כנופיות שלמות של חרדים ודתיים. פעם ראשונה שעשיתי טסט המורה המליץ לי לשים כיפה, הוא אמר שככה אני יעבור טסט ראשון. מה שאת אומרת זה שטויות במיץ.

יוטו

New member
אתה מדבר על חרדים . יש הבדל ! אבל

בכול זאת העבריינים נמצאים יותר בצד השמאלני/החילוני. .

יוטו

New member
עצורי הגירוש לא אמורים להיות בכלא!

למה אתה כן עשית סקר?

אוך מה יש לך?!!??!?!

כאילו, אל תצדיק את זה. גם אצל החרדים זה לא נכון. למרות שיותר קל לך להגיד- אה, זה אצל החרדים. ולפתור עצמך.

One Echoe

New member
מה?

אלו שטויות. השמאל לא אלים! אין הרבה עבריינים שמאלנים, אם בכלל.

hornyman73

New member
כן

תמיד לשים כיפה בטסט. תמיד לשים כיפה כשאתה עומד למשפט מול שופט. חזרתי בתשובה, עכשיו אני מלאך...

spoop

New member
אף אחד לא אמר את זה

הכיפה של הראש היא לא זאת שקובעת. עוד שיש 365 מצוות ולא רק הסמלים החיצוניים. רוצח יכול לחבוש כיפה,אבל הוא לא נחשב דתי. אני לא יודעת מי יכול להגדיר דתי/חילוני. יכול להיות בחור עם כיפה,אבל עם בעיות נפשיות ורשעות. וחילוני אתאיסט עם לב טוב שלא במודע מקיים מצוות שבין אדם לחברו. הכיפה היא כמו כל מצווה,אבל היא ממש לא הכל. בקשר לטסט,עזוב אל תשים כיפה,שים גז אתה בטוח עובר
.

One Echoe

New member
2 דברים.

1-מצוות בין אדם לחברו לא שייכות לתנ"ך. לפי ההודעה שלך רק הדתיים עושים מצוות טובות וזה ממש לא נכון. דבר שני, הוא לא אומר שמי ששם כיפה הוא דתי, הוא אומר רק שאם אני אשים כיפה יש מצב שאני אעבור בטסט ראשון בגלל שיש עדיפות לדתיים. (כמובן שהטסטר לא יוכל לדעת אם אני דתי או לא)

spoop

New member
לא הבנת...

יש כאלה שבאמת חושבים שבגלל שהם דתיים הם יותר טובים,אבל אני אמרתי כל החילונים מקיימים מצוות בין אדם לחברו אפילו בלי לדעת,אז אף אחד לא יכול להחליט מי שומר מצוות.ובטח שלא לפי הכיפה. ואני יודעת למה התכוונת,אבל תראה מה הוא כתב:"חזרתי בתשובה,עכשיו אני מלאך"

One Echoe

New member
עם כך, אני מסכים איתך.

הוא התכוון לומר שהוא מלאך מבחינת החברה...ושמי ששם כיפה הוא אוטומטי הופך למלאך, חבל שבמציאות זה לא ככה.

למעלה