איזה ציבור מגעיל

רולדההה

New member
להזכיר לך כמה מקרים ../images/Emo98.gif

של ניצול מיני, אונס ומעשים מגונים בקטינים באים מהמגזר החרדי והדתי? סמים יש גם אצל דוסים, ונשים לא נאנסות כי אין להן חצאית. תוציאי את השטויות האלו מהראש שלך, כפרה. לנו אין ערך לחיים? אנחנו שולחים את הילדים שלנו לחסום כבישים ואולי להידרס בדרך? אנחנו מקדשים אדמה בדם של תינוקות? את צריכה להתבייש בעצמך.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

אני לא נותן חס וחלילה לגיטימציה למה שקורה במגזר החילוני, אבל זה לא קשור לזה שהם חילוניים אלה פשוט אנשים דפוקים שמהולים בחברה המגעילה של היום.

One Echoe

New member
יותר מזה,

כל הערסים הולכים עם כיפות כמעט ורוב האלימים הם מסורתיים שמאמינים. למרות שאין קשר. אישית, פעם אני הייתי באיזשהו פסטיבל ועל הגב של ידידה שלי היה רשום ישו ואיזה כמה ילדים כמעט הביאו לנו מכות... "להרוג בשם הדת"

spoop

New member
רולדההה את מעצבנת ../images/Emo46.gif

מקדשים אדמה בדמם של תינוקות? מאיפה הבאת את החירטוט הזה? לא אמרתי שסמים ורוצחים אין אצל דוסים,אבל שימו לב איפה יש יותר... שולחים את הילדים לחסום? הילדים הם בכלל בני 14 15 והם עושים זאת על דעת עצמם. ועכשיו לעניין החצאית...יש אנס באוטובוס ויש גם שתי בנות,אחרת לבושה בצניעות עם שיער אסוף,והשנייה לבושה עם חצאית מיני וגופיה,שהם ירדו מהאוטובוס,את מי הבחור יאנוס?

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל, תרגיעי את השפה שלך. אל תקללי פה אנשים. דבר שני, זה לא חירטוט. כמה פעמים שמעתי את המשפט " טוב למות בעד ארצנו ". יותר מזה, פעם קראתי הודעה של מישהי שממש עצובה על זה שהיום אמהות לא שמחות שהבנים שלהם מתו למען המדינה. פשוט עצוב, שטיפת מוח עשו פה לעם. והצחקת אותי. עושים את זה על דעת עצמם? א' כל אלה בנות 13-14-15. דבר שני, מה תגידי על כל הילדים שירקו על חיילים וקיללו חיילים? זה הכל שטיפות מוח. בקשר לחצאית, אז לדעתך צריך להיות עם שיער אסוף בשביל שלא יאנסו אותך? נראה לי שאת קצת מתחבאת. היום ליסוע בכביש זה מסוכן, זה אומר שלא יהיה לי אוטו? חוץ מזה, מה תגידי על הרב שניצל מינית "מטופלות"שלו? אז תעשי לי טובה, בסדר? אם את רוצה תשמרי נגיעה ותשימי חצאיות אבל אל תתני לגיטימציה לאנשים.

spoop

New member
כי טוב למות בעד ארצנו../images/Emo104.gif

חייל שיוצא לקרב צריך לדעת את זה. אבל זה אומר שאני אלך עכשיו לרחוב ואתלה את עצמי כדי שלא תהיה התנתקות? לא,זה אומר שאדם יהיה מוכן להקריב את עצמו למען ארצנו והעם שלו(זאת פטריוטיות שיש אצל כל העמים אל תשייכו את זה אלינו) לא אמרתי שאם אני אלך אם שיער אסוף לא יאנסו אותי...רק אמרתי שבחור שרואה 24 שעות ביממה בחורות חצי ערומות לידו,היצר שלו מתעורר גם לדברים רעים. ועכשיו יש לי הסבר קטן: ימין קיצוני<ימין<מרכז>שמאל>שמאל קיצוני התאבדויות? דקירות?נוער הגגות?נוער הגבעות? ימין קיצוני. יריקות? קללות? דחיפות? ימין רגיל במצב נפשי קשה במהלך הפינוי. בכי? חיבוקים? ישיבה בשקט? גם ימין רגיל,הימין שאני משתייכת אליו. ומי בכלל קילל אותה? מעצבנת זאת קללה? זאת האמת.

רולדההה

New member
אדם עם יצר רע, אדם שמוכן לאנוס ../images/Emo98.gif

לא צריך כוסיט לידו. זו כזו דרגה של שפלות שזה בכלל לא משנה מה נמצא סביבו. זה לא פקטור. זה מנטליות.

יוטו

New member
אתה יודע מה , נעשה לך את היום -

גם אם כול הבעיות שלי יעלמו (דרוש נס לכך ) ואוכל לשרת כקרבי - לא אגיע לשום יחידה קרבית , הסיבה - חשש שישימו גם אותי להילחם נגד יהודים במקום נגד האוייב ..

Rotema3

New member
וואיי,

עכשיו כל הודעה שנייה הוא יזכיר לך את זה.. תתעלם.

Rotema3

New member
מה זה אמור להביע?

"אוהבת המדינה"? ברצינות-תסביר! שוב חושב שאתה מכיר את כולם? הדובר הראשי?

יוטו

New member
נכון , אני רוצה לשמור עליה - לא

לחלק אותה לאוייב ולגרש יהודים מביתם ..

יוטו

New member
משמעותי ? איזה תפקיד משמעותי

אני יכול לעשות אם אני לא יכול להיות בתנאי שטח ? ותאמין לי - זה בכלל לא נוח , הייתי עד לא מזמן נהג של מפקד בסיס חצור (עכשיו הוא קלוג 98 - אחראי על כול הלוגיסטיקה של הצנחנים ) אתה יודע באילו שעות הייתי יוצא וחוזר ? תאמין לי שזה בכלל לא היה נוח קל או מהנה ..

למעלה