שכחת בס"ד בסוף
הנוער החרדי הוא נוער אלים גם כן... הספיקה לי פעם אחת בבני ברק (ואלף יריקות שירקו לעברי, שלא נדבר על קללות) כדי להבין שהנוער המקובע, האלים, צר האופקים לא פחות גרוע (ונמדד באחוזים גבוהים יותר) מאשר הנוער החילוני- שממנו יוצאים גם זוכי פרס נובל לכימיה, ספרות וכו'... בן הנוער החרדי האחרון שאני שמעתי עליו היה שמשון סתרין- האיש שביצע לינץ' בבן אדם כאשר היה כפות- כל הכבוד לנוער החרדי! מתי שמעת לאחרונה על בן אדם חרדי שעושה בשביל כלל הקהילה? מעטים מעטים. את רק יכולה להתפאר בזה שהראשון לציון שלנו נחקר בהעלמת מידע משוטרים ובסיוע לתקיפה... ושהרב עובדיה מברך מוות אלפים בניו אורלינס כי "מגיע להם" בזה שגבר חרדי (שפעם היה נער חרדי) קם יום אחד והחליט לרצוח ראש ממשלה. כן, אחלה קהילה- הקהילה החרדית לא פחות אלימה... היא אפילו יותר (היא מפלה נשים, מפלה גזעים, מפלה הומואים וכו'...)- כשחרדי אונס (והם אונסים) חרדיה היא פשוט לא תלך להתלונן כי היא מפחדת מה"בושות" שזה יעשה למשפחתה... אותו דבר הומואים חרדים (ויש הומואים חרדים... הם פשוט חרדים לגורלם אם יגלו אז הם מכחישים). כל אדם שפתאום הופך לחילוני מנודה מתוכם... והם ישר שונאים אותו- הם שונאים כל אחד שהוא לא הם. ואל תגידי לי שאני לא יודע... יש לי משפחה כזאת (היא לא כזאת, אבל היא חיה בסביבה הזאת). הקהילה החרדית כופה עליי להאמין בה' בצורה שלה- אונסת אנשים להתגייר בצורה שהיא רוצה, אונסת אנשים לא לפתוח חנויות בשבת... במקום שכל אחד יהיה יהודי כמו שהוא רוצה ולא כמו שכתוב בספר. הקהילה החרדית (רובה ולא כולה) יושבת על התחת בישיבות שאבא שלי משלם עליהן, נהנת מהגנה שאני מספק לה ואחר כך עוד באה אלי בטענות שאני והציבור שאני נמנה עליו מגעיל? את ילדתי, בושה למדינת ישראל- ובושה באופן כללי.