איזה ציבור מגעיל

עוד פרזיט מהימין הקיצוני

על עבודה שמעת? בינתיים לך תעשה שליחויות לקצין. אחרי זה לך לבכות שנהגים לא מקבלים נשק.

יוטו

New member
אתה יודע מה ? תיתרום לי רק 10 אלף

זה באמת אמור להיות כלום בישבילך.

איזה נחמד לראות ימין קיצוני בורח

מעבודה ומבקש תרומות
איזה כיף שלי נתנו אישור לנשק צבאי בכל התיכון, ולך בצבא עכשיו אסור להחזיק אפילו נשק ארוך

יוטו

New member
כי אני לא מחפש לעשות רושם כמוך . .

אתה יודע מה ? מתוך ה10 אלף שתתרום לי , אתרום 8 אלף לעניים . אופס אני כנראה צריך לבקש ממי שנותן לך את כול המיליונים. . - אבא. .

דווקא אמא יותר עשירה מאבא

יודע למה? כי היא עובדת קשה, בניגוד אליך פרזיט קטן. בנוגע לרובה, זה לא כי אתה לא עושה רושם ("יש להם מזל שלא הייתי שם עם נשק"
אתה חרטה אחת גדולה), זה כי צה"ל לא מאשר לך נשק.

יוטו

New member
כי אני לא מבקש נשק . עלק עובדת קשה,

בטח יושבת באיזה משרד רגל על רגל ומזרימה מיליונים. . . אין פלא שאתה שמאלני , אין דאגות , יש כסף .... מי יודע, אולי אפילו אני הייתי שמאלני חלילה אם הייתי מיליונר. .

עלאק לא מבקש נשק

נהג רגיל הוא ברמה של מזכיר זוטר, אין לך זכות לשאת נשק צבאי. כן, הדולרים נופלים מהשמיים, שניות אחרי שהחסידה מביאה את התינוק, נכון יוטו נהג קטן? חחחחחחח אמא שלי עורכת דין עצמאית, שבניגוד אליך יודעת מה זה לעבוד. כן, הרי כל השמאלנים עשירים, אפילו המורים שהיו לי בבית ספר. שמאלנים עם משכורת פחות ממינימום.

יוטו

New member
שוב , בגלל שאני גר בשומרון אני יכול

לבקש נשק . נמשיך בערב, נגמרו הסוללות. .

שוב, כל תושבי השומרון יכולים

לבקש נשק, בלי קשר להיותם חיילים או לא. אבא הנשק שמקבלים הוא לא נשק צבאי ואסור לך לשאת אותו איתך לצבא.

אתה יודע מה?

אני יודע שנהגים של קצינים לא מקבלים שום נשק אפילו לא ארוך, אז יאללה נסה נהג.

יוטו

New member
ואם אני מצליח - אתה בא איתי

להקים ישוב חדש בשומרון ? (ברור לי שאצליח , ואפילו דיי בקלות )

בניגוד אליך, אני למדתי על הצבא כל

התיכון שלי, ככה שאני בטוח בצדקתי. יאללה נראה אותך משיג נשק צבאי (עלאק נשק צבאי לנהג זוטר חחחחח אין אחד שישמע ולא יצחק).

יוטו

New member
אם כך - תתחיב שאתה בא להקים

איתי ישוב בשומרון - ותוך פחות מחצי שנה - יש לי נשק אישי ..

One Echoe

New member
תפסיק כבר עם הסטיגמה הזאת,

אני שמאלני ותאמין לי שאני לא מיליונר.

spoop

New member
עזוב אל תתעצבן.

הויכוחים האלה בדר"כ מפגישים אנשים עם דעות קדומות.

the mnm factor

New member
טח

נלך איתך ביחד לקטע הגזעני ש"שמאלנים הם עשירים": אבא שלי עובד יום וליל 14 שעות כדי שיהיה לי את הכסף הזה... הוא רכש השכלה, וכל מה שיש לו בנה בשתי ידיו. חסר לך כסף? רכש השכלה... תזיז את התחת שלך ותעבוד- אל תבקש נדבות.

למעלה