איזה ציבור מגעיל

hornyman73

New member
למתנחלים לא אכפת מהכסף?

לא שמעתי על אף מתנחל שתרם שקל מהמיליונים שקיבל.

כן, הם לא קיבלו עשר מיליון

רק 3 מיליון. החדשות הטובות בשבילך, אולי אם הם יקבלו עוד כמה מיליונים הם ישכרו אותך כנהג.

Patch A

New member
נו באמת..

כמה גרים באוהלים? אלה שבחרו לנדוד ברחבי הארץ? דגש על בחרו? כל משפחה שהתפנתה קיבלה בממוצע לפחות 1.5 מליון שקלים. וזה בלי השכ"ד שהמדינה משלמת מדי יום על הדירות שהיא שכרה או על המלונות.

יוטו

New member
הם לא התעשרו בכלל אלא ההפך!

הם היו מוותרים על כול ה"פיצויים" בשביל להישאר בגוש. .

Rotema3

New member
שום מליונים!

תפסיקו להקשיב לכל דבר שאתם שומעים בתקשורת. אני נתקלתי בכ"כ הרבה אנשים-שכן פעלו לפי כל התהליכים של הפיצוי-ואין להם כמעט כלום. להזכרכם האנשים האלו צריכים להקים בית חדש, לקנות רכוש חדש, למצוא עבודה חדשה. וכל זה לא מהמליונים שאתם חושבים שהם קיבלו. מאיפה המצאתם את זה? כל השרשור הזה מלא דעות קדומות והכללות, אחד לא יודע על השני כלום.

דווקא אני שמעתי ממקורות צבאיים

שכל מתנחל קיבל פיצויים בהתאם לאיפה שהתגורר ולמספר הנפשות במשפחה.

Rotema3

New member
אגב מה הקשר מקורות צבאיים?

זה כסף שהם מקבלים בכלל מרשות אחרת לא? איזה מקורות צבאיים? שמעת על חמש משפחות מתוך העשר אלף?

Patch A

New member
אז למי אני אמור להאמין?

אז אני פשוט אמור להאמין סתם ככה שהם לא מקבלים כסף? אני רוצה לראות הוכחות לזה. 11.5 מיליארד שקלים יצאו מקופת המדינה. אני רוצה לדעת לאן.

hornyman73

New member
הכסף הלך למתנחלים

לאן אתה חושב שהכסף הלך? למערכת החינוך או הבריאות? הלך לכיס של אנשים שרובם אפילו לא גרו בהתנחלות. אני יכול לומר לך בודאות שחלק גדול מהאנשים שגרו בכפר דרום הם גם בעלי בתים ברעננה או בבני ברק ומבחינתם הבית בכפר דרום היה בית נופש, מין השקעה טובה כמו שאתם רואים. לא מאמינים? זה כי אתם פראיירים שנופלים בפח של חכמים מכם. תבררו את האמת.

Rotema3

New member
אוי. יש הרבה מקומות שהכסף עובר אלי

הם. לך תדע. האם זה אומר שכל הכסף עובר דרך כיס המתנחלים? ממש לא. נכון, הם קיבלו פיצויים ובצדק. אבל ממש לא כמו שכולם חושבים. תאמין לי רובם היו מעדיפים להמשיך בחים שלהם, בעבדה הצנועה שלהם ולהתפרנס כמו שהתפרנסו מאשר לקבל את הפיצויים האלו.

Patch A

New member
לא אמרתי שלא

אני משוכנע (באמת, לא בציניות) שהם היו ממשיכים בחייהם כמקודם מאשר לקבל את הפיצויים. אבל אל מול המציאות של הנחישות של המדינה לפנות את הגוש, הברירה ההגיונית והיחידה למעשה הייתה לקחת את הפיצויים ולהתפנות. ואני חייב להגיד שאני מאוד מעריך את אלו שחיבקו את החיילים שפינו אותם. זה דורש אומץ-רוח שאני לא יודע לכמה מאתנו באמת היה במקומם. אני גם אסייג ואומר שאני כן מוקיע את אלו שפגעו פיזית בחיילים שפינו ומקומם בבית המעצר, כן?

hornyman73

New member
הכסף הכסף...

כמה כסף....הרבה כסף... לא עבר דרך הכיסים שלהם...נשאר שם.

Rotema3

New member
../images/Emo127.gifאכן

אבל תמיד צריך לעשות הפרדה ברורה מאוד בין קומץ מתפרעים לבין כלל הציבור.

למעלה