איזה ציבור מגעיל

רולדההה

New member
ומה זה בדיוק להילחם בטרור ../images/Emo98.gif

עד היסוד? המחבלים מסתתרים בתוך האוכלוסיה. הם נעשו כאלה כי אנחנו, במידה רבה וביחד עם ערפאת, גזרנו עליהם גזר דין מוות. אין להם סיבה לחיות. ואני מצטערת, רבים מהפלשתינאים רוצים שלום. אני אישית לא מוכנה ללכת ולטבוח באנשים חפים מפשע בשם השם וכדי למנוע נפילת בפצמ"רים על אוכלוסייה שרוצה לחיות למען המולדת אבל מתייצבת בקו האש כבשר תותחים ממוכן היטב ועוד לוקחת את הילדים שלה איתה.

spoop

New member
ארגוני טרור שמעת?

לבוא להם פעם ולהפציץ אותם שיראו מה זה. עוד מעט תגידי לי שהם חפים מפשע שרוצים שלום. את לא מבינה שברגע שמרחמים על האנשים הלא נכונים,אנשים טובים סובלים?

One Echoe

New member
איך אפשר להפציץ ארגוני טרור?

את חושבת שאם היה אפשר לעשות את זה לא היו עושים את זה? "ארגוני הטרור"הם חלק מהאוכלוסייה, זה בלתי אפשרי, וזאת הבעיה-שאין במי להילחם.

יוטו

New member
נכון , פצמרים לא יפלו , אבל קסאמים

יפלו גם יפלו .. (מה לעשות ? הפצמרים לא יכולים להגיע לת"א מקלקליה ) ברגע שהצבא לא יהיה בצפון השומרון - כול הטילים שיש בשכם (ויש להם הרבה יותר ממה שאת חושבת ) יעברו לקלקליה - ואז גם את תרגישי מה זה להיות תחת מתקפה .. ומי יודע ? אולי זה אפילו ישנה את דעתך על האוייב שאת כול כך אוהבת ..

רולדההה

New member
אני לא אוהבת את האוייב. ../images/Emo98.gif

אני תומכת בעונש מוות למחבלים. תומכת גם בהפעלת לחץ פיזי לא מתון במקרים של פצצה מתקתקת. אבל אני בהחלט מסוגלת לראות את הצד השני שבסיפור. אגב, הצבא ישמור עלינו. אתם יכולים להאמין באלוהים, אני מאמינה בחלוץ שידע לפרוס את הצבא עכשיו בקו ישר רציף, כפי שהיה צריך להיות לפני הרבה הרבה זמן.

רולדההה

New member
רמטכ"לים לא ממונים סתם. ../images/Emo98.gif

בניגוד לעולם החופשי, בו כל נהג פושטק מתנהג כאילו הוא מינימום תת-אלוף.

../images/Emo45.gif

הרמטכ"ל אדם גדול, גם אם אני לא מסכים עם הדעות שלו. הוא מפקד שיעשה הכל על מנת להגן על החיילים שלו.

hornyman73

New member
מצדיק אונס?

במילים שלך אתה מצדיק אונס ומאשים את הנאנסת בגלל שהיא לבושה פרובוקטיבי? זאת אומרת שצריך להיות כמו איראן? אני מאמין שיש מלחמת תרבות בינינו כבר עכשיו.

spoop

New member
חס וחלילה! לא הצדקתי!

ברור שבחור טוב עם ערכים לא יאנוס,אבל זה מאד מגרה את הגברים הלבוש הלא צנוע(ואני לא מדברת על גופיה או מכנסיים אלא על מיני ומיני גופיות ומחשופים ענקיים) זה קטע לא נורמלי שבחורות הולכות חצי ערומות למסיבה,מתשכרות,ואח"כ מתלוננות שאנסו אותן! זה לא שאני מצדיקה את האונס ח"ו,אני רק ממליצה לבנות לשמור על עצמן יותר.

One Echoe

New member
את כן מצדיקה.

את אומרת שאין להן לגיטימציה להתלונן? כלומר, לאנסים מותר לאנוס אם הם רואים בחורות חצי ערומות, כי הבנות אשמות.

spoop

New member
לא נכון לא הצדקתי!

עזבו שניה את האנס בסדר? הוא ישאר אותו דבר על בחורות בלבוש שונה נניח טוב? אבל מה הבחורה עושה כדי לשמור על עצמה? לבושה חשוף ב3 בלילה במסיבה? ודאי שיש לה לגיטימציה להתלונן! אבל היא צריכה להזהר יותר.זה מה שאמרתי.

One Echoe

New member
זה נכון שצריך להיזהר.

אבל תראי מה אמרת: "זה קטע לא נורמלי שבחורות הולכות חצי ערומות למסיבה,מתשכרות,ואח"כ מתלוננות שאנסו אותן!" ואח"כ מתלוננות שאנסו אותן? כלומר, אין להן את הזכות? האנסים יאנסו בכל מצב ובלי קשר ללבוש לדעתי. אבל שיהיה. בכל מקרה, אני חושב שצריך להתלבש איך שרוצים, לא ללכת לבד בשעות מאוחרות בלילה ותמיד לשמור על עצמך.

spoop

New member
טוב תראה

אני לא מחפשת אשמים,ברור שהאנס אשם. אבל אתה מסכים איתי שאם יש מישהו עם יצר חזק,וכל רגע הוא רואה מישהי אחרת לבושה חושפני אז זה דוחף אותו למעשי האונס. זאת דעתי,בלי קשר לדתיה לא דתיה,הרבה חילונים חושבים כמוני. וגם ברור שזאת לא הסיבה היחידה,אבל זה משפיע אין מה לומר.

One Echoe

New member
תראי.

זה לאו דווקא הלבוש...זה כל העולם המודרני... אנחנו חיים בעולם שלא משנה כבר איך תתלבשי...יש סיכויים לאונס.=\ לעזאזל, זה כזה עצוב. הייתה פה לא מזמן פרסומת בתפוז, עם מישהי חצי ערומה וליד יש שלט של " כניסה לעולם של ... "(שכחתי איך קראו לדוגמנית). אני הראשון שהלכתי ומחאתי בפני תפוז על הפרסומת המגעילה הזאת! אבל אני חושב שצריך להתלבש איך שרוצים... ואם כבר, לא להגיד שבגלל הלבוש האנסים אונסים כי זה נותן לגיטימציה גם בלי שתרצי... ד"א, בלי קשר זה מגעיל להתלבש חשוף יותר מדי כל הזמן... אבל באופן כללי אני בעד חשוף...

One Echoe

New member
רק לפי צורת ההתבטאות הלקוייה שלך,

את יצאת פה דבילית. לא אני. אף אחד לא צריך לנחש שאת צינית. בכל מקרה, יש בציבור החילוני המון ליקויים, אבל האנשים שדוקרים היו דוקרים גם בדת.

יוטו

New member
צודק ב100 אחוז! נער מהשמאל הולך

לעשן סמים בזמן שנער יהודי הולך להגן על הארץ. .

יוטו

New member
עוד מיליונר שמאלני, אולי תתרום לי

גם אתה איזה מיליון או שניים? מה זה בשבילך מיליון? גרושים.

למעלה