My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

didalf

Well-known member
עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (2X11).
🎁 ספרי החודש: סיימתי את: ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של: ו-carry on.
🎁 דמויות החודש: אלכס מאדום לבן וכחול מלכותי,
🎁 קראש החודש: אלכס קלרמונט־דיאז
🎁 ציטוט החודש:

וגם ציטוט מ"אדום, לבן וכחול מלכותי"

""אלרגי לאבק, לאבקת כביסה טייד ולאפשרות שהוא צריך לסתום את הפה לפעמים."

"הנאום המייגע הראשון: בגיל תשע, בעולם הים בסן אנטוניו, כשניסה לשכנע מטפל בלווייתנים לצאת לפרישה מוקדמת בגלל, ואני מצטטת, 'יחס בלתי אנושי לבעלי חיים'."

"דגלתי בזה אז, ואני דוגל בזה גם היום."
כל כך הרבה יאיי רעותת|מאוהב|
ואוי זה קצת מוזר לי בעברית הציטוט.

🎁 סרטי החודש: מתיאס ומקסים שמאוד אהבתי רק שאני לא יודעת להסביר מה בדיוק אהבתי, כי במבט אובייקטיבי הוא היה דיי משעמם, וכמעט לא קרה כלום אבל היה בו משהו שפשוט הצליח לרגש אותי. היה כמה רגעים שממש יצאו לי דמעות.
נתקלתי בזה בVOD ושקלתי לצפות אבל גם קצת לא כי משומה הנחתי שזה בצרפתית. זה באמת בצרפתית? אולי אני אצפה בכל זאת. הוא רומנטי מספיק?

🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אלכס קלרמונט־דיאז. סליחה ניק, אני יודעת שאמרת מסדרה אבל אני פשוט מתה עליו כרגע.
1. כן|מאוהב| אבל גם לא כי זאת נראית לי חרא עבודה ואלכס מתוק מידי בשביל זה.
2. החוקים של ניק לא חשובים.
3. הוא לחלוטין יאשר לך את החריגה הזאת.

סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.
חחחחחחחחחח:-D
אני כ"כ מזדהה עם הקושי הזה;-( וזה עוד חניה גדולה.
באמת היא נראית יותר מטומטמת מרעה אבל אני לא בטוחה.

רגע מה?! באמת?
אני יודעת שקעקועים אסורים ביהדות, אבל לא ידעתי שמורידים לגופות לפני הקבורה! אני קצת מפחדת לשאול איך. למיטב ידיעתי בשיטה הרגילה זה תהליך שלוקח מספר טיפולים עם מרווח של שבועות ביניהם שבהם העור נרפא, אז ההגיון אומר שעם גופות עושים את זה בפעם אחת. עושים את זה לכל מי שעושה לוויה עם רב? שואלים את המשפחה? נשמע לי מוזר כל הסיפור.
חחחח אוקי אני שמחה שאני לא הסתומה היחידה שלא חשבה על זה.
והאמת הנחתי אחרי שיעל אמרה שפשוט מורידים את החתכת עור הזאת:-0 שזה די פסיכי אבל מה עד יעשו?

נשמע לי טוב הספר הזה לפי ההומור פה. איזה ז'אנר זה, ואיך נקרא במקור?
Red White & Royal Blue מז'אנר הגיי רום קום שאני וניק אוהבים. מהמצטיינים בז'אנר יש לציין אחד האהובים עלי אפילו קראתי אותו פעמיים|מאוהב| והתחילו לצלם סרט גם.

⚜️ שם: דיים מילי הראשונה לתפוז
או שלום לך.

🎁 דמויות החודש: קלאוס כפרה עליו
לגמרי|מאוהב|
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|
כל הכבוד👏👏👏

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר.
|כן|
שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני, גם אם מתיש כי מי רוצה לראות אנשים.
נכון? אני גם לא בטוחה אם זה טוב או לא. כאילו להרבה אנשים זה כנראה עושה טוב אבל לי אישית זה נשמע סיוט.

🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? אממ, הקקי של החתולים שלי? פעם גם הקקי של הכלבה שלי. זה סוג של חפץ

🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? לא אתר, פורום ספציפי
אנחנו?|זורו||לב|

🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? בטח הייתי חושבת על איזה מתקן לונה פארק
וואלה יש מצב

🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
Screenshot_2022-07-05-18-28-25-247_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-07-05-18-25-33-742_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-07-05-18-27-34-955_com.android.chrome.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D

מילי08

Well-known member
⚜️ שם:קורנליוס פלישתון ה42
נעים להכיר
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח:לא נראה יום מעל 10000
:-D
🎁 ציטוט החודש:ppotatos are done when soft,that also applies to men
מעולה :-D
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב?האתר שבו אתם נמצאים
תשובה נכונה
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך?דיסנילנד פריז |לב| :love:
לא, באמת? :-0
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: |אליהו||אליהו| זוכרת אותו.
ברור. גדלתם ביחד עם הדינוזאורים
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.
הממ. אני מניחה שזה מסביר כמה דברים. כמו למשל הלופ האינסופי של הבחירות אצלנו.
🎁 ספרי החודש: טרילוגיה או יותר נכון קאוודרולוגיה מדהימה בשם Remembrance of Earth's past (אני בספר השלישי)
מכניסה לרשימת הקריאה שלי, למתישהו בפנסיה
🎁 שירי החודש: כביש החוף וסתלבט בקיבוץ
באמת גיליתי עכשיו שהם הוציאו אלבום חדש
🎁 שחקני החודש: לזלי נופ בדיבוב של הקול בראש
לא זכרתי שהיא היתה שם. אולי אני אצפה שוב
🎁 קראש החודש: החתולה שלי
גם אצלי :-D אבל אני ממליצה בחום לראות את הממלכה האחרונה לאספקה חדשה של קראשים (למרות שלך זה כנראה קצת פחות ידבר כי יש הרבה קרבות. אבל יש גם הרבה עניינים חוץ מהקרבות, וזה מה שהופך את הסדרה לטובה
🎁 ציטוט החודש: make time for civilization, for civilization will not make time
אם הציוויליזציה תהיה נטולת מרבית האנושות אז אני סבבה עם זה
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? סדרת הספרים שהזכרתי הולכת באמת להפוך לסדרה בנטפליקס, והיא לגמרי היתה מתאימה להיות פרנצ'ייז כזה (אבל אני בטוחה שהם יעשו את זה גרוע ויקלקלו).
אוי. לרגע התלהבתי
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קרואסון אה בעצם הזכרת לי פרנץ' טוסט (גוגל אומר שזה לא באמת מצרפת) פרנץ' פרייז (צ'יפס) (גוגל אומר לא) קרפ צרפתי (גוגל מאשר!)
:-D. את לא יודעת שאסור לבדוק דברים בדוקטור גוגל? הוא תמיד משקר
תמונות שמרתי בשבילכם:

draw.jpg
יאפ. אני מתה על זה שאחר כך מגלגלים *לי* עיניים
וסרטון אחד:
אוי, זה מתוק

מילי08

Well-known member
🎁 סדרות החודש:
סחתיין על ההספק
רק רוצחים בביניין - העונה השנייה התחילה רק עם 2 פרקים, הם עדיין מחזיקים בקסם של הסדרה.
|כן|
girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום.
אוף, בסטינג יש רק עונה 2. לא בא לי לבקש מהדודים כשיש לי היום 5 ספקי תוכן שונים
באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
:-D :-[
ד"ר סטריינג בממדי הטירוף - סרט טוב, ממש אהבתי
כןןן!
סוניק - משום מה יצא לי לראות את זה, סרט חמוד אבל נטו פונה יותר לילידים, לפחות היה הצגה יפה של ג'ים קארי
ראיתי את סוניק 2 והתירוץ שלי היה אחיינים. מה התירוץ שלך?
🎁 שירי החודש: אני חייבת לציין את שיר הנושא של יורשים שהוא מדהים |מאוהב|
הצלחתי לראות לפני שנה ומשהו רק את העונה הראשונה, אבל נדמה לי שגם אני בחרתי בנעימת הפתיחה שלהם מתישהו. מהפנטת ויפהפיה
🎁 שאלת החודש: למה?
איך שאלת החודש שלך היא לא👇
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: זאת השאלה

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
בדיוק!! יש מצב שזאת התשובה שרציתי לכתוב בעצמי וגנבת לי בלי להתבייש. אבל אני מרשה לך כי כתבת טוב.
נראה לי הרעיון של ההתאמה לתקופה אמור להתקיים. זאת המשמעות של הלכה - משהו שהולך ומתקדם עם הזמן כמו שאני רואה את זה. אבל היום ההלכה לא מנסה להתקדם אלא לקבע רעיונות ישנים.
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? כאילו בואו נודה באמת - אני רוב היום בפורום תפוז או מגיבה או מחכה מישהו יכתוב משהו
:-D |מאוהב|
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צלילי המוזיקה (לסרט ההמשל יקראו 2 sound 2 music)
אוי לא! איכ
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
אוי זה מעולה!!
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: רגע, אתקשר לגלילאו, אולי הוא יידע
עזוב, לונה כבר דיברה עם גלילאו וענתה לנו
🎁 סרטי החודש: דוקטור סטריינג' במימדי הטירוף (סוף סוף השלמתי, אודות לדיסני+), והאלמנה השחורה (שהפתיע מאוד לטובה. לא ציפיתי)
|כן||כן|
🎁 שחקני החודש: פלורנס פו (ילנה מ 'האלמנה השחורה'), שבזכותה כנראה אצפה בסדרה הוק איי.
בהוקאיי צריך לצפות בשביל הוקאיי! :-[
🎁 סיבה למתנה: יום הולדת 6 לאחיינית. רעיונות בבקשה!
זה מאוד תלוי בילדה, כי זה יכול לנוע בין "דברים של בנות" - בובות ושטויות כאלה, לבין משחקי מחשבה טובים או יום כיף עם הדוד. ספר עליה ונוכל לעזור יותר.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? החגים. החגים.
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
תכלס
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? הייתי רוצה לראות את דונלנד טראמפ שוב כנשיא (שהופיע בלא מעט סדרות וסרטים בתור עצמו), וזה כדי לצחוק על האמריקאים שלא רק זלזלו בו, אלא גם בחרו בו שנית
א. אבל אז הבדיחה תהיה על חשבון כולנו
ב. זה מה שהולך לקרות כאן עם נתניהו
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון:-[ שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו:-[
אני כבר רואה את עדי יושבת מול המחשב ומנערת אותו ומקללת ודופקת את הראש בקיר והרגל שלה קופצת והעין עצבנית. ואז היא אומרת לעצמה, טוב נו. אני אלך לאכול בינתיים
⚜️ שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטאן הפליימקיפה (TV)
TV כי הפכת לגרסה טלוויזיוית?
סתם נו, אבל זאת שאלה שחוזרת על עצמהכל חודש ואי אפשר להפסיק
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח:|קדימה|1989
את רומזת משהו על טיילור?
אקדמיית המטריה - כיפי ומטורלל כמו שצריך.
רק רציחות בבניין עונה 2 - היו רק 2 פרקים בינתיים אבל נראה שעדיין כיף.
מיס מארוול - MEH
|כן| להכל
🎁 שירי החודש|קדימה| David Bowie - Rock 'n' Roll Suicide
בחירה מעולה
🎁 שאלת החודש:|קדימה|כמה חול יכול לאכול חול בכל ימות החול אם בכלל יכול חול לאכול חול?
שאלה טובה
לא אוהבת זה קל, מה שאני לא אוהבת בכל דת: את הרעיון הבסיסי שיש אל שאכפת לו מה אנחנו לובשים ואוכלים ועושים ואיך שאנשים מתנהגים כביכול בשם האל הזה, היחס לנשים, היחס ללהט"בים, הצביעות שבזה ועוד ועוד. מה אני כן אוהבת? אמממממ אני חושבת שהקבורה היהודית יותר הגיונית מהנוצרית עם הארון הפתוח והשימור וזה.
|כן| נכון מאוד
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב?|קדימה|תפוזבל פור אבר אנד אבר.
|כן|
אולי היה נחמד אם נניח היינו מגלים שפארקס וברוקלין מתרחשות באותו עולם והיה קרוסאובר.
יא כן!
איך אנחנו יודעים שיש לו אותו טעם אם הוא לא ראה כלום אף פעם? ממה נוצר הטעם שלו?
שאלת החודש
הא, מהמם!!
אה והנה בדיחה
מעולה.
היה איזה גליצ' באינסטה והוא איפשר לי להיכנס, אבל כשניסיתי לראות דברים אחרים בדף הוא נזכר שאני לא רשומה וחסם אותי |שפם|
שקר. כלומר היא מתחילה תוך 2 וחצי דקות אבל כיוון שאני מאד משקיעה בתשובות ובעיצוב לוקח לי איזה חצי שעה ויותר לענות.

מילי08

Well-known member
וגם כי כולם יודעים שווסט קוסט - בסט קוסט.
אין לי מושג אבל אני בעדך
🎁 סדרות החודש: ניסיתי להעמיד פנים שאני צריכה להסתכל בפתקים שלי. אבל האמת שחוץ מפרק אחד של The Wilds בתחילת החודש, בשאר החודש לא צפיתי בכלום חוץ מפרינג'.
איך נהיינו עסוקים כאלה?
יש לנו גם פלייליסט של רוק קלאסי ששמעתי לא מעט, וגם המון קרפנטרס, והיו כמה ימים של ג'אז ובלוז של שנות ה-40-50 ואיפשהו באמצע קצת יורודאנס של שנות ה-90.
זה כבר יותר מדבר אלי (כן, גם היורודאנס של שנות ה 90). קפרנטרס = |מאוהב|
🎁 דמויות החודש: אוליביה אדומה
אוליביה בכל מצב
🎁 שחקני החודש: ג'ון טרבולטה|לב|
במה ראית אותו?
אה, בעצם פייס/אוף. רק עכשיו נזכרתי מה זה הסרט הזה
🎁 קראש החודש: גאווין ניוסם המושל המושלם שלנו כפרעליו הלוואי שישאר המושל שלנו לנצח|לב|
גם חתיך וגם מוצלח? איך זכיתם בכל הטוב הזה?
🎁 שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
קופסת קורנפלקס במבצע וקרטון חלב
יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני|מובך| כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה:-D (סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי|שפם| אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה:-P:)
טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
:-D :-D
מבינה אותך לגבי עניין הקונוטציה השלילית והכי מטופש בעיני שהשחורים יכולים להגיד את המילה אבל לבנים לא כי זה אסור. לא מבינה את האומה הזאת
🎁 סיבה למתנה: אני נותנת מתנות סתם כי בא לי ואני מצפה לקבל מתנות כי אני מהממת וזו סיבה מספיק טובה. ולא, אני לא אחכה ליומולדת שלי. אני רוצה מתנה עכשיו.
את רחוקה מידי כדי שתהיה לי מתנה פיזית, אז הנה שי צנוע

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני אוהבת את שלמה המלך כי הוא נותן לגיטימציה לאלף הנשים שלי.
:-D לג'יט
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
אתר של בניית פאזלים אונליין כי לפעמים זה עדיף מאשר לתת בוקס למישהו בעבודה.
אם זה באמת עובד (מונע בוקסים) אז תביאי קישור
זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון:-P:
ברור
יאפ
יואו הבוסית שלי היא סוזן:-D
צפה בקובץ המצורף 51853
אוף, לא הבנתי
שלחתי את זה למישהי בעבודה בוקר אחד והיא באה אליי למשרד עם סטארבקס וקאפקייק:-D|לב|
צפה בקובץ המצורף 51857
יאא חמודה. זה פחות או יותר מה שבא לי בכל רגע נתון
|פנים|
כבר מזמן הבנתי את זה
זה הצחיק אותי מסיבות מובנות:-D
צפה בקובץ המצורף 51861
אני כל הזמן צועקת על סהר שהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי וסוגד לי 7 פעמים ביום. והחצוף הזה מגיב לי ב"מה את רוצה שאני אשקר לך?!" אז אני מחזירה לו בשירים של שירי מיימון (שהיא הליאן ריימס שלו)
ואז כעבור 8 שנים הוא שולח לי את זה:-D
צפה בקובץ המצורף 51862
:-D מתי כבר הסדרת טלוויזיה שלכם?

מילי08

Well-known member
וכמובן שאסור לשבור מסורת- הנה חתיך אינסטגרם
אוקיי, תודה אני מאשרת. היה חסר לי
ואפילו אין לו שרשר צלב
קחי מתנה סמלית:
מעתיקנית
עם החסידות של נילס הולגרסון כמובן
אבל היו לו אווזים!
האם את רומזת שטיילור סוויפט היא בעצם מתושלח?:-0:-0
מישהו ראה את שניהם פעם באותו החדר בו"ז???
גרייט מיינדס ט'ינקס משהו
ראיתי מתמטיקה וסגרתי ישר. בעע
מתמטיקה זה באמת בעעע. אבל זה גם הומר סימפסון אז ברור שיהיה קאצ'
חח נו תתאמצי. יש לך רק 20 ש"ח מה את קונה. לכי לסופר של חרדים בבני ברק.
:-D תכלס. להם מגיע לקבל הנחות. עובדים קשה המסכנים
לרגע היום אני ואחותי חשדנו שעשינו פריקי פריידי כי היא דיברה שטויות ואני הייתי החלטתית. לרוב זה הפוך.
היא צריכה להצטרף כבר לפורום. שנשמע עליך ממקור יותר אמין
אבל באמת חסר לניק ולונה עוד משחק אינטרנט מטופש להתמכר אליו.
כן הא? מתמסרים בקלות השניים האלה
התרגשתי לרגע :cry: [באפי, שלא קיים בדיסניזבל]
כן, כולנו
שלח טופס בקשת חברות בשלושה עותקים ונדון בבקשתך
האמת שבעיני זה סוג הלחם הכי אוברייטד.
כן. סתם שובר שיניים
במקרה כזה תמיד אפשר להשתמש ב"לא רשמתי כלום בפתקים", מילי08
:-D גאה להיות מונכחת (ואוי, ברחה לי המילה. לא מצליחה לחשוב על מילה אחרת שהיא לא מונכחת אבל זה לא מה שרציתי לכתוב |פנים|)
:-D את אולי קוראת לעצמך דדי אבל הבאת פה יציאה של אמא קלאסית.

לא נוח לי. חייבת הפסקה :-/

didalf

Well-known member
אוף, בסטינג יש רק עונה 2. לא בא לי לבקש מהדודים כשיש לי היום 5 ספקי תוכן שונים [בנות לנצח]
סיכוי טוב שיס יעלו מתישהו לעוד סבב ביס קומדי ותוכלי להקליט.

אני כבר רואה את עדי יושבת מול המחשב ומנערת אותו ומקללת ודופקת את הראש בקיר והרגל שלה קופצת והעין עצבנית. ואז היא אומרת לעצמה, טוב נו. אני אלך לאכול בינתיים
בדיוק:-D

TV כי הפכת לגרסה טלוויזיוית?
אבל הסברתיייייייייייי
TV = Taylor's Version
FMOjRNrWQAMG9hx.jpg
את רומזת משהו על טיילור?
TSTS.gif

בחירה מעולה
תודה😃

שוב תודה|לב|

היה איזה גליצ' באינסטה והוא איפשר לי להיכנס, אבל כשניסיתי לראות דברים אחרים בדף הוא נזכר שאני לא רשומה וחסם אותי |שפם|
חוצפן:-D

מבינה אותך לגבי עניין הקונוטציה השלילית והכי מטופש בעיני שהשחורים יכולים להגיד את המילה אבל לבנים לא כי זה אסור. לא מבינה את האומה הזאת
זה ניכוס מחדש של מילה פוגענית ע"י האוכלוסיה שזה אמור לפגוע בה. זה באותו אזור של בדיחות שרק מי ששייך לקבוצה מסויימת יכול להגיד. נגיד יהודים שיעשו בדיחות על עצמם שיהיו סבבה, אבל אותן בדיחות מלא יהודים זה לא סבבה.
היא צריכה להצטרף כבר לפורום. שנשמע עליך ממקור יותר אמין
לאאא אני מגיעה פה לרמות טירוף שאפילו היא לא מכירה בי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל הסברתיייייייייייי
TV = Taylor's Version
FMOjRNrWQAMG9hx.jpg
רק שיהיה ברור - טיילור סוויפט מתייחסת שכשכתוב ליד משהו Taylor's Version בסוגריים זה אומר שהוא שייך לה.
כלומר גם היא אפילו שזה היא עצמה לא מניחה שזה ברור שזה שייך לה כשמופיעו שתי האותיות TV ליד משהו שזה מתייחס אליה.

didalf

Well-known member
רק שיהיה ברור - טיילור סוויפט מתייחסת שכשכתוב ליד משהו Taylor's Version בסוגריים זה אומר שהוא שייך לה.
כלומר גם היא אפילו שזה היא עצמה לא מניחה שזה ברור שזה שייך לה כשמופיעו שתי האותיות TV ליד משהו שזה מתייחס אליה.
די להתחכם, כולנו יודעים שזה פשוט קיצור כי אנחנו עצלנים לכתוב מילים מלאות. גם טיילור יודעת.

LeAnnDyIan

Well-known member
די להתחכם, כולנו יודעים שזה פשוט קיצור כי אנחנו עצלנים לכתוב מילים מלאות. גם טיילור יודעת.
לא עדי, לא כולנו יודעים. על כולנו נכפה לדעת את זה כל חודש כשאת נאלצת להסביר מחדש. לכן חודש הבא במקום להיות עצלנית תכתבי טיילור׳ז וורז׳ן|שפם|

מילי08

Well-known member
⚜️ שם: ניק ניקולאי ברוטוס הגם טוני
גם ברוטוס. מזמן לא שמענו ממנו
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כי היא אוהבת לראות סרט הוליוודי לפני השינה
אבל אז איך היא יכולה ללכת יד ביד עם אהוב ליבה לעבר עצמה?
he Man Who Fell To Earth - סדרה מאוד מעניינת
The Essex Serpent - סדרה מעניינת ושונה. קאסט חזק מאוד.
זכור לי משהו שנכתב עליהן אבל לא זוכרת מעבר לזה. איפה משודרות?
God's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים.
וואי וואי. אז לא להמשיך?
משודרת במקום רשמי או דודים?
אבל חוץ מזה אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע. אם אתם מכירים תרופה תודיעו לי
בגלל זה אני משתדלת בכל תוקף להימנע מדברים שנדבקים. גם את ברונו והשיר השני לא שמעתי שוב אחרי הסרט כדי שלא ידבקו לי
🎁 שאלת החודש: השאלה האם בעצם שווה לעשות מינוי לדיסני+
התשובה היא לבטל אחרי החצי שנה חינם אם לא יהיה שיפור. הממשק שלהם גרוע והם מעצבנים. אבל תכלס ידוע שוולט דיסני היה אנטישמי, אז למה ציפינו
🎁 סיבה למתנה: כי הייתה לי יום הולדת
ושוב מזל טוב 🥳🥳
בעיקרון אהבתי לרוב את שיעורי תנ"ך בבית ספר כי לרוב היו בהם סיפורים די מגניבים.
חייבת להודות שאף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מהתנ"ך. הסיפורים די נוראים בעיני והכל מלא בזעם האל וחרון אף. לא בשבילי. אני יכולה להבין שזה יופי שמישהו היה מספיק יצירתי לכתוב את זה לפני כמה מילניומים, אבל הסיפורים של היוונים יותר מגניבים
אני אבחר בסטארלייט מThe Boys כי אם היא מצליחה להשאר טובה ושפויה בתוך כל מה שקורה בתוכנית שלה, אז היא כנראה באמת מיוחדת.
|כן|
תכננתי להוסיף בסוגריים "חוץ מתפוז" מעניין אם מישהו יכתוב תפוז.
נראה לי שהשאלה אם יש משהו חוץ מתפוז
אולי אחזור לסדרה הישנה Pushing Daisies שבה יש את האופה עם היכולת להחזיר אנשים לחיים לדקה שלמה. יכול להיות מגניב לא רק לגלות עוד עליו, אלא עוד אנשים עם כוחות גדולים אבל מוגבלים שכאלו באותו עולם. ואז מתישהו הם צריכים לשתף פעולה.
יואו הלוואי שיחזירו את הסדרה הקסומה הזאת.פשוט מופלאה ואחת מה feel good הכי טובות שהיו
עוד אופציה היא לפתח יקום שלם סביב מחלקת גנים ונוף. זה יתחיל עם סדרה או סרט על כל אחד מהדמויות שם
אם זה טום אז אני לא בעניין. אבל כבר אמרתי שאני לגמרי בעד ז'אן רלפיו ומונה ליסה. כותבים טובים גם יצליחו לא להפוך אותם לבלתי נסבלים
אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים.
אז תכלס חברים, למרות שממרחק הזמן היא קצת קרינג'ית (לי)
בעצם החל מגיל 17 בערך התאהבתי בספרים של הסופר הצרפתי מהמאה ה19 - אונורה דה בלזק. אז בהחלט הוא.
מגניב. יש לא מעט ספרים צרפתיים שמאוד אהבתי. צריכה לחזור אליהם
כבר פירסמתי אבל נאום עשרת הדיברות של משה מ"היהודים באים" שווה צפיה של כולם:
וואו מעולה. לא ראיתי לפני כן. כבוד
קצת טריוויה על חתולים:
WhatsApp Image 2022-07-02 at 1.23.55 PM.jpeg
וביקורת חיובית על הופעה:
וואט דה?
אוי זה היה יכול להיות כזה נהדר גם עם התגובות שלך... ;-( אני רק עוד יותר עצובה עכשיו. [צפייה שלא תקרה בבאפי]
|כן|
הטאב של הפאזלים כבר פתוח אצלי ורק מחכה שאסיים להגיב פה.
|פנים|
לאדעת זה נראה לי מחריד לראות גופה חנוטה. מבינה אולי קצת מה את אומרת במקרה של זיהוי גופה וזה אבל בשאר המקרים? איכס.
|כן|
IMG_3789 (1).GIF

והעלאת ארבע שעות אחרי!

יאללה, נראה לי שזהו להיום. ותראו מה זה! אפילו לא עבר שבוע מהשאלון ועניתי כבר על שלושה דפים! כבוד
(תרימו לי גם, נו)
אבל זה בטח בגלל שעדי נחש לא כתבה את המגילה שלה על ספרי החודש שלה. רק מלקרוא את הרשימה שלה נגמר חצי חודש

Aranel Nenharma

Well-known member
המשך-
זה נמשך איזה דקה-שתים עד שהוא היה מרוצה ממה שראה ואז הוא שאל אותי אם קוראים לי דילן ובאינסטינקט עניתי שכן ואז נזכרתי שזה לא השם שמופיע ברישיון ולקח לי רגע להבין מאיפה הוא יודע על דילן ואז ראיתי שהוא מסתכל על התג שם שלי. הוא שאל אותי מאיפה השם שלי ואמרתי שזה בעברית ואז הוא שאל "את מישראל?" ובימים כתיקונם אין לי בעיה להגיד שאני מישראל ואני לא מתביישת בזה, אבל עם כל מקרי האנטישמיות האחרונים וה-7 ניידות שבחוץ, לא הייתי בטוחה אם להיות מישראל זה לטובתי או נגדי, אבל אמרתי פאק איט, טוב למות בעד ארצנו או משהו ועניתי שכן. הוא שאל איפה בישראל. ולייק, אנשים בארץ לא שמענו על המושב שלי, אז אני בספק ששוטר של משטרה בראה שמע עליו, אבל זרמתי איתו ועניתי small town near Haifa. שזה לא בדיוק ליד חיפה, אבל באמות מידה אמריקאיות זה נחשב קרוב. אמרתי לו את השם של המושב והוא כזה "איפה זה?" עניתי "ליד חיפה, אתה יודע איפה חיפה נמצאת?" והוא כזה "לא" אז מה אתה רוצה מהחיים שלי אדון שוטר, אם אתה לא מכיר את השלוש ערים המרכזיות בארץ מה אתה שואל אותי על המושב שלי|חבול| שאלתי אותו מה הוא מכיר בארץ והוא כזה "I Know Jerusalem" אז עניתי ב-"יופי, אז לא שם". ואז הוא אמר שהוא מכיר עוד איזה מקום שהוא נתן לו שם באנגלית אז כמובן שלא ידעתי על מה הוא מדבר. ואז הוא טען שרצחו שם 4 שוטרים באפריל. עדין לא היה לי מושג על מה הוא מדבר אז אני כזה שוטרוס, אין לי מושג מה אתה רוצה מהחיים שלי. ואז הוא אמר שהוא היה שם באותו זמן שזה קרה והתחיל לקשקש קצת על ישראל ואז נרגעתי, אמרתי אוקיי, הוא לא יעשה לי ג'ורג' פלויד. הוא התחיל לצעוד חזרה לאיפה שהרכבים ודיבר על ישראל איזה כמה דקות ואז הוא עצר, חשב ורגע ואמר לי "יש לך רישיון מפברואר?" הנהנתי. הוא המשיך "אז זה אומר שעשית את התיאוריה שלך והטסט שלך לאחרונה?" עניתי שכן. אז הוא שאל "אז את יודעת מה את אמורה לעשות כששוטר עוצר אותך?" -"לעצור בצד" עניתי. ואז הוא כזה "יפה. אז למה לא עצרת?" התנצלתי ואמרתי שחשבתי שהוא אמור לדבר איתי ברמקול ולהגיד לי לעצור, או לכל הפחות להדליק את הסירנה. אמרתי שחשבתי שהוא מנסה לעקוף אותי, ברגע שהבנתי שלא, עצרתי. ואז חשבתי שזו גם הזדמנות טובה להאשים את העובד אז אמרתי ששאלתי אותו, ולו יש רישיון הרבה יותר זמן ממני וגם הוא לא ידע:-D (כזו אני, משליכת אנשים תחת אוטובוסים סדרתית) ואז הוא אמר שהייתי צריכה לצאת ביציאה הראשונה, ובגלל שלא יצאתי שם, זה גרם לו לחשוב שאני נהג שיכור ובגלל זה כל הניידות האלה הצטרפו. שבתאכלס זה סתם אקסטרה מצידו כי גם אם הייתי שיכורה, לא נסעתי מהר ולא עברתי באור אדום או משהו, אז האם אתה באמת צריך 7 ניידות כדי לעצור אותי??
מה שמצחיק זה שעמדנו מחוץ לרכב לכמה ד' ושמעתי את השוטרת שהייתה שם מטרידה את שני העובדים שהיו באוטו. על העובדת היא צעקה "אל תעמידי פנים שאת ישנה. אני יודעת שאת לא!!" :-D ואת העובד היא שאלה אם יש לו עבר פלילי, וזה היה כנראה אחרי הרבה שאלות מציקות מצידה כי הוא התחיל לצעוק עליה "what do you mean criminal record?! I'm not a criminal. we are good people, what do you want from us?! we didn't do anything why are you treating us like criminals?!" השתדלתי ממש לא לצחוק בשלב הזה, כי זה היה או לצחוק או לבכות, כי עדין הייתי לחוצה ממש ועייפה ועצבנית והיה לי קר. אחרי שהם החזירו לנו את הרישיונות שלנו באתי להחזיר לתיק וראיתי השוטרת המנוולת השליכה את כל תכולת התיק שלי על הכביש. למה אני לא יודעת, כי הארנק שלי היה הדבר הראשון שרואים כשפותחים את התיק ואיפה עוד יהיה לי רישיון|שפם| ישבתי ברכב איזה 10 ד' כדי להירגע כי רעדתי ממש ולא הייתי מסוגלת לנהוג. ועכשיו אחרי שהעובד שאיתי "התוודה" שהוא שתה בירה אחת (אפילו שטכנית זה היה בתחילת הערב [לפני 7 שעות] והוא אכל ושתה הרבה מים מאז) הוא לא הרגיש בנוח לנהוג כי הוא פחד שהם יחכו לנו מעבר לפניה לבדוק שהוא לא נוהג:-D כשישבנו שם בעשר ד' האלה ראינו איזה בחור שחור מגודל שעומד שם ומעשן לו בסבבה שלו, שסתם בא לראות על מה כל המהומה. ואז הוא עושה לנו man all them muthafuckin cops be trippin ואז העובד שאיתי הרגיש פתאום איזה שחור מהארלם והתחיל לנהל איתו שיחות נפש על גזענות של שוטרים כלפי בני מיעוטים (שלמקרה שלא ציינתי את זה, העובד הזה לבן:-D)
טוב כמה נקודות לסיום כי התעייפתי ובטח לא שרדתם עד לפה בכל מקרה-
* לא קיבלנו דו"ח וגם לא אמרו לנו למה עצרו אותנו (שלפי החוק אסור להם לעצור אנשים סתם ככה בלי סיבה. כמובן אבל שהם יכולה להמציא סיבה מונפצת כדי להצדיק את זה, אבל אפילו לא כיבדו אותנו בסיבה מונפצת|שפם|)
* הבוס שלי טען שכשהלכנו לאיבוד בהתחלה כשפניתי לכיוון הלא נכון, הכביש הזה מוביל עד לצ'ינו. שמי שצפה בעבר ב-OC יודע שזה איזור מפוקפק. יכול להיות שהיו שם שוטרים סמויים שראו אותנו עושים פרסה ואולי חשבו שברחנו מהם ודיווחו על הרכב שלנו לשוטרים שעצרו אותנו.
* השוטרים שעצרנו אותנו שהיו שוטרים מקומיים של העיר שהיינו בה, אסור היה להם לעצור אותנו על הפריווי כי זה תחום שיפוט של CHP.
* כשאחד השוטרים לא האמין לנו שהיינו בברביקיו, העובד שלף כל מיני חמגשיות של צלעות כבש שנשארו והראה לשוטרים ואמר להם "הנה, רואים? אני לא מבין, אתם רעבים? למה אתם עושים את זה??" זה לא רלוונטי לסיפור אבל זה מצחיק:-D

טוב די עכשיו אני רעבה ובא לי צלעות כבש:-P:
ואווו!!! אחד הסיפורים, מדהים!
אני נראה לי הייתי משתינה על עצמי מרוב לחץ, אז כל הכבוד לך
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.
:-D:-D
איפה יש 3 חבילות פסטה ב-10 שקל? רסק עגבניות ב-2 שקל? אולי כמות של 3 כפות... חחח
כשלמדתי בירושלים קניתי בסופרים של חרדים, שם יש הכל
סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.
זה היה מצחיק
ואני אישה יודעת לנהוג, אבל סרטונים כאלו רק מוכחים שנשים לא יודעות לנהוג:-D
ואני לא חושבת שהאישה השנייה עשתה את זה בכוונה כי האישה הראשונה מספיק סתומה כדי לא לדעת לחנות גם אם היה לה את כל המקום הזה (של האוטו שהתפנה)
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? לא אתר, פורום ספציפי
באמת איזה? אני מחפשת איזה פורום טוב עם אנשים טובים (הנוכחי שלי לא משהו...)
ראיתי את סוניק 2 והתירוץ שלי היה אחיינים. מה התירוץ שלך?
אותו תירוץ
בהוקאיי צריך לצפות בשביל הוקאיי! :-[
אני כל כך שמחה שיש עוד צדיקה אחד פה בפורום
באמת שאני אוהבת את הוקאיי כי הוא גיבור בפני עצמו ולא כי הוא קיבל כוחות קסומים או שיש לו כסף לכל מיני גאג'דיים, הוא התאמן והתאמץ כדי להיות הגיבור שהוא
כנ"ל גם לגבי נאטשה
לא עדי, לא כולנו יודעים. על כולנו נכפה לדעת את זה כל חודש כשאת נאלצת להסביר מחדש. לכן חודש הבא במקום להיות עצלנית תכתבי טיילור׳ז וורז׳ן|שפם|
אתם צרכים להבין שהיא לא יכולה להזכיר את שמה המלא כי זה כמו לרשום את שמו של אלוקים שאסור
משודרת במקום רשמי או דודים? [Rutherford Falls]
דודים

lemon lyman

Well-known member
חוץ מזה נציין את יום הולדת
של אלכס היברט (שיי טאון, האור הירח,30 שניות בהפנתר השחור:mad: )
ומת'יו פוקס
images (2).jpeg a7e83bc3a5cdbc897b0049638992df95.jpg

My Mother, the Fiend -היי בחרת פרק מורוניקה מארס |V|

🇧🇩האוכל בפסח
1657207070533.png
שירי החודש : קלי קלרקסון my life would suck without you
|לב|
כביש החוף
אותו אני אוהבת בגלל האחיינים שלי
וסתלבט בקיבוץ
השיר הזה במקום הראשון במצעד של גלגל"צ
(אגב את אוהבת אותו כי גם את קיבוצניקית? :-P: )
את יותר אהבת את הזוגות מהעונה שעברה או אותו דבר ?
אני חייבת לציין את שיר הנושא של יורשים שהוא מדהים
השילוב בין הטכנופובית שלי וזה שלא היה שום דבר מעניין בגלגל"צ
גרם לזה שאני פעם עשיתי הליכה ושמעתי את השיר של יורשים במשך 30 דקות רצופות (יש סרטון באורך הזה )
בארי - (שלצערי עדיין לא הספקתי להשלים)
רגע מה ??????
פשוט החלק בי שאוהב סדר קצת כועס עליך עכשיו|שפם|
למרות שטכנית אני יותר מחכה שתראי את עונה 3 של יורשים מאשר של בארי
אבל סדר זה מה שהכי חשוב |פטיש|
קירן קאלקין
יאי |לב||כתר|
חשבתי שאת לא תאהבי אותו
אגב את מסכימה איתי שאם שחקן אחר היה משחק את רומן הוא לא היה אהוב ? לפחות אני לא הייתי אוהבת אותו (לונה אותה שאלה גם אליך )
בנדיקט וונג, בנדיקט קמברבאץ'
אני רואה שלא רק זוג הורים אחד הרגיש שזה שם ראוי :-D
אגב אני ממש שנאתי את קמברבאץ' בשרלוק הולמס אבל הוא פשוט אדיר בפטריק מלרוז|כתר|
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: וגם כי כולם יודעים שווסט קוסט - בסט
מסכימה
החודש:שזה אגב הסרט הראשון שראיתי בקולנוע
מפתיע שלא סרט של דרו או סרט אחר עם ג'ון טרבולטה
אגב נהיה וויכוח בטוויטר אם אנשים באו לצפות בהצעקה הראשון בגלל נב או בגלל דרו
איך זה היה אצלך? (אני מתכוונת בגלל מי ראית אותו אם בכלל זה היה בגלל אחת מהן )
גאווין ניוסם
בנובמבר הקרוב יש אצלכם בחירות ?
אני רוצה מתנה עכשיו
1657209167675.png
|כן|
התינוק (מThe Baby)
הוא באמת היה חמוד
אטלנטה (עונה מצויינת ממש!!!), וגם את דברים טובים שהייתה חמודה אבל פחות טובה מהעונות הקודמות. עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (
|ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן||ישן|
בסן אנטוניו
שכחת להדגיש את זה
מעניין מה תעשי בזמנך הפנוי אחרי שאני אצליח להטיל קללה על האתר הזה🤬🤬🤬🤬🤬
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) אהבתי את העונה ה4 בסמויה אבל אני לא יודעת אם הכי אהבתי אותה מכל העונות שהיו.
בסוף יהיה מבחן
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קלואה מהמפצחת |מאוהב| :-]
אבל מה עם כל החמודים מהמפצחת? :rolleyes: :eek::eek::oops::oops:

סנייפ ולילי כי סנייפ ולילי |מאוהב|
סנייפ ולילי.gif
אני צריכה בדחיפות שג'יי קיי רולינג
תכתוב ספרים על סנייפ הצעיר (או שיעשו סדרה יותר עדיף )
1657210200057.png
|לב|

|לב-ש|

קבצים מצורפים

• 1657210200508.png
    1657210200508.png
    KB 84.4 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
(אגב את אוהבת אותו כי גם את קיבוצניקית? :-P: )
בעיקר כי זה היפ הופ כיפי כזה, אבל המילים גם די מצחיקות ונכונות.

את יותר אהבת את הזוגות מהעונה שעברה או אותו דבר ?
לא יודעת, כבר לא זוכרת את רוב הזוגות מעונה קודמת חוץ מאיתמר ושכחתי את שמה.
בעונה הקודמת היתה יותר דרמה.
בעונה הזאת הזיווגים בעקרון מתאימים יותר לדעתי (רובם), אז זה גם קצת משעמם, אבל אני לא שונאת שם אף אחד (ובעונה הקודמת קצת כן שנאתי, וזה היה חלק מהכיף).

יאי |לב||כתר|
חשבתי שאת לא תאהבי אותו
אגב את מסכימה איתי שאם שחקן אחר היה משחק את רומן הוא לא היה אהוב ? לפחות אני לא הייתי אוהבת אותו (לונה אותה שאלה גם אליך )
מניחה שאת צודקת, למרות שקשה מאוד לדעת.
פתאום בא לי שיעשו סדרה כלשהי שבה יהיו 2 צוותים של שחקנים לכל הדמויות, ויצלמו כל פרק פעמיים כלומר עם כל צוות בנפרד וישדרו, סתם בתור ניסוי כזה.

מעניין מה תעשי בזמנך הפנוי אחרי שאני אצליח להטיל קללה על האתר הזה🤬🤬🤬🤬🤬
אני צריכה בדחיפות שג'יי קיי רולינג
תכתוב ספרים על סנייפ הצעיר (או שיעשו סדרה יותר עדיף )
רק ספרים. סדרה תהרוס.

Aranel Nenharma

Well-known member
השילוב בין הטכנופובית שלי וזה שלא היה שום דבר מעניין בגלגל"צ
גרם לזה שאני פעם עשיתי הליכה ושמעתי את השיר של יורשים במשך 30 דקות רצופות (יש סרטון באורך הזה )
זה שיר powerwalk מדהים
רגע מה ??????
פשוט החלק בי שאוהב סדר קצת כועס עליך עכשיו|שפם|
למרות שטכנית אני יותר מחכה שתראי את עונה 3 של יורשים מאשר של בארי
אבל סדר זה מה שהכי חשוב |פטיש|
יורשים פשוט ממש שאב אותי פנימה, גם להתחשב בעובדה שהתחלתי לראות את זה כי לא היה לי משהו אחר ובאתי עם צפייה שזה לא יהיה הטעם שלי ופשוט התאהבתי :love:
יאי |לב||כתר|
חשבתי שאת לא תאהבי אותו
קשה לי לענות על זה כי רומן גם כתוב טוב ולא רק משחוק מצויין, אבל קירן קאלקין משחק אותו מצויין, ואני גם ממש גאה בו שהוא הצליח כל כך להתחשב בזה שהוא שחקן ילד (שבד"כ יש להם קריירה מעפנה)

LeAnnDylan

Well-known member
לרגע היום אני ואחותי חשדנו שעשינו פריקי פריידי כי היא דיברה שטויות ואני הייתי החלטתית. לרוב זה הפוך.
זה בסדר את השטויות הרגילות שלך הוצאת פה אז הכל תקין.
הבטן המקרקרת שלי!
תגידי לה שהיא לא מחליטה עליך!!
די משוכנעת שהוא אכן מת
חחח יצאת הומר סימפסון:-D
וואטאבר. מה את באה לי עם הבני גורן שלך|שפם|
חחחח אוף. מניחה שלחם הכי פושטי, ביצים, חלב, גבינה לבנה הכי פושטית? עגבנית? כבר עבר את ה20 לדעתי. ואני מפונקת ולא ארצה לאכול את זה בכלל|חבול|
אבל עכשיו תעני את!
אני לא צריכה לענות. זו הייתה השאלה שלי אליכם. אחרי שכולם יענו אני אסביר לכם מאיפה היא הגיעה. יש סיפור מאחוריה. היא לא סתם שאלה רנדומלית.
חחח אוי ואבוי. נכנסתי, התעצבנתי, יצאתי. פאזלים מעצבנים אותי לא מרגיעים:-D
פאזלים זה החיים|מאוהב|
אני הכי אוהבת את האלה עם המלא שמים או מלא ים שכל החלקים נראים אותו הדבר|מאוהב|
יש כל כל הרבה דברים כבר שאת צריכה להכין לי כשאני סופסוף אבוא.
באמת?:-D כי אני זוכרת תמיד רק את הדבר האחרון שאני מבטיחה. כל השאר זה כזה you snooze you lose
אני מדבר על ההופעה שלה כשושנה דרייפוס בסרט ממזרים חסרי כבוד.
אוקיי אז לא ראיתי.
האמת שבעיני זה סוג הלחם הכי אוברייטד.
|כן| זה ו-sourdough
יש משמעות לחלק של הדדי?
סתם איזה מישהו בעבודה התחיל לקרוא לי דדי ועוד כמה הצטרפו אליו וזה משעשע אותי אז זרמתי עם זה.
סרט מעולה, למרות שהקונספט דוחה, הכי כיף לראות את השחקנים משחקים זה את זה.
אחד הסרטים האהובים עליי|מאוהב| לא כל כך אוהבת את ניקולאס קייג' אבל ג'ון טרבולטה היה אהבת נעוריי|לב|
זה יהיה מאוד קשה במחירים של ישראל.
מחישוב חלקי שעשיתי אפשר נגיד לקנות בזה פסטה שתספיק לי לארוחה אחת ביום, ובנוסף קופסאת שימורים רגילה אחת של אפונה וגזר + קופסאת שימורים קטנה של משהו (מהשימורים אצטרך כל יום לאכול רק קצת).
זה לא יהיה משביע, אבל מניחה שהייתי שורדת למשך שבוע אחד. בדוחק.
(בהנחה שמים יש לי חופשי כמובן)
אולי עדיף בעצם לוותר על השימורים ולקנות במקום זה רק פסטה, זה לפחות יתן לי 2 וקצת ארוחות ביום. אבל לחיות רק מפסטה בלי כלום לשבוע זה גם יהיה מאוד מאוד קשוח.
מעריכה את זה ששיתפת פעולה וניסית לענות|4U|
א. אני באמת קצת חוששת לחייך לאור הסיפור הזה :-D
ב. את עוד חייבת לנו סיפור מאכזב על 7 ניידות משטרה!
א. אני חוששת לחיי מידי יום כי יש פה אפוסומים (שטכנית לא עושים כלום אבל יכולים לגרום לי להתקף לב) אבל אז באות לקוחות ומספרות לי שאיפה שהן גרות (ליד ההרים) יש להן בגינה דובים, קוגרים, אריות הרים, בובקטים וקיוטים אז אני מניחה שאני בסדר עם האפסומים והרקונים שלי 🤷‍♀️
ב. מזל שכבר סיפרתי לכם, כי לא היה סיכוי שהייתי כותבת את החפירה הזאת עכשיו:-D|מזיע|
:-D את אולי קוראת לעצמך דדי אבל הבאת פה יציאה של אמא קלאסית.
זה סתם היה כדי להצחיק אתכם. לא באמת הייתה לי תשובה טובה לזה.
⚜️ שם: ניק ניקולאי ברוטוס הגם טוני
אתה כמו סהר, כל חודש מוסיף עוד שם. עד סוף השנה אני מצפה שיהיו לך 12 שמות.
🎁 סדרות החודש: יש כמה
אני לא יודעת למה זה מפתיע אותי מחדש כל פעם שאתה צופה במיליון סדרות אבל אין לנו שום סדרה במשותף. למרות שהחודש זה לא הוגן כי לי בעצמי לא היו סדרות בכלל חוץ מאחת.
🎁 שירי החודש: אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע. אם אתם מכירים תרופה תודיעו לי
שמעתי אותו איזה 4 פעמים, לא התלהבתי והמשכתי הלאה בחיי:-D
🎁 קראש החודש: אוסטין באטלר. לא ראיתי עדיין את הסרט על אלביס, אבל הטריילר וכמה ראיונות שראיתי איתו לחלוטין העלו לי את העניין בו. לא רק חתיך אלא גם קול סקסי.
הבוסית שלי רצתה שנלך לראות את הסרט הזה וסירבתי אבל עכשיו אני תוהה לעצמי אולי כדי לי לשקול את זה מחדש|יאמי|
🎁 שאלת החודש: השאלה האם בעצם שווה לעשות מינוי לדיסני+
התשובה שלי עבורי היא לא. אבל בשבילך נראה לי שכן.
🎁 ציטוט החודש: Everyone's a feminist until there is a spider around
עכביש לא מפריע לי. אבל ג'וק? בעע שמישהו אחר יבוא להרוג את המרפי הזה8-{
וואי עכשיו בכלל בקיץ זה העונה של כל הנבלות האלה ונשבעת שיש משהו במים של קליפורניה כי ה-mf'ז האלה רדיואקטיבים כי לא הגיוני שהם בגודל שלי8-{8-{
איזה פעם אחת הייתי בהליכה ואז ראיתי איזה מרפי כזה רץ מהר לכיווני וקפצתי בבהלה לצד השני של המדרכה ואיזה 100 מטר ממני הלכנו לכיווני איזה 2 בנות ואז אחרי שהן חלפו על פניי שמעתי פתאום צרחה אז הסתובבתי והן הסתכלו עליי וכזה "בגלל זה קפצת לצד השני?" עניתי שכן ואז ראיתי שהן פתאום מסתובבות וחוזרות על עקבותיהן. הן היו כל כך מבועתות שהן החליטו שלא משנה מה זה היה שחיכה להן בצד השני, זה כנראה לי מספיק חשוב:-D
🎁 סיבה למתנה: כי הייתה לי יום הולדת
אבל מתנה שלא ביומולדת זה עוד יותר כיף. היום הלכתי לאכול צהריים עם כמה עובדים ואז כשסיימנו אחד מהם שהיה מצוברח כל השבוע אמר "נראה לי שאני צריך לקנות לעצמי משהו כדי להתעודד. אני אלך לקנות לי נעליים חדשות" ואז אמרתי שגם אני צריכה נעליים חדשות (אני לא באמת) אבל שלא בא לי לשלם עליהן, כי זה הרבה יותר כיף שהבוסית שלי משלמת עליהן:-D ואז העובד שאל אם אני רוצה ללכת איתו לבחור לו נעליים. לא היה לי משהו יותר טוב לעשות אז הלכתי איתו. נכנסו לחנות נעלי ספורט וכמובן שלגברים יש קיר שלם באורך 30 מטר של נעליים. והאגף של הנשים זה מדף אחד קטן עם בערך 20 אופציות (שוביניסטים|שפם|) הסתכלתי על איזה זוג אחד שנראה נורמלי וביקשתי מהמוכר שיביא לי את המידה שלי ואז הוא נעלם מאחורה לאיזה רבע שעה. לא יודעת אולי הוא הלך לייצר את הנעליים בעצמו🤷‍♀️ בינתיים העובד כבר מצא זוג שהוא רוצה, הספיק למדוד אותן וללכת לקופה כדי לשלם ואז בדיוק הגיע המוכר עם קופסת נעליים שכמובן לא במידה שלי אבל הוא חושב כנראה שאני אחת מהאחיות החורגות של סינדרלה שמוכנה לנסר את האצבעות שלה כדי שיתאימו לסתם נעל סטנדרטית, ואז העובד ראה אותי עם הקופסת נעליים וכזה "את רוצה שאני אשלם עליך?" ואני כזה אממ לא, למה שתשלם?🤔 והוא כזה "כי אמרת שאת רוצה שמישהו אחר ישלם על הנעליים שלך":-D אז לא לקחתי אותן כי הם לא היו במידה שלי ולא היה לי כוח לחפש/למדוד משהו אחר. אבל הסירו דאגה מליבכם- אני כבר אשלח לו איזה משהו מהעגלה שלי באמזון כדי שיקנה לי|חיוךרחב|
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני לא אוהב את החגים. ועוד כל מיני דברים. אבל בעיקר מעצבנים אותי החגים.
לך מפה עם הבולשיט הזה שלך
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? נראה לי שהאתר האהוב עלי זה יו-טיוב.
אני מקווה שאתה לפחות משקיע במנוי ללא פרסומות אחרת זה בעע.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה :rolleyes: (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)
באמת לא הבנתי איזה תשובה ציפית לקבל פה וקיוויתי שלך תהיה תשובה טובה. ואני יודעת שאמרת שלא חשבת על תשובה מראש אבל הבאת משהו סבבה.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)
זהו. פעם הבאה שאני כותב שאלון אני כותב רק שאלות שכבר יש לי תשובה מוכנה להן. אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה.
גם אני בחרתי בעונה 4 אבל בתאכלס בעיני עונה 1 ועונה 5 טובה יותר מ-4. אבל שלושת העונות האלה אובייסלי הכי טובות בסדרה|כתר|
מבחינתי פשוט לחם טבול בביצים מקושקשות ואז על המחבת. אבל אני יודע שאנשים אוהבים לסבך דברים פשוטים.
כי אנשים אוהבים דברים עם טעם. בניגוד אליך שיכול לאכול גירים וליהנות מזה.
קצת טריוויה על חתולים:
צפה בקובץ המצורף 51905
וביקורת חיובית על הופעה:
צפה בקובץ המצורף 51906
אין לי מושג מה לעזאזל קראתי עכשיו8-*
[איזה סדרה להמליץ למישהו כראשונה]
קשה לי כי אני מרגישה שזאת שאלה נורא גורלית! ושאם אני אבחר לא טוב הוא יתייאש מהר ולא יסכים לראות כלום יותר. זו אחריות גדולה.
ואיכשהו בינתיים עברו עוד כמה ימים ועדין לא ראיתי שפירסמת תשובה...
אם עד סוף השבוע לא תבחרי סדרה, אחת תיבחר עבורך, אז אני מציעה שתתחילי לחשוב}-]
אוי זה היה יכול להיות כזה נהדר גם עם התגובות שלך... ;-( אני רק עוד יותר עצובה עכשיו.
[באפי]
:-(
אולי עוד יש סיכוי שזה יעלה בהמשך?
you know me to well
הטאב של הפאזלים כבר פתוח אצלי ורק מחכה שאסיים להגיב פה.
:-D|כתר|

Reutk

Active member
נתקלתי בזה בVOD ושקלתי לצפות אבל גם קצת לא כי משומה הנחתי שזה בצרפתית. זה באמת בצרפתית? אולי אני אצפה בכל זאת. הוא רומנטי מספיק?
כן, זה בצרפתית והוא ממש לא רומנטי.

1. כן|מאוהב| אבל גם לא כי זאת נראית לי חרא עבודה ואלכס מתוק מידי בשביל זה.
2. החוקים של ניק לא חשובים.
3. הוא לחלוטין יאשר לך את החריגה הזאת.
1. חשבתי על זה. אבל נראה שזה מה שהוא רוצה. מי יודע למה |תוהה| .
2. תבלי את שבוע בכלא של תפוז עם כל הטרולים ואלה שלא יודעים לשרשר |שפם|.
3. אין לי ספק.
סדרות החודש: חתונמי אל תשפטו גם אתם טראש
ממש אין צורך להצטדק. יש לך זוג אהוב? הוא שאת בעיקר בוהה לנקות את הראש?

מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? קניידאלאך.
אני פשוט לא מבינה מה טעים בזה. הכי מעצבן שבפסח בארוחות כל הזמן מציעים לי קניידאלאך כי אני צמחונית. כאילו שזה אמור לשמח אותי, הקציצה נטולת הטעם הזאת.

🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? ג'ד בארטלט ולזלי נופ ברוטציה |מאוהב|
אני לא יודעת למה כולכם בוחרים בלזלי נוף |תוהה|. ברור שהיא מדהימה והכוונות שלה טובות, אבל זה באמת יהיה טוב אם ארה"ב תנוהל כמו מחלקת גנים ונוף?

לא, אבל היו גרועים יותר
וזה מה שמפחיד.
איזה כיף לחברים שלך!
אני לא יודעת למה, אבל בהתחלה קראתי את המשפט של ליאון "לא אוהב לקנות מתנות לחברים שלי" וחשבתי שהגבת לו בסרקסטיות.

יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים.
|כן|
🎁 שחקני החודש: קירן קאלקין
|מאוהב|

אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון?
יפה!

🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שדה תעופה שארל דה גול - המראות
עד כדי כך את לא אוהבת את המקום??

למה שאני אדבר מחלתחילה עם אדם שלא צפה בטליוויזה 30 שנה, וכיצד הוא יודע מה הטעם שלו אם הוא אף פעם לא צפה במשהו? אני אמליץ לכל אדם לראות משהו שמייקל שור מעורב בו
לא כל דבר צריך לנתח לעומק.
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
מה זה? לרגע חשבתי שכתבת משהו אחר.

פייר איילנד - רום קום שהוא עיבוד הומואי של גאווה ודעה קדומה? יס פליז!! גם חמוד מאד מאד!|לב| זמין בדיסני
נשמע כמו משהו שמתחשק לי לראות. אולי הוא גם ינצח את העיבוד הכי אהוב עלי של הספר עם קולין פירת.

סיבה למתנה:|קדימה|אם אתה רוצה לתת לי מתנה לא צריך סיבה
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...|קדימה|
|מצלמה| אין לי משהו חמוד או מצחיק לכן תמונה שצילמתי והתלהבתי מאיך שתפסתי גל מתנפץ עם הטיפות באוויר.
מוכשרת!

אה והנה בדיחה

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
לחם פרוס וטחינה.

טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
:-D לא שציפיתי למשהו אחר ממך.

בניית פאזלים אונליין
איפה יש? תביא לינק. ראיתי שכבר נתת.
תכיני ליייייייייי. ניסיתי ויצא לי מעפן. אבל זה היה חלה מעפנה ואין לי חלב מרוכז או תמצית וניל או קינמון. אז בייסיקלי רק חלב וביצה.
אוף גם אני רוצה את הזמן שיש לך לראות מלא סדרות:-(
כנ"ל
הרכבת הזאת מזמן עזבה את התחנה.
זה היה קונה אותי אם קולין פירת' עדיין היה בתפקיד דארסי.
אבל הוא כבר בן איזה 100.
בל חוץ מזה אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע
אני רק החודש גיליתי שהפשוטע זה הפשוט |מובך|.

(אגב, הבנתם ששאלתי את השאלה בגלל שיוצא החודש ת'ור 4?)
לא
מבחינתי פשוט לחם טבול בביצים מקושקשות ואז על המחבת.
|כן| ככה גם אני אוהבת את זה. מפתיע שאתה אוהב, וזה לא עוד אחד מהמאכלים הטעימים שמשום מה אתה לא אוהב.
בל באמת חסר לניק ולונה עוד משחק אינטרנט מטופש להתמכר אליו.
זה מזכיר לי שג'ולס סיפרה לי על המשחק הזה של המדינות שדילן שמה פה פעם. אבל שהתלהבתי ושאלתי איפה זה, היא לא הייתה מוכנה לגלות לי באיזה שרשור אתם מדברים עליו.
אני לא אוהבת בכלל כלבים
:oops: יש הרבה אנשים מוזרים בפורום הזה אבל זה השיא!
אני בדרך לסיים סוף סוף את אלים אמריקאיים
אני הזמנתי אותו השבוע וקיבלתי את בשורות טובות במקום :-( .

אולי רק החתולים שלי
מה איתם באמת? שימי תמונות שנראה איך הם גדלו.
שאלת החודש: מתי החופש הבא?
זאת באמת שאלה טובה.
🎁 ציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
ברור
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|
הייתי חולה בקורונה לפני שבועיים בערך, ביום הראשון רציתי למות. ביום השני עשיתי כיף חיים בלרבוץ במיטה כל היום לצפות בטלוויזיה ולקרוא, ביום השלישי מרוב חירפון התחלתי לסדר את הארון בגדים שלי.

אמממ, לא השפה זה בטוח. יש שירים יפים
איך זה בדיוק מסתדר?
והדבר המופלא הזה
איזה מתוק! |מאוהב|. מעניין אם הוא מרגיש כמו שאנחנו מרגישים שזבוב מציק לנו.

.

נערך לאחרונה ב:
למעלה