Lhuna3
Well-known member
תמונות שמרתי בשבילכם:
וסרטון אחד:
יפה. איך קוראים לסרט הזה במקור?ציטוט החודש: "שחקן טוב יודע איפה הוא על המגרש. שחקן מעולה יודע איפה כל האחרים נמצאים" . מתוך השיחוק
כן!סיבה למתנה: כי מגיע לי, לא?
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? את האוכל ואת הפוליטיקאים, בהתאמה.
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? סלע קיומנו.
לא, אבל היו גרועים יותר.איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? טוני סופרנו בסדר?
סרטי החודש:ת'ור,אהבה ורעם
פשוט תחשב כמה צריך בשביל 144 אנשים, ואז תחלק ב-72.שאלת החודש:כמה פסטה מספיקה ל 2 אנשים?
איזה כיף לחברים שלך!סיבה למתנה:בא לי, אוהב לתת מתנות לחברים שלי
וואו... זה בניסוח אחר אמנם, אבל בדיוק מה שהתכוונתי גם.מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה?האוכל בפסח, והשאר
מאיזה סדרה?איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב?ג'רוד

Hustle. בניגוד ללא מעט סרטי זבל בנטפליקס, הוא ממש מעולה.יפה. איך קוראים לסרט הזה במקור?
אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אביזרי מין?
כנראה ממש אהבת אם נסעת בזמן לעתיד כדי לראות אותוסרטי החודש:ת'ור,אהבה ורעם
חצי חבילהשאלת החודש:כמה פסטה מספיקה ל 2 אנשים?
קליטאיך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים?בריןפלסקטירמקטולפי
אני בוכה רק מלקרוא את שם הסרט, זה היה צפייה ראשונה שלך?סרטי החודש: הקול בראש.
את סתם עפה על עצמך, בשנת 2000 עוד היה לך מנוי בבלוקבאסטראם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? האמת שאני חושבת שהייתי מנחשת נכון, או לפחות משהו דומה לאמת, למרות שעוד כמעט לא היה קיים דבר כזה ובטח לא הכרתי. אבל אולי אני סתם עפה על עצמי.
מעולה
הייי גם חשבתי ככהיש לך מכונת זמן??
לא אמרתי כלום על מכונת מסע בזמןיש לך מכונת זמן??
אההה...אהה?פשוט תחשב כמה צריך בשביל 144 אנשים, ואז תחלק ב-72.
אני יודע!איזה כיף לחברים שלך!
great minds and so forthוואו... זה בניסוח אחר אמנם, אבל בדיוק מה שהתכוונתי גם.
the pretenderמאיזה סדרה?
לא אמרתי כלום על מכונת מסע בזמן!
כנראה ממש אהבת אם נסעת בזמן לעתיד כדי לראות אותו
תודה!קליט
אהבתי את הסרט הזה כל כך!אני בוכה רק מלקרוא את שם הסרט, זה היה צפייה ראשונה שלך?
אני חוזר-לא אמרתי כלום על מכונת מסע בזמן!הייי גם חשבתי ככה
אחת ההחלטות הטובות שעשית אי פעם, ואיזה כיף שאת מסכימה!! מדהימים!!יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים.
גם אני האמת מידי פעם נופלת על זה ונשאבת לכמה פרקים...חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה.
איך פגשתי את אבא - די אכזבה, היא ממש לא עומדת באותו קנה מידה כמו סדרת המקור והיא גם לא מציאה בתור סדרה בפני עצמה.
אוף כן, אני עדיין עצבנית עליהם בגלל זה.באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
לחלוטין.שירי החודש: אני חייבת לציין את שיר הנושא של יורשים שהוא מדהים
![]()
שחקני החודש: ג'רמי סטרונג, קירן קאלקין, בן שוורץ, אנדי סמברג, בנדיקט וונג, בנדיקט קמברבאץ'
תמיד רלוונטי.שאלת החודש: למה?
מסכימה עם הכל.מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
כנראה יהיה לה פה רוב.
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צלילי המוזיקה (לסרט ההמשל יקראו 2 sound 2 music)
פתרון טוב.מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? למה שאני אדבר מחלתחילה עם אדם שלא צפה בטליוויזה 30 שנה, וכיצד הוא יודע מה הטעם שלו אם הוא אף פעם לא צפה במשהו? אני אמליץ לכל אדם לראות משהו שמייקל שור מעורב בו
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
![]()
[הקול בראש] צפיה שניה.אני בוכה רק מלקרוא את שם הסרט, זה היה צפייה ראשונה שלך?
[ת'ור אהבה ורעם] אז סידרו לך צפיה מוקדמת??????????לא אמרתי כלום על מכונת מסע בזמן
שומר על זכות השתיקה![הקול בראש] צפיה שניה.
[ת'ור אהבה ורעם] אז סידרו לך צפיה מוקדמת??????????
או שהוא אהוב עליך עוד לפני שראית אותו? (זה מסוכן)
או ש... מה?
אני בשוק שעלה שאלון חודשי ועדי היא לא הראשונה שעונה![]()
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלוןאני נע בין שוק ללהיות מודאג.
וזה לא סתם שלא ראשונה. כבר עברו מעל שעתיים וחצי. בדרך כלל היא עונה תוך שתיים וחצי דקות.
www.instagram.com
מדור התרבות ובידור של וואלה די טובאתר אינטרנט הכי אהוב? וואלה
זאת שושנה מממזרים חסרי כבוד? אז כןמה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שחקנית הקולנוע מלאני לורן וגם קרם ברולה.
יש כפות עץ כאלה שאפשר לשים בהם ספגטי לפי כמות אנשים.שאלת החודש:כמה פסטה מספיקה ל 2 אנשים?
שקר. כלומר היא מתחילה תוך 2 וחצי דקות אבל כיוון שאני מאד משקיעה בתשובות ובעיצוב לוקח לי איזה חצי שעה ויותר לענות.וזה לא סתם שלא ראשונה. כבר עברו מעל שעתיים וחצי. בדרך כלל היא עונה תוך שתיים וחצי דקות.
גיל של השד הקדמון מתושלח:
זוכרת אותו.
סדרות החודש: חתונמי אל תשפטו גם אתם טראש.
סרטי החודש: הקול בראש.
של סטטיק ובן אל?שירי החודש: כביש החוף וסתלבט בקיבוץ
מוצדקקראש החודש: החתולה שלי
פראייראית. מי צריך סיבה?סיבה למתנה: לא היתה לי.
כןמה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? קניידאלאך. ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? שהיא עדיין קיימת.
מה הדבר הצרפתי האהוב עליך?
קרואסוןאה בעצם הזכרת ליפרנץ' טוסט(גוגל אומר שזה לא באמת מצרפת)פרנץ' פרייז (צ'יפס)(גוגל אומר לא) קרפ צרפתי (גוגל מאשר!)
לקח לי יותר מידי זמן להבין
חחחחח ראיתי את זה, ובול
למה זה הצחיק אותי הרבה יותר מידי?וסרטון אחד:

אה חצופה אמרת שזאת סדרה לחכות איתה!! אני עדיין מחכה.girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום.
כן אני גם ראיתי את הש"חים ביס, ובשתיהן בעונות המאוחרות יותר איבדתי קצת סבלנות (אבל עדיין ראיתי די הרבה כי כרגיל אני מתקשה לבחור מה לראות אז נתקעת על הש"ח המוכר והנוח).חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה.
איך פגשתי את אמא - שידורים חוזרים ביס. תמיד מעלה חיוך.
אז למה לא הגבת בשרשור??ד"ר סטריינג בממדי הטירוף - סרט טוב, ממש אהבתי
כן דימה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
נראה לי שזאת הבחירה הברורה של כולנואיזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לזלי נופ
![]()
SAMEאתר אינטרנט הכי אהוב? כאילו בואו נודה באמת - אני רוב היום בפורום תפוז או מגיבה או מחכה מישהו יכתוב משהו
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צלילי המוזיקה (לסרט ההמשל יקראו 2 sound 2 music)
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? למה שאני אדבר מחלתחילה עם אדם שלא צפה בטליוויזה 30 שנה, וכיצד הוא יודע מה הטעם שלו אם הוא אף פעם לא צפה במשהו? אני אמליץ לכל אדם לראות משהו שמייקל שור מעורב בו
נחיתות התכוונת?מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שדה תעופה שארל דה גול - המראות
שיטס קריק (שמשום מה כשרק התחילה לא הצלחתי לראות)
יאססססשחקני החודש: פלורנס פו (ילנה מ 'האלמנה השחורה'), שבזכותה כנראה אצפה בסדרה הוק איי.
קראש החודש: פלורנס פו
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? החגים. החגים.
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
זה לא שווה את הבדיחהאיזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? הייתי רוצה לראות את דונלנד טראמפ שוב כנשיא (שהופיע בלא מעט סדרות וסרטים בתור עצמו), וזה כדי לצחוק על האמריקאים שלא רק זלזלו בו, אלא גם בחרו בו שנית
נכון!!!איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צריך לחשוב על זה. עד כמה שהיינו רוצים לפעמים לראות סדרות מוגבלות מתרחבות, זה לחלוטין משהו שיכול להרוס אותה
למה השמש שוקעת במערב: כדי שתהיה לך שאלה חודשית. וגם כי כולם יודעים שווסט קוסט - בסט קוסט.
וואו ליטרלי כלוםשאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
חחחחחחחחחחחחחציטוט החודש: יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני
כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה
(סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי
אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה
)
את באמת נותנת מתנות סתםסיבה למתנה: אני נותנת מתנות סתם כי בא לי ואני מצפה לקבל מתנות כי אני מהממת וזו סיבה מספיק טובה. ולא, אני לא אחכה ליומולדת שלי. אני רוצה מתנה עכשיו.
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני אוהבת את שלמה המלך כי הוא נותן לגיטימציה לאלף הנשים שלי.
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
אמממ מה?אתר של בניית פאזלים אונליין
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אם יש לו אופי כמו שלי אז שיראה דקסטר ויתחיל לעזור לי להחביא גופות.
תכיני ליייייייייי. ניסיתי ויצא לי מעפן. אבל זה היה חלה מעפנה ואין לי חלב מרוכז או תמצית וניל או קינמון. אז בייסיקלי רק חלב וביצה.תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
אני אוהבת להכין חלה ובת דודה שלי עושה ממנה פרנץ' טוסט מה זה טעים. לא מסובך מידי- קצת חלב, קצת קונדנסד מילק, ביצה, תמצית וניל, סוכר וקצת קינמון. זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון![]()
צחקתי מהכלטוב בואו נראה איזה ממים שמורים לי במחשב:
אוףף כל כךמדויק למדי.
![]()
סרייסלי שונאת חרקים
![]()
אני גם רוצה להיות כלבשלחתי את זה למישהי בעבודה בוקר אחד והיא באה אליי למשרד עם סטארבקס וקאפקייק
![]()
אבל זה הכיזה בתאכלס בשביל ניק
![]()
זה הצחיק אותי מסיבות מובנות
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.