למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אוי זה נורא קשה. עדיף ללכת על דרמה מעולה או על קומדיה קורעת, או על דרמה חצי קומית כיפית כזאת? אני אחשוב על זה.
באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) פשש מה אתה מתקיל, מאיפה אני זוכרת מה היה בעונה 4 של כל סדרה?
סדרות החודש: דברים מוזרים - לקראת חלק 2 התחלתי לראות את כל הסדרה מחדש, הספקתי עד עונה 2, זאת סדרה ממש כיפית! (וראיתי כבר את חלק 2 של עונה 4 אבל את זה כבר נשאיר רשמית לשרשור של חודש אוגוסט) מיס מארוול - סדרה ממש כיפית, מקסימה וחמודה של מארוול. כיף לצפות בה ואני שמחה שמארוול עדיין יכולים להפתיע. אקדמיית המטריה - עונה 3. חמודה וכיפית כמו תמיד, ממש מצפה לעונה הבאה יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים. היהודים באים - הם עדיין הצליחו להביא הברקות גם בעונה הזו, הפרק האחרון היה בו כמה מערכונים פשוט גאונים. רק רוצחים בביניין - העונה השנייה התחילה רק עם 2 פרקים, הם עדיין מחזיקים בקסם של הסדרה. בארי - ראיתי את שתי העונות הקודמות לקראת העונה החדשה (שלצערי עדיין לא הספקתי להשלים) סדרה מדהימה גם בצפייה שניה, ממש מומלצת. girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום. תקציב משפחתי - סדרה נחמדה, בעיקר מעבירה את הזמן וממלאת זמנים מתים ביום שלי חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה. איך פגשתי את אבא - די אכזבה, היא ממש לא עומדת באותו קנה מידה כמו סדרת המקור והיא גם לא מציאה בתור סדרה בפני עצמה. איך פגשתי את אמא - שידורים חוזרים ביס. תמיד מעלה חיוך. באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
אוף גם אני רוצה את הזמן שיש לך לראות מלא סדרות
(+האחרון הרג אותי רק שתדעו לכם שלגמרי התכוונתי לצפות איתכם בבאפי כי יש לי בהולו אז זה לא מצריך דודים ומאמץ. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה)
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... אין לי משהו חמוד או מצחיק לכן תמונה שצילמתי והתלהבתי מאיך שתפסתי גל מתנפץ עם הטיפות באוויר. צפה בקובץ המצורף 51856
Large selection of premium online jigsaw puzzles. Use multiplayer mode to play with family and friends. Create and share puzzles using your own photos.
חחחח אוף. מניחה שלחם הכי פושטי, ביצים, חלב, גבינה לבנה הכי פושטית? עגבנית? כבר עבר את ה20 לדעתי. ואני מפונקת ולא ארצה לאכול את זה בכלל
אבל עכשיו תעני את!
Large selection of premium online jigsaw puzzles. Use multiplayer mode to play with family and friends. Create and share puzzles using your own photos.
Fאי למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.
קשה לבחור עונה טובה לחברים.
אגב, אני הולך לצפות בה שוב בפעם המיליון, אך הפעם אני הולך לראות את הדיסקים (שנרכשו לפני 15+ שנים), במטרה לגלות את הקטעים שנחתכו.
חסרון לדיסקים שהפרקים הם באיכות שידור של פעם, כלומר לא HD ולא מסך רחב
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צריך לחשוב על זה. עד כמה שהיינו רוצים לפעמים לראות סדרות מוגבלות מתרחבות, זה לחלוטין משהו שיכול להרוס אותה
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו
סדרות החודש:תראו איזה רשימה מכובדת (בשביל אנשים נורמלים שהם לא ניק)! Queer As Folkהריבוט - ממ נחמד. בסדר כזה. זה לא אותו דבר בלי בריאן קיני. Love, Victor - רק The Summer I Turned Pretty - האם צפיתי בזה רק כי מקורות אמרו שיש בפסקול הרבה שירים של טיילור? אולי. אבל זה היה ממש חמוד והבנים חתיכים. אקדמיית המטריה - כיפי ומטורלל כמו שצריך. רק רציחות בבניין עונה 2 - היו רק 2 פרקים בינתיים אבל נראה שעדיין כיף. מיס מארוול - MEH איך פגשתי את אבא - הייתי מאד עייפה אבל היה מוקדם מידי ללכת לישון והייתי צריכה משהו לבהות בו. נחמד אבל די עלוב לעומת הסדרה המקורית, ומרגיש איכשהו יותר מיושן ממנה.
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה?ווי קמת פילוסופי היום. לא אוהבת זה קל, מה שאני לא אוהבת בכל דת: את הרעיון הבסיסי שיש אל שאכפת לו מה אנחנו לובשים ואוכלים ועושים ואיך שאנשים מתנהגים כביכול בשם האל הזה, היחס לנשים, היחס ללהט"בים, הצביעות שבזה ועוד ועוד.
עד ממש לאחרונה הרגשתי ככה גם, אבל עכשיו אני קצת חושבת על זה אחרת.
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)?אני תמיד מתנגדת לחפירה יותר מידי בדברים. אבל אולי היה נחמד אם נניח היינו מגלים שפארקס וברוקלין מתרחשות באותו עולם והיה קרוסאובר.
זה יהיה מאוד קשה במחירים של ישראל.
מחישוב חלקי שעשיתי אפשר נגיד לקנות בזה פסטה שתספיק לי לארוחה אחת ביום, ובנוסף קופסאת שימורים רגילה אחת של אפונה וגזר + קופסאת שימורים קטנה של משהו (מהשימורים אצטרך כל יום לאכול רק קצת).
זה לא יהיה משביע, אבל מניחה שהייתי שורדת למשך שבוע אחד. בדוחק.
(בהנחה שמים יש לי חופשי כמובן)
אולי עדיף בעצם לוותר על השימורים ולקנות במקום זה רק פסטה, זה לפחות יתן לי 2 וקצת ארוחות ביום. אבל לחיות רק מפסטה בלי כלום לשבוע זה גם יהיה מאוד מאוד קשוח.
ציטוט החודש: יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה (סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה)
טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
אני אוהבת להכין חלה ובת דודה שלי עושה ממנה פרנץ' טוסט מה זה טעים. לא מסובך מידי- קצת חלב, קצת קונדנסד מילק, ביצה, תמצית וניל, סוכר וקצת קינמון. זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון
אני כל הזמן צועקת על סהר שהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי וסוגד לי 7 פעמים ביום. והחצוף הזה מגיב לי ב"מה את רוצה שאני אשקר לך?!" אז אני מחזירה לו בשירים של שירי מיימון (שהיא הליאן ריימס שלו)
ואז כעבור 8 שנים הוא שולח לי את זה
שם: ניק ניקולאי ברוטוס הגם טוני גיל של השד הקדמון מתושלח: 5782 למה השמש שוקעת במערב: כי היא אוהבת לראות סרט הוליוודי לפני השינה
סדרות החודש: יש כמה The Baby - אהבתי את הסיום. אבל לא סדרת חובה מסע בין כוכבים: עולמות חדשים - אני עדיין מאוד מאוד אוהב The Man Who Fell To Earth - סדרה מאוד מעניינת The Essex Serpent - סדרה מעניינת ושונה. קאסט חזק מאוד. The Boys - עוד עונה מטורפת ונהדרת שישו ושמחו - קומדיה מוזיקלית ישראלית לקח לי זמן להחליט אבל לדעתי היא שוות צפייה. Hacks - הייתה עונה מעולה זהו זה - מצחיקה כרגיל מיס מארוול - סדרה מאוד חמודה. לדעתי תוספת מעולה למארוול. Night Sky - סדרת מד"ב מעניינת ם כי קצת נמרחת. אני חושב שאני אחליט אם שווה ממש המלצה רק אחרי עונה 2 God's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים. Love Victor - עונה אחרונה של הסדרה החמודה. אם כי העונה הזאת אולי חלשה מהקודמות. The Lake - סדרה חדשה מאוד נחמדה שהיה לי איתה ממש כיף. Dead End: Paranormal Park - סדרת אנימציה פנטזיה לילדים עם תכנים מאוד מכלילים של להטבים Clone Wars - סדרת האנימציה המקורית של עולם מלחמת הכוכבים. אקשן ממש טוב. Rutherford Falls - ראיתי בנתיים רק שני פרקים ראשונים של העונה השניה, אבל זה טוב אקדמיית המטרייה - עונה מצויינת לדעתי. כיף ענק סופרמן ולואיס - סיימתי את עונה 2. מלאה בקטעים טובים למרות שבאופן כללי מאוד בינונית סרטי החודש: עולם היורה 3 - יותר טוב ממה שציפיתי, בהחלט יותר טוב מהסרט הקודם. גם שיחקו הרבה על נוסטלגיה לסרט הראשון וזה עבד עלי. טרבור: המחזמר - כתבתי עליו ביקורת שמאוד אהבתי אותו ספרי החודש: Winter's Orbit של Everina Maxwell ספר מד"ב עם הרבה ייצוג להטבי שירי החודש: עדיין מאוד חזק אצלי Running up that hill של קייט בוש
אבל חוץ מזה אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע. אם אתם מכירים תרופה תודיעו לי
דמויות החודש: ויקטור סאלזאר, ויקטור הארגריבס, התינוק (מThe Baby), קאמלה קאן שחקני החודש: סיסי ספייסק, ג'ק קווייד, ג'ין סמארט קראש החודש: אוסטין באטלר. לא ראיתי עדיין את הסרט על אלביס, אבל הטריילר וכמה ראיונות שראיתי איתו לחלוטין העלו לי את העניין בו. לא רק חתיך אלא גם קול סקסי.
שאלת החודש: השאלה האם בעצם שווה לעשות מינוי לדיסני+ ציטוט החודש: Everyone's a feminist until there is a spider around סיבה למתנה: כי הייתה לי יום הולדת
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני לא אוהב את החגים. ועוד כל מיני דברים. אבל בעיקר מעצבנים אותי החגים. קצת מתקשה לחשוב על משהו שאני אוהב, אבל בעיקרון אהבתי לרוב את שיעורי תנ"ך בבית ספר כי לרוב היו בהם סיפורים די מגניבים. איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? מיאו-מיאו - החתול שנותן רק לי להרים אותו איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אוקי, אולי הייתי צריך לכתוב כאן שצריך לציין מישהי שלא ידוע (או כמעט ידוע) שהופכ/ת לנשיא/ה. כי אחרת זה ברור.
אני אבחר בסטארלייט מThe Boys כי אם היא מצליחה להשאר טובה ושפויה בתוך כל מה שקורה בתוכנית שלה, אז היא כנראה באמת מיוחדת.
חוץ מזה סטיב מStranger Things, כי תכלס הנשיא לא צריך להיות אדם חכם, אלא רק להיות פרצוף יפה ושיקבל עצות מהאנשים הנכונים. אתר אינטרנט הכי אהוב? תכננתי להוסיף בסוגריים "חוץ מתפוז" מעניין אם מישהו יכתוב תפוז. נראה לי שהאתר האהוב עלי זה יו-טיוב. איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אין לי תשובה מוכנה אז הסתכלתי על סדרות החודש שלי ומשם הכי ברור זה The Boys, אבל אז נזכרתי שכבר מפתחים לדעתי סדרת בת, אז זה נראה לי לא חוקי לבחור משהו שכבר יש לו בערך משהו כזה.
אולי אחזור לסדרה הישנה Pushing Daisies שבה יש את האופה עם היכולת להחזיר אנשים לחיים לדקה שלמה. יכול להיות מגניב לא רק לגלות עוד עליו, אלא עוד אנשים עם כוחות גדולים אבל מוגבלים שכאלו באותו עולם. ואז מתישהו הם צריכים לשתף פעולה.
עוד אופציה היא לפתח יקום שלם סביב מחלקת גנים ונוף. זה יתחיל עם סדרה או סרט על כל אחד מהדמויות שם. יעקוב אחריהם ואיך הם מתפתחים, אבל גם יראה את התפתחות השלטון המקומי בעוד מקומות ואיך זה מתחבר לקבוצה גדולה של פוליטיקאים שהם באמת אנשים טובים כמו לזלי נופ והם הופכים בסוף להיות הקבינט שלה. אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?) מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?
אוקי רציתי לומר באפי, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מידי לבלוע בתור סדרה ראשונה. צריך משהו שהוא יותר ריאליסטי. אולי משהו ברור כמו המשרד עדיף. אבל לא הבריטי. ובעצם אולי עדיף שמחלקת גנים ונוף. אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים. באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)
זהו. פעם הבאה שאני כותב שאלון אני כותב רק שאלות שכבר יש לי תשובה מוכנה להן. אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה. ועונה 4 של באפי לא מקבלת מספיק אהבה. הרבה טוענים שהיא עונה גרועה, אבל היא מלאה בכל כך הרבה פרקים מדהימים.
חוץ מזה בעצם הנוקמים 4 הוא כנראה הכי טוב מסרטי הנוקמים.
(אגב, הבנתם ששאלתי את השאלה בגלל שיוצא החודש ת'ור 4?) מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? אולי הקטע הזה של להיות גרועים במלחמות עולם? אולי בגטים. אה בעצם החל מגיל 17 בערך התאהבתי בספרים של הסופר הצרפתי מהמאה ה19 - אונורה דה בלזק. אז בהחלט הוא.
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
מבחינתי פשוט לחם טבול בביצים מקושקשות ואז על המחבת. אבל אני יודע שאנשים אוהבים לסבך דברים פשוטים.
כבר פירסמתי אבל נאום עשרת הדיברות של משה מ"היהודים באים" שווה צפיה של כולם:
אני שומע מה את אומרת וזה נשמע כמו וואה וואה וואה (*בכי של תינוק, כן*)
אני אומנם העלתי את השאלון אומנם שעתיים אחרי שהעלתי את השרשור, אבל לרוב אני מעלה את השרשור רק בשעה מאוחרת יותר מהשעה שבה העלתי את השאלון.
בקיצור אל תאשימי אותי שאת החלטת שארוחת ערב זה יותר חשוב מהשאלון החודשי.
[איזה סדרה להמליץ למישהו כראשונה]
קשה לי כי אני מרגישה שזאת שאלה נורא גורלית! ושאם אני אבחר לא טוב הוא יתייאש מהר ולא יסכים לראות כלום יותר. זו אחריות גדולה.
אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.
הזכרת לי שקראתי פעם מזמן ספר מד"ב עם ייצוג להט"בי (וזה עוד היה מאוד נדיר אז, אולי הספר הראשון שקראתי שהיה את זה בכלל ואני חושבת שזה מאוד הרשים אותי), בשם "הר סינג ז'אן", שהיה ממש מעולה אבל קודר ודכאוני (זה לא מסוג הספרי נוער הרומנטיים האלה), לא ממליצה בהכרח לכל אחד, אבל בא לי לקרוא שוב.
נשבעת שחשבתי לכתוב תשובה זהה לגבי החתולה שלי, אבל לא רציתי שהיא תכעס שאני מחפיצה אותה.
חוץ מזה חשבתי שלחתול שלך קוראים טוני, אז של מי החתול מיאו-מיאו (אם בכלל)?
איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אוקי, אולי הייתי צריך לכתוב כאן שצריך לציין מישהי שלא ידוע (או כמעט ידוע) שהופכ/ת לנשיא/ה. כי אחרת זה ברור.
עוד אופציה היא לפתח יקום שלם סביב מחלקת גנים ונוף. זה יתחיל עם סדרה או סרט על כל אחד מהדמויות שם. יעקוב אחריהם ואיך הם מתפתחים, אבל גם יראה את התפתחות השלטון המקומי בעוד מקומות ואיך זה מתחבר לקבוצה גדולה של פוליטיקאים שהם באמת אנשים טובים כמו לזלי נופ והם הופכים בסוף להיות הקבינט שלה.
אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?
אוקי רציתי לומר באפי, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מידי לבלוע בתור סדרה ראשונה. צריך משהו שהוא יותר ריאליסטי. אולי משהו ברור כמו המשרד עדיף. אבל לא הבריטי. ובעצם אולי עדיף שמחלקת גנים ונוף. אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים.
באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)
זהו. פעם הבאה שאני כותב שאלון אני כותב רק שאלות שכבר יש לי תשובה מוכנה להן. אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה. ועונה 4 של באפי לא מקבלת מספיק אהבה. הרבה טוענים שהיא עונה גרועה, אבל היא מלאה בכל כך הרבה פרקים מדהימים.
עד ממש לאחרונה הרגשתי ככה גם, אבל עכשיו אני קצת חושבת על זה אחרת.
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
אני שומע מה את אומרת וזה נשמע כמו וואה וואה וואה (*בכי של תינוק, כן*)
אני אומנם העלתי את השאלון אומנם שעתיים אחרי שהעלתי את השרשור, אבל לרוב אני מעלה את השרשור רק בשעה מאוחרת יותר מהשעה שבה העלתי את השאלון.
בקיצור אל תאשימי אותי שאת החלטת שארוחת ערב זה יותר חשוב מהשאלון החודשי.
אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?
אוקי רציתי לומר באפי, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מידי לבלוע בתור סדרה ראשונה. צריך משהו שהוא יותר ריאליסטי. אולי משהו ברור כמו המשרד עדיף. אבל לא הבריטי. ובעצם אולי עדיף שמחלקת גנים ונוף. אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים.