My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

LeAnnDylan

Well-known member
🎁 ציטוט החודש: "שחקן טוב יודע איפה הוא על המגרש. שחקן מעולה יודע איפה כל האחרים נמצאים" . מתוך השיחוק
מוצלח
🎁 סיבה למתנה: כי מגיע לי, לא?
לגיטימי.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? את האוכל ואת הפוליטיקאים, בהתאמה.
|כן|
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אביזרי מין?
8-*
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שחקנית הקולנוע מלאני לורן וגם קרם ברולה.
לא יודעת מי זו השחקנית אבל כן לקרם ברולה|יאמי|
⚜️ שם:קורנליוס פלישתון ה42
:-D
🎁 שירי החודש:
יש לי בערך מיליון שירים יותר טובים מזה. אבל בכל זאת זו קלי|מאוהב||כתר|
🎁 שאלת החודש:כמה פסטה מספיקה ל 2 אנשים?
תלוי איזה 2 אנשים. אם נגיד אני אחת מהם, צריך ה-מ-ו-ן פסטה:-P:
🎁 ציטוט החודש:ppotatos are done when soft,that also applies to men
ממ לא לחלק השני של המשפט. פויה סופט.
🎁 סיבה למתנה:בא לי, אוהב לתת מתנות לחברים שלי
|4U|
אני בשוק שעלה שאלון חודשי ועדי היא לא הראשונה שעונה :eek:
עדימון מתרשלת בתפקידה כבר די הרבה זמן.
כבר עברו מעל שעתיים וחצי. בדרך כלל היא עונה תוך שתיים וחצי דקות.

LeAnnDylan

Well-known member
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: |אליהו||אליהו| זוכרת אותו.
כמובן:-D
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.
🎁 סדרות החודש: חתונמי אל תשפטו גם אתם טראש.
:-D:-D אני אכן טראש. אבל טראש עילאי כי אני לא צופה בחרא הזה:-D
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אוי זה נורא קשה. עדיף ללכת על דרמה מעולה או על קומדיה קורעת, או על דרמה חצי קומית כיפית כזאת? אני אחשוב על זה.
נו, נתנו לך שעתיים. אני מצפה לתשובה.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) פשש מה אתה מתקיל, מאיפה אני זוכרת מה היה בעונה 4 של כל סדרה? |חבול|
כבר אמרתי בעבר שצריך להטיל וטו על שאלונים של ניק וזו בדיוק הסיבה.
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קרואסון אה בעצם הזכרת לי פרנץ' טוסט (גוגל אומר שזה לא באמת מצרפת) פרנץ' פרייז (צ'יפס) (גוגל אומר לא) קרפ צרפתי (גוגל מאשר!)
גוגל הזה חצוף.
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...

תמונות שמרתי בשבילכם:

צפה בקובץ המצורף 51819
מעולה:-D
גדול:-D
זה עשה לי קצת כאב ראש:-D
פשוט תחשב כמה צריך בשביל 144 אנשים, ואז תחלק ב-72.
לונה, את וניק עשיתם פריקי פריידי?!
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 46.78
נשמע כמו שיר עתידי של אריאנה גרנדה
🎁 סדרות החודש:
דברים מוזרים - לקראת חלק 2 התחלתי לראות את כל הסדרה מחדש, הספקתי עד עונה 2, זאת סדרה ממש כיפית! (וראיתי כבר את חלק 2 של עונה 4 אבל את זה כבר נשאיר רשמית לשרשור של חודש אוגוסט)
מיס מארוול - סדרה ממש כיפית, מקסימה וחמודה של מארוול. כיף לצפות בה ואני שמחה שמארוול עדיין יכולים להפתיע.
אקדמיית המטריה - עונה 3. חמודה וכיפית כמו תמיד, ממש מצפה לעונה הבאה
יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים.
היהודים באים - הם עדיין הצליחו להביא הברקות גם בעונה הזו, הפרק האחרון היה בו כמה מערכונים פשוט גאונים.
רק רוצחים בביניין - העונה השנייה התחילה רק עם 2 פרקים, הם עדיין מחזיקים בקסם של הסדרה.
בארי - ראיתי את שתי העונות הקודמות לקראת העונה החדשה (שלצערי עדיין לא הספקתי להשלים) סדרה מדהימה גם בצפייה שניה, ממש מומלצת.
girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום.
תקציב משפחתי - סדרה נחמדה, בעיקר מעבירה את הזמן וממלאת זמנים מתים ביום שלי
חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה.
איך פגשתי את אבא - די אכזבה, היא ממש לא עומדת באותו קנה מידה כמו סדרת המקור והיא גם לא מציאה בתור סדרה בפני עצמה.
איך פגשתי את אמא - שידורים חוזרים ביס. תמיד מעלה חיוך.
באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
אוף גם אני רוצה את הזמן שיש לך לראות מלא סדרות:-(
(+האחרון הרג אותי:-D רק שתדעו לכם שלגמרי התכוונתי לצפות איתכם בבאפי כי יש לי בהולו אז זה לא מצריך דודים ומאמץ. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה)
🎁 סיבה למתנה: אין יותר מסיבה אז לפחות נביא מתנה
נו שמישהו מכם יביא לי מתנה;-(
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
|כן|
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לזלי נופ
צפה בקובץ המצורף 51829
כן|כתר|
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? כאילו בואו נודה באמת - אני רוב היום בפורום תפוז או מגיבה או מחכה מישהו יכתוב משהו
עדימון 2.0:-D
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון?
לא עובד לי|שפם|
⚜️ שם: ריזון הראשון
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: עשרים ומאה שנים
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: רגע, אתקשר לגלילאו, אולי הוא יידע
שאלת החודש: איך באים ילדים לעולם?
עם החסידות של נילס הולגרסון כמובן
🎁 סיבה למתנה: יום הולדת 6 לאחיינית. רעיונות בבקשה!
דברים של יצירה. בגיל הזה רוב הבנות אוהבת את זה. אבל כמובן שאני לא מכירה את האחיינית שלך.
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון:-[ שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו:-[
נשמע לי כמו אוי אוי אוי.
מי הרשה לך בכלל לצאת לארוחת ערב לפני שאת עונה על שאלון?!
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח:|קדימה|1989
האם את רומזת שטיילור סוויפט היא בעצם מתושלח?:-0:-0
מישהו ראה את שניהם פעם באותו החדר בו"ז???
🎁 שאלת החודש:|קדימה|כמה חול יכול לאכול חול בכל ימות החול אם בכלל יכול חול לאכול חול?
please stop
🎁 סיבה למתנה:|קדימה|אם אתה רוצה לתת לי מתנה לא צריך סיבה.
את צריכה פשוט לא להיות מעצבנת.
טוב נו על מי אני עובדת, הנה קחי טיילור|לב|

🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים?|קדימה|עדימון.
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב?|קדימה|לזל נופ כמובן. מקווה שזה לא ישבור אותה.
|לב|
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...|קדימה|
|מצלמה| אין לי משהו חמוד או מצחיק לכן תמונה שצילמתי והתלהבתי מאיך שתפסתי גל מתנפץ עם הטיפות באוויר.
צפה בקובץ המצורף 51856
יואו זה מושלם|מאוהב|
אה והנה בדיחה
ראיתי מתמטיקה וסגרתי ישר. בעע

LeAnnDylan

Well-known member
כפרעליה|מאוהב|
וואו ליטרלי כלום:-0 הכל פה כ"כ יקר לא חושבת שאפילו בהכי התפשרות אפשר לקנות אוכל לשבוע ב20 שח. שלא נדבר עלי שאני בעייתית ומפונקת.
חח נו תתאמצי. יש לך רק 20 ש"ח מה את קונה. לכי לסופר של חרדים בבני ברק.
חחחחחחחחחחחחח:-D
אחרי צפיה מרובה באוז ובסמויה גם לי זה קצת נתקע, אבל גם ככה לא היה לי למי להגיד את זה. אבל תזהרי את, בדרך המהירה להיות מקונסלת.
אני לא מפחדת שיקנסלו אותי. יותר מטריד אותי שירצחו אותי:-D
קחי מתנה סמלית:
אעהעה|מאוהב||מאוהב||חיבוק|
תכיני ליייייייייי. ניסיתי ויצא לי מעפן. אבל זה היה חלה מעפנה ואין לי חלב מרוכז או תמצית וניל או קינמון. אז בייסיקלי רק חלב וביצה.
בואי לבקר אני אכין לך באהבה.
אני גם רוצה להיות כלב;-( או פנדה
חח אני רק רציתי שילטפו ויאכילו אותי:-D
הרבה אנשים עדיין מחכים לך.
שימשיכו לחכות:-D

didalf

Well-known member
לונה, את וניק עשיתם פריקי פריידי?!
לרגע היום אני ואחותי חשדנו שעשינו פריקי פריידי כי היא דיברה שטויות ואני הייתי החלטתית. לרוב זה הפוך.

מי הרשה לך בכלל לצאת לארוחת ערב לפני שאת עונה על שאלון?!
הבטן המקרקרת שלי!

היה מת|שפם|

טוב נו על מי אני עובדת, הנה קחי טיילור|לב|
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

יואו זה מושלם|מאוהב|
הוו טנקיו|לב|

ראיתי מתמטיקה וסגרתי ישר. בעע
חחח יצאת הומר סימפסון:-D
חחחח אוף. מניחה שלחם הכי פושטי, ביצים, חלב, גבינה לבנה הכי פושטית? עגבנית? כבר עבר את ה20 לדעתי. ואני מפונקת ולא ארצה לאכול את זה בכלל|חבול|
אבל עכשיו תעני את!

אני לא מפחדת שיקנסלו אותי. יותר מטריד אותי שירצחו אותי:-D
אה כן גם זה:-D
חחח אוי ואבוי. נכנסתי, התעצבנתי, יצאתי. פאזלים מעצבנים אותי לא מרגיעים:-D
אבל באמת חסר לניק ולונה עוד משחק אינטרנט מטופש להתמכר אליו.
בואי לבקר אני אכין לך באהבה.
יש כל כל הרבה דברים כבר שאת צריכה להכין לי כשאני סופסוף אבוא.

dory30

Well-known member
לא יודעת מי זו השחקנית אבל כן לקרם ברולה|יאמי|
אני מדבר על ההופעה שלה כשושנה דרייפוס בסרט ממזרים חסרי כבוד.

reasonforall

Active member
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? וואלה ואתר סרט.
איך הביקורות באתר סרט? עינייניות? ברוב האתרים הישראליים המבקר לא מבין כלום מהחיים שלו

🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שחקנית הקולנוע מלאני לורן וגם קרם ברולה.
קרם בורלה זה הקינוח (שאגב גם לא קשה להכנה!)

⚜️ שם:קורנליוס פלישתון ה42

🎁 סרטי החודש:ת'ור,אהבה ורעם
רגה, מה? הוא עוד לא יצא. לא אמורים לכתוב פה סרטים שראינו בחודש החולף?

🎁 סיבה למתנה:בא לי, אוהב לתת מתנות לחברים שלי
אפשר להיות חבר שלך?

🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)?מבוכים ודרקונים
ע"ע דברים מוזרים

reasonforall

Active member
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: |אליהו||אליהו| זוכרת אותו.
איש יקר

Fאי⚜️ למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.

🎁 סרטי החודש: הקול בראש.
סרט נהדר. נשבר לי הלב כשצפיתי בו, וקשה לי לחשוב על סרט אנימציה אחר שגרם לי לאותם רגשות

באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
התרגשתי לרגע :cry:

🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) עונות 4 ו5 הם העונות האוהבות עלי של חברים
קשה לבחור עונה טובה לחברים.
אגב, אני הולך לצפות בה שוב בפעם המיליון, אך הפעם אני הולך לראות את הדיסקים (שנרכשו לפני 15+ שנים), במטרה לגלות את הקטעים שנחתכו.
חסרון לדיסקים שהפרקים הם באיכות שידור של פעם, כלומר לא HD ולא מסך רחב

dory30

Well-known member
איך הביקורות באתר סרט? עינייניות? ברוב האתרים הישראליים המבקר לא מבין כלום מהחיים שלו
הביקורת שם היא של צופים, לא רק של מבקרים.

Lion_Heart

Well-known member
|כן|
אף אחד לא אמר לי את זה...
אפשר להיות חבר שלך?
שלח טופס בקשת חברות בשלושה עותקים ונדון בבקשתך
ע"ע דברים מוזרים
לא אותו הדבר...מצד שני ל CRITICAL ROLE מתחיל להתפתח יקום דיי מגוון...אז אולי טעיתי במה שרשמתי...

Lion_Heart

Well-known member

יש לי בערך מיליון שירים יותר טובים מזה. אבל בכל זאת זו קלי|מאוהב||כתר|
מה שנכון נכון
תלוי איזה 2 אנשים. אם נגיד אני אחת מהם, צריך ה-מ-ו-ן פסטה:-P:
בתיאבון!
ממ לא לחלק השני של המשפט. פויה סופט.

אממ...
תודה!

Lhuna3

Well-known member
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: עשרים ומאה שנים
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: רגע, אתקשר לגלילאו, אולי הוא יידע
אדם נגד דבורה
זה טוב? הפרומו נראה מעניין.
🎁 שאלת החודש: איך באים ילדים לעולם?
זה סוד.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? החגים. החגים.
|כן| טובים כשהם נופלים באמצ"ש, |לא| רעים כשהם נופלים על סופ"ש.
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צריך לחשוב על זה. עד כמה שהיינו רוצים לפעמים לראות סדרות מוגבלות מתרחבות, זה לחלוטין משהו שיכול להרוס אותה
נכון.
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? באגט
האמת שבעיני זה סוג הלחם הכי אוברייטד.

Lhuna3

Well-known member
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון:-[ שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו:-[
|כן| בערך כמוני, וגם ניחשתי שזה מה שקרה אצלך (אבל עדיין קצת דאגתי).

🎁 סדרות החודש:|קדימה|תראו איזה רשימה מכובדת (בשביל אנשים נורמלים שהם לא ניק)!
Queer As Folk הריבוט - ממ נחמד. בסדר כזה. זה לא אותו דבר בלי בריאן קיני.
Love, Victor - רק|מאוהב|
The Summer I Turned Pretty - האם צפיתי בזה רק כי מקורות אמרו שיש בפסקול הרבה שירים של טיילור? אולי|מובך|. אבל זה היה ממש חמוד והבנים חתיכים.
אקדמיית המטריה - כיפי ומטורלל כמו שצריך.
רק רציחות בבניין עונה 2 - היו רק 2 פרקים בינתיים אבל נראה שעדיין כיף.
מיס מארוול - MEH
איך פגשתי את אבא - הייתי מאד עייפה אבל היה מוקדם מידי ללכת לישון והייתי צריכה משהו לבהות בו. נחמד אבל די עלוב לעומת הסדרה המקורית, ומרגיש איכשהו יותר מיושן ממנה.
מאוד מרשים בשבילך!
ומסכימה על מיס מארווך ואיך פגשתי את אבא.
🎁 סרטי החודש:|קדימה|להלן:
פאלם ספרינגס - זה היה החודש? מרגיש כ"כ מזמן. קומדיה רומנטית עם אנדי סמברג והאמא מאיך פגשתי את אמא שתקועים בלולאת זמן, חמוד מאד מאד.
לולאת זמן + אנדי סמברג? יאא, נכנס לרשימה שלי! עריכה: צפיתי עכשיו, ממש סרט חמוד!
פייר איילנד - רום קום שהוא עיבוד הומואי של גאווה ודעה קדומה? יס פליז!! גם חמוד מאד מאד!|לב| זמין בדיסני+.
זה היה קונה אותי אם קולין פירת' עדיין היה בתפקיד דארסי.
🎁 שאלת החודש:|קדימה|כמה חול יכול לאכול חול בכל ימות החול אם בכלל יכול חול לאכול חול?
אבל זה ברור שחול לא יכול לאכול אז אין בזה הגיון בכלל.
זה כאילו עיבוד לעברית של השאלה עם הנקר והעץ?
🎁 ציטוט החודש:|קדימה|יש לי בלאקאאוט מוחלט.
במקרה כזה תמיד אפשר להשתמש ב"לא רשמתי כלום בפתקים", מילי08
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה?|קדימה|ווי קמת פילוסופי היום. לא אוהבת זה קל, מה שאני לא אוהבת בכל דת: את הרעיון הבסיסי שיש אל שאכפת לו מה אנחנו לובשים ואוכלים ועושים ואיך שאנשים מתנהגים כביכול בשם האל הזה, היחס לנשים, היחס ללהט"בים, הצביעות שבזה ועוד ועוד.
|כן|
מה אני כן אוהבת? אמממממ אני חושבת שהקבורה היהודית יותר הגיונית מהנוצרית עם הארון הפתוח והשימור וזה.
עד ממש לאחרונה הרגשתי ככה גם, אבל עכשיו אני קצת חושבת על זה אחרת.
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)?|קדימה|אני תמיד מתנגדת לחפירה יותר מידי בדברים. אבל אולי היה נחמד אם נניח היינו מגלים שפארקס וברוקלין מתרחשות באותו עולם והיה קרוסאובר.
אוי כן!! ואפשר להוסיף את כל הסדרות של מייקל שור, זה יכול להיות נהדר (כולל השחקנים שיהיה שם בשתי דמויות שונות).
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)|קדימה|הנוקמים אנדגיים כמובן|מאוהב|
יפה! |כן|
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך?|קדימה|ווי ווי מונאמי ז'ומאפל לאפייט.
:-D מתביישת בעצמי שלא חשבתי על זה.
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...|קדימה|
|מצלמה| אין לי משהו חמוד או מצחיק לכן תמונה שצילמתי והתלהבתי מאיך שתפסתי גל מתנפץ עם הטיפות באוויר.
A65F277E-EE52-4DE3-8A24-CDB2BE90D8CD.jpeg
וואו מגניב!
אה והנה בדיחה

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שם: דדי הדה דילן
יש משמעות לחלק של הדדי?
🎁 סרטי החודש: Face/Off שחוגג 25 שנים 🥳 (שזה אגב הסרט הראשון שראיתי בקולנוע)
סרט מעולה, למרות שהקונספט דוחה, הכי כיף לראות את השחקנים משחקים זה את זה.
🎁 שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
זה יהיה מאוד קשה במחירים של ישראל.
מחישוב חלקי שעשיתי אפשר נגיד לקנות בזה פסטה שתספיק לי לארוחה אחת ביום, ובנוסף קופסאת שימורים רגילה אחת של אפונה וגזר + קופסאת שימורים קטנה של משהו (מהשימורים אצטרך כל יום לאכול רק קצת).
זה לא יהיה משביע, אבל מניחה שהייתי שורדת למשך שבוע אחד. בדוחק.
(בהנחה שמים יש לי חופשי כמובן)
אולי עדיף בעצם לוותר על השימורים ולקנות במקום זה רק פסטה, זה לפחות יתן לי 2 וקצת ארוחות ביום. אבל לחיות רק מפסטה בלי כלום לשבוע זה גם יהיה מאוד מאוד קשוח.

🎁 ציטוט החודש: יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני|מובך| כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה:-D (סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי|שפם| אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה:-P:)
טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
א. אני באמת קצת חוששת לחייך לאור הסיפור הזה :-D
ב. את עוד חייבת לנו סיפור מאכזב על 7 ניידות משטרה!
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני אוהבת את שלמה המלך כי הוא נותן לגיטימציה לאלף הנשים שלי.
:-D נימוק טוב!
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
:-D את אולי קוראת לעצמך דדי אבל הבאת פה יציאה של אמא קלאסית.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) דקסטר.
אויש נכון.
אני אוהבת להכין חלה ובת דודה שלי עושה ממנה פרנץ' טוסט מה זה טעים. לא מסובך מידי- קצת חלב, קצת קונדנסד מילק, ביצה, תמצית וניל, סוכר וקצת קינמון. זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון:-P:
יואו זה נשמע טוווווווווווווווווווווווווווווב

טוב בואו נראה איזה ממים שמורים לי במחשב:

מדויק למדי.
thumbnail_IMG_1744.jpg

סרייסלי שונאת חרקים8-{
thumbnail_IMG_1608.jpg

יואו הבוסית שלי היא סוזן:-D
thumbnail_IMG_1686.jpg

מה כבר ביקשתי בחיים?!
thumbnail_IMG_1628.jpg

שלחתי את זה למישהי בעבודה בוקר אחד והיא באה אליי למשרד עם סטארבקס וקאפקייק:-D|לב|
thumbnail_IMG_2325.jpg

קשה להיות אני...
thumbnail_IMG_1825.jpg

זה בתאכלס בשביל ניק:-D
thumbnail_IMG_1822.jpg

אני זקנה.
thumbnail_B5A2FB62-1FDC-4CD8-A303-A5E22E725C4F.jpg

זה הצחיק אותי מסיבות מובנות:-D
thumbnail_D535C09F-52EF-42F2-AC0D-E0602850BA2E.jpg
:-D (חוץ מעל זה הלב שהגעיל אותי)
והכי טוב האחרון! :-D
אני כל הזמן צועקת על סהר שהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי וסוגד לי 7 פעמים ביום. והחצוף הזה מגיב לי ב"מה את רוצה שאני אשקר לך?!" אז אני מחזירה לו בשירים של שירי מיימון (שהיא הליאן ריימס שלו)
ואז כעבור 8 שנים הוא שולח לי את זה:-D
thumbnail_43A7CD86-D6C2-4CC6-B5F2-812454B3DBBE.jpg
חחחחחחחחחחחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: ניק ניקולאי ברוטוס הגם טוני
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 5782
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כי היא אוהבת לראות סרט הוליוודי לפני השינה

🎁 סדרות החודש: יש כמה
The Baby - אהבתי את הסיום. אבל לא סדרת חובה
מסע בין כוכבים: עולמות חדשים - אני עדיין מאוד מאוד אוהב
The Man Who Fell To Earth - סדרה מאוד מעניינת
The Essex Serpent - סדרה מעניינת ושונה. קאסט חזק מאוד.
The Boys - עוד עונה מטורפת ונהדרת
שישו ושמחו - קומדיה מוזיקלית ישראלית לקח לי זמן להחליט אבל לדעתי היא שוות צפייה.
Hacks - הייתה עונה מעולה
זהו זה - מצחיקה כרגיל
מיס מארוול - סדרה מאוד חמודה. לדעתי תוספת מעולה למארוול.
Night Sky - סדרת מד"ב מעניינת ם כי קצת נמרחת. אני חושב שאני אחליט אם שווה ממש המלצה רק אחרי עונה 2
God's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים.
Love Victor - עונה אחרונה של הסדרה החמודה. אם כי העונה הזאת אולי חלשה מהקודמות.
The Lake - סדרה חדשה מאוד נחמדה שהיה לי איתה ממש כיף.
Dead End: Paranormal Park - סדרת אנימציה פנטזיה לילדים עם תכנים מאוד מכלילים של להטבים
Clone Wars - סדרת האנימציה המקורית של עולם מלחמת הכוכבים. אקשן ממש טוב.
Rutherford Falls - ראיתי בנתיים רק שני פרקים ראשונים של העונה השניה, אבל זה טוב
אקדמיית המטרייה - עונה מצויינת לדעתי. כיף ענק
סופרמן ולואיס - סיימתי את עונה 2. מלאה בקטעים טובים למרות שבאופן כללי מאוד בינונית
🎁 סרטי החודש:
עולם היורה 3 - יותר טוב ממה שציפיתי, בהחלט יותר טוב מהסרט הקודם. גם שיחקו הרבה על נוסטלגיה לסרט הראשון וזה עבד עלי.
טרבור: המחזמר - כתבתי עליו ביקורת שמאוד אהבתי אותו
🎁 ספרי החודש: Winter's Orbit של Everina Maxwell ספר מד"ב עם הרבה ייצוג להטבי
🎁 שירי החודש: עדיין מאוד חזק אצלי Running up that hill של קייט בוש
אבל חוץ מזה אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע. אם אתם מכירים תרופה תודיעו לי
🎁 דמויות החודש: ויקטור סאלזאר, ויקטור הארגריבס, התינוק (מThe Baby), קאמלה קאן
🎁 שחקני החודש: סיסי ספייסק, ג'ק קווייד, ג'ין סמארט
🎁 קראש החודש: אוסטין באטלר. לא ראיתי עדיין את הסרט על אלביס, אבל הטריילר וכמה ראיונות שראיתי איתו לחלוטין העלו לי את העניין בו. לא רק חתיך אלא גם קול סקסי.
🎁 שאלת החודש: השאלה האם בעצם שווה לעשות מינוי לדיסני+
🎁 ציטוט החודש: Everyone's a feminist until there is a spider around
🎁 סיבה למתנה: כי הייתה לי יום הולדת

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני לא אוהב את החגים. ועוד כל מיני דברים. אבל בעיקר מעצבנים אותי החגים. קצת מתקשה לחשוב על משהו שאני אוהב, אבל בעיקרון אהבתי לרוב את שיעורי תנ"ך בבית ספר כי לרוב היו בהם סיפורים די מגניבים.
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? מיאו-מיאו - החתול שנותן רק לי להרים אותו
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אוקי, אולי הייתי צריך לכתוב כאן שצריך לציין מישהי שלא ידוע (או כמעט ידוע) שהופכ/ת לנשיא/ה. כי אחרת זה ברור.
אני אבחר בסטארלייט מThe Boys כי אם היא מצליחה להשאר טובה ושפויה בתוך כל מה שקורה בתוכנית שלה, אז היא כנראה באמת מיוחדת.
חוץ מזה סטיב מStranger Things, כי תכלס הנשיא לא צריך להיות אדם חכם, אלא רק להיות פרצוף יפה ושיקבל עצות מהאנשים הנכונים.
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? תכננתי להוסיף בסוגריים "חוץ מתפוז" מעניין אם מישהו יכתוב תפוז. נראה לי שהאתר האהוב עלי זה יו-טיוב.
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אין לי תשובה מוכנה אז הסתכלתי על סדרות החודש שלי ומשם הכי ברור זה The Boys, אבל אז נזכרתי שכבר מפתחים לדעתי סדרת בת, אז זה נראה לי לא חוקי לבחור משהו שכבר יש לו בערך משהו כזה.
אולי אחזור לסדרה הישנה Pushing Daisies שבה יש את האופה עם היכולת להחזיר אנשים לחיים לדקה שלמה. יכול להיות מגניב לא רק לגלות עוד עליו, אלא עוד אנשים עם כוחות גדולים אבל מוגבלים שכאלו באותו עולם. ואז מתישהו הם צריכים לשתף פעולה.
עוד אופציה היא לפתח יקום שלם סביב מחלקת גנים ונוף. זה יתחיל עם סדרה או סרט על כל אחד מהדמויות שם. יעקוב אחריהם ואיך הם מתפתחים, אבל גם יראה את התפתחות השלטון המקומי בעוד מקומות ואיך זה מתחבר לקבוצה גדולה של פוליטיקאים שהם באמת אנשים טובים כמו לזלי נופ והם הופכים בסוף להיות הקבינט שלה.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה :rolleyes: (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?
אוקי רציתי לומר באפי, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מידי לבלוע בתור סדרה ראשונה. צריך משהו שהוא יותר ריאליסטי. אולי משהו ברור כמו המשרד עדיף. אבל לא הבריטי. ובעצם אולי עדיף שמחלקת גנים ונוף. אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)
זהו. פעם הבאה שאני כותב שאלון אני כותב רק שאלות שכבר יש לי תשובה מוכנה להן. אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה. ועונה 4 של באפי לא מקבלת מספיק אהבה. הרבה טוענים שהיא עונה גרועה, אבל היא מלאה בכל כך הרבה פרקים מדהימים.
חוץ מזה בעצם הנוקמים 4 הוא כנראה הכי טוב מסרטי הנוקמים.
(אגב, הבנתם ששאלתי את השאלה בגלל שיוצא החודש ת'ור 4?)
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? אולי הקטע הזה של להיות גרועים במלחמות עולם? אולי בגטים. אה בעצם החל מגיל 17 בערך התאהבתי בספרים של הסופר הצרפתי מהמאה ה19 - אונורה דה בלזק. אז בהחלט הוא.

מבחינתי פשוט לחם טבול בביצים מקושקשות ואז על המחבת. אבל אני יודע שאנשים אוהבים לסבך דברים פשוטים.

כבר פירסמתי אבל נאום עשרת הדיברות של משה מ"היהודים באים" שווה צפיה של כולם:

סיפורים של אלכסיס משיטס קריק

קצת טריוויה על חתולים:
WhatsApp Image 2022-07-02 at 1.23.55 PM.jpeg

וביקורת חיובית על הופעה:
WhatsApp Image 2022-07-01 at 9.40.23 PM.jpeg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני שומע מה את אומרת וזה נשמע כמו וואה וואה וואה (*בכי של תינוק, כן*)
אני אומנם העלתי את השאלון אומנם שעתיים אחרי שהעלתי את השרשור, אבל לרוב אני מעלה את השרשור רק בשעה מאוחרת יותר מהשעה שבה העלתי את השאלון.
בקיצור אל תאשימי אותי שאת החלטת שארוחת ערב זה יותר חשוב מהשאלון החודשי.

Lhuna3

Well-known member
נו, נתנו לך שעתיים. אני מצפה לתשובה.
[איזה סדרה להמליץ למישהו כראשונה]
קשה לי כי אני מרגישה שזאת שאלה נורא גורלית! ושאם אני אבחר לא טוב הוא יתייאש מהר ולא יסכים לראות כלום יותר. זו אחריות גדולה.

(+האחרון הרג אותי:-D רק שתדעו לכם שלגמרי התכוונתי לצפות איתכם בבאפי כי יש לי בהולו אז זה לא מצריך דודים ומאמץ. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה)
אוי זה היה יכול להיות כזה נהדר גם עם התגובות שלך... ;-( אני רק עוד יותר עצובה עכשיו.

מישהו ראה את שניהם פעם באותו החדר בו"ז???
לא! o_O
האמת רעיון טוב, בטח שם אפשר לקנות בזה הרבה יותר. אני אזכור את זה למקרה הצורך.
Jigsaw Explorer – Online Jigsaw Puzzles
אוי אני אוהבת! הייתה תקופה שהייתי עושה כאלו המון.
חחח אוי ואבוי. נכנסתי, התעצבנתי, יצאתי. פאזלים מעצבנים אותי לא מרגיעים:-D
אבל באמת חסר לניק ולונה עוד משחק אינטרנט מטופש להתמכר אליו.
you know me to well
הטאב של הפאזלים כבר פתוח אצלי ורק מחכה שאסיים להגיב פה.

Lhuna3

Well-known member
אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.
סרט נהדר. נשבר לי הלב כשצפיתי בו, וקשה לי לחשוב על סרט אנימציה אחר שגרם לי לאותם רגשות
|כן| בדיוק, גם לי.

Lhuna3

Well-known member
🎁 סדרות החודש: יש כמה
God's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים.
Rutherford Falls - ראיתי בנתיים רק שני פרקים ראשונים של העונה השניה, אבל זה טוב
אוף שיביאו ליס!! |שפם|
הזכרת לי שקראתי פעם מזמן ספר מד"ב עם ייצוג להט"בי (וזה עוד היה מאוד נדיר אז, אולי הספר הראשון שקראתי שהיה את זה בכלל ואני חושבת שזה מאוד הרשים אותי), בשם "הר סינג ז'אן", שהיה ממש מעולה אבל קודר ודכאוני (זה לא מסוג הספרי נוער הרומנטיים האלה), לא ממליצה בהכרח לכל אחד, אבל בא לי לקרוא שוב.
אני כנראה אבטל בסוף החצי-שנה חינם שלי. ככה נראה לי כרגע לפחות.
קיבלת משהו שווה? ואם כן מה?
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני לא אוהב את החגים. ועוד כל מיני דברים. אבל בעיקר מעצבנים אותי החגים.
למה הם כל כך מעצבנים אותך?
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? מיאו-מיאו - החתול שנותן רק לי להרים אותו
נשבעת שחשבתי לכתוב תשובה זהה לגבי החתולה שלי, אבל לא רציתי שהיא תכעס שאני מחפיצה אותה.
חוץ מזה חשבתי שלחתול שלך קוראים טוני, אז של מי החתול מיאו-מיאו (אם בכלל)?
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אוקי, אולי הייתי צריך לכתוב כאן שצריך לציין מישהי שלא ידוע (או כמעט ידוע) שהופכ/ת לנשיא/ה. כי אחרת זה ברור.
מאוחר מידי.
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? תכננתי להוסיף בסוגריים "חוץ מתפוז" מעניין אם מישהו יכתוב תפוז. נראה לי שהאתר האהוב עלי זה יו-טיוב.
מאוחר מידי.
עוד אופציה היא לפתח יקום שלם סביב מחלקת גנים ונוף. זה יתחיל עם סדרה או סרט על כל אחד מהדמויות שם. יעקוב אחריהם ואיך הם מתפתחים, אבל גם יראה את התפתחות השלטון המקומי בעוד מקומות ואיך זה מתחבר לקבוצה גדולה של פוליטיקאים שהם באמת אנשים טובים כמו לזלי נופ והם הופכים בסוף להיות הקבינט שלה.
זה רעיון יפה.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה :rolleyes: (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)
מה? אפילו לא הבנתי את התשובה הזאת שלך.
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?
אוקי רציתי לומר באפי, אבל נראה לי שזה יהיה יותר מידי לבלוע בתור סדרה ראשונה. צריך משהו שהוא יותר ריאליסטי. אולי משהו ברור כמו המשרד עדיף. אבל לא הבריטי. ובעצם אולי עדיף שמחלקת גנים ונוף. אולי בעצם עדיף משהו ישן יותר כדי שפחות ירגיש שנשען על דברים קודמים. סיינפלד אולי טוב כי זה פשוט סצנות מחיים.
סיינפלד זה תשובה מעולה, מצטרפת.
בעצם גם חברים לדעתי.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)
זהו. פעם הבאה שאני כותב שאלון אני כותב רק שאלות שכבר יש לי תשובה מוכנה להן. אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה. ועונה 4 של באפי לא מקבלת מספיק אהבה. הרבה טוענים שהיא עונה גרועה, אבל היא מלאה בכל כך הרבה פרקים מדהימים.
היא עונה אדירה ומצחיקה ביותר! אנשים לא מבינים כלום.
לא.
קצת טריוויה על חתולים:
WhatsApp Image 2022-07-02 at 1.23.55 PM.jpeg
:-D:-D:-D

didalf

Well-known member
|כן| טובים כשהם נופלים באמצ"ש, |לא| רעים כשהם נופלים על סופ"ש. [חגים]
חחחחח בדיוק:-D

|כן| בערך כמוני, וגם ניחשתי שזה מה שקרה אצלך (אבל עדיין קצת דאגתי).
חמודה שכמוך|לב|

מאוד מרשים בשבילך!
נכון? תודה|זורו|

לולאת זמן + אנדי סמברג? יאא, נכנס לרשימה שלי! עריכה: צפיתי עכשיו, ממש סרט חמוד!
חחח יאיי. איזה מהירה את.

אבל זה ברור שחול לא יכול לאכול אז אין בזה הגיון בכלל.
זה כאילו עיבוד לעברית של השאלה עם הנקר והעץ?
אין לי מושג זה משהו שאני מכירה מאז שהייתי קטנה. אבל כן זה איזה טונג טוויסט כזה איך שלא קוראים לזה. כמו שרה שרה שיר שמח.

במקרה כזה תמיד אפשר להשתמש ב"לא רשמתי כלום בפתקים", מילי08
:-D:-D
היה לי כ"כ בלאקאאוט שאפילו את זה שכחתי:-D

עד ממש לאחרונה הרגשתי ככה גם, אבל עכשיו אני קצת חושבת על זה אחרת.
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
לאדעת זה נראה לי מחריד לראות גופה חנוטה. מבינה אולי קצת מה את אומרת במקרה של זיהוי גופה וזה אבל בשאר המקרים? איכס.

:-D את אולי קוראת לעצמך דדי אבל הבאת פה יציאה של אמא קלאסית.

אני שומע מה את אומרת וזה נשמע כמו וואה וואה וואה (*בכי של תינוק, כן*)
אני אומנם העלתי את השאלון אומנם שעתיים אחרי שהעלתי את השרשור, אבל לרוב אני מעלה את השרשור רק בשעה מאוחרת יותר מהשעה שבה העלתי את השאלון.
בקיצור אל תאשימי אותי שאת החלטת שארוחת ערב זה יותר חשוב מהשאלון החודשי.

IMG_3789 (1).GIF
והעלאת ארבע שעות אחרי!

הטאב של הפאזלים כבר פתוח אצלי ורק מחכה שאסיים להגיב פה.
|פנים||פנים|

didalf

Well-known member
נראה לי ששמעתי על זה, מה זה?

אבל חוץ מזה אני נדבקתי סופית וקטלנית בשיר בשורות טובות של אגם בוחבוט והפשוטע. אם אתם מכירים תרופה תודיעו לי
כן? שמעתי פעם אחת ולא תפס בכלל.

זאת אכן שאלה, וחבל.
🎁 ציטוט החודש: Everyone's a feminist until there is a spider around
נכון:-D
נו וקיבלת מלא מתנות מה אתה רוצה.

חחחחחחחח מה?:-D

אם המישהו הזה דומה לך אז ברור שבאפי.

אה יחד עם הדגל של אמריקה ליד השאלה חשבתי שזה בגלל פורת' אוף ג'וליי:-D (אה ועכשיו כשהסתכלתי מקרוב זה בכלל לא דגל ארה"ב)

ברור|מאוהב|

אבל עכשיו אני נזכר שעונה 4 של דקסטר היא מדהימה. אולי הכי בכל הסדרה.
לדעתי הראשונה הכי טובה. עונה 4 אחריה.

סיפורים של אלכסיס משיטס קריק
חחחח בדיוק נתקלתי בזה לא מזמן (או שאתה שמת?) מתה על הסיפורים שלה|מאוהב|:-D

למעלה