My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

LeAnnDylan

Well-known member
* אני מנסה להבין איך זה שלכולם היו אתמול חיים ולא הגיבו בפורום, חוץ ממני :unsure:
מילי, נשמע שחשוך שם בפינה שהתיישבת בה:-D
טוב מסתבר שגם בפינה שלי חשוך...
עדימון אל תגידי לי שאת שוב אוכלת ארוחת ערב...|שפם|
אני הולכת להתנקם בכם ולפרסם את השאלון באיחור לא אופנתי בכלל |זעם|

Lion_Heart

Well-known member
אה, הסר דאגה מליבך, כבר צפיתי בכל הסדרה כמה פעמים. עכשיו אני בצפיה משותפת עם חבר אבל הוא יכול להמשיך גם בלעדיי כי אני עדין זוכרת מה קורה ברוב הפרקים כדי לדבר איתו עליהם גם בלי לצפות.
שיערתי שראית את זה כמה פעמים...בכל זאת...המשיכי לצפות!

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
אגב, אנשים שעושים לייק, מאוהב או צוחק להודעה שלמה עם הרבה תגובות מפוזרות. למה בדיוק אתם מגיבים עם האימוג'י? האם זו לתגובה האחרונה בהודעה? או האם נגיד רוב ההודעה הצחיקה אתכם אז אתם עושים צוחק? או אם הסכמתם עם הרבה דברים אז אתם עושים לייק? כאילו, איך מחליטים? אני באמת רוצה לדעת:-D
מודה שלפעמים אני עושה את זה ופשוט מקווה שתבינו למה התכוונתי עם הלייק או הצוחק.

Lhuna3

Well-known member
אגב, היה איזה בוקר אחד שבוע שעבר שהתעוררתי קצת בדיכאון ולא הסתדר לי השיער אז החלטתי לגזור איזה 5 אינצ'ים עם איזה זוג מספריים חלודים שמצאתי במגירה. כמובן שהם לא היו חדים מספיק אז לא גזרתי הכי ישר, אבל לא היה אכפת לי. ואז נכנסתי לפייסבוק אחרי כמה ד' וראיתי סטורי של ליאן שהיא מספרת שהיא בדיוק עשתה לעצמה דירוג לא רצוי בשיער כי היא בטעות שרפה קצת מהשיער שלה עם נר:-D ואז הסתכלתי על השעה וראיתי שאני כבר מאחרת וצריכה תכף לצאת מהבית לאסוף את העובדים, ודיברתי עם אחת העובדות שאמרה לי שהבוקר לא מסתדר לה והיא חוזרת למיטה אז רשמתי לה "טוב, אני במילא מאחרת אז בטח אבוא לאסוף אותך עוד 50 דקות" ואז היא מגיבה לי ב"מה 50 ד', יום ראשון היום, מתחילים שעה אחת מאוחר יותר..." ואז הרגשתי ממש טיפשה על זה שגררתי את עצמי מהמיטה כשיכולתי לישון עוד שעה|חבול| אז נכנסתי שוב לפייסבוק וראיתי שליאן העלתה עוד סטורי שלה שוכבת כזה משועממת על איזה ספה ורשום "כשחשבת שאת עולה להופיע ב-8 אבל את אמורה לעלות ב-9":-D ואז החלטתי שאני לא יכולה להיפטר ממנה לא משנה כמו מוזרה היא. היא הספיריט אנימל שלי והיא speaks to my soul. זהו.
זה סיפור קריפי!

דיברתם פה הרבה על דברים שאני לא רואה/קוראת ואיבדתי אתכם. האם יקיר הפורום זה דיוויד טננט?|תוהה|

ליתר דיוק יקיר העולם והיקום.

didalf

Well-known member
זה ילמד אותך [ניק] לא להתעסק עם עדימון:-D
נכון מאד!!!

חח בדיוק ראיתי בפייסבוק שמישהו פרסם את זה
294230467_10228681559323182_6969450146134771240_n.jpg
חחחח תכלס.
לי זה מזכיר את זה:

אוף גם אני צריכה. אולי אני אוסיף את זה לרשימת היומולדת שלי ואתן למישהו אחר לקנות לי כי זה לא משהו שבא לי לבזבז עליו כסף בעצמי:-D
אולי במקום מתנות יומולדת תבקשי שיתרמו לטיול שלך.

אני דווקא חושבת שאתה צריך לפרסם את השאלון שלך חודש מראש בתוך שרשור נעול שאי אפשר להגיב אליו רק כדי שיהיה לנו מספיק זמן לחשוב על תשובות ואז כשיגיע הזמן לענות תפתח את השרשור ולכולם יהיו תשובות לשאלות המוזרות שלך.
:-D:-D

דיברתם פה הרבה על דברים שאני לא רואה/קוראת ואיבדתי אתכם. האם יקיר הפורום זה דיוויד טננט?|תוהה|
כמובן.

אגב, היה איזה בוקר אחד שבוע שעבר שהתעוררתי קצת בדיכאון ולא הסתדר לי השיער אז החלטתי לגזור איזה 5 אינצ'ים עם איזה זוג מספריים חלודים שמצאתי במגירה. כמובן שהם לא היו חדים מספיק אז לא גזרתי הכי ישר, אבל לא היה אכפת לי. ואז נכנסתי לפייסבוק אחרי כמה ד' וראיתי סטורי של ליאן שהיא מספרת שהיא בדיוק עשתה לעצמה דירוג לא רצוי בשיער כי היא בטעות שרפה קצת מהשיער שלה עם נר:-D ואז הסתכלתי על השעה וראיתי שאני כבר מאחרת וצריכה תכף לצאת מהבית לאסוף את העובדים, ודיברתי עם אחת העובדות שאמרה לי שהבוקר לא מסתדר לה והיא חוזרת למיטה אז רשמתי לה "טוב, אני במילא מאחרת אז בטח אבוא לאסוף אותך עוד 50 דקות" ואז היא מגיבה לי ב"מה 50 ד', יום ראשון היום, מתחילים שעה אחת מאוחר יותר..." ואז הרגשתי ממש טיפשה על זה שגררתי את עצמי מהמיטה כשיכולתי לישון עוד שעה|חבול| אז נכנסתי שוב לפייסבוק וראיתי שליאן העלתה עוד סטורי שלה שוכבת כזה משועממת על איזה ספה ורשום "כשחשבת שאת עולה להופיע ב-8 אבל את אמורה לעלות ב-9":-D ואז החלטתי שאני לא יכולה להיפטר ממנה לא משנה כמו מוזרה היא. היא הספיריט אנימל שלי והיא speaks to my soul. זהו.
איזה נשמות תאומות אתן.

אחות של עדי עיצבנה אותי בחלום אחר. אבל לא נראה לי שסיפרתי לכם אותו פה בכלל|תוהה|
לא, רק סיפרת לי בווטסאפ.

אגב, אנשים שעושים לייק, מאוהב או צוחק להודעה שלמה עם הרבה תגובות מפוזרות. למה בדיוק אתם מגיבים עם האימוג'י? האם זו לתגובה האחרונה בהודעה? או האם נגיד רוב ההודעה הצחיקה אתכם אז אתם עושים צוחק? או אם הסכמתם עם הרבה דברים אז אתם עושים לייק? כאילו, איך מחליטים? אני באמת רוצה לדעת:-D
חחחחחחח נכון? לפעמים עושים לי את זה ואני תוהה "אבל לאיזה חלק????"
ולפעמים אני עושה את זה בעצמי כי מרגיש לי מיותר הודעה שלמה בשביל אייקון צוחק, אז שינחשו:-P:
עדימון אל תגידי לי שאת שוב אוכלת ארוחת ערב...|שפם|
אמממ היה שוב שישי בערב אז זה בדיוק מה שעשיתי. ארוחת שישי.

לללאאאאא;-(
העניין הוא שאם זה יוצא אמצע שבוע לא כזה אכפת לי כי גם ככה אני מגיעה לזה רק אחרי העבודה. אותו יום היה שישי ושעמם לי נורא כל אחה"צ.

מילי08

Well-known member
סורי, לא יכולה שלא לענות גם אם זה אורמ שאני נשארת לבד פה..
ואו יש לנו איזו ילדה סינית אחת שעובדת איתנו ולמרות שסינים הם בדר"כ אנשים די קרים שלא חובבים יותר מידי מגע, היא ההיפך הגמור מזה. יש לה קטע שהיא תופסת לי את הפרצוף בשתי הידיים ומתחילה ללטף לי את הלחיים ולהגיד לי ?why are you so cute אין לי דרך לתאר לכם כמה הדבר הזה מטריד וזה גם נמשך כל פעם איזה חצי דקה שמרגישה כמו נצח:-D
חחח, זה ממש מקריפ ומצחיק בו זמנית
איזה יום אחד ישבתי עם חברה לארוחת צהריים בעבודה והמלצר שכבר מכיר אותנו ויודע את ההזמנות שלנו בא לדבר עם חברה שלי, (ולמרות שהוא גיי מובהק, אני די בטוחה שהוא היה מחליף צדדים בשבילה לאיזה לילה:-D) ואז שניהם התחילו איזו שיחת בני נוער טיפוסית שלא הבנתי חצי ממנה ואז הם התחילו להגיד אחד לשניה It's Giving בתגובה לכל משפט שאחד מהם אמר. ואני כזה מסתכלת עליהם בתהיה ומנסה להבין מה הולך שם אבל לא היה למשפט הזה המשך.
אז אחרי שהם סיימו עם השיח המוזר הזה, שאלתי את חברה שלי מה זה אומר ולמה אין לזה המשך. "איטס גיבינג וואט??" והיא ניסתה להסביר לי את זה בעזרת עוד ערימת מילים לא קוהרנטיות ואז החלטתי לנסות שאלה אחרת - האם גיבינג זה דבר טוב? זה דבר רע? אבל היא רק טענה שזה תלוי בקונטקסט אז כמובן שזה גם לא הועיל לי. אז החלטתי עכשיו לשגע אותה וכל דבר שהיא אומרת אני מגיבה לה ב-!Omg girl, it's giving ליטרלי, על כל דבר שני שהיא אומרת:-D אולי יום אחד אני אבין איך להשתמש בזה בצורה "תקינה" בתוך משפט כמו שבסופו של דבר הבנתי את הקטע של you're such a mood:-D אבל עד שהיום הזה יגיע, אני סתם מטרילה.
:-D
רעות: ג'ולס תביאי לי את הקישור הזה של המשחק של המדינות.
ג'ולס: חחחח. לא |שפם|.
רעות:🤷‍♀️

וככה זה נגמר.
:-D
:-D. לגמרי הספיריט אנימל שלך
מילי, נשמע שחשוך שם בפינה שהתיישבת בה:-D
:-D :-D :-D כן |שפם|
כן
מודה שלפעמים אני עושה את זה ופשוט מקווה שתבינו למה התכוונתי עם הלייק או הצוחק.
בדיוק
כשאין כוח או זמן להגיב להכל אז מסמנים משהו ומקווים שכולם הבינו את הכוונה

ליתר דיוק יקיר העולם והיקום.
לחלוטין ולתמיד
לי זה מזכיר את זה:
:-D :-D איך אני אוהבת אותו!

ישש! סיימתי את השרשור הקודם. ניק, תבטל נעיצה

למעלה