My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

Aranel Nenharma

Well-known member
🎁 דמויות החודש: חייב לומר ש-וויל מ'דברים מוזרים' הפתיע אותי, בעיקר בפרקי סיום העונה; קלאוס מ-'אקדמיית המטריה'
בחירות טובות
🎁 שחקני החודש: פלורנס פו (ילנה מ 'האלמנה השחורה'), שבזכותה כנראה אצפה בסדרה הוק איי.
הוקאיי היא סדרה טובה ואני רוצה לראות מישהו מתווכח איתי על זה
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
:-D מעולה
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? אתחכם ואומר פשוט google
גוגל זה לחלשים, תשתמש בduckduckgo
מיס מארוול - MEH
אני ממש לא מסכימה, בנתיים היא ממש מספקת את הסחורה
פאלם ספרינגס - זה היה החודש? מרגיש כ"כ מזמן. קומדיה רומנטית עם אנדי סמברג והאמא מאיך פגשתי את אמא שתקועים בלולאת זמן, חמוד מאד מאד.
זה סרט ממש ממש חמוד וממש ממש מומלץ, הוא גם פחות משעה וחצי אז בכלל (חחחח זה היה אחד השיכנועים של אנדי בפרסום הסרט) ומצאתי פעם ביוטיוב את הcommentaries של הסרט שגם היה ממש נחמד לראות
וזה אנדי + כריסטן אז בכלל
:love: (ואני לא אוהבת בכלל כלבים)
אמממממ אני חושבת שהקבורה היהודית יותר הגיונית מהנוצרית עם הארון הפתוח והשימור וזה.
מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?
קלי קלרקסון ל-Happier Than Ever של בילי אייליש.
הקאברים שקלי עושה בתוכנית שלה מדהימים אחד אחד!
🎁 שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל + רסק עגבניות ב2 שקל + בצל בשקל + קוספת שימורים של פטריות ב6 שקל (אח...... הימים של להיות סטודנט)
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
:-D:-Dזה מעולה
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? זה השלב שאני אמורה להגיד תפוז? או לציין את אתר הפורנו האהוב עליי?
בשביל עדי|חזיר| זה אותו אתר, לא?
אה חצופה אמרת שזאת סדרה לחכות איתה!! אני עדיין מחכה. [girls5eva ]
צודקת, באמת אמרתי את זה, אבל אני לא יכלתי להתאפק:-0
אז למה לא הגבת בשרשור?? [ד"ר סטריינג בממדי הטירוף]
לא הרגשתי שיש לי משהו לחדש, אבל עברתי על כולו
אלא אם נחליט שבעצם כל מחזות הזמר הם פרנצייז' אחד של צלילי המוזיקה כי בכולם יש צלילים של מוזיקה.
זה יהיה מגניב אם כל מחזות הזמר יהיו פרנצייז' אחד, כיאלו שיהיה מחזמר כמו הנוקמים שיאחד את כל הגיבורים של המחזות
נחיתות התכוונת?
לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפת
(+האחרון הרג אותי:-D רק שתדעו לכם שלגמרי התכוונתי לצפות איתכם בבאפי כי יש לי בהולו אז זה לא מצריך דודים ומאמץ. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה)
בואי תצייני עוד דברים שיש לך שם בארה"ב ולנו המסכנים לא;-(
לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
לולאת זמן + אנדי סמברג? יאא, נכנס לרשימה שלי! עריכה: צפיתי עכשיו, ממש סרט חמוד! [פאלם ספרינגס]
אם לא ידעתם אז מסתבר שזה הסרט עם הצעת המחיר הכי גדולה שקנו את זכויות ההפצה מפסטיבל סאנדנס. בהתחלה נתנו שקל יותר מהמחיר הגבוה הקודם שהיה לסרט, אבל אנדי וחברי לונלי איילנד (שהם בין המפיקים) הציעו שהסכום יהיה כמו הסכום הגבוה הקודם + 69 סנט;-)
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
ד"א אם אני לא טועה אז קבורה לא בארון זה משהו שעושים בארץ, בחו"ל אז כן קוברים בארון והמטרה היא להעביר את הגופה שמורה עם כל חלקיה לקבורה כשרה בארץ הקודש
אוי כן!! ואפשר להוסיף את כל הסדרות של מייקל שור, זה יכול להיות נהדר (כולל השחקנים שיהיה שם בשתי דמויות שונות).
יש כל מיני קונספירציות באינטרנט על כך שכל הסדרות שלו הם בעולם אחד גדול
God's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים.
שכחתי שהתחלתי אותה גם והפסקתי בפרק 3, סדרה כל כך מטומטמת
חוץ מזה סטיב מStranger Things, כי תכלס הנשיא לא צריך להיות אדם חכם, אלא רק להיות פרצוף יפה ושיקבל עצות מהאנשים הנכונים.
לסטיב מתאים יותר להיות VEEP ואז אני אוכל להעריץ את סגן הנשיא כמו שלזלי העריצה את ג'ון ביידן
אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.
אנחנו עדיין לא יודעים, אבל ליון בעצם משחק בסרט ת'ור 4
 

Lion_Heart

Well-known member
אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.

|כן| בדיוק, גם לי.
קרוז דיסני ומייד אחרי שבוע בדיסניוורלד לא הולך ברגל!
 

didalf

Well-known member
:love: (ואני לא אוהבת בכלל כלבים)
:-0 את לא בנאדם שאפשר לסמוך עליו!

מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?
לא ידעתי:-0
כאילו ידעתי שאסור לקבור קבורה יהודית עם קעקועים אבל אף פעם לא חשבתי בעצם אז מה עושים כשמישהו בכל זאת מקועקע8-*:-D
קצת לוקחת בחזרה אז מה שאמרתי.

בשביל עדי|חזיר| זה אותו אתר, לא?
8-*

זה יהיה מגניב אם כל מחזות הזמר יהיו פרנצייז' אחד, כיאלו שיהיה מחזמר כמו הנוקמים שיאחד את כל הגיבורים של המחזות
חחחחח תהיה סצנת פורטלים וכל רגע יגיח מישהו מהעיגול עם השיר הכי מפורסם שלו.
ואז המילטון (הדמות) בראש כמו קפטן אמריקה יצעק להם "מחזמרס, אסמבל! איימ נוט טרואיינג אווי מיי שוט!"

לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפת
אה:-D

לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
בינתיים|שפם|

אם לא ידעתם אז מסתבר שזה הסרט עם הצעת המחיר הכי גדולה שקנו את זכויות ההפצה מפסטיבל סאנדנס. בהתחלה נתנו שקל יותר מהמחיר הגבוה הקודם שהיה לסרט, אבל אנדי וחברי לונלי איילנד (שהם בין המפיקים) הציעו שהסכום יהיה כמו הסכום הגבוה הקודם + 69 סנט;-)
:-D
 

didalf

Well-known member
העיקר דאגתם לי אבל מה עם עדי|נחש| @dilia snake ?8-* בד"כ היא גם עונה בין הראשונים. ועברו יומיים לא שעתיים וחצי!
 

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העיקר דאגתם לי אבל מה עם עדי|נחש| @dilia snake ?8-* בד"כ היא גם עונה בין הראשונים. ועברו יומיים לא שעתיים וחצי!
הולי שיט נכון!
לא היה לי זמן ממש לעבור על השרשור אז לא קלטתי.
אני מתקשר מיד לFBI... או אולי עדיף למשטרת שיקגו
 

reasonforall

Active member
ה טוב? הפרומו נראה מעניין.
הפרומו עושה חסד, אבל סך הכל זורם ונחמד. מביא את השגעון של השחקן למסך.
חוץ מזה מדובר בפרקים של 10 דקות, פרט לראשון.

הוקאיי היא סדרה טובה ואני רוצה לראות מישהו מתווכח איתי על זה
אני באמצע. סדרה נחמדה אבל אני לא חושב שהוא לבדו יכול להחזיק סדרה.

גוגל זה לחלשים, תשתמש בduckduckgo
מעניין :unsure:
 

LeAnnDylan

Well-known member
ב. את עוד חייבת לנו סיפור מאכזב על 7 ניידות משטרה!
אויש נכון. שכחתי מזה לגמרי|חבול|
טוב, זה הזמן ללכת להביא פופקורן (לא כי זה מוצלח אלא כי זה ארוך:-D)

אניווי, התכוונתי לספר לכם את זה כמתנה ליומולדת של ניק, כי זה קרה ביום הולדת של הבוסית שלי שחוגגת עם ניק יומולדת באותו יום (או יום לפני, לא סגורה על זה בגלל הבדלי השעות). בכל מקרה, כדי לחגוג לה עשינו ברביקיו אצלה בקומפלקס עם כל העובדים. לחלק מהעובדים שלנו יש רכב משלהם והם גרים לבד, אבל למי שרוצה לגור בדירת עובדים יש רכב של החברה שבדר"כ או אני או עובד אחר נוהגים בו. העובד השני רצה לשתות באותו ערב (ולמרות שאף אחד מאיתנו לא שתיין גדול, הסכמתי לנהוג כדי שהוא ישתה את הבירה האחת שלו:-D) הייתה לנו עוד עובדת אחת סתומה בלי רישיון (היא סתומה בלי קשר לרישיון) ועוד עובדת אחת צעירה מידי מכדי שיהיה לה רישיון, אז היינו צריכים להסיע את שתיהן הביתה. הצעירה גרה מרחק של 5 ד' נסיעה מהבוסית אז לא ביג דיל, הסתומה גרה באותו קומפלקס כמו העובד השני, אז בתאכלס נסעתי אליי הביתה והשארתי לו את הרכב שהוא ייקח את הסתומה הביתה (מרחק של 5 ד' ממני). אני יודעת את הדרך לבית של העובדת הצעירה כי אני אוספת אותה כל בוקר, אז לא הרגשתי כאילו אני צריכה GPS כדי להגיע אליה. אבל משום מה הרגשתי הרפתקנאית באותו ערב או משהו וזכרתי שהבוס שלי , שבוע לפני, לקח כביש אחד ספציפי מהבית שלו עד לעובדת במקום השלושה כבישים שאני בדר"כ לוקחת, אז אמרתי יאללה, ננסה את זה ונראה אם זה חוסך לנו 10 שניות:-D רק שבמקום לפנות שמאלה, הכביש התעקל קצת ואיבדתי חוש כיוון (שמלכתחילה הוא לא מפותח בכלל) ופניתי ימינה. נסענו איזה 5 ד' עד שהבנו שזו לא הדרך, הענין הוא שזה כביש ממש צר שעובר בתוך גיא עם רק נתיב אחד לכל כיוון. בלי שוליים, מפותל מאוד ובלי תאורה בכלל. כלומר, לא היה מקום בטוח לעשות פרסה (ואתם אולי חושבים שזה אומר שאנשים יסעו שם לאט כי הם לא ישראלים. אבל לא.) אז המשכנו על הכביש הזה עוד איזה 10 ד' עד שמצאתי נקודה יחסית בטוחה כדי לפרסס ולחזור. ועכשיו במקום 5 ד' נסיעה אליה הביתה, בזבזנו איזה חצי שעה. שזה אולי לא היה כזה נורא אם לא היה כבר 2 בלילה וכולנו היינו צריכים לעבוד למחרת🙈
בכל מקרה, הסתובבתי והגענו בשלום לבית של העובדת. הורדנו אותה שם והתחלתי לנסוע לכיוון הבית שלי (נסיעה של 15 ד') איך שיצאתי מהרחוב שלה ראיתי ניידת משטרה יוצאת מחניה של איזה בנין משרדים חשוך ומתחילה לנסוע אחרי. בלי צ'קלקות או משהו, פשוט נוסעת אחרי. אז נצמדתי לנתיב הימני ונסעתי לאט למקרה שהיא רוצה לעקוף אותי. אבל היא פשוט המשיכה לנסוע לאט אחריי במשך איזה 5 ד' עד שהגעתי ליציאה לפריווי. איך שעליתי על הפריווי, היא הדליקה את האורות שלה, בלי סירנה או להגיד לי לעצור בצד. עכשיו, החלק הזה שמתחבר לפריווי תחת שיפוצים כבר הרבה זמן אז לא באמת יכולתי להשתלב לכביש עד היציאה הבאה. ז"א, זה היה נתיב של הפריווי אבל הוא היה מבודד עם גדר בטון ולא היו שוליים. שאלתי את העובד שאיתי אם זה אומר שהשוטר מנסה לעצור אותי והוא ענה שהוא כנראה רק רוצה לעקוף אותי, אז המשכתי עד שהגדר בטון הסתיימה ונצמדתי לימין כדי לאפשר לו לעבור אותי (ובנתיים גם חלפתי על פני היציאה הראשונה) כשראיתי שהוא לא עובר אותי, הבנו שהוא מנסה לעצור אותנו אז שאלתי שוב את העובד שאיתי איפה אני אמורה לעצור והוא אמר לי לחפש נקודה שהשוליים רחבים מספיק כדי לעצור. מצאתי כזאת אחרי איזה חצי ק"מ ועצרתי, אבל אז השוטר שהועיל בטובו לדבר אליי סוף סוף ברמקול ולא סתם לנסוע אחרי כמו טמבל 10 ד' אמר לי להמשיך ליציאה הבאה. אז המשכתי. העובדת שהייתה איתנו (הסתומה) ממש נלחצה והתחילה לבכות, אמרנו לה שאם שואלים אותה שפשוט תגיד שהיא באה לבקר אותי וזהו. כשקלטנו שהיא סתומה מידי בשביל זה פשוט אמרנו לה שתעמיד פנים שהיא ישנה ולא תדבר:-D אניווי, המשכתי ליציאה הבאה ועצרתי באיזה איזור חשוך ונידח (לא ברור למה כל הפאקינג ערים באורנג' קאונטי לא יכולים למצוא תקציב לתאורה|שפם|) ואז פתאום אני שומעת במגפון:
Driver, put the car in park, roll down your window and put your hands out the window.
היה נראה לי קצת מוזר כי בסרטים תמיד השוטר בא לחלון ואמורים לשים את הידיים על ההגה, אבל עשיתי מה שאמר לי. ואז הוא ממשיך:
Driver, throw the car keys out the window
היה נראה לי קצת מוגזם אבל שיהיה. זרקתי. ואז השוטר סוף סוף התקרב לחלון הסתכל עלינו ושאל אותי האם שתיתי. עניתי שלא. הוא שאל האם עישנתי וויד, עניתי שלא. הוא פנה לעובד שאיתי ושאל אותו אם הוא שתה, והעובד ענה ששתה בירה אחת. השוטר הסתכל על הסתומה מאחורה ושואל whats her deal? is she drunk? עכשיו בתאכלס העובדת הזאת לא שותה, אבל היא כזאת סתומה שאני יכולה להגיד שלא ואז היא פתאום תגיד לו שהיא שתתה קצת יין. אז פשוט אמרתי שאני לא יודעת ושהיא פשוט עייפה כי כבר מאוחר. הם התחילו עם סט השאלות הרגילות- מאיפה באתם, לאן אתם נוסעים, על שם מי הרכב, איפה אתם עובדים ובלה בלה. כשאמרנו שהיינו בברביקיו ואנחנו בדרך הביתה השוטר אמר לי כזה "אני יודע שעשיתם עצירה בעוד מקום, איפה הייתם?" ולייק, אני ראיתי אותו יוצא מהחניה ומתחיל לעקוב אחרינו אז לא הבנתי איך הוא יודע שעשינו עצירה, כי זה היה אחרי שהורדנו את העובדת השניה. אבל לא ייחסתי לזה חשיבות יותר מידי בשלב הזה. הוא ביקש לראות את הרישיון שלי ואמרתי לו שזה בתיק שלי בתא מטען ושאלתי אם הוא רוצה שאלך להוציא את זה והוא כמובן הגיב ב"לא" נחרץ וביקש שאפתח את התא מטען ושהם יוציאו את זה לבד. וואטאבר.
הוא ביקש ממני לצאת מהרכב וכשיצאתי פתאום קלטתי 7 ניידות מאחורי. עד עכשיו הייתי בטוחה שזו רק הניידת שראיתי מאחורי, אבל כשראיתי את כל ה-7 ממש נלחצתי. הוא אמר לי ללכת אחריו לאיזו סמטה חשוכה כדי שהוא יוכל לבדוק את העיניים שלי בלי שהאורות של כל הניידות יסנוורו אותי. הוא שאל אותי כמה זמן אני נוהגת, עניתי שמפברואר. הוא שאל בת כמה אני, עניתי 35 והוא שאל "ומה עשית לפני פברואר?" עניתי שלא נהגתי, והשוטר שאיתו היה נראה קצת מעוצבן והוא כזה "את בת 35 ורק עכשיו הוצאת רישיון? למה?!" ואני כזה "אתה רוצה לשפוט את כל ההחלטות הגרועות שעשיתי בחיים שלי או רק את זו? לא יודעת למה. מה זה משנה לך?!" עיצבן אותי הדביל הזה|שפם| השוטר הראשון אמר לי אני רוצה לבדוק את העיניים שלך. הוא החזיק עט ביד שלו ואמר לי "עם העיניים בלבד, תעקבי אחרי הקצה של העט". עכשיו, אתם צריכים להבין שכבר 3 בלילה בשלב הזה, הלכתי לברבקיו אחרי העבודה אז אני עדין עם החולצה עם השרוול הקצר שלבשתי מהבוקר, קר לי והעדשות בעיניים כבר קצת שורפות ומציקות. וכן, אני עייפה. לא מספיק עייפה כדי שלא אוכל לנהוג, אבל מספיק עייפה כדי להתעצבן משאלות מפגרות.
הוא מתחיל להזיז את העט ומאינסטינקט הראש זז טיפה וזה הספיק כדי לעצבן אותו ולחזור בטון קצת יותר גבוה וקצת יותר עצבני - WITH YOUR EYES ONLY.
הוא החזיק את העט והזיז אותו הצידה עד לאוזן שלי בערך. עכשיו תנסו אתם להחזיק משהו ליד האוזן שלכם ולהזיז רק את העיניים עד לשם ולהחזיק אותן שם לשלוש שניות, ואז להזיז את מה שאתם מחזיקים עד לאוזן השניה ולהחזיק את מה שאתם מחזיקים שם לעוד כמה שניות. ככה איזה 3-4 פעמים ותגידו לי אם אתם לא מקבלים סחרחורת גם אם אתם לא שיכורים, עייפים או ששורפות לכם העיניים|חבול|

תפוז אומר שחפרתי (אמרתי לכם שצריך פופקורן) אז המשך בהודעה הבאה
 

LeAnnDylan

Well-known member
המשך-
זה נמשך איזה דקה-שתים עד שהוא היה מרוצה ממה שראה ואז הוא שאל אותי אם קוראים לי דילן ובאינסטינקט עניתי שכן ואז נזכרתי שזה לא השם שמופיע ברישיון ולקח לי רגע להבין מאיפה הוא יודע על דילן ואז ראיתי שהוא מסתכל על התג שם שלי. הוא שאל אותי מאיפה השם שלי ואמרתי שזה בעברית ואז הוא שאל "את מישראל?" ובימים כתיקונם אין לי בעיה להגיד שאני מישראל ואני לא מתביישת בזה, אבל עם כל מקרי האנטישמיות האחרונים וה-7 ניידות שבחוץ, לא הייתי בטוחה אם להיות מישראל זה לטובתי או נגדי, אבל אמרתי פאק איט, טוב למות בעד ארצנו או משהו ועניתי שכן. הוא שאל איפה בישראל. ולייק, אנשים בארץ לא שמענו על המושב שלי, אז אני בספק ששוטר של משטרה בראה שמע עליו, אבל זרמתי איתו ועניתי small town near Haifa. שזה לא בדיוק ליד חיפה, אבל באמות מידה אמריקאיות זה נחשב קרוב. אמרתי לו את השם של המושב והוא כזה "איפה זה?" עניתי "ליד חיפה, אתה יודע איפה חיפה נמצאת?" והוא כזה "לא" אז מה אתה רוצה מהחיים שלי אדון שוטר, אם אתה לא מכיר את השלוש ערים המרכזיות בארץ מה אתה שואל אותי על המושב שלי|חבול| שאלתי אותו מה הוא מכיר בארץ והוא כזה "I Know Jerusalem" אז עניתי ב-"יופי, אז לא שם". ואז הוא אמר שהוא מכיר עוד איזה מקום שהוא נתן לו שם באנגלית אז כמובן שלא ידעתי על מה הוא מדבר. ואז הוא טען שרצחו שם 4 שוטרים באפריל. עדין לא היה לי מושג על מה הוא מדבר אז אני כזה שוטרוס, אין לי מושג מה אתה רוצה מהחיים שלי. ואז הוא אמר שהוא היה שם באותו זמן שזה קרה והתחיל לקשקש קצת על ישראל ואז נרגעתי, אמרתי אוקיי, הוא לא יעשה לי ג'ורג' פלויד. הוא התחיל לצעוד חזרה לאיפה שהרכבים ודיבר על ישראל איזה כמה דקות ואז הוא עצר, חשב ורגע ואמר לי "יש לך רישיון מפברואר?" הנהנתי. הוא המשיך "אז זה אומר שעשית את התיאוריה שלך והטסט שלך לאחרונה?" עניתי שכן. אז הוא שאל "אז את יודעת מה את אמורה לעשות כששוטר עוצר אותך?" -"לעצור בצד" עניתי. ואז הוא כזה "יפה. אז למה לא עצרת?" התנצלתי ואמרתי שחשבתי שהוא אמור לדבר איתי ברמקול ולהגיד לי לעצור, או לכל הפחות להדליק את הסירנה. אמרתי שחשבתי שהוא מנסה לעקוף אותי, ברגע שהבנתי שלא, עצרתי. ואז חשבתי שזו גם הזדמנות טובה להאשים את העובד אז אמרתי ששאלתי אותו, ולו יש רישיון הרבה יותר זמן ממני וגם הוא לא ידע:-D (כזו אני, משליכת אנשים תחת אוטובוסים סדרתית) ואז הוא אמר שהייתי צריכה לצאת ביציאה הראשונה, ובגלל שלא יצאתי שם, זה גרם לו לחשוב שאני נהג שיכור ובגלל זה כל הניידות האלה הצטרפו. שבתאכלס זה סתם אקסטרה מצידו כי גם אם הייתי שיכורה, לא נסעתי מהר ולא עברתי באור אדום או משהו, אז האם אתה באמת צריך 7 ניידות כדי לעצור אותי??
מה שמצחיק זה שעמדנו מחוץ לרכב לכמה ד' ושמעתי את השוטרת שהייתה שם מטרידה את שני העובדים שהיו באוטו. על העובדת היא צעקה "אל תעמידי פנים שאת ישנה. אני יודעת שאת לא!!" :-D ואת העובד היא שאלה אם יש לו עבר פלילי, וזה היה כנראה אחרי הרבה שאלות מציקות מצידה כי הוא התחיל לצעוק עליה "what do you mean criminal record?! I'm not a criminal. we are good people, what do you want from us?! we didn't do anything why are you treating us like criminals?!" השתדלתי ממש לא לצחוק בשלב הזה, כי זה היה או לצחוק או לבכות, כי עדין הייתי לחוצה ממש ועייפה ועצבנית והיה לי קר. אחרי שהם החזירו לנו את הרישיונות שלנו באתי להחזיר לתיק וראיתי השוטרת המנוולת השליכה את כל תכולת התיק שלי על הכביש. למה אני לא יודעת, כי הארנק שלי היה הדבר הראשון שרואים כשפותחים את התיק ואיפה עוד יהיה לי רישיון|שפם| ישבתי ברכב איזה 10 ד' כדי להירגע כי רעדתי ממש ולא הייתי מסוגלת לנהוג. ועכשיו אחרי שהעובד שאיתי "התוודה" שהוא שתה בירה אחת (אפילו שטכנית זה היה בתחילת הערב [לפני 7 שעות] והוא אכל ושתה הרבה מים מאז) הוא לא הרגיש בנוח לנהוג כי הוא פחד שהם יחכו לנו מעבר לפניה לבדוק שהוא לא נוהג:-D כשישבנו שם בעשר ד' האלה ראינו איזה בחור שחור מגודל שעומד שם ומעשן לו בסבבה שלו, שסתם בא לראות על מה כל המהומה. ואז הוא עושה לנו man all them muthafuckin cops be trippin ואז העובד שאיתי הרגיש פתאום איזה שחור מהארלם והתחיל לנהל איתו שיחות נפש על גזענות של שוטרים כלפי בני מיעוטים (שלמקרה שלא ציינתי את זה, העובד הזה לבן:-D)
טוב כמה נקודות לסיום כי התעייפתי ובטח לא שרדתם עד לפה בכל מקרה-
* לא קיבלנו דו"ח וגם לא אמרו לנו למה עצרו אותנו (שלפי החוק אסור להם לעצור אנשים סתם ככה בלי סיבה. כמובן אבל שהם יכולה להמציא סיבה מונפצת כדי להצדיק את זה, אבל אפילו לא כיבדו אותנו בסיבה מונפצת|שפם|)
* הבוס שלי טען שכשהלכנו לאיבוד בהתחלה כשפניתי לכיוון הלא נכון, הכביש הזה מוביל עד לצ'ינו. שמי שצפה בעבר ב-OC יודע שזה איזור מפוקפק. יכול להיות שהיו שם שוטרים סמויים שראו אותנו עושים פרסה ואולי חשבו שברחנו מהם ודיווחו על הרכב שלנו לשוטרים שעצרו אותנו.
* השוטרים שעצרנו אותנו שהיו שוטרים מקומיים של העיר שהיינו בה, אסור היה להם לעצור אותנו על הפריווי כי זה תחום שיפוט של CHP.
* כשאחד השוטרים לא האמין לנו שהיינו בברביקיו, העובד שלף כל מיני חמגשיות של צלעות כבש שנשארו והראה לשוטרים ואמר להם "הנה, רואים? אני לא מבין, אתם רעבים? למה אתם עושים את זה??" זה לא רלוונטי לסיפור אבל זה מצחיק:-D

טוב די עכשיו אני רעבה ובא לי צלעות כבש:-P:
 

Lhuna3

Well-known member
המשך-
זה נמשך איזה דקה-שתים עד שהוא היה מרוצה ממה שראה ואז הוא שאל אותי אם קוראים לי דילן ובאינסטינקט עניתי שכן ואז נזכרתי שזה לא השם שמופיע ברישיון ולקח לי רגע להבין מאיפה הוא יודע על דילן ואז ראיתי שהוא מסתכל על התג שם שלי. הוא שאל אותי מאיפה השם שלי ואמרתי שזה בעברית ואז הוא שאל "את מישראל?" ובימים כתיקונם אין לי בעיה להגיד שאני מישראל ואני לא מתביישת בזה, אבל עם כל מקרי האנטישמיות האחרונים וה-7 ניידות שבחוץ, לא הייתי בטוחה אם להיות מישראל זה לטובתי או נגדי, אבל אמרתי פאק איט, טוב למות בעד ארצנו או משהו ועניתי שכן. הוא שאל איפה בישראל. ולייק, אנשים בארץ לא שמענו על המושב שלי, אז אני בספק ששוטר של משטרה בראה שמע עליו, אבל זרמתי איתו ועניתי small town near Haifa. שזה לא בדיוק ליד חיפה, אבל באמות מידה אמריקאיות זה נחשב קרוב. אמרתי לו את השם של המושב והוא כזה "איפה זה?" עניתי "ליד חיפה, אתה יודע איפה חיפה נמצאת?" והוא כזה "לא" אז מה אתה רוצה מהחיים שלי אדון שוטר, אם אתה לא מכיר את השלוש ערים המרכזיות בארץ מה אתה שואל אותי על המושב שלי|חבול| שאלתי אותו מה הוא מכיר בארץ והוא כזה "I Know Jerusalem" אז עניתי ב-"יופי, אז לא שם". ואז הוא אמר שהוא מכיר עוד איזה מקום שהוא נתן לו שם באנגלית אז כמובן שלא ידעתי על מה הוא מדבר. ואז הוא טען שרצחו שם 4 שוטרים באפריל. עדין לא היה לי מושג על מה הוא מדבר אז אני כזה שוטרוס, אין לי מושג מה אתה רוצה מהחיים שלי. ואז הוא אמר שהוא היה שם באותו זמן שזה קרה והתחיל לקשקש קצת על ישראל ואז נרגעתי, אמרתי אוקיי, הוא לא יעשה לי ג'ורג' פלויד. הוא התחיל לצעוד חזרה לאיפה שהרכבים ודיבר על ישראל איזה כמה דקות ואז הוא עצר, חשב ורגע ואמר לי "יש לך רישיון מפברואר?" הנהנתי. הוא המשיך "אז זה אומר שעשית את התיאוריה שלך והטסט שלך לאחרונה?" עניתי שכן. אז הוא שאל "אז את יודעת מה את אמורה לעשות כששוטר עוצר אותך?" -"לעצור בצד" עניתי. ואז הוא כזה "יפה. אז למה לא עצרת?" התנצלתי ואמרתי שחשבתי שהוא אמור לדבר איתי ברמקול ולהגיד לי לעצור, או לכל הפחות להדליק את הסירנה. אמרתי שחשבתי שהוא מנסה לעקוף אותי, ברגע שהבנתי שלא, עצרתי. ואז חשבתי שזו גם הזדמנות טובה להאשים את העובד אז אמרתי ששאלתי אותו, ולו יש רישיון הרבה יותר זמן ממני וגם הוא לא ידע:-D (כזו אני, משליכת אנשים תחת אוטובוסים סדרתית) ואז הוא אמר שהייתי צריכה לצאת ביציאה הראשונה, ובגלל שלא יצאתי שם, זה גרם לו לחשוב שאני נהג שיכור ובגלל זה כל הניידות האלה הצטרפו. שבתאכלס זה סתם אקסטרה מצידו כי גם אם הייתי שיכורה, לא נסעתי מהר ולא עברתי באור אדום או משהו, אז האם אתה באמת צריך 7 ניידות כדי לעצור אותי??
מה שמצחיק זה שעמדנו מחוץ לרכב לכמה ד' ושמעתי את השוטרת שהייתה שם מטרידה את שני העובדים שהיו באוטו. על העובדת היא צעקה "אל תעמידי פנים שאת ישנה. אני יודעת שאת לא!!" :-D ואת העובד היא שאלה אם יש לו עבר פלילי, וזה היה כנראה אחרי הרבה שאלות מציקות מצידה כי הוא התחיל לצעוק עליה "what do you mean criminal record?! I'm not a criminal. we are good people, what do you want from us?! we didn't do anything why are you treating us like criminals?!" השתדלתי ממש לא לצחוק בשלב הזה, כי זה היה או לצחוק או לבכות, כי עדין הייתי לחוצה ממש ועייפה ועצבנית והיה לי קר. אחרי שהם החזירו לנו את הרישיונות שלנו באתי להחזיר לתיק וראיתי השוטרת המנוולת השליכה את כל תכולת התיק שלי על הכביש. למה אני לא יודעת, כי הארנק שלי היה הדבר הראשון שרואים כשפותחים את התיק ואיפה עוד יהיה לי רישיון|שפם| ישבתי ברכב איזה 10 ד' כדי להירגע כי רעדתי ממש ולא הייתי מסוגלת לנהוג. ועכשיו אחרי שהעובד שאיתי "התוודה" שהוא שתה בירה אחת (אפילו שטכנית זה היה בתחילת הערב [לפני 7 שעות] והוא אכל ושתה הרבה מים מאז) הוא לא הרגיש בנוח לנהוג כי הוא פחד שהם יחכו לנו מעבר לפניה לבדוק שהוא לא נוהג:-D כשישבנו שם בעשר ד' האלה ראינו איזה בחור שחור מגודל שעומד שם ומעשן לו בסבבה שלו, שסתם בא לראות על מה כל המהומה. ואז הוא עושה לנו man all them muthafuckin cops be trippin ואז העובד שאיתי הרגיש פתאום איזה שחור מהארלם והתחיל לנהל איתו שיחות נפש על גזענות של שוטרים כלפי בני מיעוטים (שלמקרה שלא ציינתי את זה, העובד הזה לבן:-D)
טוב כמה נקודות לסיום כי התעייפתי ובטח לא שרדתם עד לפה בכל מקרה-
* לא קיבלנו דו"ח וגם לא אמרו לנו למה עצרו אותנו (שלפי החוק אסור להם לעצור אנשים סתם ככה בלי סיבה. כמובן אבל שהם יכולה להמציא סיבה מונפצת כדי להצדיק את זה, אבל אפילו לא כיבדו אותנו בסיבה מונפצת|שפם|)
* הבוס שלי טען שכשהלכנו לאיבוד בהתחלה כשפניתי לכיוון הלא נכון, הכביש הזה מוביל עד לצ'ינו. שמי שצפה בעבר ב-OC יודע שזה איזור מפוקפק. יכול להיות שהיו שם שוטרים סמויים שראו אותנו עושים פרסה ואולי חשבו שברחנו מהם ודיווחו על הרכב שלנו לשוטרים שעצרו אותנו.
* השוטרים שעצרנו אותנו שהיו שוטרים מקומיים של העיר שהיינו בה, אסור היה להם לעצור אותנו על הפריווי כי זה תחום שיפוט של CHP.
* כשאחד השוטרים לא האמין לנו שהיינו בברביקיו, העובד שלף כל מיני חמגשיות של צלעות כבש שנשארו והראה לשוטרים ואמר להם "הנה, רואים? אני לא מבין, אתם רעבים? למה אתם עושים את זה??" זה לא רלוונטי לסיפור אבל זה מצחיק:-D

טוב די עכשיו אני רעבה ובא לי צלעות כבש:-P:
O M G
המשטרה בארה"ב נשמעת מטורללת ומפחידה יותר מהפושעים!
אבל כשאני מדמיינת מרחוק את ההיא מעמידה פנים שהיא ישנה במושב האחורי והשוטרת צועקת עליה "אני יודעת שאת לא!" זה גם נשמע סצינה די קורעת, והעובד שמוציא לשוטר חמגשיות :-D
ו-7 ניידות :-D
זה סיפור דילן שאפילו ניק לא היה ממציא!
 

מילי08

Well-known member
סדרות חוזרות (מה שקורה בצללים
יש! תראו גם. היא ממש מגניבה
סרטי קולנוע חדשים כמו ת'ור: אהבה ורעם
מקווה ללכת עם האחיינים
יום הולדת 50 של סופיה ורגרה (משפחה מודרנית)
היא כבר בת 50? וואו
ויל וויטון (המפץ הגדול),
סופסוף זוכרים אותו במשהו שהוא לא סטארטרק
יום הולדת 60 של אנדרה בראואר (ברוקלין 99),
מלךךךך!! |מאוהב|
אבל לבנתיים: לשאול או לא לשאול?
בעקרון אני בגישה של לא להפריע יותר מידי, אבל במקביל אני גם חמור קופץ בראש שתמיד שואל. אז כנראה אני אבחר בלשאול
למה אני לא רואה מה מצחיק? ;-(
גם לי זה קורה לפעמים. בשרשור הקודם היו כמה תמונות/ גיפים של לונה נדמה לי שלא ראיתי


אני סמרטוט. צריכה לנוח. אנסה לענות אחר כך
 

Reutk

Active member
סדרות החודש: סיימתי את אטלנטה (עונה מצויינת ממש!!!), וגם את דברים טובים שהייתה חמודה אבל פחות טובה מהעונות הקודמות. עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (2X11).

🎁 סרטי החודש: מתיאס ומקסים שמאוד אהבתי רק שאני לא יודעת להסביר מה בדיוק אהבתי, כי במבט אובייקטיבי הוא היה דיי משעמם, וכמעט לא קרה כלום אבל היה בו משהו שפשוט הצליח לרגש אותי. היה כמה רגעים שממש יצאו לי דמעות.

🎁 ספרי החודש: סיימתי את: צבע הכשף, חברת נעורי של אליס מונרו ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של: מר מאני של א.ב יהושע ו-carry on.

🎁 שירי החודש: Keane - Everybody's Changing


🎁 דמויות החודש: אלכס מאדום לבן וכחול מלכותי, ארבעת הדמויות הראשיות באטלנטה, ו-Rincewind, Twoflower ו The Luggage מ-The Colour of magic
🎁 שחקני החודש: דונלד גולבר
🎁 קראש החודש: אלכס קלרמונט־דיאז
🎁 שאלת החודש: האם א'טואין הגדול זה צב או צבה?

🎁 ציטוט החודש: מצבע הכשף On the disc the gods aren't so much worshipped, as they are blamed

וגם ציטוט מ"אדום, לבן וכחול מלכותי"

""אלרגי לאבק, לאבקת כביסה טייד ולאפשרות שהוא צריך לסתום את הפה לפעמים."

"הנאום המייגע הראשון: בגיל תשע, בעולם הים בסן אנטוניו, כשניסה לשכנע מטפל בלווייתנים לצאת לפרישה מוקדמת בגלל, ואני מצטטת, 'יחס בלתי אנושי לבעלי חיים'."

"דגלתי בזה אז, ואני דוגל בזה גם היום."


קייסי מקוויסטון

🎁 סיבה למתנה: יום הולדת? (אין לי החודש למי שתהה זאת פשוט היתה המחשבה הראשונה שעלתה לי)

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? מה שיעל אמרה |כן|.

🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.

🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? אלכס קלרמונט־דיאז. סליחה ניק, אני יודעת שאמרת מסדרה אבל אני פשוט מתה עליו כרגע.

🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? חוץ מפורום טלוויזיה אז AO3 |פנים|

🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אני בכזה פיגור ענקי בכל הסדרות שאני רוצה להשלים/לסיים עונה/להתחיל, שאם יעשו משהו כזה לסדרה או סרט שאהבתי אני אתחיל לבכות.

🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אני מנסה לחשוב אם אז כבר ידענו על הממיר המקליט TIVO. הייתי חושבת שזה בטח משהו שקשור לזה או שזה משהו כמו רשת פוקס (משהו בכבלים האמריקאים).

🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? שולחן לחמישה

🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) אהבתי את העונה ה4 בסמויה אבל אני לא יודעת אם הכי אהבתי אותה מכל העונות שהיו.

🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קלואה מהמפצחת |מאוהב| :-]

🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...

סנייפ ולילי כי סנייפ ולילי |מאוהב|
סנייפ ולילי.gif

סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.

בכתבה חשבו שאישה השנייה יצאה נבלית אבל המחשבה הראשונה שלי דווקא הייתה



כמובן שאם אני באמת תמימה, והיא עשתה את זה בכוונה, אז זאת אני ולא היא.
 

Lhuna3

Well-known member
:love: (ואני לא אוהבת בכלל כלבים)
אני חושבת שכבר הערנו לך שזה דבר שלא אומרים.
מה זה לא אוהבת כלבים |שפם| או שאת גם רובוט?

מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?
רגע מה?! באמת?
אני יודעת שקעקועים אסורים ביהדות, אבל לא ידעתי שמורידים לגופות לפני הקבורה! אני קצת מפחדת לשאול איך. למיטב ידיעתי בשיטה הרגילה זה תהליך שלוקח מספר טיפולים עם מרווח של שבועות ביניהם שבהם העור נרפא, אז ההגיון אומר שעם גופות עושים את זה בפעם אחת. עושים את זה לכל מי שעושה לוויה עם רב? שואלים את המשפחה? נשמע לי מוזר כל הסיפור.

3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל + רסק עגבניות ב2 שקל + בצל בשקל + קוספת שימורים של פטריות ב6 שקל (אח...... הימים של להיות סטודנט)
איפה יש 3 חבילות פסטה ב-10 שקל? רסק עגבניות ב-2 שקל? אולי כמות של 3 כפות... חחח

לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפת
למה?


לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
|כן| לפחות בינתיים... :rolleyes:

יש כל מיני קונספירציות באינטרנט על כך שכל הסדרות שלו הם בעולם אחד גדול
או הנה קונספירציה שאני אוהבת!
 

Lhuna3

Well-known member
חחחחח תהיה סצנת פורטלים וכל רגע יגיח מישהו מהעיגול עם השיר הכי מפורסם שלו.
ואז המילטון (הדמות) בראש כמו קפטן אמריקה יצעק להם "מחזמרס, אסמבל! איימ נוט טרואיינג אווי מיי שוט!"
:-D אוי מעולה.

חחח הגבתי אותו דבר...

יש! תראו גם. היא ממש מגניבה
|כן||כן||כן|
היא אדירה והיא של אקונה מטטה טאיקו וואיטיטי, וכל מי שלא צופה בה מפסיד (אני יודעת שניק לא התחבר אליה אבל זו אחת הטעויות הגדולות שלו).
 

Lhuna3

Well-known member
וגם ציטוט מ"אדום, לבן וכחול מלכותי"

""אלרגי לאבק, לאבקת כביסה טייד ולאפשרות שהוא צריך לסתום את הפה לפעמים."

"הנאום המייגע הראשון: בגיל תשע, בעולם הים בסן אנטוניו, כשניסה לשכנע מטפל בלווייתנים לצאת לפרישה מוקדמת בגלל, ואני מצטטת, 'יחס בלתי אנושי לבעלי חיים'."

"דגלתי בזה אז, ואני דוגל בזה גם היום."


קייסי מקוויסטון
נשמע לי טוב הספר הזה לפי ההומור פה. איזה ז'אנר זה, ואיך נקרא במקור?

🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.
|כן|:-D
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? חוץ מפורום טלוויזיה אז AO3 |פנים|
מה זה AO3? אוקיי, גיגלתי... לא הכרתי בכלל.
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...

סנייפ ולילי כי סנייפ ולילי |מאוהב|
סנייפ ולילי.gif
|לב|
סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.

בכתבה חשבו שאישה השנייה יצאה נבלית אבל המחשבה הראשונה שלי דווקא הייתה



כמובן שאם אני באמת תמימה, והיא עשתה את זה בכוונה, אז זאת אני ולא היא.
את לא תמימה, את צודקת ואני ב-100% בטוחה שהיא עשתה את זה בתמימות מחוסר מחשבה, ורואים את זה מההתנהגות שלה ואיך שהן מתחבקות בסוף. זאת פשוט כתבה מטומטמת ומגיבים מטומטמים.
וזה באמת סרטון מצחיק (ונראה לי שישן הרבה יותר)
(וחוץ מזה |מאוהב| על הגיף!)
 

מילי08

Well-known member
⚜️ שם: דיים מילי הראשונה לתפוז
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 1345.2
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כדי שנזכה לראות שקיעות יפות

🎁 סדרות החודש: על הספקטרום, מייקל, הבנים, מיס מארוול, אקדמיית המטריה, אדם נגד דבורה. יש לי הרגשה שראיתי עוד משהו ולא רשמתי לי
🎁 סרטי החודש: מואנה ואדומה אש
🎁 ספרי החודש: להגיד? כי זה לא השתנה ב.. כמה, שלושה חודשים אחרונים? ארבעה? אבל אני בדרך לסיים סוף סוף את אלים אמריקאיים
🎁 שירי החודש:
(הגרסה הכי טובה של השיר הזה)
🎁 דמויות החודש: קלאוס כפרה עליו (למרוץ שהעונה הוא היה יותר רגוע). לא יודעת, נראה לי שלא היו לי הרבה דמויות. בעצם גם יסמין ממייקל
🎁 שחקני החודש: פה יש לי. השחקנים של על הספקטרום היו וואו. פשוט מעולים, וגם הצוות של מייקל והשחקן של הומלנדר מהבנים שהוא אדיר. אני כל כך אוהבת שחקנים טובים שמביאים משהו אקסטרה לדמות. זה ממש מרגש אותי
🎁 קראש החודש: אמממ, לא נראה לי שהיה לי מישהו שעשה לי כזה מבט חלומי ודפיקות לב החודש. אולי רק החתולים שלי
🎁 שאלת החודש: מתי החופש הבא?
🎁 ציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר. שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני, גם אם מתיש כי מי רוצה לראות אנשים. האמת שחשבתי על זה לא מזמן אבל אני לא זוכרת איזו דוגמא היתה לי
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? אממ, הקקי של החתולים שלי? פעם גם הקקי של הכלבה שלי. זה סוג של חפץ
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לסלי נופ כמובן. אין אפשרות אחרת. היא תחבר בין הדמוקרטים לרפובליקנים בקלות
אולי גם קפטן הולט
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? לא אתר, פורום ספציפי
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חובים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? לא יודעת. אם לא עושים את זה טוב אז המקור יכול לההרס. נגיד באפיוורס יכול להיות מעניין אבל מאוד לא אהבתי את הסדרה אנג'ל והיא די הרסה לי דברים שאהבתי בבאפי
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? בטח הייתי חושבת על איזה מתקן לונה פארק
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? בגזרת האיכות - באפי. בגזרת הקומדיה - ברוקלין. ולא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה ואין לי כוח
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) לא בטוחה שראיתי הרבה סדרות של סרטים וגם אם כן, כמו MCU אני ממש לא זוכרת סדר כרונולוגי. אבל תכלס ניק, אתה רוצה פשוט שנענה באפי בכל תשובה, נכון?
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? אמממ, לא השפה זה בטוח. יש שירים יפים

🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
Screenshot_2022-07-05-18-28-25-247_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-07-05-18-25-33-742_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-07-05-18-27-34-955_com.android.chrome.jpg

והדבר המופלא הזה
https://www.thedodo.com/daily-dodo/...dorable-moment-with-a-very-friendly-butterfly
 

Lhuna3

Well-known member
🎁 סדרות החודש: על הספקטרום, מייקל, הבנים, מיס מארוול, אקדמיית המטריה, אדם נגד דבורה. יש לי הרגשה שראיתי עוד משהו ולא רשמתי לי
מה חשבת על אדם נגד דבורה? שווה לצפות?
🎁 שירי החודש: (הגרסה הכי טובה של השיר הזה)
אוהבת את השיר של יזהר כהן.
הגרסה של wicked game קצת ביזארית (במיוחד הצעקות ברקע אחרי 3:30 כזה) אבל חיבבתי |כן| זה שונה.

🎁 דמויות החודש: קלאוס כפרה עליו (למרוץ שהעונה הוא היה יותר רגוע). לא יודעת, נראה לי שלא היו לי הרבה דמויות. בעצם גם יסמין ממייקל
כל הדמויות במייקל מעולות!
🎁 שחקני החודש: פה יש לי. השחקנים של על הספקטרום היו וואו. פשוט מעולים, וגם הצוות של מייקל והשחקן של הומלנדר מהבנים שהוא אדיר. אני כל כך אוהבת שחקנים טובים שמביאים משהו אקסטרה לדמות. זה ממש מרגש אותי
|כן| כנ"ל.
🎁 קראש החודש: אמממ, לא נראה לי שהיה לי מישהו שעשה לי כזה מבט חלומי ודפיקות לב החודש. אולי רק החתולים שלי
|מאוהב|
🎁 ציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
מכירה. ציטוט ממש טוב!
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|
אין לי מתנה, אבל כל הכבוד! |כן|
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר. שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני, גם אם מתיש כי מי רוצה לראות אנשים. האמת שחשבתי על זה לא מזמן אבל אני לא זוכרת איזו דוגמא היתה לי
|כן|
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? אממ, הקקי של החתולים שלי? פעם גם הקקי של הכלבה שלי. זה סוג של חפץ
:-D
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חובים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? לא יודעת. אם לא עושים את זה טוב אז המקור יכול לההרס. נגיד באפיוורס יכול להיות מעניין אבל מאוד לא אהבתי את הסדרה אנג'ל והיא די הרסה לי דברים שאהבתי בבאפי
:-(
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) לא בטוחה שראיתי הרבה סדרות של סרטים וגם אם כן, כמו MCU אני ממש לא זוכרת סדר כרונולוגי. אבל תכלס ניק, אתה רוצה פשוט שנענה באפי בכל תשובה, נכון?
:-D
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
Screenshot_2022-07-05-18-28-25-247_com.android.chrome.jpg
:-D כן...
:-D:-D
:-D:-D:-D
יצא לי כבר לראות את זה |לב||מאוהב|
 

Reutk

Active member
נשמע לי טוב הספר הזה לפי ההומור פה. איזה ז'אנר זה, ואיך נקרא במקור?
|תוהה| זה בספר שניק ועדי חפרו עליו פה הוא נקרא במקור red white and royal blue. וזה רומן רומנטי קליל כזה. תקראי, כי יש גם סרט עוד מעט. באמזון הוא עולה משהו כמו 3 דולר ואפשר גם להשאיל אותו בספריה הדיגטלית אם את מנויה לספריה העירונית.
 

didalf

Well-known member
המשך-
זה נמשך איזה דקה-שתים עד שהוא היה מרוצה ממה שראה ואז הוא שאל אותי אם קוראים לי דילן ובאינסטינקט עניתי שכן ואז נזכרתי שזה לא השם שמופיע ברישיון ולקח לי רגע להבין מאיפה הוא יודע על דילן ואז ראיתי שהוא מסתכל על התג שם שלי. הוא שאל אותי מאיפה השם שלי ואמרתי שזה בעברית ואז הוא שאל "את מישראל?" ובימים כתיקונם אין לי בעיה להגיד שאני מישראל ואני לא מתביישת בזה, אבל עם כל מקרי האנטישמיות האחרונים וה-7 ניידות שבחוץ, לא הייתי בטוחה אם להיות מישראל זה לטובתי או נגדי, אבל אמרתי פאק איט, טוב למות בעד ארצנו או משהו ועניתי שכן. הוא שאל איפה בישראל. ולייק, אנשים בארץ לא שמענו על המושב שלי, אז אני בספק ששוטר של משטרה בראה שמע עליו, אבל זרמתי איתו ועניתי small town near Haifa. שזה לא בדיוק ליד חיפה, אבל באמות מידה אמריקאיות זה נחשב קרוב. אמרתי לו את השם של המושב והוא כזה "איפה זה?" עניתי "ליד חיפה, אתה יודע איפה חיפה נמצאת?" והוא כזה "לא" אז מה אתה רוצה מהחיים שלי אדון שוטר, אם אתה לא מכיר את השלוש ערים המרכזיות בארץ מה אתה שואל אותי על המושב שלי|חבול| שאלתי אותו מה הוא מכיר בארץ והוא כזה "I Know Jerusalem" אז עניתי ב-"יופי, אז לא שם". ואז הוא אמר שהוא מכיר עוד איזה מקום שהוא נתן לו שם באנגלית אז כמובן שלא ידעתי על מה הוא מדבר. ואז הוא טען שרצחו שם 4 שוטרים באפריל. עדין לא היה לי מושג על מה הוא מדבר אז אני כזה שוטרוס, אין לי מושג מה אתה רוצה מהחיים שלי. ואז הוא אמר שהוא היה שם באותו זמן שזה קרה והתחיל לקשקש קצת על ישראל ואז נרגעתי, אמרתי אוקיי, הוא לא יעשה לי ג'ורג' פלויד. הוא התחיל לצעוד חזרה לאיפה שהרכבים ודיבר על ישראל איזה כמה דקות ואז הוא עצר, חשב ורגע ואמר לי "יש לך רישיון מפברואר?" הנהנתי. הוא המשיך "אז זה אומר שעשית את התיאוריה שלך והטסט שלך לאחרונה?" עניתי שכן. אז הוא שאל "אז את יודעת מה את אמורה לעשות כששוטר עוצר אותך?" -"לעצור בצד" עניתי. ואז הוא כזה "יפה. אז למה לא עצרת?" התנצלתי ואמרתי שחשבתי שהוא אמור לדבר איתי ברמקול ולהגיד לי לעצור, או לכל הפחות להדליק את הסירנה. אמרתי שחשבתי שהוא מנסה לעקוף אותי, ברגע שהבנתי שלא, עצרתי. ואז חשבתי שזו גם הזדמנות טובה להאשים את העובד אז אמרתי ששאלתי אותו, ולו יש רישיון הרבה יותר זמן ממני וגם הוא לא ידע:-D (כזו אני, משליכת אנשים תחת אוטובוסים סדרתית) ואז הוא אמר שהייתי צריכה לצאת ביציאה הראשונה, ובגלל שלא יצאתי שם, זה גרם לו לחשוב שאני נהג שיכור ובגלל זה כל הניידות האלה הצטרפו. שבתאכלס זה סתם אקסטרה מצידו כי גם אם הייתי שיכורה, לא נסעתי מהר ולא עברתי באור אדום או משהו, אז האם אתה באמת צריך 7 ניידות כדי לעצור אותי??
מה שמצחיק זה שעמדנו מחוץ לרכב לכמה ד' ושמעתי את השוטרת שהייתה שם מטרידה את שני העובדים שהיו באוטו. על העובדת היא צעקה "אל תעמידי פנים שאת ישנה. אני יודעת שאת לא!!" :-D ואת העובד היא שאלה אם יש לו עבר פלילי, וזה היה כנראה אחרי הרבה שאלות מציקות מצידה כי הוא התחיל לצעוק עליה "what do you mean criminal record?! I'm not a criminal. we are good people, what do you want from us?! we didn't do anything why are you treating us like criminals?!" השתדלתי ממש לא לצחוק בשלב הזה, כי זה היה או לצחוק או לבכות, כי עדין הייתי לחוצה ממש ועייפה ועצבנית והיה לי קר. אחרי שהם החזירו לנו את הרישיונות שלנו באתי להחזיר לתיק וראיתי השוטרת המנוולת השליכה את כל תכולת התיק שלי על הכביש. למה אני לא יודעת, כי הארנק שלי היה הדבר הראשון שרואים כשפותחים את התיק ואיפה עוד יהיה לי רישיון|שפם| ישבתי ברכב איזה 10 ד' כדי להירגע כי רעדתי ממש ולא הייתי מסוגלת לנהוג. ועכשיו אחרי שהעובד שאיתי "התוודה" שהוא שתה בירה אחת (אפילו שטכנית זה היה בתחילת הערב [לפני 7 שעות] והוא אכל ושתה הרבה מים מאז) הוא לא הרגיש בנוח לנהוג כי הוא פחד שהם יחכו לנו מעבר לפניה לבדוק שהוא לא נוהג:-D כשישבנו שם בעשר ד' האלה ראינו איזה בחור שחור מגודל שעומד שם ומעשן לו בסבבה שלו, שסתם בא לראות על מה כל המהומה. ואז הוא עושה לנו man all them muthafuckin cops be trippin ואז העובד שאיתי הרגיש פתאום איזה שחור מהארלם והתחיל לנהל איתו שיחות נפש על גזענות של שוטרים כלפי בני מיעוטים (שלמקרה שלא ציינתי את זה, העובד הזה לבן:-D)
טוב כמה נקודות לסיום כי התעייפתי ובטח לא שרדתם עד לפה בכל מקרה-
* לא קיבלנו דו"ח וגם לא אמרו לנו למה עצרו אותנו (שלפי החוק אסור להם לעצור אנשים סתם ככה בלי סיבה. כמובן אבל שהם יכולה להמציא סיבה מונפצת כדי להצדיק את זה, אבל אפילו לא כיבדו אותנו בסיבה מונפצת|שפם|)
* הבוס שלי טען שכשהלכנו לאיבוד בהתחלה כשפניתי לכיוון הלא נכון, הכביש הזה מוביל עד לצ'ינו. שמי שצפה בעבר ב-OC יודע שזה איזור מפוקפק. יכול להיות שהיו שם שוטרים סמויים שראו אותנו עושים פרסה ואולי חשבו שברחנו מהם ודיווחו על הרכב שלנו לשוטרים שעצרו אותנו.
* השוטרים שעצרנו אותנו שהיו שוטרים מקומיים של העיר שהיינו בה, אסור היה להם לעצור אותנו על הפריווי כי זה תחום שיפוט של CHP.
* כשאחד השוטרים לא האמין לנו שהיינו בברביקיו, העובד שלף כל מיני חמגשיות של צלעות כבש שנשארו והראה לשוטרים ואמר להם "הנה, רואים? אני לא מבין, אתם רעבים? למה אתם עושים את זה??" זה לא רלוונטי לסיפור אבל זה מצחיק:-D

טוב די עכשיו אני רעבה ובא לי צלעות כבש:-P:
הולי שיט:-0
אני בשוק שהקלדת את כל זה:-0:-D
סיפור דילן מושלם!!:-D נלחצתי ונקרעתי מצחוק בו זמנית.
אמאלה איזה שוטרים מלחיצים איזה מוגזמים. הייתי בוכה גם חחח:-D
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה