My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

Reutk

Active member
הממ. אני מניחה שזה מסביר כמה דברים. כמו למשל הלופ האינסופי של הבחירות אצלנו
זה רעיון.
עזוב, לונה כבר דיברה עם גלילאו וענתה לנ
:-D
זה עולה 20 ש"ח במבצע.
אבל היו לו אווזים!
אוי נכון :-0. וטכנית הם לא היו שלו.
אני רואה שלא רק זוג הורים אחד הרגיש שזה שם ראוי :-D
אני תמיד חושבת על
1657294299224.png
אבל אז הבדיחה תהיה על חשבון כולנו
|כן| :-(

My Mother, the Fiend -היי בחרת פרק מורוניקה מארס |V|
יפה ניק! אף אחד אחר לא שם לב?
השילוב בין הטכנופובית שלי וזה שלא היה שום דבר מעניין בגלגל"צ
וזה שאת extremely lazy

רגע מה ??????
פשוט החלק בי שאוהב סדר קצת כועס עליך עכשיו|שפם|
|תוהה|
שכחת להדגיש את זה
|מובך|

אבל באמת שלא. זה פשוט כל כך הטייפ קאסט של דראקו מאלפוי בפאנפיקים. אבל זה כן היה נחמד שבזכות ס"א מצאתי את הציטוט בקלות.

מעניין מה תעשי בזמנך הפנוי אחרי שאני אצליח להטיל קללה על האתר הזה🤬🤬🤬🤬🤬
אראה את כל הסדרות שהייתי צריכה להשלים מזמן אובייסלי. השבוע דווקא כמעט לא הייתי בו כי הייתי עסוקה עם carry on ופארקס'

בסוף יהיה מבחן
כבר אמרתי לך שאני רוצה לראות הסמויה עוד פעם נכון?
אבל מה עם כל החמודים מהמפצחת?
אבל השאלה הייתה מה הכי. אני גם אוהבת את טוני פארקר, את השפה ועוגיות מקרון.

ני צריכה בדחיפות שג'יי קיי רולינג
תכתוב ספרים על סנייפ הצעיר (או שיעשו סדרה יותר עדיף )
אני מעדיפה על הקונדסאים.
תגידי לה שהיא לא מחליטה עליך!!
אם רק זה היה עובד...

אני הכי אוהבת את האלה עם המלא שמים או מלא ים שכל החלקים נראים אותו הדבר|מאוהב|
כי את מזוכיסטית.

אני זוכרת תמיד רק את הדבר האחרון שאני מבטיחה
אבל עדי זוכרת כל מה שנכתב אי פעם בפורום הזה.
הן היו כל כך מבועתות שהן החליטו שלא משנה מה זה היה שחיכה להן בצד השני, זה כנראה לי מספיק חשוב
:-D :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ברוכים הבאים לחודש השביעי של השנה

בחודש יוני נכתבו בסך הכל 937 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 30 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 841 הודעות
ונכתבו גם 96 הודעות חדשות ב-9 שרשורים ישנים יותר
תודו שאתם הכי מחכים לנתונים האלו כל חודש
סרטי קולנוע חדשים כמו ת'ור: אהבה ורעם, אף פעם לא מאוחר, רכבת הקליע, ליגת סופר פטס ועוד
בא לי לראות את רכבת קליע בעקבות טריילר שראיתי אתמול בקולנוע
נחגוג את יום הבסטיליה של צרפת, יום העצמאות של ארה"ב, ואולי גם ימי עצמאות לעוד איזה עשרים מדינות אם בא לנו (ארגנטינה, רואנדה, סומליה, בלרוסיה, אלג'יריה ועוד)
בהתחלה הופתעתי שיש לכל כך הרבה מדינות יום עצמאות ביולי, ואז קלטתי שבטח כל חודש זה ככה. סה"כ יש הרבה מדינות ורק 12 חודשים
נציין גם את יום חיבוקים חינם, יום נלסון מנדלה, יום הטיגריס הבינלאומי וכמובן יום השוקולד העולמי
יום הטיגריס מלהיב אותי במיוחד
באופן כללי נתחיל לספור את הימים עד הסוף של 2022 (שיט הזמן זז מהר)
איך זה ש2020 מרגישה כאילו היא הייתה לפני מיליון שנה וגם לפני רגע באותו זמן?
יום הולדת 40 של אליזבת מוס (מד מן), איבון סטרהובסקי (סיפורה של שפחה), טום פלפרי (אוזרק), פריאנקה צ'ופרה (קוונטיקו), אנה פקווין (דם אמיתי), ג'ארד פדלקי (על טבעי), סופיה בוש (מגרש ביתי), פול ווסלי (יומני הערפד)
תמיד יש הכי הרבה אנשים עם יום הולדת 40
אבל לבנתיים: לשאול או לא לשאול?
אני חושב שעדיף לשאול. אם כי בהחלט יש מקרים שבהם עדיף לא לשאול
מעניין למה אחר כך כן יכלתי לראות אותו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם: דורי
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: לא יודע
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: לא יודע
אז אני שמח ששאלתי, עכשיו תוכל לגלות את התשובות לשאלות החשובות האלו
🎁 סרטי החודש: אשף הבריחות, השיחוק, התחרות הרשמית, האיש מטורונטו
האיש מטרונוטו נראה כמו סרט מגניב לפי הטריילר שראיתי. הבעיה היא שהרגיש כאילו הטריילר הראה את כל עלילת הסרט חוץ מהרבע שעה האחרונה
🎁 דמויות החודש: אליוט ולוסי מהתירי
🎁 שחקני החודש: השחקנים שלהם
🎁 קראש החודש: דניאל מקדונלד מהתייר.
אני לא יודע אם זה מעליב שלא שמת אותה גם כשחקנית החודש
🎁 שאלת החודש: האם הבחירות האינסופיות ייגמרו בנובמבר?
לא ייגמרו, אבל מי יודע אולי נצליח לעבור את 2023 בלי בחירות (ואז כמובן בחירות בינואר 2024, כי לא צריך להגזים)
🎁 ציטוט החודש: "שחקן טוב יודע איפה הוא על המגרש. שחקן מעולה יודע איפה כל האחרים נמצאים" . מתוך השיחוק
מה זה הסרט הזה "השיחוק"?
🎁 סיבה למתנה: כי מגיע לי, לא?
כשמגיע מגיע
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? את האוכל ואת הפוליטיקאים, בהתאמה.
אבל האם אתה מחשיב את הפוליטיקאים כמשהו שהוא "ביהדות" כלומר הם לא מאפיין של הדת. או אולי כן...
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? סלע קיומנו.
מעניין
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? טוני סופרנו בסדר?
נראה לי יכול להיות מצוין
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? וואלה ואתר סרט.
וואו נדיר מאוד מאוד שאני נכנס לאתר וואלה. לאתר סרט אני נכנס כי אני לא מצאתי אף פעם אתר טוב יותר שמראה את כל הסרטים שמציגים בארץ בכל בתי הקולנוע בארץ. אבל הוא גם מעצבן נורא בכל מיני דברים אז אני קצת שונא אותו.
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? אחשוב על ה.
עבר שבוע, אני מצפה לתשובה
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אביזרי מין?
אביזרי מין של דיסני זה בהחלט מעניין
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? המשרד בריטניה.
וואו, זה נראה לי יגרום לצלקת שתגרום לאדם הזה לא לנסות טלוויזיה שוב אי פעם. צריך לבנות כוח נפשי כדי לצפות בסיטואציות הקרינג'יות שיש בהמשרד הבריטי.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) מת לחיות 4.
רגע באמת? זה ידוע שסרטי מת לחיות נעשו חרא אחרי השלישי, לא?
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שחקנית הקולנוע מלאני לורן וגם קרם ברולה.
לא מכיר את זאת ולא אוהב את זה
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
שיר נחמד. מעניין שהוא מבהיר שזאת דוגמנית משנות ה90. עכשיו הן שונות?

didalf

Well-known member
אתם צרכים להבין שהיא לא יכולה להזכיר את שמה המלא כי זה כמו לרשום את שמו של אלוקים שאסור [ט. סוויפט]
נכון!:-D

אבל אז איך היא יכולה ללכת יד ביד עם אהוב ליבה לעבר עצמה? [השמש]
איזה שאלה פילוסופית:-D
זה בסדר את השטויות הרגילות שלך הוצאת פה אז הכל תקין.
נכון:-D

תגידי לה שהיא לא מחליטה עליך!! [הבטן שלי]
הונסטלי אכלתי קינוח שווה יותר מכל השאלון הזה אז אני לא מתחרטת.

אני לא צריכה לענות. זו הייתה השאלה שלי אליכם. אחרי שכולם יענו אני אסביר לכם מאיפה היא הגיעה. יש סיפור מאחוריה. היא לא סתם שאלה רנדומלית.
אוו סיפור

אני הכי אוהבת את האלה עם המלא שמים או מלא ים שכל החלקים נראים אותו הדבר|מאוהב|
יאוו סיוט. פעם באתי לחברה בכיפור והם הרכיבו כזה. עזרתי קצת ואז התייאשתי.

באמת?:-D כי אני זוכרת תמיד רק את הדבר האחרון שאני מבטיחה. כל השאר זה כזה you snooze you lose
זה בסדר אני אזכור ואדרוש אותם.

|כן| זה ו-sourdough
לחם מחמצת? זה באמת מגעיל.

וואי עכשיו בכלל בקיץ זה העונה של כל הנבלות האלה ונשבעת שיש משהו במים של קליפורניה כי ה-mf'ז האלה רדיואקטיבים כי לא הגיוני שהם בגודל שלי8-{8-{
אם הם רדיואקטיבים אולי תהיי ספיידרמן לפחות:-P:
כן, זה בצרפתית והוא ממש לא רומנטי. [מתיאס ומקסים]
אז לא בא לי
1. חשבתי על זה. אבל נראה שזה מה שהוא רוצה. מי יודע למה |תוהה| .[אלכס]
לעולם אני לא אבין אנשים שרוצים להיות פוליטיקאים.
2. תבלי את שבוע בכלא של תפוז עם כל הטרולים ואלה שלא יודעים לשרשר |שפם|.
:-D:-D:-D:-D

אני פשוט לא מבינה מה טעים בזה. הכי מעצבן שבפסח בארוחות כל הזמן מציעים לי קניידאלאך כי אני צמחונית. כאילו שזה אמור לשמח אותי, הקציצה נטולת הטעם הזאת.
זה. הדבר. הכי. מושלם. בעולם.!!!!!|מאוהב|

מה זה? לרגע חשבתי שכתבת משהו אחר. [קוגלביץ]
חחחח משהו מאקדמיית המטריה שאמור לאיים על העולם אבל יש לו שם של מאכל אשכנזי:-D

נשמע כמו משהו שמתחשק לי לראות. אולי הוא גם ינצח את העיבוד הכי אהוב עלי של הספר עם קולין פירת. [פייר איילנד]
יאייי. לא ראית את זה עם קולין פירת' האמת. גם לא קראתי את הספר. העיבוד האהוב עליי הוא הסרט מ2005 עם קירה נייטלי.
טנקיוו|לב|

זה מזכיר לי שג'ולס סיפרה לי על המשחק הזה של המדינות שדילן שמה פה פעם. אבל שהתלהבתי ושאלתי איפה זה, היא לא הייתה מוכנה לגלות לי באיזה שרשור אתם מדברים עליו.
חחחחחח אולי באוף הענקי ההוא.

אני הזמנתי אותו השבוע וקיבלתי את בשורות טובות במקום :-( .
לא הבנתי למה הפרצוף העצוב8-* ספר נפלא וסדרה עוד יותר|מאוהב|
יפה ניק! אף אחד אחר לא שם לב? [שם הפרק בכותרת]
שמתי לב. כאילו זה היה לי מוכר וחשבתי שזה משיימלס ולא היתי בטוחה אז גיגלתי וגיליתי שזה ורוניקה.

השבוע דווקא כמעט לא הייתי בו כי הייתי עסוקה עם carry on ופארקס'
יאיי רעותתת|מאוהב|

בהחלט. בעיקר כי אז אני נזכרת בשיטת הספירה הפסיכית שלך.
מה אתה מגיב לעצמך?:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם:קורנליוס פלישתון ה42
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח:לא נראה יום מעל 10000
כמובן שלא
⚜️ למה השמש שוקעת במערב:זה יפה יותר
אני מניח שבניו יורק זה יהיה יפה יותר אם הייתה שוקעת במזרח.
🎁 סדרות החודש:CR, ST,the show that goes wrong
מה זה ST?
אה רגע, Star Trek? אתה ממש רואה שוב את הסדרה המקורית?
🎁 סרטי החודש:ת'ור,אהבה ורעם
הכוונה לחודש שסיימנו, אבל בסדר
🎁 ספרי החודש:הזקיף
אה, זה על הדמות של ריצ'ר. ראית את הסדרה?
🎁 שירי החודש:
אני מאוד אוהב את השיר
🎁 שאלת החודש:כמה פסטה מספיקה ל 2 אנשים?
הרבה אבל לא יותר מידי. ואז לכפול בשתיים
🎁 ציטוט החודש:ppotatos are done when soft,that also applies to men
חחחחח. מאיפה זה? (רגע למה אני שואל, זה בטח מCR)
🎁 סיבה למתנה:בא לי, אוהב לתת מתנות לחברים שלי
נחמד שאתה לוקח את זה כסיבה לתת מתנה. אני חשבתי על סיבה לקבל מתנה.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה?האוכל בפסח, והשאר
האוכל בפסח?!? :sick:
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים?בריןפלסקטירמקטולפי
אתה לא יכול לשים נון סופית באמצע מילה
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)?מבוכים ודרקונים
הסרט המביך של מבוכים ודרקונים מלפני שנים רבות? (ועם זה ששיחק את ג'ימי אולסן בלואיס וקלארק)
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?SOUL MUSIC
זה שם של סדרה, או שאתה מציע שיקשיב למוזיקה? כי לא אמרתי שהוא לא הקשיב למוזיקה בעבר. הוא כן שמע מוזיקה.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)נשק קטלני
אני לא בטוח אם ראיתי אפילו אחד מהסרטים האלו
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך?דיסנילנד פריז |לב| :love:
הייתי צריך לצפות לתשובה הזאת

dory30

Well-known member
עבר שבוע, אני מצפה לתשובה
ארץ קשוחה של האחים כהן. הסרט הכי אהוב עליי אי פעם. גם כל סרט אחר שלהם בסדר, כעיקרון.
שיר נחמד. מעניין שהוא מבהיר שזאת דוגמנית משנות ה90. עכשיו הן שונות?
אין לי מושג. בכל מקרה, רוב חברי הלהקה נולדו בכלל בסוף שנות ה-90. אני הייתי נער מתבגר אז והם בקושי נולדו.

מילי08

Well-known member
הוקאיי היא סדרה טובה ואני רוצה לראות מישהו מתווכח איתי על זה
|כן||!|
3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל + רסק עגבניות ב2 שקל + בצל בשקל + קוספת שימורים של פטריות ב6 שקל (אח...... הימים של להיות סטודנט)
וואלה. יש מצב שפתרת את החידה. כי ככל שאני חושבת על זה, התשובה היא פשוט לרדת מהארץ
גוגל זה לחלשים, תשתמש בduckduckgo
השתמשתי בהם לפני שנים אבל בסוף גוגל תמיד נותנים תוצאות מתאימות יותר...
לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפת
:-D. הייתי רק בפריז וביורודיסני. יורודיסני זה עולמי אז לא נחשב צרפתי. מעבר לזה לא מכירה את צרפת. אבל לא אוהבת את השפה
בואי תצייני עוד דברים שיש לך שם בארה"ב ולנו המסכנים לא;-(
לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
:-D hell yeah! (לפחות עד הבחירות הקרובות ואז הכל יתדרדר |שפם|)
אנדי וחברי לונלי איילנד (שהם בין המפיקים)
הטאב שלהם פתוח לי מהגיף ששמתי מקודם ולא הצלחתי להבין מה זה האתר. תיכננתי לבדוק אותו כשאסיים את תפוז אבל נראה לי שיותר קל לשאול אותך. מה זה?
טוב, זה הזמן ללכת להביא פופקורן (לא כי זה מוצלח אלא כי זה ארוך:-D)
מה לא מוצלח?! ישבתי במתח וקראתי הכל בנשימה עצורה. זה by far אחד הדברים היותר מעניינים שקראתי לאחרונה
ויש כל כך הרבה להגיב וכל כך הרבה WTFFFFFFF?
בחיים, ישלמו לי מלא, בחיים לא עוברת לארה"ב. אמאלה
איזה שוטרים קריפיים, ירחם השם. גם אני הייתי מתחילה לבכות. יש מצב שהייתי מתפרק ומספרת להם אפילו שרצחתי את קנדי או משהו :-D
למי שרוצה לגור בדירת עובדים
זה דבר? יש דירות עובדים? בארץ אני מכירה את זה רק ממלונות באילת
Driver, put the car in park, roll down your window and put your hands out the window.
בנקודה הזאת נראה לי שהפסקתי לנשום
הוא ביקש ממני לצאת מהרכב וכשיצאתי פתאום קלטתי 7 ניידות מאחורי
:-0:-0:-0 פאאאאק
הוא אמר לי ללכת אחריו לאיזו סמטה חשוכה
רציני?!?!
"אתה רוצה לשפוט את כל ההחלטות הגרועות שעשיתי בחיים שלי או רק את זו? לא יודעת למה. מה זה משנה לך?!"
:-D את כזאת מלכה. זה שבכלל הצלחת לדבר איתם זה אדיר
בעברית ואז הוא שאל "את מישראל?"
סחתיין שהוא קישר בין עברית לישראל. האמריקאים מסוגלים להיות מספיק מטומטמים כדי לא לדעת
אם אתה לא מכיר את השלוש ערים המרכזיות בארץ מה אתה שואל אותי על המושב שלי|חבול| שאלתי אותו מה הוא מכיר בארץ והוא כזה "I Know Jerusalem" אז עניתי ב-"יופי, אז לא שם"
ם". ואז הוא אמר שהוא מכיר עוד איזה מקום שהוא נתן לו שם באנגלית אז כמובן שלא ידעתי על מה הוא מדבר. ואז הוא טען שרצחו שם 4 שוטרים באפריל.
חיפשתי בגוגל ולא היו שום אירועים כאלה בישראל, אבל כן היו בארה"ב
אז חשבתי שזו גם הזדמנות טובה להאשים את העובד אז אמרתי ששאלתי אותו, ולו יש רישיון הרבה יותר זמן ממני וגם הוא לא ידע:-D (כזו אני, משליכת אנשים תחת אוטובוסים סדרתית)
:-D. הכי טוב
ראיתי השוטרת המנוולת השליכה את כל תכולת התיק שלי על הכביש
:-0 איזו כלבה!
לא קיבלנו דו"ח וגם לא אמרו לנו למה עצרו אותנו (שלפי החוק אסור להם לעצור אנשים סתם ככה בלי סיבה. כמובן אבל שהם יכולה להמציא סיבה מונפצת כדי להצדיק את זה, אבל אפילו לא כיבדו אותנו בסיבה מונפצת|שפם|)
* הבוס שלי טען שכשהלכנו לאיבוד בהתחלה כשפניתי לכיוון הלא נכון, הכביש הזה מוביל עד לצ'ינו. שמי שצפה בעבר ב-OC יודע שזה איזור מפוקפק. יכול להיות שהיו שם שוטרים סמויים שראו אותנו עושים פרסה ואולי חשבו שברחנו מהם ודיווחו על הרכב שלנו לשוטרים שעצרו אותנו.
* השוטרים שעצרנו אותנו שהיו שוטרים מקומיים של העיר שהיינו בה, אסור היה להם לעצור אותנו על הפריווי כי זה תחום שיפוט של CHP.
* כשאחד השוטרים לא האמין לנו שהיינו בברביקיו, העובד שלף כל מיני חמגשיות של צלעות כבש שנשארו והראה לשוטרים ואמר להם "הנה, רואים? אני לא מבין, אתם רעבים? למה אתם עושים את זה??" זה לא רלוונטי לסיפור אבל זה מצחיק
אמאלה! איזה נבלות. בטח אפשר להגיש עליהם תלונה. מזל שהייתם ביחד ולא היית לבד.

איך ממשיכים מכאן?
אבל את יודעת מה המסקנה? כמו שכבר אמרתי לך, צריך לתעד את החיים שלך! תתחילי להסתובב עם מצלמת גוף שמחוברת באלקטרודות למוח שלך כדי שתוכלי לקריין לנו תוך כדי את המחשבות שלך

מילי08

Well-known member
🎁 ספרי החודש: סיימתי את: צבע הכשף, חברת נעורי של אליס מונרו ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של: מר מאני של א.ב יהושע ו-carry on.
מקנאה בכם שיש לכם את הזמן והיכולת היום לקרוא כמה ספרים
🎁 שירי החודש: Keane - Everybody's Changing
מעולה. מזמן לא שמעתי אותם
🎁 שאלת החודש: האם א'טואין הגדול זה צב או צבה?
:-D מתישהו גם אני אקרא את הסדרה
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? 'מנג'ס'. כי כולם יבקשו שאני ארים אותו בשבילם.
אהבתי את העונה ה4 בסמויה
|כן|
לא יודעת מה לא בסדר. האשה שעזרה בסך הכל לימדה אותה איך לחנות כי הנהגת תצטרך להמשיך להתמודד עם זה. זאת העצמה! (מעבר לעובדה שהסרטון מבויים לחלוטין)
אני חושבת שכבר הערנו לך שזה דבר שלא אומרים.
מה זה לא אוהבת כלבים |שפם| או שאת גם רובוט?
אני חושבת להעניק את הרובוטיות שלי לארינמל
היא אדירה והיא של אקונה מטטה טאיקו וואיטיטי, וכל מי שלא צופה בה מפסיד (אני יודעת שניק לא התחבר אליה אבל זו אחת הטעויות הגדולות שלו).
:-D :-D
ניק לא מבין הרבה גם ככה. ואנחנו נותנים לנהל :-/
מה חשבת על אדם נגד דבורה? שווה לצפות?
סורי על התגובה המאוחרת... בטח כבר הספקת לצפות בה 30 פעם מאז...
כמו שכתבתי בשרשור אחר, צריך לבוא בלי שום ציפיות. היא קצת מתישה לפעמים בהומור המיסטר ביני שלה ולכן בשלב מסויים הרצתי פרקים. אבל רציתי לדעת מה קורה בסוף והפרק האחרון חמוד. הפרקים מאוד קצרים ככה שזה מתאים כשסתם רוצים לבהות בטלוויזיה בלי מאמץ
הגרסה של wicked game קצת ביזארית (במיוחד הצעקות ברקע אחרי 3:30 כזה) אבל חיבבתי |כן| זה שונה.
אני מתה על הגרסה הזאת כי בזכות השם היא נותנת לשיר קונספט אחר לגמרי. זה כבר לא רומנטיקה זולה אלא סיפור של אהבה תלותית ולא טובה
כל הדמויות במייקל מעולות!
ממש
סיפור דילן מושלם!!:-D נלחצתי ונקרעתי מצחוק בו זמנית.
אמאלה איזה שוטרים מלחיצים איזה מוגזמים. הייתי בוכה גם חחח
חחח, לגמרי

Aranel Nenharma

Well-known member
הטאב שלהם פתוח לי מהגיף ששמתי מקודם ולא הצלחתי להבין מה זה האתר. תיכננתי לבדוק אותו כשאסיים את תפוז אבל נראה לי שיותר קל לשאול אותך. מה זה?
לא הבנתי, על איזה אתר את מדברת? מה צריך להסביר
אני פה בשבילך לכל שאלה (רק צריכה להבין על מה לענות :-D )

מילי08

Well-known member
נכון? אני גם לא בטוחה אם זה טוב או לא. כאילו להרבה אנשים זה כנראה עושה טוב אבל לי אישית זה נשמע סיוט. [שבעה]
אני חושבת שההגיון הוא שלבנאדם האבל יהיה מספיק זמן להיות מכונס בתוך האבל שלו, ולכן בזמן המיידי שאחרי המוות צריך להיות שם בשבילו ולחזק אותו
ברור שפורום תפוז. עם הזמן המועט שיש לי אני לא בוגדת בכם עם אתרים אחרים (בעצם עם פייסבוק אבל זה לא אותם יחסים. פייסבוק זה יותר שנאה מאהבה, אבל זה עוזר לי להיחשף לדברים שאני לא אחפש בכוחות עצמי. גם פייסבוק מתאים לרגעים המתים שבא לי לכבות את הראש ולא כשאני ממש צריכה להשקיע מעצמי)
,תאמיני או לא אבל זה ה HAPPY PLACE שלי [דיסנילנד]
אבל ברור! אני ידעתי את זה
סיכוי טוב שיס יעלו מתישהו לעוד סבב ביס קומדי ותוכלי להקליט. [girls5eva]
מקווה. גם קתרינה יש רק עונה 2. נבלות
אבל הסברתיייייייייייי
TV = Taylor's Version
מצחיקה את. לא ראית את ההמשך שכתבתי?
זה ניכוס מחדש של מילה פוגענית ע"י האוכלוסיה שזה אמור לפגוע בה. זה באותו אזור של בדיחות שרק מי ששייך לקבוצה מסויימת יכול להגיד. נגיד יהודים שיעשו בדיחות על עצמם שיהיו סבבה, אבל אותן בדיחות מלא יהודים זה לא סבבה.
צודקת, סבבה
אני כל כך שמחה שיש עוד צדיקה אחד פה בפורום
באמת שאני אוהבת את הוקאיי כי הוא גיבור בפני עצמו ולא כי הוא קיבל כוחות קסומים או שיש לו כסף לכל מיני גאג'דיים, הוא התאמן והתאמץ כדי להיות הגיבור שהוא
כנ"ל גם לגבי נאטשה
בדיוק!
אתם צרכים להבין שהיא לא יכולה להזכיר את שמה המלא כי זה כמו לרשום את שמו של אלוקים שאסור
גרם לזה שאני פעם עשיתי הליכה ושמעתי את השיר של יורשים במשך 30 דקות רצופות (יש סרטון באורך הזה )
אבל זה לא שיר להליכה אלא לשינה אחרי שבודקים שאין מפלצות בבית :-D
מעניין מה תעשי בזמנך הפנוי אחרי שאני אצליח להטיל קללה על האתר הזה🤬🤬🤬🤬🤬
א. אני חוששת לחיי מידי יום כי יש פה אפוסומים (שטכנית לא עושים כלום אבל יכולים לגרום לי להתקף לב) אבל אז באות לקוחות ומספרות לי שאיפה שהן גרות (ליד ההרים) יש להן בגינה דובים, קוגרים, אריות הרים, בובקטים וקיוטים אז אני מניחה שאני בסדר עם האפסומים והרקונים שלי 🤷‍♀️
ובינתיים בחיפה העולם קורס בגלל חזירי בר ש*לא* תוקפים בני אדם והם לא נחשבים חיית טרף. מטומטים אנחנו
וואי עכשיו בכלל בקיץ זה העונה של כל הנבלות האלה ונשבעת שיש משהו במים של קליפורניה כי ה-mf'ז האלה רדיואקטיבים כי לא הגיוני שהם בגודל שלי8-{8-{
איזה פעם אחת הייתי בהליכה ואז ראיתי איזה מרפי כזה רץ מהר לכיווני וקפצתי בבהלה לצד השני של המדרכה ואיזה 100 מטר ממני הלכנו לכיווני איזה 2 בנות ואז אחרי שהן חלפו על פניי שמעתי פתאום צרחה אז הסתובבתי והן הסתכלו עליי וכזה "בגלל זה קפצת לצד השני?" עניתי שכן ואז ראיתי שהן פתאום מסתובבות וחוזרות על עקבותיהן. הן היו כל כך מבועתות שהן החליטו שלא משנה מה זה היה שחיכה להן בצד השני, זה כנראה לי מספיק חשוב
שני סיפורים בשרשור אחד! זכינו
אבל הסירו דאגה מליבכם- אני כבר אשלח לו איזה משהו מהעגלה שלי באמזון כדי שיקנה לי
:-D. תכלס הוא הציע
2. תבלי את שבוע בכלא של תפוז עם כל הטרולים ואלה שלא יודעים לשרשר |שפם|.
אני פשוט לא מבינה מה טעים בזה. הכי מעצבן שבפסח בארוחות כל הזמן מציעים לי קניידאלאך כי אני צמחונית. כאילו שזה אמור לשמח אותי, הקציצה נטולת הטעם הזאת.
מעדן מלכים |יאמי||יאמי||יאמי|. אין לי משוג מה טעים בו אבל זה פשוט טעים.
אני לא יודעת למה כולכם בוחרים בלזלי נוף |תוהה|. ברור שהיא מדהימה והכוונות שלה טובות, אבל זה באמת יהיה טוב אם ארה"ב תנוהל כמו מחלקת גנים ונוף?
כי ממה שקורה שם היום זה יכול להיות שיפור?
מה זה? לרגע חשבתי שכתבת משהו אחר.
אם לא ענו לך עדיין, זה מעונה 3 של אקדמיית המטריה
זה מזכיר לי שג'ולס סיפרה לי על המשחק הזה של המדינות שדילן שמה פה פעם. אבל שהתלהבתי ושאלתי איפה זה, היא לא הייתה מוכנה לגלות לי באיזה שרשור אתם מדברים עליו.
היה משחק כזה כאן?
כנ"ל [אוף גם אני רוצה את הזמן שיש לך לראות מלא סדרות:-(]
את מבזבזת אותו על קריאה :-D
אני הזמנתי אותו השבוע וקיבלתי את בשורות טובות במקום :-( .
עדיף! קראת את אלים אמריקאיים? מתיש אותי. נורא מתחכם אבל בלי הומור ובלי להגיד כלום בעצם
מה איתם באמת? שימי תמונות שנראה איך הם גדלו.
|18| (תיכננתי להעלות סרטון, אבל תפוז :-[)
1657368904715.png
וזה משהו שמצחיק אותי כל פעם מחדש. יש לי מצלמה ביתית וזה מה שקורה כשהם מטפסים על המדף לידה
1657368514869.jpg
1657368514854.jpg
ועכשיו גיליתי שאני כמעט ולא מצלמת אותם. איזו אמא גרועה אני
הייתי חולה בקורונה לפני שבועיים בערך, ביום הראשון רציתי למות. ביום השני עשיתי כיף חיים בלרבוץ במיטה כל היום לצפות בטלוויזיה ולקרוא, ביום השלישי מרוב חירפון התחלתי לסדר את הארון בגדים שלי.
:-D אני הייתי חולה השבוע לא בקורונה וניצלתי את הזמן כמו שצריך בתפוז
איך זה בדיוק מסתדר? [שירים בצרפתית]
שאלה טובה. אולי בשירים זה פחות מעצבן
איזה מתוק! |מאוהב|. מעניין אם הוא מרגיש כמו שאנחנו מרגישים שזבוב מציק לנו.
חחח, לא נראה ככה. הוא ממש רצה לשחק איתו

מילי08

Well-known member
וזה שאת extremely lazy
את רומזת שהיא לא באמת עשתה הליכה?
לונה מכינה סטטיסטיקה נפרדת רק על זה
אני חושב שעדיף לשאול. אם כי בהחלט יש מקרים שבהם עדיף לא לשאול
אם אנחנו היינו עונים ככה היית חוסם אותנו!
מה זה הסרט הזה "השיחוק"?
סרט חדש בנטפליקס של אדם סנדלר. קיבל ביקורות טובות
אתה לא יכול לשים נון סופית באמצע מילה
זה מה שמפריע לך? :-D
לא הבנתי, על איזה אתר את מדברת? מה צריך להסביר
אני פה בשבילך לכל שאלה (רק צריכה להבין על מה לענות :-D )
זה
https://www.thelonelyisland.com/
מה זה האתר ומה זה החברה הזאת? חוץ מזה שנראה נורא מגניב והרבה אנדי סמברג

ווהו!! סיימתי שרשור חודש בפחות מעשרה ימים |רקדנית||רקדנית|
עכשיו צריכה ללכת לעשות כביסה :-/

didalf

Well-known member
אני חושבת שההגיון הוא שלבנאדם האבל יהיה מספיק זמן להיות מכונס בתוך האבל שלו, ולכן בזמן המיידי שאחרי המוות צריך להיות שם בשבילו ולחזק אותו
כן נכון. אבל לאדעת לא קרה לי בינתיים טפוטפו אבל מרגיש לי שהדבר האחרון שיהיה לי חשק אליו במצב כזה זה להיות תקשרותית עם אנשים.

מצחיקה את. לא ראית את ההמשך שכתבתי?
אהההה חחח. חשבתי ש"השאלה שחוזרת על עצמה" זה שאלת השם. לא הבנתי שהתחכמת איתי|פנים|
טוב נתת לי תירוץ לשים שוב תמונה של טיילור אז הכל טוב:-P:

1657368904715.png

וזה משהו שמצחיק אותי כל פעם מחדש. יש לי מצלמה ביתית וזה מה שקורה כשהם מטפסים על המדף לידה
1657368514869.jpg

1657368514854.jpg

יווווווווו|מאוהב|

זה
דה לונלי איילנד זה הלהקה של אנדי סמברג ועוד כמה, שיש להם בעיקר שירים קומים פרודיים לידיעתי. אני מכירה אחד שהיה להיט כשהייתי בתיכון.

ווהו!! סיימתי שרשור חודש בפחות מעשרה ימים |רקדנית||רקדנית|

אני מתה על איך את באה באיחור ועוקפת את ניק.

Lion_Heart

Well-known member
אבל ברור! אני ידעתי את זה
הידד!
צפה בקובץ המצורף 52972
צפה בקובץ המצורף 52973
צפה בקובץ המצורף 52974
עוד תמונות! המתיקות!!!''''

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: לונה3
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: |אליהו||אליהו| זוכרת אותו.
הייתם יחד בגן?
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: היא לא תמיד. היא שוקעת כל יום בצד אחר באופן רנדומלי. אבל כמו שאם תטיל מטבע שוב ושוב מספיק פעמים, אז בסופו של דבר יצא לך רצף של פלי בכל אורך שהוא, זה רק עניין של זמן, אבל זו עובדה סטטיסטית, אז כרגע היא ברצף של מערב שנמשך עד עכשיו כבר כמה מאות אלפי שנים. הוא יכול להישבר בכל יום.
מעניין. אני הולך לצפות מחר אם הרצף יסתיים
🎁 סדרות החודש: חתונמי אל תשפטו גם אתם טראש.
אני טראש אבל לא מהסוג שיש לו סבלנות לדברים כאלו.
🎁 סרטי החודש: הקול בראש.
ראית אותו החודש? (לא לראשונה נכון?)
🎁 ספרי החודש: טרילוגיה או יותר נכון קאוודרולוגיה מדהימה בשם Remembrance of Earth's past (אני בספר השלישי)
שמעתי שזה מאוד טוב. אולי אני צריך לקרוא באמת.
🎁 שירי החודש: כביש החוף וסתלבט בקיבוץ
את הראשון הכרתי בכללי, אבל לא זכרתי ממש. ניסיתי עכשיו חצי קליפ ולא אהבתי. לא מפיתע אף פעם לא התחברתי לסטטיק ובן אל.
את השני לא הכרתי בכלל אבל ניסיתי עכשיו ומאוד אהבתי
🎁 דמויות החודש: דמות מהספר
את יכולה לתת שם גם אם אנחנו לא מכירים.
🎁 קראש החודש: החתולה שלי
תמונה?
🎁 שאלת החודש: הרבה שאלות מעולות מתוך הספר אבל לא אעשה ספוילרים
האם באמת להביא שאלה אחת בלי קונטקסט יהיה כזה ספוילר?
🎁 ציטוט החודש: make time for civilization, for civilization will not make time
את רואה, אני מניח שזה ציטוט מהספר, אבל הוא לא מספלייר
🎁 סיבה למתנה: לא היתה לי.
ולכן את לא מקבלת מתנה
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? קניידאלאך. ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? שהיא עדיין קיימת.
אבל אם היא לא תהיה קיימת אז גם לא יהיו קניידאלאך
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? החפץ הבלתי אפשרי.
נשמע טוב יותר באנגלית - The Impossible Object
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? ג'ד בארטלט ולזלי נופ ברוטציה |מאוהב|
לא נראה לי שזה הוגן לבחור דמות שהיא מתחילת הסדרה שלה כבר נשיא ארה"ב
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? תפוז.
אפילו שזה רק בגללנו
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? סדרת הספרים שהזכרתי הולכת באמת להפוך לסדרה בנטפליקס, והיא לגמרי היתה מתאימה להיות פרנצ'ייז כזה (אבל אני בטוחה שהם יעשו את זה גרוע ויקלקלו).
אוי אני מקווה שלא יקלקלו.
ועכשיו אני עוד יותר תוהה אם כדאי לי להספיק לראות לפני שתצא הסדרה כדי שלא תהרוס לי.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? האמת שאני חושבת שהייתי מנחשת נכון, או לפחות משהו דומה לאמת, למרות שעוד כמעט לא היה קיים דבר כזה ובטח לא הכרתי. אבל אולי אני סתם עפה על עצמי.
אני חושב ששתית רד-בול כי ממש יש לך כנפיים
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אוי זה נורא קשה. עדיף ללכת על דרמה מעולה או על קומדיה קורעת, או על דרמה חצי קומית כיפית כזאת? אני אחשוב על זה.
דרמה חצי קומית כיפית כזאת... כלומר באפי!
אפשר לטעון שעדיף לא להתחיל עם משהו שהוא פנטזיה. אבל אולי דווקא הכי טוב זה להתחיל עם פנטזיה כדי שיראה מה אפשרי לעשות עם המדיום.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) פשש מה אתה מתקיל, מאיפה אני זוכרת מה היה בעונה 4 של כל סדרה? |חבול|
כן, זאת לא שאלה קלה
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? קרואסון אה בעצם הזכרת לי פרנץ' טוסט (גוגל אומר שזה לא באמת מצרפת) פרנץ' פרייז (צ'יפס) (גוגל אומר לא) קרפ צרפתי (גוגל מאשר!)
יפה שבדקת את העובדות שלך.
ומעניין מה הקטע שיש כל מיני דברים שקוראים להם כאילו הם צרפתיים בעוד הם בעצם לא.
חחחחחחחח יפה :-D
לחלוטין צבוע מאיתנו :-D
חחחחחחח לחלוטין.
אבל זה גם בכלל מעניין לחשוב על איך אנשים בעולם של מארוול בכלל ממשיכים לחיות עם כל השינויים שיש.
תיאר את זה יפה פעם פיטר פרקר כשהוא אמר שבעבר חשבו שאסגרד היא מיתוס ועכשיו לומדים עליה בשיעורי פיזיקה שלו.
עצם הגילוי שיש חייזרים בגלקסיה הגיוני שיגרום לשינוי בסיסי בחברה האנושית שלנו.

מילי08

Well-known member
דה לונלי איילנד זה הלהקה של אנדי סמברג ועוד כמה, שיש להם בעיקר שירים קומים פרודיים לידיעתי. אני מכירה אחד שהיה להיט כשהייתי בתיכון.
חח, תודה. איזה שיר קליט :-D
עוד תמונות! המתיקות!!!''''
זהו שגיליתי שאין לי כמעט תמונות. הרבה פעמים אני אומרת לעצמי שאני צריכה להוריד סרטונים שנשמרים במצלמה הביתית (למשל אחת החתולות קופצת לגובה כשמנסה לתפוס משהו מעופף) ואז אני פשוט שוכחת מזה והסרטון נמחק מהמצלמה :-/
את הראשון הכרתי בכללי, אבל לא זכרתי ממש. ניסיתי עכשיו חצי קליפ ולא אהבתי. לא מפיתע אף פעם לא התחברתי לסטטיק ובן אל.
חיפשתי רק את השיר השני וראיתי שהוא של פול טראנק והנחתי שגם השיר הראשון שלהם.. גם אני לא מתחברת לסטטיק ובן אל

Lion_Heart

Well-known member
זהו שגיליתי שאין לי כמעט תמונות. הרבה פעמים אני אומרת לעצמי שאני צריכה להוריד סרטונים שנשמרים במצלמה הביתית (למשל אחת החתולות קופצת לגובה כשמנסה לתפוס משהו מעופף) ואז אני פשוט שוכחת מזה והסרטון נמחק מהמצלמה :-/
לי יש המון תמונות, וסרטונים אבל הן לעולם לא יגיעו לאינטרנט, שזה חבל כי היא חתולה מושלמת :love:

Lion_Heart

Well-known member
כן נכון. אבל לאדעת לא קרה לי בינתיים טפוטפו אבל מרגיש לי שהדבר האחרון שיהיה לי חשק אליו במצב כזה זה להיות תקשרותית עם אנשים.

אהההה חחח. חשבתי ש"השאלה שחוזרת על עצמה" זה שאלת השם. לא הבנתי שהתחכמת איתי|פנים|
טוב נתת לי תירוץ לשים שוב תמונה של טיילור אז הכל טוב:-P:

יווווווווו|מאוהב|

אני מתה על איך את באה באיחור ועוקפת את ניק.
מייקל בולטון פאקינג מדהים!
לאנדי סנברג יש גם טרילוגית שירים \ שיתוף פעולה עם ג'סטין טימברלייק
שמתחילה ב D in a box
ממשיכה עם motherlover ומסיימת ב
its not gay if its in a threeway

Reutk

Active member
זה. הדבר. הכי. מושלם. בעולם.!!!!!|מאוהב|
איך את יכולה לכתוב משפט כזה בעולם שקיימת בו פיצה???

העיבוד האהוב עליי הוא הסרט מ2005 עם קירה נייטלי.
גם של אלכס והנרי :-P:

לא הבנתי למה הפרצוף העצוב8-* ספר נפלא וסדרה עוד יותר|מאוהב|
עדיף! קראת את אלים אמריקאיים? מתיש אותי. נורא מתחכם אבל בלי הומור ובלי להגיד כלום בעצם
כי את בשורות טובות כבר היה לי. אבל בסוף הם היו ממש בסדר וכבר יש לי את אלים אמריקאים אצלי עכשיו. וברור שבשורות טובות עדיף כי אותו כתב גם טרי פראצ'ט והומור שלו יותר מצחיק.

יאיי רעותתת|מאוהב|
המסקנה משניהם היא שאני ממש אוהבת את הקלישאה של שונאים שהופכים לאוהבים :-D .

את רומזת שהיא לא באמת עשתה הליכה?
לא. היא עשתה את הליכה היא רק התעצלה להחליף שיר (לפי הפרשנות שלי בכל אופן).

כי ממה שקורה שם היום זה יכול להיות שיפור?
יש בזה משהו.

1657368904715.png
איזה חמודים |מאוהב| שהם מתכרבלים ביחד זה הכי חמוד. אבל למה שמת |18|? זה בכוונה? :-D .

חחחח מאמוש

Aranel Nenharma

Well-known member
את לא מכירה את הלונלי איילנד?:eek: מילי מצפה לך שעות של צפייה ותענוג, קצת מקנאה בך
אז ככה.....
The Lonely Island מורכב מ3 חברי ילדת
ג'ורמה טאקון, אנדי סמברג, עקיבא שפר (בסדר לפי התמונה למטה)
1657521482437.png
הם חברי ילדות שהכרו בתיכון והתחילו לכתוב סרטונים ולצלם סרטונים
הם לקחו חלק בכתיבה של 2005 MTV Movie Awards שם ג'יימי פאולן הנחה והוא שהופיע אז בSNL המליץ עליהם לצרפם לתוכנית SNL
השלישיה הצטרפה ככותבים לתוכנית ואנדי צורף גם כשחקן שם נתנו להם פינה משלהם SNL Digital Shorts לצילומים של סרטונים קצרים (ולא בלייב), חלק מהסרטונים האלו הם מאוד מזוהים עם SNL (* אני אציין שלפעמים גם בעונות העכשוויות יש את הפינה SNL Digital Shorts והיא הרבה פחות מצחיקה בלי השלישה הזו שתוביל)

Aranel Nenharma

Well-known member
המשך....
השלישיה הוציאה כמה סינגלים ואלבומים
הם שותפים ליצירת סרטים:
Hot Rod
Popstar: Never Stop Never Stopping
(משחק, בימוי והפקה)
לקראת popstar (סרט מעולה) הם גם הוציאו כמה סינגלים מעולים
ויש להם עוד המון פרויקטים שהם לקחו בהם חלק בכתיבה/ בימוי/ הפקה
* פאלם ספרינג - הם מפיקים אותה
Chip 'n Dale: Rescue Rangers - אנדי מדבב ועקיבא מביים