שם: יעל אוונס
גיל של השד הקדמון מתושלח: 46.78
אוקי, קצת מטריד שהתשובה שלך כל כך מדויקת (ונכונה)
למה השמש שוקעת במערב: זאת השאלה
אני לא בטוח, כי אם זאת הייתה שאלה אז היה אמור להיות לה סימן שאלה בסוף.
סדרות החודש:
דברים מוזרים - לקראת חלק 2 התחלתי לראות את כל הסדרה מחדש, הספקתי עד עונה 2, זאת סדרה ממש כיפית! (וראיתי כבר את חלק 2 של עונה 4 אבל את זה כבר נשאיר רשמית לשרשור של חודש אוגוסט)
זאת סדרה מעולה לצפיה חוזרת. אני בטח ראיתי את עונה 1 כבר איזה 3 פעמים ואת עונה 2 פעמיים. לפני עונה 5 אני אעשה עוד צפיה חוזרת מלאה
מיס מארוול - סדרה ממש כיפית, מקסימה וחמודה של מארוול. כיף לצפות בה ואני שמחה שמארוול עדיין יכולים להפתיע.
אני שמח שאני לא היחיד שנהנה ממנה
אקדמיית המטריה - עונה 3. חמודה וכיפית כמו תמיד, ממש מצפה לעונה הבאה
מעולה
יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים.
אני עדיין סרבן
היהודים באים - הם עדיין הצליחו להביא הברקות גם בעונה הזו, הפרק האחרון היה בו כמה מערכונים פשוט גאונים.
כן, יש בה פנינות
רק רוצחים בביניין - העונה השנייה התחילה רק עם 2 פרקים, הם עדיין מחזיקים בקסם של הסדרה.
אני מקווה שהקסם יחזיק מעמד כל העונה. ועכשיו גם צריך להספיק לעונה שלישית
בארי - ראיתי את שתי העונות הקודמות לקראת העונה החדשה (שלצערי עדיין לא הספקתי להשלים) סדרה מדהימה גם בצפייה שניה, ממש מומלצת.
עדיין לא הבאתי את עצמי לעונה 2 (ואני בטח אראה את עונה 1 שוב לפני שאני אראה את עונה 2)
girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום.
אולי אני אנסה מתישהו
תקציב משפחתי - סדרה נחמדה, בעיקר מעבירה את הזמן וממלאת זמנים מתים ביום שלי
סדרה די מטומטמת. נטשתי אותה בהדרגה במהלך עונה 2. אבל עדיין מחכים לי פרקים למקרה שמתישהו אני ארגיש צורך במשהו מאוד מטופש ולא אמצא משהו אחר.
חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה.
אין לי את היכולת של לצפות בשידורים חוזרים רק בגלל שהם מופיעים. אצלי זה צריך להיות בחירה.
איך פגשתי את אבא - די אכזבה, היא ממש לא עומדת באותו קנה מידה כמו סדרת המקור והיא גם לא מציאה בתור סדרה בפני עצמה.
אני לא אהבתי את המקורית (נטשתי בעונה 1) אז הסדרה החדשה דווקא הייתה לי נחמדה. לא יותר מנחמדה, אז לא מפריע לי שבוטלה
באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
למה להעליב

. אני עדיין כל כמה ימים בודק אם אולי זה הגיע
סרטי החודש:
ד"ר סטריינג בממדי הטירוף - סרט טוב, ממש אהבתי
כמובן באיחור. אבל בעצם לא נורא גדול
צ'יפ ודייל : יחידת הצלה - סרט חמוד כזה
וואלה, אולי אני אראה אם יגיע לדיסני+ (זה של דיסני, נכון?)
סוניק - משום מה יצא לי לראות את זה, סרט חמוד אבל נטו פונה יותר לילידים, לפחות היה הצגה יפה של ג'ים קארי
נראה לי כל כך מטופש אז לא מעניין אותי אפילו לנסות (למרות ג'יימס מרסדן וג'ים קארי). יש לי חבר שנורא רצה ללכת איתי לראות את הסרט המשך בקולנוע, אבל סירבתי בתוקף.
ספרי החודש: חנות הספרים האחרונה בלונדון - לקחתי אותו מהספרייה, ספר חמוד אבל לא יותר מדי
לרגע חשבתי שאת אומרת שקנית ספר בחנות ספרים בלונדון. זה נשמע לי כמו בגידה לקחת מהספרייה ספר על חנות ספרים.
שירי החודש: אני חייבת לציין את שיר הנושא של יורשים שהוא מדהים
יש איזשהו קסם בסדרה הזאת שגורם לצופים בה להתלהב בטירוף מהמנגינה הזאת שיש בתחילתה (לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה שיר). אם אני זוכר נכון גם לונה בחרה בזה כשהיא צפתה בסדרה
דמויות החודש: סטיב ודסטין (דברים מוזרים), קלאוס וחמש (אקדמיית המטרייה)
עכשיו בראש שלי יש הקבלה בין סטיב וקלאוס לצד דסטין וחמש. אוקי אני רוצה איזו סדרת קרוסאובר שבה יש את ארבעתם.
קראש החודש: ג'רמי סטרונג, ג'ו קירי, כריס לואוול
אבל את יודעת שזה לא קראש בלי תמונות. כריס לואוול תמיד נראה מקסים. את ג'ו קירי ראיתי עם תספורת קצרה מהרגיל שלו בראיונות ונראה לו ממש יפה.
שאלת החודש: למה?
בהחלט אחת השאלות החשובות
ציטוט החודש: ד"ר סטריינג בממדי הטירוף :
I can do this all day - captain carter
אולי כן, אבל לא כמה ימים ברצף
סיבה למתנה: אין יותר מסיבה אז לפחות נביא מתנה
בדרך כלל מסיבה זאת סיבה למתנה. עכשיו את אומרת שגם זה שאין מסיבה זאת סיבה למסיבה. זה כבר בעייתי
מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
יפה אמרת
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? עדגלדך
עדגלדך? (חשבתי שאולי זה משהו ועשיתי חיפוש גוגל והתוצאההיחידה בכל האינטרנט היה השרשור הזה. את הצלחת להמציא מילה שאף אחד לא חשב עליה לפניך)
איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לזלי נופ
צפה בקובץ המצורף 51829
כן, בהחלט הייתי צריך לכתוב "חוץ מלזלי".
אתר אינטרנט הכי אהוב? כאילו בואו נודה באמת - אני רוב היום בפורום תפוז או מגיבה או מחכה מישהו יכתוב משהו
אני ברגע זה בתפוז (כלומר כשאני כותב את זה) וגם את ברגע זה בתפוז (כלומר כשאת קוראת את זה)
איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צלילי המוזיקה (לסרט ההמשל יקראו 2 sound 2 music)
מה תהיה העלילה שלו? האם הם עדיין בורחים מהנאצים? (יש נאצים בסרט נכון? אני לא באמת זוכר מה העלילה שלו)
האם בסרט השלישי הם מגיעים ליפן וזה נקרא The sound of Music: Tokyo Drift? (אני מניח שבו הילדים לומדים איך עושים הייקו)
אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון?
מישהו שם את זה לאחרונה, נכון? אני עכשיו תוהה אם בגלל זה עלה לי הרעיון לשאלה...
מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? למה שאני אדבר מחלתחילה עם אדם שלא צפה בטליוויזה 30 שנה, וכיצד הוא יודע מה הטעם שלו אם הוא אף פעם לא צפה במשהו? אני אמליץ לכל אדם לראות משהו שמייקל שור מעורב בו
אני אוהב את אחת הסדרות הישנות ביותר של מייקל שור - מוש השור
ותכלס יש סיכוי שהיא הסדרה הראשונה שאני ראיתי בטלוויזיה
באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) עונות 4 ו5 הם העונות האוהבות עלי של חברים
אני לא חושב שיש לי עונות אהובות בחברים. אם כי זכור לי שהעונות האחרונות כבר פחות טובות.
אבל עונות 4 ו5 הן אלו שבהן צ'אנלדר ומוניקה הופכים לזוג. יש קטע מוזר שבתחילת עונה 4 הם אחרי בית החוף ומבהירים שאין סיכוי שהם יהיו ביחד כי הוא השתין לה על רגל. ואז בסוף עונה 5 הם כבר כמעט מתחתנים
מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שדה תעופה שארל דה גול - המראות
רגע, זה גם מה שאהבת בישראל, לא? האם את פשוט אוהבת להיות באוויר בין מדינות?
תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
צפה בקובץ המצורף 51827
אני בטוח שבשלב מסוים בשנים שאחרי הסדרה הוא היה במשבר קריירה ויצר את המסעדה הזאת