My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

LeAnnDyIan

Well-known member
יש לי איזו חברה שכל שנה ביומולדת שלה עושה יומולדת ב-Theme אחר וכל המוזמנים מתחפשים בהתאם ויש גם אביזרים במסיבה עצמה שקשורים לנושא. שנה אחת הנושא היה SNL ולא היה לי רעיון למשהו ספציפי שבא לי (אין לי סבלנות לתחפושות) אז הלכתי על משהו פשוט - Dick in a box 😂

ואם כבר לונלי איילנד והזכרת את הטקס של ה-MTV, אני זוכרת ששנה אחת הביאו את ליאן ריימס, כריס אייזיק ופורסט וויטיקר לשיר מחרות שירים של הלונלי איילנד, ואני לא יודעת אם יצא לך לראות את זה- אבל למקרה שלא אסביר רק שהם עשו גרסאות שונות לשירים שאם לא היית מקשיבה למילים זה היה נשמע כמו משהו שמתאים לשיר באוסקר, או באיזה משהו מכובד אחר😂
פורסט וויטיקר של את Dick I’m a Box באיזה סוג של אופרה כזה וכמעט התעלפתי😂
ולליאן נתנו לשיר את Jizz In My Pants ולשמוע אותה שרה שהיא גמרה במכנסיים כשברוס וויליס מת בחוש השישי בפרצוף רציני לגמרי זה אחד הדברים😂😂
הלוואי והייתי מצליחה למצוא וידאו של זה איפשהו

Lion_Heart

Well-known member
יש לי איזו חברה שכל שנה ביומולדת שלה עושה יומולדת ב-Theme אחר וכל המוזמנים מתחפשים בהתאם ויש גם אביזרים במסיבה עצמה שקשורים לנושא. שנה אחת הנושא היה SNL ולא היה לי רעיון למשהו ספציפי שבא לי (אין לי סבלנות לתחפושות) אז הלכתי על משהו פשוט - Dick in a box 😂

ואם כבר לונלי איילנד והזכרת את הטקס של ה-MTV, אני זוכרת ששנה אחת הביאו את ליאן ריימס, כריס אייזיק ופורסט וויטיקר לשיר מחרות שירים של הלונלי איילנד, ואני לא יודעת אם יצא לך לראות את זה- אבל למקרה שלא אסביר רק שהם עשו גרסאות שונות לשירים שאם לא היית מקשיבה למילים זה היה נשמע כמו משהו שמתאים לשיר באוסקר, או באיזה משהו מכובד אחר😂
ולליאן נתנו לשיר את Jizz In My Pants ולשמוע אותה שרה שהיא גמרה במכנסיים כשברוס וויליס מת בחוש השישי בפרצוף רציני לגמרי זה אחד הדברים😂😂
זה רעיון ששוה לגנוב...אם הייתי עושה מסיבות...או חוגג ימי הולדת...בכלל

Aranel Nenharma

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
1657368904715.png
|לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|
וזה משהו שמצחיק אותי כל פעם מחדש. יש לי מצלמה ביתית וזה מה שקורה כשהם מטפסים על המדף לידה
1657368514869.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D
גדול!!!!

נ.ב. יש עוד המון דברים שרוצה להגיב עליהם אבל קצת קשה לי לכתוב עכשיו מקווה בהמשך, אבל על זה הייתי חייבת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: יעל אוונס
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 46.78
אוקי, קצת מטריד שהתשובה שלך כל כך מדויקת (ונכונה)
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: זאת השאלה
אני לא בטוח, כי אם זאת הייתה שאלה אז היה אמור להיות לה סימן שאלה בסוף.
🎁 סדרות החודש:
דברים מוזרים - לקראת חלק 2 התחלתי לראות את כל הסדרה מחדש, הספקתי עד עונה 2, זאת סדרה ממש כיפית! (וראיתי כבר את חלק 2 של עונה 4 אבל את זה כבר נשאיר רשמית לשרשור של חודש אוגוסט)
זאת סדרה מעולה לצפיה חוזרת. אני בטח ראיתי את עונה 1 כבר איזה 3 פעמים ואת עונה 2 פעמיים. לפני עונה 5 אני אעשה עוד צפיה חוזרת מלאה
מיס מארוול - סדרה ממש כיפית, מקסימה וחמודה של מארוול. כיף לצפות בה ואני שמחה שמארוול עדיין יכולים להפתיע.
אני שמח שאני לא היחיד שנהנה ממנה
אקדמיית המטריה - עונה 3. חמודה וכיפית כמו תמיד, ממש מצפה לעונה הבאה
מעולה
יורשים - שמעתי עליה המון המלצות חמות, החלטתי לראות אותה ואוווו!!!! איזה החלטה טובה זה היה. סדרה מעולה ובאמת מגיע לה כל התשבוחות והפרסים, והשחקנים מדהים.
אני עדיין סרבן
היהודים באים - הם עדיין הצליחו להביא הברקות גם בעונה הזו, הפרק האחרון היה בו כמה מערכונים פשוט גאונים.
כן, יש בה פנינות
רק רוצחים בביניין - העונה השנייה התחילה רק עם 2 פרקים, הם עדיין מחזיקים בקסם של הסדרה.
אני מקווה שהקסם יחזיק מעמד כל העונה. ועכשיו גם צריך להספיק לעונה שלישית
בארי - ראיתי את שתי העונות הקודמות לקראת העונה החדשה (שלצערי עדיין לא הספקתי להשלים) סדרה מדהימה גם בצפייה שניה, ממש מומלצת.
עדיין לא הבאתי את עצמי לעונה 2 (ואני בטח אראה את עונה 1 שוב לפני שאני אראה את עונה 2)
girls5eva - עונה שניה של סדרה כיפית ומרעננת. טינה פיי היא בין המפיקים של הסדרה וממש ניתן לראות את היד שלה ביצירה. מי שאהב רוק 30 יהנה גם מהסדרה הזו, ולמרות שיש באסה שזה משודר פרק בשבוע זה עדיין נחמד לדעת שאני יכולה להתענג מהסדרה הזו לאורך זמן ולא לסיים אותה בבינג' במשך יום.
אולי אני אנסה מתישהו
תקציב משפחתי - סדרה נחמדה, בעיקר מעבירה את הזמן וממלאת זמנים מתים ביום שלי
סדרה די מטומטמת. נטשתי אותה בהדרגה במהלך עונה 2. אבל עדיין מחכים לי פרקים למקרה שמתישהו אני ארגיש צורך במשהו מאוד מטופש ולא אמצא משהו אחר.
חברים - שידורים חוזרים ביס. תמיד נחמד לצפות בה.
אין לי את היכולת של לצפות בשידורים חוזרים רק בגלל שהם מופיעים. אצלי זה צריך להיות בחירה.
איך פגשתי את אבא - די אכזבה, היא ממש לא עומדת באותו קנה מידה כמו סדרת המקור והיא גם לא מציאה בתור סדרה בפני עצמה.
אני לא אהבתי את המקורית (נטשתי בעונה 1) אז הסדרה החדשה דווקא הייתה לי נחמדה. לא יותר מנחמדה, אז לא מפריע לי שבוטלה
באפי - סוף סוף אני רואה באפי בזכות דיסני פלו..... רגע בעצם, לא
למה להעליב :cry:. אני עדיין כל כמה ימים בודק אם אולי זה הגיע
🎁 סרטי החודש:
ד"ר סטריינג בממדי הטירוף - סרט טוב, ממש אהבתי
כמובן באיחור. אבל בעצם לא נורא גדול
צ'יפ ודייל : יחידת הצלה - סרט חמוד כזה
וואלה, אולי אני אראה אם יגיע לדיסני+ (זה של דיסני, נכון?)
סוניק - משום מה יצא לי לראות את זה, סרט חמוד אבל נטו פונה יותר לילידים, לפחות היה הצגה יפה של ג'ים קארי
נראה לי כל כך מטופש אז לא מעניין אותי אפילו לנסות (למרות ג'יימס מרסדן וג'ים קארי). יש לי חבר שנורא רצה ללכת איתי לראות את הסרט המשך בקולנוע, אבל סירבתי בתוקף.
🎁 ספרי החודש: חנות הספרים האחרונה בלונדון - לקחתי אותו מהספרייה, ספר חמוד אבל לא יותר מדי
לרגע חשבתי שאת אומרת שקנית ספר בחנות ספרים בלונדון. זה נשמע לי כמו בגידה לקחת מהספרייה ספר על חנות ספרים.
🎁 שירי החודש: אני חייבת לציין את שיר הנושא של יורשים שהוא מדהים |מאוהב|
יש איזשהו קסם בסדרה הזאת שגורם לצופים בה להתלהב בטירוף מהמנגינה הזאת שיש בתחילתה (לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה שיר). אם אני זוכר נכון גם לונה בחרה בזה כשהיא צפתה בסדרה
🎁 דמויות החודש: סטיב ודסטין (דברים מוזרים), קלאוס וחמש (אקדמיית המטרייה)
עכשיו בראש שלי יש הקבלה בין סטיב וקלאוס לצד דסטין וחמש. אוקי אני רוצה איזו סדרת קרוסאובר שבה יש את ארבעתם.
🎁 קראש החודש: ג'רמי סטרונג, ג'ו קירי, כריס לואוול
אבל את יודעת שזה לא קראש בלי תמונות. כריס לואוול תמיד נראה מקסים. את ג'ו קירי ראיתי עם תספורת קצרה מהרגיל שלו בראיונות ונראה לו ממש יפה.
🎁 שאלת החודש: למה?
בהחלט אחת השאלות החשובות
🎁 ציטוט החודש: ד"ר סטריינג בממדי הטירוף : I can do this all day - captain carter
אולי כן, אבל לא כמה ימים ברצף
🎁 סיבה למתנה: אין יותר מסיבה אז לפחות נביא מתנה
בדרך כלל מסיבה זאת סיבה למתנה. עכשיו את אומרת שגם זה שאין מסיבה זאת סיבה למסיבה. זה כבר בעייתי
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש ביהדות הרבה דברים יפים רק שלדעתי החרדים לקחו את זה לקיצון. אפילו דבר פשוט כמו נטילת ידים וטבילה במקווה, המנהגים האלו התחילו כי בעת העתיקה היה חשוב לשמור על היגיינה ואני חושבת שמנהגים אלו הם מה שהובילו לכך שאנשי היהדות שרדו עד היום, גם כל השבת מנוחה זה דבר מקסים ויפה שיש יום למשפחה ומנוחה מכל הטירוף ביום יום, אבל החרדים לקחו את זה למקומות שבכלל קיצוניים ולא רלוונטים לימינו, וזה מה שאני לא אוהבת ביהדות - שהיא לא מתאימה את עצמה פר תקופה
יפה אמרת
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? עדגלדך
עדגלדך? (חשבתי שאולי זה משהו ועשיתי חיפוש גוגל והתוצאההיחידה בכל האינטרנט היה השרשור הזה. את הצלחת להמציא מילה שאף אחד לא חשב עליה לפניך)
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? לזלי נופ
צפה בקובץ המצורף 51829
כן, בהחלט הייתי צריך לכתוב "חוץ מלזלי".
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? כאילו בואו נודה באמת - אני רוב היום בפורום תפוז או מגיבה או מחכה מישהו יכתוב משהו
אני ברגע זה בתפוז (כלומר כשאני כותב את זה) וגם את ברגע זה בתפוז (כלומר כשאת קוראת את זה)
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צלילי המוזיקה (לסרט ההמשל יקראו 2 sound 2 music)
מה תהיה העלילה שלו? האם הם עדיין בורחים מהנאצים? (יש נאצים בסרט נכון? אני לא באמת זוכר מה העלילה שלו)
האם בסרט השלישי הם מגיעים ליפן וזה נקרא The sound of Music: Tokyo Drift? (אני מניח שבו הילדים לומדים איך עושים הייקו)
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון?
מישהו שם את זה לאחרונה, נכון? אני עכשיו תוהה אם בגלל זה עלה לי הרעיון לשאלה...
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? למה שאני אדבר מחלתחילה עם אדם שלא צפה בטליוויזה 30 שנה, וכיצד הוא יודע מה הטעם שלו אם הוא אף פעם לא צפה במשהו? אני אמליץ לכל אדם לראות משהו שמייקל שור מעורב בו
אני אוהב את אחת הסדרות הישנות ביותר של מייקל שור - מוש השור
ותכלס יש סיכוי שהיא הסדרה הראשונה שאני ראיתי בטלוויזיה
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) עונות 4 ו5 הם העונות האוהבות עלי של חברים
אני לא חושב שיש לי עונות אהובות בחברים. אם כי זכור לי שהעונות האחרונות כבר פחות טובות.
אבל עונות 4 ו5 הן אלו שבהן צ'אנלדר ומוניקה הופכים לזוג. יש קטע מוזר שבתחילת עונה 4 הם אחרי בית החוף ומבהירים שאין סיכוי שהם יהיו ביחד כי הוא השתין לה על רגל. ואז בסוף עונה 5 הם כבר כמעט מתחתנים
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? שדה תעופה שארל דה גול - המראות
רגע, זה גם מה שאהבת בישראל, לא? האם את פשוט אוהבת להיות באוויר בין מדינות?
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
צפה בקובץ המצורף 51827
אני בטוח שבשלב מסוים בשנים שאחרי הסדרה הוא היה במשבר קריירה ויצר את המסעדה הזאת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: ריזון הראשון
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: עשרים ומאה שנים
לא
אבל איזה מוזר זה יהיה ביום הולדת 120 של מישהו לשיר "עד מאה ועשרים שנה"
לפי ויקיפדיה היה רק בן אדם אחד שידוע שחי מעל 120 - ז'אן לואיז קלמן, אבל הגיוני שבעתיד יהיו הרבה יותר
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: רגע, אתקשר לגלילאו, אולי הוא יידע
יש לי חדשות רעות לגבי גלילאו
🎁 סדרות החודש:
Moon Knight (שאני לא באמת מצליח להתקדם. כל פעם רואה קצת ומפסיק. לא מבין על מה כל ההייפ)
לא הרגשתי שהיה הייפ במיוחד על הסדרה. מידי פעם ראיתי מאמר שאומר שהיא עקפה את סדרות מארוול האחרות בתור הסדרה הכי נצפית של מארוול, אבל אני מניח שזה פשוט בגלל שכל הזמן יש יותר מינויים של דיסני+
דברים מוזרים, הפלאש, אדם נגד דבורה, מיס מארוול (קצת נמאס לי מההתמקדות המוגזמת בתרבות הפקיסטנית-איסלאמית), אקדמיית המטריה
שידורים חוזרים: איך פגשתי את אמא (שבדיוק הסתיימה שוב ב-יס), שיטס קריק (שמשום מה כשרק התחילה לא הצלחתי לראות), שלדון הצעיר
שיטס קריק מתחילה מוזר אז אני יכול להבין למה לא הצלחת לדבוק איתה במקור. אבל היא מעולה.
🎁 סרטי החודש: דוקטור סטריינג' במימדי הטירוף (סוף סוף השלמתי, אודות לדיסני+), והאלמנה השחורה (שהפתיע מאוד לטובה. לא ציפיתי)
וואו, את האלמנה השחורה ראית רק עכשיו? מה לגבי שאנג צ'י והנצחיים? ראית אותם?
🎁 דמויות החודש: חייב לומר ש-וויל מ'דברים מוזרים' הפתיע אותי, בעיקר בפרקי סיום העונה; קלאוס מ-'אקדמיית המטריה'
לא הרגשתי שנתנו כמעט משהו לוויל לעשות
🎁 שחקני החודש: פלורנס פו (ילנה מ 'האלמנה השחורה'), שבזכותה כנראה אצפה בסדרה הוק איי.
🎁 קראש החודש: פלורנס פו
בהחלט פלורנס פו
🎁 שאלת החודש: איך באים ילדים לעולם?
רגע, אני יודע את זה: "איך תינוק נולד? כמו שיר. בהתחלה זה כואב, אחר כך יוצא החוצה."
🎁 סיבה למתנה: יום הולדת 6 לאחיינית. רעיונות בבקשה!
בגיל 6 זה עוד יחסית קל. בובה של חד קרן, פאזל של חד קרן, כובע של חד קרן (אוקי, האחיינית שלי עכשיו חזק בחדי קרן, אבל תכלס מי לא אוהב)
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? החגים. החגים.
לגבי אחד מהם אני מסכים איתך
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
האם ידעת שדני קוגלביץ' טבע את המונח "פיצוציה"
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? הייתי רוצה לראות את דונלנד טראמפ שוב כנשיא (שהופיע בלא מעט סדרות וסרטים בתור עצמו), וזה כדי לצחוק על האמריקאים שלא רק זלזלו בו, אלא גם בחרו בו שנית
Haven't the American people suffered enough?
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? אתחכם ואומר פשוט google
לגיטימי
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? צריך לחשוב על זה. עד כמה שהיינו רוצים לפעמים לראות סדרות מוגבלות מתרחבות, זה לחלוטין משהו שיכול להרוס אותה
נכון, ולכן צריך לבחור משהו שאתה מרגיש שלא נורא אם יהרס על ידי הרחבה.
כלומר אני עדיין מצפה ממך לתשובה.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? |תוהה| שאני לא מבין מה הוא רוצה ממני
שיש לו קינק שדמויות אנימציה משתינות עליו
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אבודים
לא!!!!
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) |תוהה|
כן, זאת שאלה קשה. אני מוותר לך
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? באגט
אני מופתע שאתה כנראה הראשון שנתן את התשובה הזאת.

Lhuna3

Well-known member
אני עדיין סרבן
[יורשים]
עם כמה שזה מצד אחד כואב לי שאתה (או כל אחד אחר) מפספס את אחת מיצירות המופת המענגות, המבריקות, והמצחיקות ביותר של הטלויזיה,
אני מצד שני חושבת שיש מצב שאתה צודק בסירובך, כי אני לא בטוחה בכלל שאתה ספציפית היית נהנה ממנה.
יש בה המון ציניות ודמויות שאני חוששת שהיית שונא, ולכן אולי זה היה מפריע לך להינות, כמו בני משפחה שמתנהגים נורא זה לזה.
מילי, למשל, פרשה מהסדרה מהסיבה שהיה לה קשה מידי לצפות בהן ובאיך שהן מתנהגות זו עם זו. (תקני אותי עם אני טועה, @מילי08 ), וגם לג'ולס @lemon lyman , למרות שהיא מאוד אוהבת את חלקן ואת הסדרה, גם לה היה קושי גדול עם חלקן.
וזה די מחרפן אותי שהן מרגישות ככה... אבל זה ככה.
אז אני לא יודעת בוודאות כמובן, אבל ממה שאני מכירה את צורת החשיבה שלך, אני באמת לא בטוחה שהיית אוהב אותה, מסיבות דומות להן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי ניקולס החלאה הזה עד ששמת שאלון:-[ שעתיים שלמות אחה"צ ישבתי פה משועממת מחכה שתעסיק אותי עם שאלון ומתי העלית אותו? 5 דקות אחרי שיצאתי לארוחת ערב וחזרתי רק עכשיו:-[
כבר הגבתי לזה, אבל אני אזכיר שהתירוצים שלך לא מתקבלים
⚜️ שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטאן הפליימקיפה (TV)
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח:|קדימה|1989
את יודעת שלא שאלתי באיזו שנה הוא נולד
⚜️ למה השמש שוקעת במערב:|קדימה|המכשפה הרעה מהמזרח והמכשפה הרעה מהמערב עשו אנדנדינו וזה מה שיצא.
אני לא זוכר את כל המילים של אנדנדינו ואני לא סומך שמי שעושה את זה לא יודע את התוצאה מראש לפי איפה שהוא מתחיל. בקיצור אני דורש שיחליטו מחדש על ידי הטלת מטבע
🎁 סדרות החודש:|קדימה|תראו איזה רשימה מכובדת (בשביל אנשים נורמלים שהם לא ניק)!
אנשים שהם לא ניק בקושי נחשבים לאנשים
Queer As Folk הריבוט - ממ נחמד. בסדר כזה. זה לא אותו דבר בלי בריאן קיני.
רגע, זה היה ביוני? נכון. אני חושב שאני שכחתי לציין את זה בסדרו החודש שלי
Love, Victor - רק|מאוהב|
אולי היו צריכים לקרוא לזה Love & Victor
The Summer I Turned Pretty - האם צפיתי בזה רק כי מקורות אמרו שיש בפסקול הרבה שירים של טיילור? אולי|מובך|. אבל זה היה ממש חמוד והבנים חתיכים.
לפי הפרק הראשון היא נראתה לי כמו סדרה חמודה. בזמן אחר הייתי רואה מוצא את הזמן לראות אותה.
אקדמיית המטריה - כיפי ומטורלל כמו שצריך.
בהחלט
רק רציחות בבניין עונה 2 - היו רק 2 פרקים בינתיים אבל נראה שעדיין כיף.
האם אני בכוונה לא התחלתי אותה כדי שאני לא אצטרך למצוא משהו לכתוב עליה כבר החודש... אולי
מיס מארוול - MEH
את meh
איך פגשתי את אבא - הייתי מאד עייפה אבל היה מוקדם מידי ללכת לישון והייתי צריכה משהו לבהות בו. נחמד אבל די עלוב לעומת הסדרה המקורית, ומרגיש איכשהו יותר מיושן ממנה.
מה שכתבתי ליעל
🎁 סרטי החודש:|קדימה|להלן:
פאלם ספרינגס - זה היה החודש? מרגיש כ"כ מזמן. קומדיה רומנטית עם אנדי סמברג והאמא מאיך פגשתי את אמא שתקועים בלולאת זמן, חמוד מאד מאד.
סרט מאוד מאוד חמוד
פייר איילנד - רום קום שהוא עיבוד הומואי של גאווה ודעה קדומה? יס פליז!! גם חמוד מאד מאד!|לב| זמין בדיסני+.
נראה טיפשי מאוד בטריילר
🎁 ספרי החודש:|קדימה|If This Gets Out - חמוד מאד אבל לא בטופ הז'אנר
זה מאוד ברור שהספר פונה חזק לסוג מסויים של מעריצות וואן דיירקשן. (אם כי אני מניח שיש מעריצות כאלו גם ללהקות אחרות)
🎁 שירי החודש|קדימה| David Bowie - Rock 'n' Roll Suicide
לא הכרתי את השיר הזה. אבל יפה
🎁 דמויות החודש:|קדימה|בנג'י ו-ויקטור - לאב ויקטור, קלאוס - אקדמיית המטריה.
🎁 שחקני החודש:|קדימה|כריס אוונס והכלכלבים|מאוהב| ואליזבת אולסן שהוציאה מסתבר ספר ילדים עם בעלה אז ראיתי אותה בכל מיני ראיונות ואני מאוהבת בה|מאוהב|

🎁 קראש החודש:|קדימה|SAME|למעלה| אה ועדיין קצת הארי סטיילס.
הארי סטיילס גדל עלי. אני מת על כריס אוונס, אבל אני קצת מתגעגע למראה קפטן אמריקה שלו. אני רוצה אותו חזרה בתפקיד (אבל לא כזקן).
אליזבת' אולסן הוציאה ספר ילדים? יש קטע כזה של שחקנים שמוציאים ספרי ילדים שברור שהם נמכרים בגלל שהם מפורסמים (אפילו שקוראים אותם לילדים שלא יודעים מי הם)
🎁 שאלת החודש:|קדימה|כמה חול יכול לאכול חול בכל ימות החול אם בכלל יכול חול לאכול חול?
אהבתי (y)
המצאת את זה עכשיו?
🎁 ציטוט החודש:|קדימה|יש לי בלאקאאוט מוחלט.
מי אמר את זה?
🎁 סיבה למתנה:|קדימה|אם אתה רוצה לתת לי מתנה לא צריך סיבה.
את מתארת מצב שבו הסיבה שאני נותן לך מתנה היא כי אני רוצה לתת לך מתנה. כלומר כן יש סיבה.
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה?|קדימה|ווי קמת פילוסופי היום. לא אוהבת זה קל, מה שאני לא אוהבת בכל דת: את הרעיון הבסיסי שיש אל שאכפת לו מה אנחנו לובשים ואוכלים ועושים ואיך שאנשים מתנהגים כביכול בשם האל הזה, היחס לנשים, היחס ללהט"בים, הצביעות שבזה ועוד ועוד. מה אני כן אוהבת? אמממממ אני חושבת שהקבורה היהודית יותר הגיונית מהנוצרית עם הארון הפתוח והשימור וזה.
אני לא חושב שהקטע של ארון פתוח ושימור הגופה הם קטעים נוצריים, אלא פשוט זה שבעולם המערבי מסחרו את המוות. זה אולי טוב שביהדות יותר התנגדו למסחור המוות ככה. אבל באופן כללי ביהדות אמורים לקבור בלי ארון, אלא רק בתכריכים, וזה תמיד מרגיש לי קצת מטריד. לא שאני חושב שצריך להיות ארון עם בד ועץ יפה כמו שעושים באמריקה. אבל ארון עץ ככה שאפשר להוריד משהו לאדמה באופן מכובד זה נראה לי טוב. במושב שלי לרוב קוברים בארון.
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים?|קדימה|עדימון.
לא יודע, נשמע לי קל.
אגב, למקרה שזה לא ברור, את השאלה הזאת שאלתי מתוך מחשבה על הפטיש של ת'ור (מיולניר).
אבל אחר כך חשבתי על כך שגם בספר האחרון של סדרת ספרי סיימון סנוא יש משהו כזה.
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב?|קדימה|לזל נופ כמובן. מקווה שזה לא ישבור אותה.
אני כבר מתכנן לשאול את השאלה הזאת מחדש תוך כדי הבהרה שאסור לבחור שמישהו שידוע שאמור להפוך לנשיא
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב?|קדימה|תפוזבל פור אבר אנד אבר. ויוטיוב.
טפו טפו טפו כבר כמה זמן שהוא לא הצדיק ממש את השם תפוזבל
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)?|קדימה|אני תמיד מתנגדת לחפירה יותר מידי בדברים. אבל אולי היה נחמד אם נניח היינו מגלים שפארקס וברוקלין מתרחשות באותו עולם והיה קרוסאובר. אוקי זה לא כזה עונה על השאלה. לאדעת האמת פרנצייז סרטים זה דבר לרוב מעצבן לדעתי ומארוול הם אנומליה.
מאוחר מידי, את נתת את אישורך ליצירת היקום הסינמטי של מחלקת גנים ו99. יהיו כמובן גם עוד כמה קומדיות שיתגלה שנמצאות באותו יקום. יהיו סרטי מקור לחלק מהדמויות ואז סרטי קרוסאובר סטייל הנוקמים ובסוף שלושה שלבים יהיו שני סרטים שיסגרו את סאגת האינסוף שבמהלכם רוב הדמויות ימותו ויגיעו למקום הטוב.
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון?|קדימה|"מה זה סטרימינג"? אולי משהו שמשדר דברים של דיסני כל הזמן אבל ערוץ לינארי כזה שצריך לתפוס בו מה שרוצים או לכוון קלטת וידאו.
את מדברת על ערוץ דיסני. זה משהו שהיה קיים עוד לפני 2000 בטח. אם כי לא נראה לי שבישראל.
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו?|קדימה|איך אנחנו יודעים שיש לו אותו טעם אם הוא לא ראה כלום אף פעם? ממה נוצר הטעם שלו? אבל אם אנחנו מניחים שיש לה טעם דומה לשלי אז שיימלס או המאה.
טעם יכול להתבסס גם על מוזיקה וספרים. אז במקרה שלך הוא אוהב את אותם ספרים שאת אוהבת וגם טיילור סוויפט. אני חושב שאדם כזה אפילו שהוא לא רואה טלוויזיה אפשר בהחלט להגיד שיש לו טעם כמו שלך.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?)|קדימה|הנוקמים אנדגיים כמובן|מאוהב| והעונה הרביעית של שיימלס אני חושבת הייתה הכי טובה, או אחת הטובות. גם עונה 4 של ש"ש הייתה מעולה.
מה היה בעונה הרביעית של שיימלס? נראה לי שזאת העונה שהיה בה ממש מעט איאן ולכן אני לא בעד.
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך?|קדימה|ווי ווי מונאמי ז'ומאפל לאפייט. או בגט.
חחחחחחח לא חשבתי על לאפייט
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...|קדימה|
|מצלמה| אין לי משהו חמוד או מצחיק לכן תמונה שצילמתי והתלהבתי מאיך שתפסתי גל מתנפץ עם הטיפות באוויר.
צפה בקובץ המצורף 51856
תמונה מאוד יפה. אם כי במבט ראשון זה היה נראה לי כאילו זרקו חול באוויר, כי הטיפות נראות כהות מאוד.
אה והנה בדיחה
אני מאוד גאה בעצמי שהצלחתי להבין את הבדיחה המתמטית - I ate some pie
אבל גם הומר הצחיק אותי (אולי אני אראה פרק של הסימפסונס הערב)

didalf

Well-known member
איך את יכולה לכתוב משפט כזה בעולם שקיימת בו פיצה??? [קניידלך]
אותה רמת שלמות. בחיי.

גם של אלכס והנרי :-P:
נכון, חכמים|מאוהב| (*אבל זה הנרי וג'ון לא?)

המסקנה משניהם היא שאני ממש אוהבת את הקלישאה של שונאים שהופכים לאוהבים :-D .
ברור, הטרופ האהוב עלי|מאוהב|

אני לא אהבתי את המקורית (נטשתי בעונה 1) אז הסדרה החדשה דווקא הייתה לי נחמדה. לא יותר מנחמדה, אז לא מפריע לי שבוטלה [איך פגשתי את אבא]
אה רגע היא בוטלה?

[יורשים]
עם כמה שזה מצד אחד כואב לי שאתה (או כל אחד אחר) מפספס את אחת מיצירות המופת המענגות, המבריקות, והמצחיקות ביותר של הטלויזיה,
אני מצד שני חושבת שיש מצב שאתה צודק בסירובך, כי אני לא בטוחה בכלל שאתה ספציפית היית נהנה ממנה.
יש בה המון ציניות ודמויות שאני חוששת שהיית שונא, ולכן אולי זה היה מפריע לך להינות, כמו בני משפחה שמתנהגים נורא זה לזה.
מילי, למשל, פרשה מהסדרה מהסיבה שהיה לה קשה מידי לצפות בהן ובאיך שהן מתנהגות זו עם זו. (תקני אותי עם אני טועה, @מילי08 ), וגם לג'ולס @lemon lyman , למרות שהיא מאוד אוהבת את חלקן ואת הסדרה, גם לה היה קושי גדול עם חלקן.
אז אני לא יודעת בוודאות כמובן, אבל ממה שאני מכירה את צורת החשיבה שלך, אני באמת לא בטוחה שהיית אוהב אותה, מסיבות דומות להן.
את עושה לו פסיכולוגיה הפוכה נכון?:-P::-D

את יודעת שלא שאלתי באיזו שנה הוא נולד
זה יכול להיות הגיל שלו כי הוא זקןB-|

רגע, זה היה ביוני? נכון. אני חושב שאני שכחתי לציין את זה בסדרו החודש שלי [QAF]
גם לא ציינת וגם לא הגבת לי על הסוף, אז חשבתי שפרשת באמצע או שממש שנאת את זה.

נראה טיפשי מאוד בטריילר [פייר איילנד]
נכון אבל זה חמוד יותר ממה שזה נראה. בסוף זה פרופר רומנטי קלאסי אנמיס טו לאברס גאווה ודעה קדומה.

זה מאוד ברור שהספר פונה חזק לסוג מסויים של מעריצות וואן דיירקשן. (אם כי אני מניח שיש מעריצות כאלו גם ללהקות אחרות)
שאולי ואולי לא נשאבתי קצת לחור השחור הזה וזה חלקית למה קראתי את הספר הזה|מובך|
אני לא הייתי מעריצה של 1D אף פעם אז אין לי מושג מה הלך בימים שלהם כלהקה אבל הספר דווקא די שולל את זה לדעתי.

לא הכרתי את השיר הזה. אבל יפה
אני אוהבת את דיוויד בואי אבל גם לא הכרתי. הוא היה בסצנה מסווימת ב QAF שאהבתי.

הארי סטיילס גדל עלי.
מאוהבת בסרטונים שלו מהופעות|מאוהב|

אני מת על כריס אוונס, אבל אני קצת מתגעגע למראה קפטן אמריקה שלו.
אני גם|מאוהב|
אני רוצה אותו חזרה בתפקיד (אבל לא כזקן).
מצד אחד כן|מאוהב| מצד שני הוא נפרד מהתפקיד כ"כ יפה שלא.
אליזבת' אולסן הוציאה ספר ילדים? יש קטע כזה של שחקנים שמוציאים ספרי ילדים שברור שהם נמכרים בגלל שהם מפורסמים (אפילו שקוראים אותם לילדים שלא יודעים מי הם)
כן. זה באמת קטע. קלירלי יש לה במה לפרסם את הספר שלה בתוכיות כמו ג'ימי פאלון שלסתם סופרי ילדים אין. אבל היא מושלמת ומגיע לה|מאוהב|
זה נראה חמוד אם היה אכפת לי מספרי ילדים. משהו על לתווך חרדות לילדים.

אהבתי (y)
המצאת את זה עכשיו?
לא חח. זה משהו שאני מכירה מאז שהייתי קטנה ואין לי מושג מאיפה.

מי אמר את זה?
אני. אני גדולה מספיק להודות שאני מצוטטת את עצמי:-P:

את מתארת מצב שבו הסיבה שאני נותן לך מתנה היא כי אני רוצה לתת לך מתנה. כלומר כן יש סיבה.
יופי איפה המתנה שלי אז?

אגב, למקרה שזה לא ברור, את השאלה הזאת שאלתי מתוך מחשבה על הפטיש של ת'ור (מיולניר).
אה לא חשבתי על זה. חשבתי על הבדיחה של האם אלוהים יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים. אולי בגלל השאלה הקודמת על היהדות.

שבמהלכם רוב הדמויות ימותו ויגיעו למקום הטוב.
חחח אוקי החלק הזה נשמע טוב.

את מדברת על ערוץ דיסני. זה משהו שהיה קיים עוד לפני 2000 בטח. אם כי לא נראה לי שבישראל.
תכלס כן אבל חשבתי יותר על סרטים ולא הסדרות של דיסני.

טעם יכול להתבסס גם על מוזיקה וספרים. אז במקרה שלך הוא אוהב את אותם ספרים שאת אוהבת וגם טיילור סוויפט. אני חושב שאדם כזה אפילו שהוא לא רואה טלוויזיה אפשר בהחלט להגיד שיש לו טעם כמו שלך.
אם היא אוהבת את הספרים שאני אוהבת וטיילור סוויפט אז לאב ויקטור והרטסטופר. אולי בריג'טון אבל רק עונה 2. אולי גם הפלייליסט של זואי כי היא אוהבת מחזות זמר. ועדיין שיימלס והמאה כי תמיד|לב|

מה היה בעונה הרביעית של שיימלס? נראה לי שזאת העונה שהיה בה ממש מעט איאן ולכן אני לא בעד.
באמת היה בה מעט איאן כי הוא נעלם לחצי עונה אבל בחצי שהוא חזר סופסוף הוא ומיקי הפכו לזוג אמיתי|מאוהב|
687474703a2f2f33312e6d656469612e74756d626c722e636f6d2f6266333035626561373762633937346365313134...gif
בנוסף זה העונה עם פיונה ליאם והקוקאין. זאת העונה אולי הכי עצובה וקשה אבל בגלל זה גם הכי טובה.

תמונה מאוד יפה. אם כי במבט ראשון זה היה נראה לי כאילו זרקו חול באוויר, כי הטיפות נראות כהות מאוד.
נכון? לפעמים זה נראה לי לכלכוך על המצלמה ורק מקרוב רואים שזה טיפות ובגלל זה אני מתלהבת ממנה וגם קצת לא.

אני מאוד גאה בעצמי שהצלחתי להבין את הבדיחה המתמטית - I ate some pie

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
[יורשים]
את עושה לו פסיכולוגיה הפוכה נכון?:-P::-D
אני לא חשבתי שהיא עושה לי בכוונה פסיכולוגיה הפוכה,
אבל זה כן עובד לי קצת ככה בראש. כאילו חלק בי רוצה להוכיח שאני דווקא כן אוהב את זה. שזה מוזר כי היא הסבירה טוב מאוד דווקא למה אני לא אוהב את זה ולא באופן מעליב (כלומר כמו לומר למישהו שהוא לא יאהב משהו כי הוא לא מספיק חכם כדי להבין את זה)
שאולי ואולי לא נשאבתי קצת לחור השחור הזה וזה חלקית למה קראתי את הספר הזה|מובך|
אני לא הייתי מעריצה של 1D אף פעם אז אין לי מושג מה הלך בימים שלהם כלהקה אבל הספר דווקא די שולל את זה לדעתי.
גם אני קצת נכנסתי לזה למרות שאף פעם לא הייתי בקטע של וואן דיירקשן (אני קצת מגלה אותם לראשונה בזמן האחרון בעקבות זה שהתחלתי להתאהב בהארי בחודשיים האחרונים)
פשוט יש כל כך הרבה תוכן על שניהם (ציורים, סיפורים...)
גם לא ציינת וגם לא הגבת לי על הסוף, אז חשבתי שפרשת באמצע או שממש שנאת את זה. [QAF]
אוי. עכשיו באמת זכור לי שהייתה הודעה שלך על הסדרה שלא הגבתי לה.
זה תמיד סכנה שזה יקרה שאני קורא הודעה כשאין לי זמן להגיב ואז אני שוכח ללחזור להגיב לזה אחר כך.
ודווקא היה לי מה להגיד על מה שקרה בפרק הסיום.
לא התלהבתי בטירוף מהסדרה, אבל באופן כללי כן אהבתי יותר מאשר לא אהבתי.
אני עכשיו צריך למצוא את ההודעה שלך ולהגיב לה. הבעיה היא ששוב מאוחר ואין לי כוח כרגע. אני צריך לעשות לעצמי תזכורת.

Aranel Nenharma

Well-known member
אולי אני אנסה מתישהו [girls5eva ]
נראה לי שממש תאוהב אותה
וואלה, אולי אני אראה אם יגיע לדיסני+ (זה של דיסני, נכון?)
זה יצא ישר לדיסני +
ראיתם את אנדי וג'ון אצל ג'יימי קימל?, שם הם צוחקים על זה הרבה (והם גם ממש מצחיקים אז זה סרטון שווה)
לרגע חשבתי שאת אומרת שקנית ספר בחנות ספרים בלונדון. זה נשמע לי כמו בגידה לקחת מהספרייה ספר על חנות ספרים.
זה גם בגידה לקרוא בישראל כשאפשר בלונדון
יש איזשהו קסם בסדרה הזאת שגורם לצופים בה להתלהב בטירוף מהמנגינה הזאת שיש בתחילתה (לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה שיר). אם אני זוכר נכון גם לונה בחרה בזה כשהיא צפתה בסדרה [יורשים]
המנגינה הזו מייצגת ממש טוב את רוח הסדרה והשילוב של הפסקול בפרקים עצמם משתלב כל כך יפה ואורגני עם העלילה
עכשיו בראש שלי יש הקבלה בין סטיב וקלאוס לצד דסטין וחמש. אוקי אני רוצה איזו סדרת קרוסאובר שבה יש את ארבעתם.
אני רואה את זה כסדרת קומדיה פשע משנות ה-80, מדהים
אבל את יודעת שזה לא קראש בלי תמונות. כריס לואוול תמיד נראה מקסים. את ג'ו קירי ראיתי עם תספורת קצרה מהרגיל שלו בראיונות ונראה לו ממש יפה.
צודק טעות שלי (יותר נכון זה היה עצלות שלי)
ג'רמי סטרונג
1657571433236.png
ג'ו קירי
1657571570657.png
כריס לואוול
1657571622628.png
עדגלדך? (חשבתי שאולי זה משהו ועשיתי חיפוש גוגל והתוצאההיחידה בכל האינטרנט היה השרשור הזה. את הצלחת להמציא מילה שאף אחד לא חשב עליה לפניך)
:-Dסתם לחצתי על עיוור על כמה מקשים, מה שמציק זה שבלי כוונה יצאה לי בסוף כ סופית, אם היה יוצא לי כ רגילה בסוף או אות סופית באמצע הייתי משאירה את זה ככה
אני שמתי את זה בשרשור שעלה דיסני פלוס:-D

didalf

Well-known member
גם אני קצת נכנסתי לזה למרות שאף פעם לא הייתי בקטע של וואן דיירקשן (אני קצת מגלה אותם לראשונה בזמן האחרון בעקבות זה שהתחלתי להתאהב בהארי בחודשיים האחרונים)
פשוט יש כל כך הרבה תוכן על שניהם (ציורים, סיפורים...)
SAME|מובך|
וסרטונים של מעריצים מטורפים שתופסים רגעים קטנטנים ועושים מזה לקט...|פנים|
אולסו תביא לי דברים נבחרים😳☺️

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
לי יש המון תמונות, וסרטונים אבל הן לעולם לא יגיעו לאינטרנט, שזה חבל כי היא חתולה מושלמת :love:
מבאס אותי עכשיו שהעליתי... אני גם לא אוהבת להעלות תמונות אישיות אבל מסתבר שאני ממש חלשת אופי כשמופעל עלי לחץ חברתי קל שבקלים
לאנדי סנברג יש גם טרילוגית שירים \ שיתוף פעולה עם ג'סטין טימברלייק
טימברלייק הוא חתיכת אפס שלא צריך שנמשיך לעודד את ההתנהלות הבריונית שלו (אני יודעת שזה טרנדי עכשיו אבל מההתחלה הוא לא בא לי טוב)
איזה חמודים |מאוהב| שהם מתכרבלים ביחד זה הכי חמוד. אבל למה שמת |18|? זה בכוונה? :-D .
ניסיתי להעלות את הסרטון שלהם מתלקלקים וזה היה מין רגע אינטימי שלהם שאני צילמתי בלי בושה :-D . אבל תפוז לא הרשה לי
את לא מכירה את הלונלי איילנד?:eek: מילי מצפה לך שעות של צפייה ותענוג, קצת מקנאה בך
אז ככה.....
The Lonely Island מורכב מ3 חברי ילדת
ג'ורמה טאקון, אנדי סמברג, עקיבא שפר (בסדר לפי התמונה למטה)
וואי וואי וואי, איזו סקירה! תודה על ההשקעה |מאוהב|
את השיר שלהם על סקס עדי שמה וראיתי והשתעשעתי מהשיר. עכשיו ראיתי גם את השיר של השניים על המסיבה והם באמת חמודים.
אבל הסיכוי שאני אשכרה אשב לצפות בהם מיוזמתי הוא קלוש, גם כי זמן וגם כי אין לי באמת סבלנות להכיר את כל הדברים המגניבים בעולם (אני יודעת שאני שוברת לכם אקסיומה ידועה, אבל אני לא בנאדם מגניב) ואם כבר יוטיוב, זה יהיה בשביל לחפש את המוזיקה שלי...
אבל תודה בכל מקרה. אולי מידי פעם אני אחפש משהו רנדומלי שלהם.
נראה לי כל כך מטופש אז לא מעניין אותי אפילו לנסות (למרות ג'יימס מרסדן וג'ים קארי). יש לי חבר שנורא רצה ללכת איתי לראות את הסרט המשך בקולנוע, אבל סירבתי בתוקף. [סוניק]
כן, זה לא סרט ללכת עם חברים אלא עם אחיינים קטנים
:-D
נכנסנו לך לתת מודע
אי אפשר שלא לאהוב את הסדרה. מוש הוא הכי מוש
רגע, אני יודע את זה: "איך תינוק נולד? כמו שיר. בהתחלה זה כואב, אחר כך יוצא החוצה."
מילי, למשל, פרשה מהסדרה מהסיבה שהיה לה קשה מידי לצפות בהן ובאיך שהן מתנהגות זו עם זו.
נכון. אני מעדיפה את הטלוויזיה שלי אסקפיסטית וכזאת שלא מציגה את מה שרע בבני אדם. ביורשים אי אפשר להתחמק מזה וזה גם קצ תכמו לצפות בתאונה. רוצים להזיז מבט אבל נשארים מהופנטים..
זה כמובן לא אומר כלום על האיכות של הסדרה והמשחק המבריק

Lion_Heart

Well-known member
מבאס אותי עכשיו שהעליתי... אני גם לא אוהבת להעלות תמונות אישיות אבל מסתבר שאני ממש חלשת אופי כשמופעל עלי לחץ חברתי קל שבקלים
לחץ חברתי עובד עלי...רק בהפוכה
טימברלייק הוא חתיכת אפס שלא צריך שנמשיך לעודד את ההתנהלות הבריונית שלו (אני יודעת שזה טרנדי עכשיו אבל מההתחלה הוא לא בא לי טוב
לגמרי מכבד, למרות שאני לא עוקב אחריו ולכן לא מבין על מה ולמה
אי אפשר שלא לאהוב את הסדרה. מוש הוא הכי מוש
הוא מצחיק ...הוא עובד וטוב לו (מוש מוש)

נכון. אני מעדיפה את הטלוויזיה שלי אסקפיסטית וכזאת שלא מציגה את מה שרע בבני אדם.
בדיוק למה אני לא צופה בכל מיני סדרות

Lhuna3

Well-known member
טימברלייק הוא חתיכת אפס שלא צריך שנמשיך לעודד את ההתנהלות הבריונית שלו (אני יודעת שזה טרנדי עכשיו אבל מההתחלה הוא לא בא לי טוב)
רגע, מה? מה הוא עשה? לא שמעתי ולא מצליחה למצוא!
יש מצב שבילבלת אותו עם מישהו אחר?

Lhuna3

Well-known member
למה מבאס? :-( גם אני לא מעלה תמונות אישיות, אבל תמונות של החתולה זה היוצא מהכלל!
אני שמחה שלא מנעת מאיתנו את המתוקים שלך |חיבוק|

מילי08

Well-known member
לגמרי מכבד, למרות שאני לא עוקב אחריו ולכן לא מבין על מה ולמה
רגע, מה? מה הוא עשה? לא שמעתי ולא מצליחה למצוא!
יש מצב שבילבלת אותו עם מישהו אחר?
לא בלבלתי.
הכעס כלפיו כיום עלה בגלל שהוא כנראה בגד באשתו ואנשים נזכרו שבעצם הוא תמיד היה די חרא.
לא שאי פעם הייתי מחסידי בריטני ספירס, אבל תמיד צרם לי שהוא הוציא עליה את השיר (נדמה לי cry me a river) שהציג אותה ממש רע. והוא גם לכלך עליה בלי אבחנה בראיונות. ואז היה את הסיפור על ג'נט ג'קסון, כשהוא חשף לה את החזה ("בהסכמה", אבל לא באמת). היא זאת ששילמה את המחיר על פרובוקציה שהיא לא היתה שותפה לה (וזאת גם תקיפה מינית לכל דבר ועניין) והוא זכה לתהילת עולם בתור "גבר".
אז איכס.
שיאכל תולעים איפשהו לא מול העיניים שלי.

הנה, מצאתי כתבה שמתארת את הכל.
https://www.mako.co.il/music-news/world/Article-e87ddaeaba4a181027.htm

צריכה להמשיך להגיב אבל גם צריכה לעבוד. אוף

Lhuna3

Well-known member
לא בלבלתי.
הכעס כלפיו כיום עלה בגלל שהוא כנראה בגד באשתו ואנשים נזכרו שבעצם הוא תמיד היה די חרא.
לא שאי פעם הייתי מחסידי בריטני ספירס, אבל תמיד צרם לי שהוא הוציא עליה את השיר (נדמה לי cry me a river) שהציג אותה ממש רע. והוא גם לכלך עליה בלי אבחנה בראיונות. ואז היה את הסיפור על ג'נט ג'קסון, כשהוא חשף לה את החזה ("בהסכמה", אבל לא באמת). היא זאת ששילמה את המחיר על פרובוקציה שהיא לא היתה שותפה לה (וזאת גם תקיפה מינית לכל דבר ועניין) והוא זכה לתהילת עולם בתור "גבר".
אז איכס.
שיאכל תולעים איפשהו לא מול העיניים שלי.

הנה, מצאתי כתבה שמתארת את הכל.
https://www.mako.co.il/music-news/world/Article-e87ddaeaba4a181027.htm

צריכה להמשיך להגיב אבל גם צריכה לעבוד. אוף
אוף, תודה |נחמה|
אני אשמה שביקשתי... אבל אני עכשיו אשתדל לשכוח מזה כי אני נורא אוהבת את השיר שציינת והקליפ שלו.
(ואני אישית החלטתי שאני לא מענישה את עצמי על "חטאים" של יוצרים שאני נהניית מהיצירות שלהם.)

למעלה