Aranel Nenharma
Well-known member
בחירות טובותדמויות החודש: חייב לומר ש-וויל מ'דברים מוזרים' הפתיע אותי, בעיקר בפרקי סיום העונה; קלאוס מ-'אקדמיית המטריה'
הוקאיי היא סדרה טובה ואני רוצה לראות מישהו מתווכח איתי על זהשחקני החודש: פלורנס פו (ילנה מ 'האלמנה השחורה'), שבזכותה כנראה אצפה בסדרה הוק איי.
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? קוגלביץ
גוגל זה לחלשים, תשתמש בduckduckgoאתר אינטרנט הכי אהוב? אתחכם ואומר פשוט google
DuckDuckGo - Protection. Privacy. Peace of mind.
The Internet privacy company that empowers you to seamlessly take control of your personal information online, without any tradeoffs.
אני ממש לא מסכימה, בנתיים היא ממש מספקת את הסחורהמיס מארוול - MEH
זה סרט ממש ממש חמוד וממש ממש מומלץ, הוא גם פחות משעה וחצי אז בכלל (חחחח זה היה אחד השיכנועים של אנדי בפרסום הסרט) ומצאתי פעם ביוטיוב את הcommentaries של הסרט שגם היה ממש נחמד לראותפאלם ספרינגס - זה היה החודש? מרגיש כ"כ מזמן. קומדיה רומנטית עם אנדי סמברג והאמא מאיך פגשתי את אמא שתקועים בלולאת זמן, חמוד מאד מאד.
וזה אנדי + כריסטן אז בכלל
מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?אמממממ אני חושבת שהקבורה היהודית יותר הגיונית מהנוצרית עם הארון הפתוח והשימור וזה.
הקאברים שקלי עושה בתוכנית שלה מדהימים אחד אחד!קלי קלרקסון ל-Happier Than Ever של בילי אייליש.
3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל + רסק עגבניות ב2 שקל + בצל בשקל + קוספת שימורים של פטריות ב6 שקל (אח...... הימים של להיות סטודנט)שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
בשביל עדיאתר אינטרנט הכי אהוב? זה השלב שאני אמורה להגיד תפוז? או לציין את אתר הפורנו האהוב עליי?
צודקת, באמת אמרתי את זה, אבל אני לא יכלתי להתאפקאה חצופה אמרת שזאת סדרה לחכות איתה!! אני עדיין מחכה. [girls5eva ]
לא הרגשתי שיש לי משהו לחדש, אבל עברתי על כולואז למה לא הגבת בשרשור?? [ד"ר סטריינג בממדי הטירוף]
זה יהיה מגניב אם כל מחזות הזמר יהיו פרנצייז' אחד, כיאלו שיהיה מחזמר כמו הנוקמים שיאחד את כל הגיבורים של המחזותאלא אם נחליט שבעצם כל מחזות הזמר הם פרנצייז' אחד של צלילי המוזיקה כי בכולם יש צלילים של מוזיקה.
לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפתנחיתות התכוונת?
בואי תצייני עוד דברים שיש לך שם בארה"ב ולנו המסכנים לא(+האחרון הרג אותירק שתדעו לכם שלגמרי התכוונתי לצפות איתכם בבאפי כי יש לי בהולו אז זה לא מצריך דודים ומאמץ. אבל כנראה שזה כבר לא יקרה)
לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
אם לא ידעתם אז מסתבר שזה הסרט עם הצעת המחיר הכי גדולה שקנו את זכויות ההפצה מפסטיבל סאנדנס. בהתחלה נתנו שקל יותר מהמחיר הגבוה הקודם שהיה לסרט, אבל אנדי וחברי לונלי איילנד (שהם בין המפיקים) הציעו שהסכום יהיה כמו הסכום הגבוה הקודם + 69 סנטלולאת זמן + אנדי סמברג? יאא,נכנס לרשימה שלי!עריכה: צפיתי עכשיו, ממש סרט חמוד! [פאלם ספרינגס]
ד"א אם אני לא טועה אז קבורה לא בארון זה משהו שעושים בארץ, בחו"ל אז כן קוברים בארון והמטרה היא להעביר את הגופה שמורה עם כל חלקיה לקבורה כשרה בארץ הקודשדווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
יש כל מיני קונספירציות באינטרנט על כך שכל הסדרות שלו הם בעולם אחד גדולאוי כן!! ואפשר להוסיף את כל הסדרות של מייקל שור, זה יכול להיות נהדר (כולל השחקנים שיהיה שם בשתי דמויות שונות).
שכחתי שהתחלתי אותה גם והפסקתי בפרק 3, סדרה כל כך מטומטמתGod's Favorite Idiot - רוצו להרים, הסדרה הזאת כל כך גרועה שהיא יכולה להביא לסוף הימים.
לסטיב מתאים יותר להיות VEEP ואז אני אוכל להעריץ את סגן הנשיא כמו שלזלי העריצה את ג'ון ביידןחוץ מזה סטיב מStranger Things, כי תכלס הנשיא לא צריך להיות אדם חכם, אלא רק להיות פרצוף יפה ושיקבל עצות מהאנשים הנכונים.
אנחנו עדיין לא יודעים, אבל ליון בעצם משחק בסרט ת'ור 4אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.