מלצי הש
..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifתן לשינוי לצמוח... ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה ולא נברא..חחח - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי-תיאטרון רוסי - אלבום השבוע: אביתר בנאי\עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע: מיטלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית קחי אותי אלייך " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " יאללה שמוליקקקק" "מי זה השמוליק הזה?!" "איך קוראים לשוערת?" "דפנה" "יאללה דפנהההההההההההההההה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אותה..על אמת
- מאכל השבוע: מקדונלדס! ארוחת נאגטס מוגדלת
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הייתי איתה המון המון
, היום בוינגייט. - משהו שהרס את השבוע: שפספסנו את החודש שלנו בלי לדעת :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי סופשבוע אצל דניאל :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל תאריך לטסט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רז חדד-תודה לך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה וכמה שיותר!!! ואת שחף. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כמה היה בשבוע אחד ../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): או-הא. יותר מידי. אבל בעיקר לא קל והזמןשלך - שיר השבוע (כללי): אביב -נשל הנחש, אקדחים שלופים. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: בנה,בת דודה שלי, סירי, סרגיי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה רצית להמשיך ואמרת חבל, זה לא קל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : חחח וואי, היו מלא. אוחנה :"אני זוכרת את היום הזה שאמא שלי אמרה שהיא בהריון ואז היא אמרה שזה או בן או בת." סירי : "לא, אז זה כלב"
"הפלצתי! תפסו מחסה! קפצו לפח!" "מה זה? למה לא רואים כלום??" [איתן מנסה לצלם כלב נורא מוזר שראינו ברחוב כשהאדשה סגורה "חשבתי שסתם בגלל שחושך."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי אותו סוף סוף
- מאכל השבוע: דובונים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: או-הא. רמת הגולן, היומולדת של נעמה, כשבנה באה, מסיבת יומולדת לסבתא, שיעורי נהיגה, המסיבה אצל דני, וסרגיי :) - משהו שהרס את השבוע: נסיעה הלוך ליומולדת של נעמה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: באולינג כיתתי :p וזהו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירים של סונטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, טלצ'ו, בנה, סרגיי. ותמונה : [נעמה, את הילדה הכי יפה בעולם
]

אדם ק

New member
מה חיוורת? מה?!?!

ברגע זה קיבלתי השראה לציור הבא שלי... נדיר ביותר P:

izzys

New member
את חתיכיצה בדיוק כמו שאת.../images/Emo3.gif

אני חושבת שאני פשוט אוהבת אותך.

ברגע כובשים ת'עולם. תצרחי, תשתקי.

השבוע שעבר: ממ, עוד אחד.
. - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - הכי מתאים. - שיר השבוע (כללי): נינט טייב - היא יודעת. - אלבום השבוע: משהו שהכנתי
. - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תעשי ותלכי, תלמדי ותראי איך ברגע , ברגע כובשים ת'עולם. תצרחי, תשתקי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל הלילה של היום הולדת של עופרי היה מצחיק .
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרגשה של התקדמות. - מאכל השבוע: סנדוויצים טעימים שהכנתי.
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שישי, היה כייף. - משהו שהרס את השבוע: הלימודים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל תשובות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהן יהיו חיוביות.
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר, ספיר, זמי, אוחנה. בטירוף אבל! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה.."

סטיבי2

New member
עונה....

השבוע שעבר: מעצבן - שיר השבוע (של היהודים): --- - שיר השבוע (כללי): אוטובוס הקסמים... חח - אלבום השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם אין מישהו ספציפי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה אני אני רק בן-אדם, אני חי ונושם כמו כולם..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו מלא... אני לא זוכר בזה הרגע משהו... אם אני אזכר אני אכתוב - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אני מנוע מלדבר - מאכל השבוע: עוף ממש טעימי שאמא הכינה... כפרע על האמא המותק שלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לבאר-טוביה... היו מלא צחוקים חח - משהו שהרס את השבוע: אנשים מעצבנים שאני יכול לירות בהם... טוב הגזמנתי... אבל אנשים מעצבנים השבוע שבפתח: נקווה לטוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בעיקרון לעבור אותו כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני לא אפתח את זה פה.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחכה לך בשדות- משינה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני וטאטי- פשוט תמונה יפיפה...

למעלה