מלצי הש
..

ValusH11

New member
מה גשם מההה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): סינרגיה - לחבק אותך - אלבום השבוע: סינרגיה- מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואז נהיה חורף הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מתרגש
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השבוע..אבל החודש.. איזה 2,3 אלף ש"ח חח - מאכל השבוע: מקס ברנררר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומשישי. - משהו שהרס את השבוע: משו שהבנתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא-מדברים-על-זה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר- חורף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

השקעתי אחושרמוטה ../images/Emo9.gif.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'כאילו' / 'מחפש תשובה' אקוסטי, באוטו של זמי
.
- שיר השבוע (כללי): כוכבי בלילה - אביב. - אלבום השבוע: המכתב - אביב. - האדם שעשה לכם את השבוע: גבי, זמי, ספיר+אוחנה+ציטרין+שניר, בארטוביות ואיסר [
].
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז למה שוב דוקר עמוק בפנים?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא מצחיק ולא מרגש, אבל הזוי: "אם זה זוגי את עוברת, אם זה לא - את לא, בכלל.. כל הזוגיים את תעברי, את תראי." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תאוריה !!!!, ראיתי כנפיים שבורות, אכלתי ממולאים-מאמא-רחל
, הייתי בשעור נהיגה של ספיר ו-2-0 על הפועל פ"ת+3-3 של חיפה
.
- מאכל השבוע: הממולאים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המשחק ביום שני, היומולדת לנצנץ, רמת הגולן, באר טוביה, היום שישי אצל זמיתה בצהריים, אבל הכי הרבה ? שעברתי תאוריה
.
- משהו שהרס את השבוע: הבוחן במתמטיקה, הורים ... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדרבי מחר, לבאולינג, אולי חיפה, ולסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פה שקט בשאלה הזאת ! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: התירוץ - אביב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שנשוניתה ועומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): היה לי משעמם ... תודו שהשקעתי
. תקציר של השבוע

בנה

New member
../images/Emo204.gif"טוב לבד.."

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים):מקום אחר - שיר השבוע (כללי): עדיף-דניאל סלומון - אלבום השבוע: דניאל סלומון - האדם שעשה לכם את השבוע: זמי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עכשיו אני יודע...הכי קרוב לבד. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "זה מדהים איך את קוראת אותי כל-כך נכון".
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי עוד במשקל. - מאכל השבוע: סלט של זמי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אריאל, יומולדת לנעמה והאוטובוס עם ספיר. - משהו שהרס את השבוע: שברגע זה ממש עמית בדרכו לשדה התעופה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזמי (אהמ...אהמ...) תפתיע אותי ותבוא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עניין- של אביב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זמי.

שמיקי

New member
תוותרו כבר ותלכו מפה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):astronomy domine-pink floyd - אלבום השבוע:atom heart mother-pink floyd - האדם שעשה לכם את השבוע:הראל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תוותרו כבר ותלכו מפה.. שאוכל כבר.. לצעוק בשקט - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: סלט בבורגרסבר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: העיר ביום שישי - משהו שהרס את השבוע: שתפסו אותנו=\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודעת כה החיים שלי נהפכו משעממים. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
../images/Emo80.gifמוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ...../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים
- שיר השבוע (כללי): "לפני שהלילה נגמר- ריטה"-
תודות לצחר
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הדס, צחר, אלה,חן וטלי...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה חשבת?! שתמיד יהיה לנו קל, ונכול לתקן את מה שנשבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) דרוּרוּ זה אח של שלוּלוּ- חחחח...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי 76 בבגרות בהיסטוריה
- מאכל השבוע: קפה, אף על פי שזה לא מאכל...
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טלי באה לבית ספר שלי...
- משהו שהרס את השבוע: הרבה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
להצגה "ימי התהום"
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממ... לעבור את המבחן בתנ"ך מחר...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לפני שהלילה נגמר"
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה מי...

moshe butt

New member
חחח... התמונה...../images/Emo67.gif ../images/Emo122.gif

כל הזכויות שמורות לצחר הצלם...
וגם התמונה הקודמת...

אדם ק

New member
באוויר

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): באוויר, סוף העולם - שיר השבוע (כללי): prelude \ vermilion tp 2 - slipknit - אלבום השבוע: meds-placebo - האדם שעשה לכם את השבוע: עדידוש, ונעמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): but now it's over - now i dont know what to do, i dont know what to do when she mekas me sad - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי אותה... והייתי אצל עדידוש! - מאכל השבוע: כל כך הרבה כלום... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בנסיעה לת"א... נעמה... - משהו שהרס את השבוע: הנסיעה לת"א... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירד הלחץ... (נראה לי שכל סופשבוע אני אקווה שזה יקרה... וכמובן... זה לא...) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: come as you are -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה קשה מידי בשבילי... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שחוררר

New member
ממ

זה לא מה שציירת לנעמה? באמת אחד היפים. יש לך כישרון אחי, תנצל את זה.

למעלה