../images/Emo13.gif
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה אקוסטי.. - שיר השבוע (כללי):mandy-westlife (מהפרסומת של הוט וי או די..
),לילה(?)-אביב גפן - אלבום השבוע:סינרגיה-מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע:בנה.. ענבר,סטיבן,בארטוביות.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המכתב מבנה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את בנה בבית שלי. - מאכל השבוע:ממולא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבנה באה לפה, יום שישי בבאר טוביה, כשהיינו אצל סטיבן..וזהו בערך. - משהו שהרס את השבוע:שלא הייתי ביומולדת של נצנץ וברמת הגולן(אבל לא נורא), וחוק 2 האנשים הרס לי את
החיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ל"ברית" של בן דוד שלי..לבאולינג..וכל השאר עבודה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אמות מקלסטרופוביה(?) בעבודה..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:זכיתי לאהוב-עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,שנשונה,עומרי,איתי(לאמתעסק)..ומי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אהבתי את הרעיון של ענבר..למרות שאין לי הרבה תמונות לשים.. תודו שהתמונה הגדולה יצאה לי יפה!