מלצי הש
..

Dug E

New member
אין לשירים שלה סוף.

אם את רוצה בהזדמנות אני אכין לך רשימה של שירים טובים.

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה אקוסטי.. - שיר השבוע (כללי):mandy-westlife (מהפרסומת של הוט וי או די..
),לילה(?)-אביב גפן - אלבום השבוע:סינרגיה-מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע:בנה.. ענבר,סטיבן,בארטוביות.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המכתב מבנה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את בנה בבית שלי. - מאכל השבוע:ממולא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבנה באה לפה, יום שישי בבאר טוביה, כשהיינו אצל סטיבן..וזהו בערך. - משהו שהרס את השבוע:שלא הייתי ביומולדת של נצנץ וברמת הגולן(אבל לא נורא), וחוק 2 האנשים הרס לי את החיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ל"ברית" של בן דוד שלי..לבאולינג..וכל השאר עבודה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אמות מקלסטרופוביה(?) בעבודה..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:זכיתי לאהוב-עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,שנשונה,עומרי,איתי(לאמתעסק)..ומי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אהבתי את הרעיון של ענבר..למרות שאין לי הרבה תמונות לשים.. תודו שהתמונה הגדולה יצאה לי יפה!

אל תשאלי... מה שעובר עליי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): נוסעת בעקבות האהבה - נעמה לוי. - אלבום השבוע: אביב גפן, חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר וההתמדה. [ואח"כ היא הרסה עם פסטה, בולגריה ואפילו קולה!!!!1 - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אל תשאלי... מה שעובר עליי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 2.5 קילו פחות. - מאכל השבוע: פריכיות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רמת הגולן ממש היה נחמד, והמסיבת אלכוהול אצל דני - משהו שהרס את השבוע: המסיבה אצל דני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין כלום מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניר פרידמן - חי בפלורנטין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לילוש, ובנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שקט באיזור התמונות.

liloosh tt

New member
../images/Emo23.gif

אני פשוט אוהבת אותך ברמות מטורפות. אני 'צה לראות אותך. ): בואי לדרום!

אני אנסה להגיע... ../images/Emo99.gif

את מדהימה. ואת יודעת שאני אוהבת אותך. אבל אמרתי את זה שוב.

LoLi Goddess

New member
חחחחחח....

אני לא יודעת מי מהן נראית יותר ממורמרת... אבל בגלל שזאת
נראית יותר קטנה ו"חדשה פה (אימצו אותי לא מזמן)" אז זאת באמת פרימור חחח יווו חייבים להיפגש שוב, עוד שבועיים אני חיילת

מה שבועיים?

דחוף מפגש... [אני אדסקס פה עם החבר'ה. אולי תבואו לאריאל בשישי בערב כולם?]

LoLi Goddess

New member
דווקא אתמול דיברנו על זה...

אני וצחר ומשה..... ואמרנו שלפני הגיוס שלי ניפגש וכל זה =))

LoLi Goddess

New member
אה ועוד משהו...

בשישי הזה אני לא יכולה כי כבר קבעתי סופשבוע עם חברים באשדוד אז ישמצב ביום אחר (אבל אתם לומדים, כוסאמק)

Dark Tear

New member
../images/Emo131.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין כל כך.. - שיר השבוע (כללי):Jojo-Too Little Too Late - אלבום השבוע:אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע:כולם.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מה אתה לא יודע?! כנס לוקפדיה,לחץ באדן פאוואל נקודה.קום. ושם תראה הכל.."-שניר הקוברת!! "פווווו|התנשפות|,כמה זמן אנחנו נוסעים כבר!! מה אנחנו נוסעים לטורקיה?!"-שוב,שניר הקוברת. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שום דבר מיוחד.. - מאכל השבוע:חררה-מרק מרוקאי!! שיא הטעים!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:"מסע בעקבות לוחמים". - משהו שהרס את השבוע:שיעור נהיגה מסריח!! דיי כבר,אני רוצה לנהוג טוב!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טקס רביו!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור תיאורייה,בבקשה אלוקים שבשמיים!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:My love-Justin Timberlake -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנות באר טוביה ואלמוג. חחחחחחחחח...אני בקורס מדריכי ט'-קובר ת'חיים!!

S h A b i T

New member
אתה משתוקק לראות אותי רק השבוע אה?

אני כבר חיים שלמים משתוקקת

למעלה