מלצי הש
..

Z A M i

New member
../images/Emo80.gifמלצי הש../images/Emo221.gif..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): מוש בנארי- משא ומתן. evanescence- lithium. evanescence- sweet sacrifice - אלבום השבוע: evanescence- the open door - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כי לפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו כלמיני... אני אפעם לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אממ.... - מאכל השבוע:אורז! [פנימיה
] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה יומספורט ומשחק. וגשם
- משהו שהרס את השבוע:לימודים. השאלון העדפות[מנילה] והצבא הזה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיולחוליות. וחורף :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף בטיול
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:מוש בנארי- משא ומתן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif now its hard to breatheee

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Bullet For My Valentine - Room 409 - אלבום השבוע: Trivium - The Crusade - האדם שעשה לכם את השבוע: שי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Your tears dont fall, they crash around me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כל הכוסים פה ריקים והבקבוק קולה הזאת ממש גדולה":D - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פרוגיםXD ... עזבו, אני סתם אשכנזיה:p - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול - משהו שהרס את השבוע: היסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור כבר יום שני והפאדיחה:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה להיסטוריה תדרס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: trivium- A Gunshot To The Head Of Trepidation -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
וןןטאילוט

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): ריטה-time for mercy - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים בערך.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את רואה אישה קטנה? גם החגים הפכו תלבושת אחידה היא אטומה, לא דומה גם הרוחות קרות יותר וכשכואב... גם לשיר כבר לא עוזר.. ואת ואני... וראי את יושבת מולי ובוכה.." (ריטה-חברה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני חתולה במקצועי" - מאכל השבוע: רביולי פטריות שהכנתי:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בעקבות לוחמים? - משהו שהרס את השבוע: הרבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי אצל עדי והמחווה לריטה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אשמור את זה לעצמי - שיר שפתחתם איתו את השבוע: דודי בר לב-ימי התום - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי וריטה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

vered151

New member
עווונהה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אמן - שיר השבוע (כללי): אלימות - אלבום השבוע:סינרגיהההההה
- האדם שעשה לכם את השבוע:שיר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אולי תשרוף את המכונית ו 4 כרטיסי אשראי גם את הבגדים היקרים שיש לך יותר מידי אולי תזרוק את הנייד, נלך לאיזה סרט תוציא אותי מהשגרה שלי מטלוויזיה מטומטמת" הכייי מתאייםם בעוולםם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אם כל שטות היתה טיפה אז חדר המורים היה המוביל הארצי...חחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:5 ימי חופש...=] - משהו שהרס את השבוע:לא להיות בהופעה של עברי!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שארז יחזור...ושהמבחן במטמתיקה יהיה כבר מאחורייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המבחן הזה בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:for you -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ארזזזז סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כוחחח

וואו, מקסים!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
עוד מעט - שיר השבוע (כללי):
fade to black-metallica - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
עמית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"היום יום הולדת!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אני ספיידרמן - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
קניתי מתנה נ-ה-ד-ר-ת! - מאכל השבוע:
תפוחי אדמה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
הצוללת:) - משהו שהרס את השבוע:
הסוף שלו, כמו תמיד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעשות המון המון שיעורי נהיגה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אין משהו ספציפי. שיהיה חם? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מכיר אותו-יוני בלוך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אין:| סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tomer TR

New member
"אפשר לראות ימים אחרים..."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים, בגשם בפארק - שיר השבוע (כללי): Massive Attack - Bullet Boy, אביב גפן - פלוגת הצער, שלמה ארצי - הרדופים - אלבום השבוע: שלום חנוך ומשה לוי - יציאה - האדם שעשה לכם את השבוע: שיחות עם אנשים יקרים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ישאר בלב - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי מיק חדש, ויזה לחו"ל לראות את אבא, שיר (קטע) חדש, ציון טוב במבחן - מאכל השבוע: האוכל של שישי בערב בירושלים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גשם, העיפו את הבנאדם הכי קרציה עלי האדמות מהעבודה שלי - משהו שהרס את השבוע: לחץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי, והלאה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו במוזיקה, ודברים שרחוקים מהמציאות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי - הרוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלצ'ו, אנשים יקרים ורחוקים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומר.

זכור לי שהעלית שיר שהוא שילוב של כאילו עם תעזור לי לרשמי לפני כמה זמן, נכון? איפה אני יכולה למצוא אותו? :)

ומי זה אמר שאישה לויתן זה דבר לא

שביר.... מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אמן - שיר השבוע (כללי):
אסור זה אסור-שילה פרבר - אלבום השבוע:
שילה פרבר-מתוק שחור - האדם שעשה לכם את השבוע:
אין כזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו רק נשארת אתה.... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:
שוקולד והרבה... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
המון דברים לצערי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאסע לחברה שלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חברה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

=/

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי):וויש יו וור היר - פינק פלויד - אלבום השבוע:פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כאילו לא נגמר..הכל אפשר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קניתי קצת בגדים? - מאכל השבוע:פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הופעה של משינה - משהו שהרס את השבוע:דיכאון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה מעניין -שיר שפתחתם איתו את השבוע:? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לירון וענבר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה