מלצי הש
..

../images/Emo95.gif|

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אינטרמת - שיר השבוע (כללי):
נרדם על החולות - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
דרורי משומה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
כל כל הרבה בדידות יש בעולם, ובתוכי" - משפט השבוע:
"שלום הגעתם לצוואר של דור, אני תפוס כרגע" - דבר שהשגתם השבוע:
מידע מידע מידע - מאכל השבוע:
וואי, כלום, השבוע לא אכלתי כלום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
הביקור אצל גיא בב"ש - משהו שהרס את השבוע:
אותו הגיא ממש למחרת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
האמת שאין כלכך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
יפול דבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עודני ילד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
הנסיך

מתנות

New member
"כי העיר כבר עייפה..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - מתנות. - אלבום השבוע: פחד מוות. - האדם שעשה לכם את השבוע: תומריקו ואושריקו
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לשינוי לצמוח.... אאאל תפחד מהפחד. הפחד הוא רגע, |אור|זה רגע לפני, בין לילה ליום.
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תבטחי בי." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבודה, כנראה. - מאכל השבוע: פיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הלימודים של יום ראשון, והגשם של יום שישי. - משהו שהרס את השבוע: הנתק. הפחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרצליה עם אושריקו, ושאצליח ביום רביעי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שילה פרבר - גשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומר, רותם. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The smile when you tore me apart.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יודעת - שיר השבוע (כללי):Within Temptation- Angels - אלבום השבוע:בלאקפילד שאדם צריך להחזיר לי1!!! - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם כשבא,ידיד שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You broke the promise and made me realize. It was all just a lie. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):בואי ניסע שנינו לאיים הקריביים...חחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום...והבני זונות תקעו לי פרופיל 64 - מאכל השבוע:אתמול המאכל הסודי של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ראיתי את אדם,והיו ימים בביצפר ממש מצחיקים - משהו שהרס את השבוע:לא ראיתי את צחר =[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:צחר בסופ"ש,ים ים וים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:צחר יבוא -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Within Temptation- Angels -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צחר..ועוד כמה אנשים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

סטגדש...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא שמעתי אותם אפילו פעם אחת השבוע =\ - שיר השבוע (כללי): ill nino-have you ever felt - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ כל האנשים שהיו איתי בגדנ"ע :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Maybe tonight, we'll fly so far away We'll be lost before the dawn - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ירקתי ואז המפקדת הייתה בטוחה שזרקתי משו אז היא עושה לי "תרימי את זה.." <זה לא מצחיק פה.. זה הצחיק שם..> - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: גבינה עם לחם =\ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גדנ"ע - משהו שהרס את השבוע: שהיינו עם בצפר מזדיין =\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי מושג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללמוד כבר תאוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Trivium - Fugue -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אל תשכח שהיית איש יקר לי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): אביב גפן - בשבילך. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכוכבים רימו אותי.. עתה אין לי כלום בעולם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז מה? אני בכלל אוהדת של בית"ר
" "היא נשארת איתי פה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שבת מחוללת וחורפית
- מאכל השבוע: כל-כך קרמשניט
ושווארמה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חיפה. - משהו שהרס את השבוע: בתאל התגייסה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: באר שבע, סופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: באר שבע. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אתי אנקרי ודוד דאור - לוליטה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -

למעלה