מלצי הש
..

ספירי אני אוהבת אותך.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):קח אותי (בגרסה של מאור
) - שיר השבוע (כללי):מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון,טיפה של אור-אביתר בנאי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם,בנה,מאורי,איתן,ליאן,שחר,טול,מור,ספיר ולשם שינוי גם אמא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל נכון אני מודה באשמה הבדידות,הזימה,הכישלון,הצלחה, הפחדים,הקנאה,שיכחה.. את מי אתה אוהב?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "-הנה למשל זאתי,מה שחסר למראה הכללי שלה זה עיפרון של איקאה מאחורי האוזן.. -או פשוט חזייה." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):טיפה של אור.ראיתי אותם. - מאכל השבוע:מקס ברנר עם איתן:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום חמישי,הציור,המתנה של בנה. - משהו שהרס את השבוע:בעיקר אתמול. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבנה תבוא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עיניין-אביב גפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם ספיר וליאן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

וזה כאילו שיש לנו ממשלה ../images/Emo13.gif

****מועתק מהרישמי***** השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): Courtney Love - Mono/Avenged Sevenfold - Seize The Day - אלבום השבוע: החדש של אוונסנס - האדם שעשה לכם את השבוע:ליהיא? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני לא המלך רק הליצן, אני צריך שתאהבו אותי כל הזמן (מחוץ לתחרות - אביב גפן) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מה פתאום?! זאת לא אומצה! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיבוק אמיתי כמו לוטם - מאכל השבוע: אפרופו - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרבהההה ציונים מעולים - משהו שהרס את השבוע: מבחן גרוע בתנ"ך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייקרה משהו טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Hurt כל כריסטינה אגילרה (כדאי לשמוע!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנערף

וזה כואב...זה מפריע לתנועה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): האוטו שלנו - אלבום השבוע: בלאגן - גן עדן עירוני - האדם שעשה לכם את השבוע: רפי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יגיע הסתיו יסלק ממני את כל הלכלוך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "Timmy Timmy Timmy, Jimmy!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): רפי וטוב. - מאכל השבוע: רימון - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי ושלל הנסיעות, ורפי. - משהו שהרס את השבוע: שבת בערב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המומולדת וסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "וזה כואבבבבבבבבבב זה מפריע לתנועהההההההה" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רפי. (אני נשמעת קיצ'ית.)

לא בא לי לשמוע..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): בקרקס הזה/מירי מסיקה - אלבום השבוע:DSOTM - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה, ללא ספק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):תאריך גיוס - מאכל השבוע: סלט. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול אחה"צ. היה מבדר. - משהו שהרס את השבוע:האוזניים:'( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהכל יהיה בסדר עם האוזן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותו שוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: של היהודים? I'm in love בכללי, לא בא לי לשמוע/הדורבנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Why Cryyyyyyyyyy

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): my chemical romance-welcome to the black parade - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: מורן וחיש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ניצחתיייייי...!!!" -"בוווום!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: האוכל של יומשישי =) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומחמישי,שישי קצת וזהו - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: .... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב בכל המבחנים ושאני אני אצא לטיול השנתי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר-כבשים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יניב ושיבר אהבת חיי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני מחזיקה בגאווה את הדיסקים של היהודים

חנושש

New member
ישלהכניסנושאלהודעה.

- שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): מגיפה-אביב גפן. - אלבום השבוע: עם הזמן. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני^^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "טול: יו.. אני: כן,זה בובה"
משפטי גידול :p "ילדה ששחכתי איך קוראים לה: שיש לך טלפון.. מי עונה?! את,או הוא?!" "בן: אני לא מבין למה אתם יורדים עלי..זאת היא עם הגידול!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עברתי את המבחן במתמטיקה והלך טוב:) - מאכל השבוע: הפיצה בכפר שלם
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אצל מוטי,בר נוער וכ'ו.. - משהו שהרס את השבוע: אבא:\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. אין משהו מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא שמעתי שירים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אכפת:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ^^

The Kinslayer

New member
Set your guilt free

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים. - שיר השבוע (כללי): Lacrymosa - Evanescence. - אלבום השבוע: Dark Side Of The Moon, The Open Door של פינק פלויד ואוונסנס. - האדם שעשה לכם את השבוע: כמעט עשו לי את השבוע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

מילי17

New member
צריך להמר, ללא פחד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כאילו - שיר השבוע (כללי): nobody want to bo lonely - אלבום השבוע: רנינט - אוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: מתן ולירז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "צריך להמר ללא פחד.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "נו, ואז מה, תאכלי את זה?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ.. צבעתי את החדר <לבד! לבד!> ואירגנתי את כולו מחדש. והמון בגדים חדשים. - מאכל השבוע: נודלס חמוץ מתוק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מממ.. היום החופש. - משהו שהרס את השבוע: בעיקר שיחות קשות מדי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הקאמרי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתקשרו מזארה ויגידו שמצאו את הנעליים במידה שלי באחד הסניפים!!!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: she like the wind -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחד המפגשים הבאמת ישנים..

liloosh tt

New member
../images/Emo26.gifזה יום יפה פתאום רוצה לשכוח

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין! - שיר השבוע (כללי): סינרגיה- עוזב - אלבום השבוע: סינרגיה "מרגיש אחר" - האדם שעשה לכם את השבוע: הבחור שלי. אימא אימא אימא. טול. ג'סמין. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "קיויתי שאולי תראי את הטוב שבי, אבל את לא רוצה את מה שיש לי להביא. חשבתי שעשיתי אבל הייתי זה שמקווה שאת תמיד תהיי כאן, תשארי כאן, ואת פתאום הולכת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא יודעת לדבר עברית טוב! אז תגיד, סליחה, יש הקלות לצרפתים בבגרות?!" "יש פה ריח של פלוץ שבא בבועות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי 2 קילו):, הצטרפתי להיות עוזרת מאמן בביסבול
.חזרתי לרקוד:) - מאכל השבוע: עעעעעעוף. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שישי. יום שלישי.ההופעה של הדג. - משהו שהרס את השבוע:אין. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר! יום שלישי. לגשת לתיאוריה כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיו שיטפונות ולא יהיה ביה"ס
.לישון סוףסוף וכו'... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סינרגיה- אשם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הבחורצ'יק שלי
ועוד רבים ורבות. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
../images/Emo14.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, לא קל.
. - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:מציאות נפרדת
. - האדם שעשה לכם את השבוע:אף-אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כמה רצית להמשיך ואמרת חבל, זה לא קל". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אין ממש. - משהו שהרס את השבוע:הבית חולים וזה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להתנקות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לסוע רחוק מכאן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): outside - staind - אלבום השבוע: האוסף של קווין - האדם שעשה לכם את השבוע: השיחה עם גלינה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בדיוק כמו לפני שבוע - באוויר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בטח משהו משישי - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מגפיים חדשות - מאכל השבוע: מרק ובירה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מכתב מחברה באורלנדו, והדייט עם מלי
- משהו שהרס את השבוע: הציפייה למה שכנראה כבר לא יקרה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ.. לסופ"ש נראה לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה אחת טובה. אחת ולתמיד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש יותר מדי.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחותי הקטנה

LoLi Goddess

New member
../images/Emo189.gifטוקטוקטוק על דלתי מרום../images/Emo189.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
ג'קי
שיר השבוע (כללי):
לונה פאנק - "פוליטיקלי קורקט"
אלבום השבוע:
מאיר אריאל - הופעה אחרונה
האדם שעשה לכם את השבוע:
ניב
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"רק להרגיש, להרגיש שאולי אולי זה האיש, האיש של חיי רק לרגע אחד, רק לרגע אולי..."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"שלום, קוראים לי תפוזינה, אני חתולה במקצועי, ואני מחפשת בית חם ואוהב שאני אוכל להשתכן בו..." (אוחנה בתגובה: "תפוזינה מה קורה? זאת פרימור!")
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
הממ... כלום.
מאכל השבוע:
ספגטי אלפרדו
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
סופשבוע עם לירון
משהו שהרס את השבוע:
מישו בא לבקר ב-2 בלילה למרות שאמרתי לו שאני לא רוצה לראות אותו... השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הקניות לקראת הצבא...
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
הנסיעה לאשדוד
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סטנגה - "אלטנוילנד"
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
האשדודים בעיקר =) סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
ואולי הקור יגמור אותי ../images/Emo182.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): ג'ורג'יה - אפרת גוש - אלבום השבוע: |הדגשה|ממנטו מורי - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר, טול ונעמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חיוך כזה לא נחשב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תהיי חזקה, אני איתך." "תשמרי על החיוך" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התעלמתי. - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לנעמה ושיחה עם גיגי - משהו שהרס את השבוע: אני. הנסיעה חזור ביום חמישי. הסופ"ש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבדרך פלא יבטלו את הצילומים לתמונת מחזור מחר. ושהמטומטמת תעזוב אותי בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מישהו לרוץ איתו - דניאל סלומון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo79.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים):
.
- שיר השבוע (כללי): LE.
- אלבום השבוע: שלומי שבן- שלומי שבן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ושוב, תמיד אותו הדבר
.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): And I hate.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אולי זה פג".
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 95 במתכונת שאלון F.
- מאכל השבוע: 25 דולר וקרקר.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ריבוי הברזות.
- משהו שהרס את השבוע: חורף.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שמשי
.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירד גשם בשלישי בבוקר!!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אַלֶף.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:.

now Me ../images/Emo150.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים. - שיר השבוע (כללי): חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים - שורטי. - אלבום השבוע: Nevermind - Nirvana. - האדם שעשה לכם את השבוע: היום, בערך כולם. :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...ובגללך אני עם חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים מבולבלת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואלה לא עולה לי משהו.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התיק שליייייייי
אה והסתפרתי.
- מאכל השבוע: מעדן בריאות של ארומה, אתם חייבים לנסות! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדתי כמובן.
היום הזה היה בסופו של דבר הרבה יותר טוב ממה שקיוויתי.... וזה שכ"כ הרבה אנשים זכרו - זה הכי מרגש בעולם. - משהו שהרס את השבוע: המממ... כלום! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו טוב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמפקד שלי יעזוב כבר... |עייף| -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין לי כוח לכתוב באנגלית.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באאאאאאאאןןןןןןןןןן
שנים, שנים... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עושה לי חיוך.

למעלה