מלצי הש
..

izzys

New member
שקט טוטאלי..../images/Emo182.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): Pearl jam- Last kiss. - אלבום השבוע: לא היה ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: האמת שאף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה בא והולך, את יודעת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת עכשיו. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 92 במתמטיקה
- מאכל השבוע: קפה בכמויות. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום הולדת לנעמה, ביקור בודגוב. - משהו שהרס את השבוע: עזבו שטויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנראה שכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה רעיונות טובים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יהודה פוליקר- כתמים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמאס לי להשתוקק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שחוררר

New member
רצחתם את הנשמה.

את החיים רצחתם. מה עוד אוכל לתת לכם? מה עוד לא לקחתם? יפי נפש שכמותכם. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): באמת שנגמר הכוח.

ולא אכפת לי שהשיר הזה ניהיה דרמטי!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): האמתי שאין - שיר השבוע (כללי): אביב גפן - יותר מדיי - אלבום השבוע: אין! - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איך הוא אהב אותך... אולי יותר מדיי! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שופי שופי עליה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמממ... - מאכל השבוע: כריך טונה של הקיוסק בבית ספר.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ "מסע בעקבות לוחמים" - משהו שהרס את השבוע: אממ בנתיים כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס רבין ולא יודע למה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שוב פעם - אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ אין לי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סתם תמונה באילת!

../images/Emo55.gifהרוח מרחם עליי ולא אומר מילה

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): יותר מאי פעם. קח אותי - שיר השבוע (כללי): עברי- מטייל אוסטרלי - אלבום השבוע: זה לא אותו דבר - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אוהב אותך" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 3, בשבוע אחד
- מאכל השבוע: .... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שבת - משהו שהרס את השבוע: לראות אותו
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, ויום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עוד 3?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני מאבד אותך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, לבדוק שהוא בסדר
סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שאתה עוד אחד שיורה ויורה.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): תראי זה אני- סינרגיה וחיית הברזל- מאיר אריאל. - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ. אפחד:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I don't care if it hurts, I wanna have control I want a perfect body I want a perfect soul - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח. אין. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הכל טוב. :) - מאכל השבוע: פריכיות:p - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ. כלום. אבל טוב לי גם בלי שומדבר מיוחד. <פתאום:p>. - משהו שהרס את השבוע: אולי זה שכאב לי הגב. אבל בקטנה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע רגוע בגלגלצ. סתם, אצל טישלר:p. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שימשיך להיות לי טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ. I Dare You To Move - Switchfoot -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yafit17

New member
../images/Emo14.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -ליפול שיר השבוע (כללי): -ימי התום אלבום השבוע: -אביב גפן 3 האדם שעשה לכם את השבוע: - צחר משה ואלה משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -"אני מתרוממת" דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - כלום מאכל השבוע: - כלום משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -המחווה הזאת לריטה הייתה אחלה משהו שהרס את השבוע: הריבים והצעקות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שייגמר שיר שפתחתם איתו את השבוע: -ימי התום האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:התגעגעתי לעומרי ולאריאלניקיות והמון המון לסטיבן!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה