BSG - 4x20 - Daybreak, part 2

rawk16

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!!!

צלצולי אביב/ על העידר שתיקות/ האימוטיקון

../images/Emo58.gif אני לא מאמין שאני אומר את זה...

לפי כל העונה הזאת, אני לא חשבתי שאני ארגיש בפרק הסיום אובדן כל כך גדול. לא הייתי כל כך עצוב כשבאתי לפרק הזה אבל בסיומו הרגשתי את העצב מתמלא בי. הפרק האחרון היה נפלא. סיום נהדר לסדרה נהדרת. גם אקשן שמזמן לא ראינו (בכלל לא יותר מדי) וגם סגירת מעגלים (כולל חיסולה של טורי). ממש עצוב לי לגלות שכל הזמן הזה סטארבק ו- 6 של גאיוס היו בעצם "שליחים" של אלוהים שהיו צריכים להדריך את האנושות לכדור הארץ האמיתי (זה לא היה בדיוק ברור). עצוב לגלות שקארה בעצם מתה כל כך הרבה זמן, גאיוס קיבל ישירות הוראות מאלוהים (כנ"ל החיזיון הזה של כולם) ושהם בסוף הגיעו לכדור הארץ האמיתי. ואז לראות את אותם "שליחים" כל כך הרבה זמן קדימה שואלים את עצמם האם הכל יקרה שוב. הייתי דווקא רוצה לראות את החיים של כל הדמויות זמן קצר אחרי אבל לא נורא.

tsou

New member
ביקורת מוסמכת ? ../images/Emo13.gif

תריץ חיפוש, בינתיים יש ים של תגובות בפורום סיי-פיי , עמודים על גבי עמודים

ביקורת מוסמכת...

לא של כל מיני צופים ומעריצים אלה מאתרים ידועים. ב- MATECRITIC נותנים ביקורות מכל מיני מקומות (ועל תחומים שונים) אבל אני אף פעם לא מוצא ביקורת על כל פרק בנפרד (כנ"ל לגבי סדרות אחרות).

tsou

New member
זה כנראה יגיע בקורב מאד,

אם עוד לא פורסם כבר. אני דוקא נהניתי לקרוא כמה תגובות מנומקות של גולשים

tsou

New member
../images/Emo58.gif

לא בטוח בכלל ששש של גאיוס היתה שליחה של אלוהים, בכל אופן של אותו אל ששיגר את סטארבק- גם לדבי האמיתות של כדה'א השני ישנם ספקות (בפרק דאיוס מזכיר את כדה"א האמיתי - הראשון) גם אני חשבתי (בצפיה שניה) שהפרק היה נפלא

niv_204

New member
לא הבנתי כ"כ ../images/Emo58.gif

איך קארה מצאה את הגופה שלה? מה היא מצאה על כדור הארץ? שאריות של הגופה של אנדרס עם הדסקית שלה? היו פה נסיעות בזמן או לא? יהיו לי עוד שאלות אבל בינתיים אני עדיין בהלם.. ד"א - כל הדיבורים האלה על שבירת מעגל האלימות + ההופעה של רון מור והרעיון שהוא מקבל כביכול מאיזו מגילה/כתבה עתיקה מזכירים לי סדרה אחרת.. מדהים!

duron

New member
"ההופעה של רון מור והרעיון שהוא מקבל "

מהמלאכים הלוחשים על כתפו.

tsou

New member
LOL! אפשר גם לקרוא הפוך

רון מור משלח לחופשי בעולם הרחב את השטן והמלאך (השאלה מי זה מי נותרת פתוחה!) מהסדרה שלו

duron

New member
מהעיון בצהובונים דווקא,

הוא מנסה לרמוז שהוא מציב למולנו מראה בה משתקפים הטוב והרע , ובידנו הרשות נתונה לבחור בינהם. תופס מעצמו סוג של נביא מודרני ?

rawk16

New member
סתם סוטה.../images/Emo171.gif

בתוך המגזין שהוא החזיק, הסתתר לו פלייבוי.

duron

New member
../images/Emo58.gifהממ.. נקרופיל ?

אחרי הכל, הוא התבונן בעצמות של הרה. אם הרה מתה כאישה צעירה, איך בדיוק התבטא הייעוד שלה כעתיד המין האנושי/סיילוני ?

duron

New member
שכחנו

עד כמה סיילונים פגיעים לוירוסים אנושיים.

tsou

New member
והאנושיים, לשאר מחלות (האנטיביוטיקה נותרה על

הגלקטיקה נכון?)

למעלה