BSG - 4x20 - Daybreak, part 2

The Human

New member
../images/Emo58.gifטוב...

אז כל מי שמסכים איתי שצריך לבנות פסל הוקרה מיוחד עבור בר מקרירי ובאותה עת לתלות את רון מור ודייויד אייק על עץ גבוה אתם מוזמנים לשרשר אל ההודעה הזו -
ולסיכום, שני מילים.. נו באמת!

tsou

New member
lol!

עוד לא ראיתי כלום אבל לא התאפקתי והצצתי לפוסט שלך - איכשהו, אחרי מה שאמרו בספיישיאל על אופי הסיום, אני לא מופתעת מהתגובה
קפה, ולמסך!!!

rawk16

New member
כל הבוקר הטוויטר שלי משדר כי היה מאכזב אתמול.

אני מקווה שלא יעשו שטויות כמו בפרק האחרון של המומינים. אני מאמינה שרק בערב אני אתחיל לצפות בזה... ואז אני אצטרף להספדים.

tsou

New member
זה בסדר,

גם אני עדיין חפה משמץ צפיה, זה מה שקורה כש"מקבלים" ארבעה דברים במקביל.. לעומת זאת אני דוקא לא מצפה לאכזבה (או להספד

rawk16

New member
../images/Emo32.gif בקשה מיוחדת.

במהלך כתיבת ההודעה שלי לאחר צפייה ראשונה בפרק נתקלתי בכתה אימוטיקונים חסרים-אשמח אם תוסיפי את האימוטיקונים הבאים לרשימת הדרישות מתפוז פורומים תודה. יונה. פלמינגו. יעל. ריידר. גלקטיקה. גנים בוטניים. קיא. זהו בינתיים. תודה מראש.

tsou

New member
אעביר את הבקשה הלאה.

למרות שאפשר להסב כמה אייקונים קיימים לנ"ל. למשל
יכול להתפרש גם אחרת

duron

New member
לפי התגובות שלך לשרשור הזה

את צריכה גם אימוטיקון כזה :

tsou

New member
והרי הסיום שלך (ידעתי שעם קצת סבלנות מישהו

יכתוב אותו
They battled next to a singularity, a black hole that distorts gravity, space and time. When they jumped out of there via the coordinates Starbuck entered, they LITERALLY traveled back in time to the devastated earth that they came across earlier. They arrived approximately 200,000 years before the cyclon war/apocalypse. They are essentially their own ancestors and this is why their DNA was compatible with the already evolving life forms on the planet. Once they understood what had happened via star chart readings and planetary alignments, they sent a raptor back with the coordinates through the singularity and then made contact with the human fleet in the future. They followed the raptor back to the past and in essence, the singularity/black hole/worm hole was a bridge between two times and jumping where they did with the coordinates took them through the worm hole into the past. By giving the centurians freedom and allowing them to take the Cylon Baseship and travel the universe on their own they were giving these robotic life forms a ~200,000 year head start in exclusively evolving. Over the course of hundreds of thousands of years, and being completely separated from humanity and cyclons, knowing the devastating consequences of face to face interaction, they evolved and grew to become God-like. Their sole mission perhaps being to avoid a confrontation between organic and inorganic life forms from happening once again. Perhaps they were the ones who created and used the two "Angels" of SIX and Baltar to observe and even manipulate the humans and cyclons, to change the outcomes / timeline, via an advanced space-time quantum projection mechanism, appearing to almost be like Gods. They even helped establish the cyclon colony near the worm hole to ensure that the time-travel cycle would be complete. Starbuck finding her own body, and disappearing is a literal sign of this time-travel plot, as perhaps she was no different than the Baltar and Six "angels" and was only a projection based on the missing 6th cyclon, the one who was destroyed and enjoyed art and music so very much. When her mortal body was destroyed, another was resurrected and sent back, and when she had completed her task and realized her cyclon divinity, she was teleported back home, among these Cyclon Gods. In reference to the Baltar and Six Angels saying that "God" doesn't like to be called that, might be a clue that these Cyclons are essentially atheistic in their beliefs. By ending the series this way they essentially closed the loop and communicated that it was a vicious cycle that is destined to be repeated and even the God-like cyclons are helpless to stop it from happening, but they still hold a fanatically obsessive, yet futile belief that this mystical goal could someday be achieved through such tweaks and manipulations to the timeline, given enough computational probability cycles. http://forums.scifi.com/index.php?showtopic=2328930

duron

New member
לאיזה תגובה זה מתייחס ?

וגם - רון אמר - "בלי משחקי זמן " הסבר יפה ! (הקטע עם ה-projection מזכיר את התפקיד של (השחקן ששיחק את) קאוויל בסדרה quantum leap )

tsou

New member
של פותח האשכול כמובן ../images/Emo13.gif

כן זה הסבר שמיועד כמובן לריאלים שבינינו לי הוא ישר עשה סחרחורת אבל הוא באמת יפה !

The Human

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלא רע בכלל..

למרות שעדיין לא מובן לי איך הם הצליחו לשכפל את קארה אחרי שהיא מתה.. הבעיה שלי עם הסיום של מור זה שגם אם אלוהים היה מעורב בהכל הוא פשוט היה יכול לתת את הקואורדינטות לשם מלכתחילה... וחוץ מזה.. לא הגיוני שגם הוא יבנה את הראפטור שהביא אותה לגלאקטיקה.. אני יודע, יהיו שיגידו - הוא ברא את האדם, אז אתה חושב שיש לו בעיה לבנות כלי תעופה עם רכיבים אלקטרוניים והיידרולוגיים? - אבל עדיין אתם לא שמעתם או ידעתם על מצב שבו גילו רכיבים אלקטרוניים מקראיים באיזשהו מקום.. וחוץ מזה.. מלאכים??!? אני אתרגם את מחשבותיי על זה באנגלית.. those are quite kinky angels we're talking about here.. בנוסף.. גם המיתולוגיה שלו מופרכת.. כלומר.. אם בני האדם הנפילים הגיעו הנה לפני 150 אלף שנה והם ידעו אנגלית וחוואות.. הרי עכשיו היינו צריכים לחצות את הגלקסיה שלא לדבר על כך שהאנושות ברובה המכריע בהחלט הייתה דוברת אנגלית שוטפת.. ומה גם שלחלקנו היו אמורים להיות שבבי סיליקון במוח שלנו.. אני עדיין לא מבין למה היה צריך להרוג את אנדרס.. ועוד לשלוח אותו לשמש (איזה אנשים חולניים וסדיסטים הם מור ואייק). אם כבר היו נעזרים בסיילונים המורדים כדי להשמיד את הצי.. לגבי הצד הטוב של הפינלה המעצבן הזה.. זה מתחלק ככה: א. אפקטים מיוחדים מדהימים - באיכות של סרט קולנוע מודרני והם חייבים לקבל אמי, לפחות על זה. ב. בימוי אדיר של כל סצנה וסצנה באופן מעניין, חודר ומותח.. ג. סגירות המעגל של רוב הדמויות (מלבד קארה ועוד מספר דמויות) שנעשה בצורה יפה מאוד. ד. הסצנה של הרצח של טורי ע"י טירול שהובילה להמשך הסטנדאוף הייתה פשוט מבריקה. ה. והגענו לחלק האהוב עליי - המוזיקה של בר. אני באמת חושב שאילולא הוא היה מלחין אותה ואילולא היא הייתה חלק מהסדרה, אני באמת מאמין שהייתי קורא ביקורות הרבה פחות אוהדות ממה שקראתי עד כה.. ומשום שהמוזיקה המדהימה הזאת יוצרת קשר רגשי כל כך חזק בין הצופה לבין כל סצנה ומתרגמת באופן אבסולוטי את הרגשות שמובאים לידי ביטוי גם אם העלילה נראית מופרכת ומנותקת מכל תוכן מציאותי וריאלי.. (זה כמעט מצליח לכפר על זה.. אבל עדיין..) לסיכום.. מה שיש לי לומר לרון מור הולך כדלקמן.. !It's the frakking plot, you frakking moron

tsou

New member
lol i knew youd like it

דוקא יש לי כמה תשובות לפוסט שלך, כשאחזור מהמכללה

tsou

New member
אז ככה.

אותי מה שריתק לכל האורך, ובעיקר בסיום זה האופן בו מור הפעיל חזק את כל המתגים המדב"יים (מהסוג שהסיום שבציטוט "משלים" כמו שצריך), רק כדי לשבור ציפיות ולהפעיל מחדש את המתג העל-טבעי, אבל! היות והעל-טבעי הזה עבר דרך כל הפילטרים המד"ביים (שבראש שלנו בעיקר) במהלך הסדרה, גם הוא כבר לא פועל באופן הצפוי, כך שהסיום הוא מדב"י קלאסי מצד אחד, על-טבעי קינקי כמו שאתה אומר מצד שני, פנסטיה מצד שלישי ולאחר צפיה חוזרת (שלישית בינתיים) מסתבר שגם מוזאיקה של מחוות למיניהן
אפשר להשיב לכל הטענות שאתה מעלה באופן נקודתי- אלהים יכול, אבל לא חייב, לתת לקארה את כל התשובות מייד, מה עם המאבק ואפשרות הבחירה האנושית? (וחוץ מזה לא חבל לזרוק לפח את סצנת הנגינה עם האבא?), במיתולוגיה של הנפילים- מור השתמש בכל מיני מיתולוגיות, האנגלית? תדמיין שבב-תירגום כמיו בדוקטור הו ובפארסקייפ, אנדרס? דיגור לשמש? מחווה מדויקת לסדרת המקור, וכו וכו אבל זה לא ישנה את העובדה הבסיסית שהסיום מנסה לאחות קווי עלילה מרכזיים, ושבהתחשב בעלילה עד כה שבעצמה מחברת אתוסים מובחנים זה לא יכול ממילא להצליח באופן מוחלט, כך לפחות נדמה לי

למעלה