BSG - 4x20 - Daybreak, part 2

duron

New member
ראשית, תסתכל שוב

זו ההתערבות הקטנה של הגורל (מה הסיכוי ש-...) הרפטור ירה טילים גרעיניים על המושבה כשההגנות שלה מנוטרלות

tsou

New member
אתם מדברים על היריה [ספוילר]

המקרית על ידי הטייסת המתה? זה באמת היה נייס טאץ'

וואלה, שמתי לב. זה פשוט....

אני לא נוהג (בכלל) לראות שוב פרקים שכבר ראיתי מכל סדרה, אפילו אם ממש ממש אהבתי אותה. אולי אחרי שנים מצפיה באותו פרק אני אראה שוב אבל לא כמה ימים אחרי כשזה עדיין טרי. בכל מקרה, שמתי לב...

duron

New member
אני מבין את הבעיה שלך

קשה לראות אותו דבר פעמיים. למעט סוף עונה 3 ופרק ה-200 של סטארגייט

פרק המאתיים....

לא ראיתי שוב אבל בראיה לאחור אני חושב שהייתי צריך לשמור אותו ולראות אותו שוב. אומנם זה בטריטוריה האיומה (עונות 9-10) אבל הוא עדיין מבדר מאוד + ריצ'ארד דין אנדרסון חזר....

duron

New member
זה היה פשוט אחד הגדולים

ההומור העצמי, המחווה לפארסקייפ, הבובות.....

seagate

New member
טוב, ועכשיו לדעתי על הפרק:

עברו כבר כמה ימים, הרעידותץ בגוף כבר כמעט עברו ככה שאני יכול לכתוב תגובה ראוייה.. :) אז נתחיל ברע: העלילה!!! אין מספיק מילים איומות שאני יכול לכתוב על סיום העלילה הראשית והסיפורים המשניים: החזון של רוזלין, 8, ו-6 שהבטיח את עתיד האנושות, שהיה הגורל של באלטאר שנייתן לו ע"י האל הכל יכול, הציפיה שבאלטאר בסופו של דבר יקבל תפקיד משמעותי בעתיד האנושות, כל זה, מסתכם בלסחוב ילדה קטנה מהמסדרון ל CIC????????? והגורל של סטארבאק, חזיונות המוות, הדברים שאמו ההיברידס, גם כל זה מסתכם בלהקליד קוורדינטות של לפי תווים??? אני לא אומר שאין בזה הגיון, אבל..... זהו?????? מה עם זה שהיא תוביל את כולם לבוף, מה עם מוות הרואי, משהו קצת יותר אפוקליפטי וקודר...? זה כל כך עצבן אותי כש RDM אמר בספיישל ש"זין על העלילה", וזה רק הדמויות, כי באותה מידה הוא יכול היה לעשות דרמת נוער ושם באמת זין על העלילה... בקיצור, ציפיתי לסיפור הרבה יותר מענין. ועכשיו לטוב: קאוויל!!! אני רוצה לעשות לו דור עתיד של תינוקות סיילונים עם עמוד שדרה זוהר! הוא משוגע, נרציסטי, ציני, מתוסבך, כל מה שווילן טוב יכול להיות הקרבות, הו הקרבות... הפיצוצים והאלימות המשובחת, תענוג לעיניים.. כמובן, על אף הסוף המאכזב עלילתית, היה עדיין מאוד מרגש, במיוחד מותה של רוזלין, שרק דרכה בארץ המובטחת איחוד השידורים עם נשיונל ג'יאוגרפיק היה נחמד למדי.. :) וכמובן מה שקנה אותי זה היעלמותה של קארה.. כנראה היו זקוקים לה במקום אחר....

cפיר

New member
אולי היו זקוקים לה במקום אחר

ובזמן אחר.. הרי כל זה קרה בעבר, ויקרה שוב ושוב ושוב... (בס"ג 2, בס"ג 3 , בס"ג 4 ואל תעזו לעצור אותי!)

למעלה