טוב, ועכשיו לדעתי על הפרק:
עברו כבר כמה ימים, הרעידותץ בגוף כבר כמעט עברו ככה שאני יכול לכתוב תגובה ראוייה..

אז נתחיל ברע: העלילה!!! אין מספיק מילים איומות שאני יכול לכתוב על סיום העלילה הראשית והסיפורים המשניים: החזון של רוזלין, 8, ו-6 שהבטיח את עתיד האנושות, שהיה הגורל של באלטאר שנייתן לו ע"י האל הכל יכול, הציפיה שבאלטאר בסופו של דבר יקבל תפקיד משמעותי בעתיד האנושות, כל זה, מסתכם בלסחוב ילדה קטנה מהמסדרון ל CIC????????? והגורל של סטארבאק, חזיונות המוות, הדברים שאמו ההיברידס, גם כל זה מסתכם בלהקליד קוורדינטות של לפי תווים??? אני לא אומר שאין בזה הגיון, אבל..... זהו?????? מה עם זה שהיא תוביל את כולם לבוף, מה עם מוות הרואי, משהו קצת יותר אפוקליפטי וקודר...? זה כל כך עצבן אותי כש RDM אמר בספיישל ש"זין על העלילה", וזה רק הדמויות, כי באותה מידה הוא יכול היה לעשות דרמת נוער ושם באמת זין על העלילה... בקיצור, ציפיתי לסיפור הרבה יותר מענין. ועכשיו לטוב: קאוויל!!! אני רוצה לעשות לו דור עתיד של תינוקות סיילונים עם עמוד שדרה זוהר! הוא משוגע, נרציסטי, ציני, מתוסבך, כל מה שווילן טוב יכול להיות הקרבות, הו הקרבות... הפיצוצים והאלימות המשובחת, תענוג לעיניים.. כמובן, על אף הסוף המאכזב עלילתית, היה עדיין מאוד מרגש, במיוחד מותה של רוזלין, שרק דרכה בארץ המובטחת איחוד השידורים עם נשיונל ג'יאוגרפיק היה נחמד למדי..

וכמובן מה שקנה אותי זה היעלמותה של קארה.. כנראה היו זקוקים לה במקום אחר....