BSG - 4x20 - Daybreak, part 2

tsou

New member
פשוט היתה חסרה לי השאלה העיקרית ברשימה שלך :-

משרד? מזכירה?

rawk16

New member
אבל זה מרגיש כאילו זה לא נגמר!!

ועצוב לי. אני רוצה את הסגירת מעגל! נראה לי שאני עוברת את שלבי האבל. אני בהכחשה. קיבלתי מהבוס שלי מתנה מזכירה ועוזר אישי. העוזר אישי התפטר. תבוסתן.
- תתארי לי בבקשה מה קורה באימוטיקון הזה, למה יש אותו והאם זה יכול לעמוד בקנה אחד עם תבוסתן- כי אז סבבה!

tsou

New member
אז לא אימצת את התשובה שנתנו בשרשור? ../images/Emo58.gif

אפשר לאמץ את הבוס שלך? או לחלופין את הע.א. דעתי לגבי האמוטיקון הזה ידועה : הוא דוחה בדיוק במידה מספקת כדי לייצג בכבוד מסומן דו-משמעי : את ביל מקיא, וגם את קאויל תוקע לעצמו כדור בלוע (חלילה לא הע.א.., אני הרי זקוקה לו)

rawk16

New member
קחי את העוזר התבוסתן. אם תמצאי אותו

הטמבל נעלם. פשוט יום אחד הפסיק לבוא.

seagate

New member
אז זהו, שלא הבנתי.... (ספויילר)

למה למען השם קאוויל (תעשה לי תינוקות היברידיים עם עמוד שדרה זוהר!!) תקע לעצמו כדור בראש???

tsou

New member
אגב זו היתה בחירה של השחקן

בתסריט של מור טיי היה אמור לחסל אותו

duron

New member
ציטוט

"רוח הקודש נזכרת במקומות רבים בברית החדשה. אחד האזכורים החשובים של רוח הקודש, מתייחס לטבילת ישו בידי יוחנן המטביל, שם היא מתוארת כיונה. בבשורה על-פי יוחנן העיד יוחנן המטביל על האירוע: "ואני לא ידעתיו כי אם בעבור יגלה בישראל באתי אני לטבל במים׃ ויעד יוחנן ויאמר חזיתי הרוח כדמות יונה ירדת משמים ותנח עליו׃ ואני לא ידעתיו אולם השלח אתי לטבל במים הוא אמר אלי את אשר תראה הרוח ירדת ונחה עליו הנה זה הוא אשר יטבל ברוח הקדש". – הבשורה על פי יוחנן, א' 31-33‏‏" http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%97_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%A9_(%D7%A0%D7%A6%D7%A8%D7%95%D7%AA)

tsou

New member
../images/Emo58.gif

2) או שהאנושות (או ש)הילידים נספו במגיפה מסתורית, או שעדיין לא מצאו שרידים אחרים
5) לא יודעת איך לבשר לך את זה אבל בס"ג זה אנטי-בבילון 5 גם מבחינת הסוף, כלומר כולם כמעט מסיימים רע. מצד שני, לי כבר ננטש בדרך דומה על ידי קארה בעבר, כך שהוא יתמודד עם זה בדרכו לטיפוס הרים. ומה עם גאלן עליו לא חבל ?

tsou

New member
או ש ../images/Emo58.gif

יחליטו להציל את שלוש המסכנה שנתקעה לשוא על כדה"א 1, מה יש?

cפיר

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

הסידרה הכי טובה הסתיימה והכי עצוב, אין דבר שמשודר (או ששודר) בטלויזיה שאפילו משתווה לעלילה, לדמויות, לאשקן אפילו למוסיקה!! למרות כל הניתוחים שאתם עושים פה אתם חייבים לפתוח את הלב ולהודות שזאת הייתה סידרה כיפית וסוחפת ושהיא תיחסר מאוד... עכשיו לשאלה.. אז... לא נתנו תשובה למי זה האלוהים, נכון? לא פיספסתי משהו?

tsou

New member
מזתומרת ל מ ר ו ת כל הניתוחים!

ברור שזו היתה סדרה נפלאה וגם הסיום היה מופלא.. וברור שכולנו בייסורי גמילה קשים... אל דאגה. לא חשפו את זהות האל
אבל בכל זאת נתנו לו הגדרה מסוג מסוים בדקה האחרונה של הפרק
נ.ב. זה לא בס"ג, זה מד"ב רק אם הופכים את ההגדרה אבל זו עדיין סדרה מעולה (חדשה) - KINGS, שווה הצצה

cפיר

New member
התכוונתי במובן הטוב של הדבר..

ותודה על ההמלצה, ניראה מעניין
(...למרות שאף אחת לא תחליף את גלקטיקה).

יש לדייק..

הסדרה מדהימה ואין דבר דומה לזה בטלוויזיה אבל יש הרבה דברים שמשתווים לזה באיכות ולזה אני מודה מקרב לב ליוצרים האמריקאים.....

אילנית99

New member
הבהרות ../images/Emo58.gif

מה היינו צריכים להבין לגבי הנבואה שקארה תוביל את האנושות אל סופה? שאלה לגבי הסיילונים... הם מזדקנים? הם אמורים למות מזיקנה מתישהו ? ועוד שאלה לגבי קארה... היא לא ידעה שהיא מלאך? (זה היה קצת הזוי בעיני הקטע עם המלאכים)

tsou

New member
שאלות ../images/Emo58.gif

היינו צריכים להבין שהמוות מסמל את ההתחלה של משהו חדש, ככל הנראה : הסדרה התחילה בסוף עולם ומסתיימת בתחילת חיים חדשים, סוף הגזעים הסייילונים והאנושיים מוביל לתחילת האנושות "שלנו" על כד"הא אכן הסיילונים, לפחות הסקינג'ובז לא מזדקנים.. אך הם גם לא נולדים יותר מחדש, כך שיש להניח שהם ימותו מתישהו מפגם במערכת החיסונית (?), אסון טבע.. יו ניים איט קארה לא ידעה. זה לא כ ז ה הזוי. אחרי ככלות הכל גם לזיגפריד, קוטל הדרקון ובעל טבעת הזהב המכושפת לא היה מושג שהוא לא בדיוק אנושי!

שאלה בקשר לפרק אחרון../images/Emo58.gif

בזמן הלחימה, אנחנו רואים...... "מטוס" אחד (אני לא זוכר את השם) שנשאר מאחור. הייתה משלחת של חיילים שיחדרו לספינה הסיילונית (היא עברה דרך אסטרואידים). אחד ה"מטוסים" קיבל אסטרואיד ישר בשמשה הקדמית וזה נראה כאילו הוא יצא מכלל פעולה. אחרי זה אנחנו רואים את אותו "מטוס" יורה טילים על הסיילונים. מי שהיה עליו חזר אחרי זה לגלקטיקה? ואיך זה שכל כך הרבה נזק נעשה לסיילונים מכמה טילים קטנים?

למעלה