תחרויות...

harazy

New member
אבל אתה יודע..

המטרה ההתחלתית של הקורס זה ללמד הדרכה..

zoharko

New member
אני בא

בינתיים ל110- דירוג לאליפות מרכז ביום שבת על קטמנדו. אולי אני יחליט לבוא גם לאחד המקצים המיוחדים אבל בינתיים לא

OHIO

New member
אני באה לדרסז'...

ב'1 ב'4 על זנזיבר התותח!! חפשו סוס עקום עם גב כמו של אמבטיה וצעד מושלם..

TauraMan

New member
החתימה שלך../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מחברים, לא?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאני כנראה יבוא ל-90!!

כי ל-80 אני לא יכולה לבוא.. כי זה יוצא בשישי.. ויש קייטנה ואין קרון... אבל בשבת מוציאים משאית.. ככה שאני יכולה לבוא!! ווהו!! מאושרתתתתתת... וגם אם אני לא יבוא.. אני באה לראות בטוווווווח!

וואיי פצצהה...

אין ממש הבדל בין 80 ל-90 ובמיוחד שיש לך סוס גדול שזה פחוד מפחיד וגם אליוט עובר את זה בקלות.. ככה שתצאיייי

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifי בעיה אחת...

שהוא ממש טיפש.. הוא ממש מפחד אצלינו מהחומה! וכל פעם מחדש שאני באה הוא מפחד.. אז מה יהיה שם עם החומה הזאת?! פפ... אני ייפסל על בטווווח!!

אל תחשבי על זה....

פפ הוא גם יכנס שם לאווירה של התחרות ואחרי שהוא יקפוץ 2-3 מכשולים ראשונים הוא כבר יכנס לקטע של המסלול... וגם אפולו מפחד למשל מהפלסטיקים האלו הגדולים.. כאילו בעיקרון הוא סתם מסתכל ליאון קופץ איתו את זה בלי בעייה אבל איתי יש לו בעייה עם זה ובתחרות הוא לא עושה לי בעיות.. זה תלוי איך את רוכבת עליו...

סטיובן

New member
אני יוצא ליומיים פרס כספי,דירוג מטר

אבל אף אחד עוד לא קלט את הקטע של נצר, נגיד שבפרס כספי ירשמו 50 רוכבים שזה 6000 שקל. ליום שבת להתחרות על הפרס, עולים רק ה20 הראשונים מיום שישי. קיצר 30 רוכבים שרפו 120 שקל סאן שיין דפקו אותכם!!

בובבבבבבעעעעעעעעע

בהצלחה לכולם! יאיי ענברוווווושששששששש כניראה אני באה היום לחווה, משעממם לי בקצב בבית ואמא בבית

כי לא הייתה לי הסעה לחווה כמעט בטוח

אז במקום זה נסעתי לסופרלנד..חיחיחי פשוט לא רציתי להשאר ככה בלי הסעה עד הדקה האחרונה ולאחר לשיעור. אז רציתי לעשותהשלמה בשיעור של שבע כי אמא שלי הגיעה הבייתה, או ביום רביעי איתך ועם אלה אבל אי אפשר כי אתם כבר שבע אנשים ולא ניראה לו שאנשים יבטלו...אבל בסוף אני עושה השלמה בחמישי בחמש (זה עם אלה, לא?!) יאייי ביום שישי נוסעים לכינרתתתתתתתת יאללה לונה-גל באיזו שעה את הולכת לחווה?!

Sweet SuGaR

New member
אני שישי-שבת-ראשון

בכינרת! כאילו ישנה שם וביום ראשון אני בלונה גל אני בחוף דוגל תבואי לבקר!!!!!!!!

יאייי , אני באה רק ליום אחד

כי אני שונאת לישון בכינרת משום מה (טראומת ילדות) ולא בא לכולנו להתקע במלון... אז נבוא יאייייייייייייי אני אראה לאיזה חוף אנחנו נוסעים (כאילו שזה משנה, הכל אותו חראאאא חח) וניפגשששש יאיייי ווהוו זה הולך להיות יום מעצבן בטוח משעמם לי מאוד

פאאאק אין לונה גל ביום שישי../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif

ידעתי שזה פתוח רק מיום ראשון...חח אבח אמא רצתה לבר... ווטאבר...בע

../images/Emo39.gif כן זה איתי!!../images/Emo24.gif יאייי

והיום אני על קלי! מוזזזר כי עודד אמר שזהו! אבל אם הוא מתעקש מי אני שאתווכח איתו?!?
יאייי

למעלה