תחרויות...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאני לא אתחרה כנראה...

כי אני היחידה שיוצאת ל-80... ובאותו יום יש את המבחנים לקורס מדריכים... והקרון אצל שני והדר.. וגם יש קייטנה ועודד לא יוכל לבוא... או שכן? כי הקייטנה בבוקר.. אבל... אין לי איך לבוא.. אזזזז... אני יבוא בשבת.. ובשישי אני באה לכנות עם שני..

חחחחחחחחח איזה שני?!!?

שני שרוכבת על זינה?!!?!? לא ממעיטה בערך חס וחלילה אבל לא חושבת שהיא תתקבל!!!! ובכלל תעבור תקורס כי אני מכירה כאלו שרוכבים יותר טוב ממנה ולא עברו תקורס הזה..

aloniguy

New member
זה נשמע קורס קל

אבל שנה שעברה אם אני לא טוהע עבר רק מישהו אחד או שניים... המבחנים לא יכולים למנוע ממך לעשות את הקורס בעיקרון זו החלתה שלך אבל מייעצים לך שלא תעשה סתם את הקורס.....

פפפפ בדיוק.. ויש כאלו שהתחרו

ב-1.20, 1.30 ולא עברו תקורס.. וזה באמת לא קורס קל במיוחד לא לילה שהיא בקושי בת 16.. ואין לה כל כך נסיון בקפיצה של מסלולים של מטר-1.10

harazy

New member
גם גלעד יוצא..

אל תעצרי את עצמך תגידי מה שיש לך להגיד..

פפ את בטוחה שלקורס מדריכים?!?!

או לעוזרי מדריכים?!!?! אני חושבת שאת מתכוונת לעוזרי מדריכים שזה משהו אחר...פפ מדריכים זה מגיל 17 ומעלה או 18..

harazy

New member
דרור למדריכים..

זה מגיל 16.. אני באוגוסט בן 16 אז הסכימו לי

סטיובן

New member
כעיקרון זה גיל 16 אבל גם אם אני ילך

אני אומר לך שיתנו...צריך רמה א' בדרסז' וא' בקפיצות, ורק נתנו גיל שממנו בערך אפשר להסתדר חודש לבד ככה 15 וחצי זה לא משמעותי. ויש לך גם נסיון בתחרויות זה יעזור לך...

פפ אתה מודע לזה שזה עולה

הקורס בסביבת ה-8000 ש"ח.. ולא בטוח שיסכימו לך לקחת את שלוק לשם ואז זה עולה לך להשכיר עוד סוס אז זה עולה משהו כמו 10,000 ש"ח אם לא יותר... ככה שאם אתה רואה שהם לא מתלהבים ממך במבחנים או שהם ממליצים לך לא לעשות תקורס אז חבל על הכסף!

../images/Emo39.gif את שלוק זה לא בעיה..

בחודש הזה הוא פשוט משלם עליו פנסיון מלא במקום חצי... חוצמזה שצביקה אמר לו שכדאי לו ללכת לקורס (לא?) אז נראה לי שיהיה לו שווה ללכת...

harazy

New member
עם שלוק לא תיהיה בעיה..

אני לא אמרתי שאני יוצא לקורס.. גם אם אני יעבור את המבחנים בהצלחה לא בטוח שאני יצא לקורס זאת שחיטה.. מאיפה אני יקריץ כל כך הרבה כסף??

zoharko

New member
כן אבל

זה לא שאני בעד הקורס הזה ממה שראיתי בבחינות וממה שאנשים חושבים לא שווה ללכת לשם אבל זה לא שכל הכסף הולך כי אפשר לעשות מבחנים חוזרים כמה שרוצים עד שעוברים, יש כל שנה בחנוכה ובקיץ. אבל לדעתי בכל מקרה חבל על הכסף, אותו מחיר בדיוק אפשר לטוס לאירופה לעשות שבוע עם מדריך גרנד פרי ועל סוסים מעולים וללמוד פי 1000 יותר

harazy

New member
אה כן הזכרת לי את הפרט הקטן..

אם לא עוברים.. עושים מבחנים חוזרים עד שעוברים..

harazy

New member
גם לדעתי זה לא הכי שווה..

אבל אני בתקווה שזה ישתלם לי בעתיד..

aloniguy

New member
מבחינה כספית אולי זה באמת

לא משתלם אבל הקורס הזה נראה כיף בטירוף!

למעלה