תחרויות...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifיש קטעים.. שאני ממש לא מבינה

למה אני רוכבת בחווה הזאת בכלל! אני כנראה לא יוצאת.. ולמה? כי אמא של גל לא מסכימה להוציא בקרון שלה 2 סוסים אז כמובן שענבר תהיה עדיפות אחרונה... ושני והדר לוקחות ת'קרון.. איזה כיף! אז אני לא יוצאת לתחרויות העונה.. כי אמא שלי לא תוביל קרון לבד... אבא שלי בחו"ל ולאח שלי אין ביטוח על האיסוזו... איזה כיף לי!!!

../images/Emo39.gif ענברוש...

א - למה אמא של גל לא רוצה?.. ב - מה הקשר לחווה? ג - למה אמא שלך לא תוביל קרון?.. ד - אני אוהבת אותך הרבה - אל תתבאסי!!

harazy

New member
יש לי תשובה אחת..

אמא של גל לא רוצה כי אם היא תיקח את ענבר היא תצתרך לקחת אנשים בפעמים הבאות.. כי אם לא זה לא יהיה פייר.. אז זה או תמיד לקחת או אף פעם אז היא מעדיפה שלא.. וזה גם תוקע אם נגיד אחד במקצה גבוהה ואחד בנמוך אז היא צריכה לשרוף את כל היום שם סתם..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifתגובה לשתיכן!

1. אמא שלי לא תוביל קרון כי היא אפ'פעם לא נסעה באוטו כשהיא מובילה משו מאחוריה.. אפילו קרון ריק היא לא הובילה.. אז קרון עם סוס? 2. אני לא יודעת למה אמא של גל לורוצה.. 3. אני מאוד מבואסת כי כל פעם שאני אמורה לצאת לתחרות אומרים את תיצאי ויומיים לפני התחרות אני היחידה שלא יוצאת וכל השאר כן? אז לא להתבאס?

../images/Emo39.gif הלוואי שהיה לי מה להגיד לך...

כל מה שיש לי להגיד זה שאם זה היה תלוי בי את היית הראשונה שיוצאת! ושאני אוהבת אותך
ולתחרות שכן תצאי - הרוזטה הכחולה שלך!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif

כן.. אבל הדר רותם לא יכולה לקחת קרון? תמיד "ענבר, הדר ושני בקרון של החווה תשיגי קרון לעצמך" את לא יודעת כמה רבתי עם עודד וכל כך שמחתי שבאתי היום מוקדם ועזרתי והלכתי ל-3 BR וממש.. היה לי שיעור טופ והכל! והוא חייב לבוא ולבאס אותי! למה פעם אחת לא יכול לעבור עליי יום טופ בחווה?! למה?

../images/Emo39.gif אולי..

שהדר תצא לבד בקרון ואת תקחי קרון שאבא של שני יגרור כי היחידים שגוררים זה הדר ושני... אז קרון לשני וקרון להדר ותיכנסי עם אחת מהן..! הבנת משו?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifכן הבנתי.. אבל תמיד אני זאת

שצריכה להשיג לעצמי ת'דברים.. ותמיד צריך לבוא בדרך הקשה... מה לעשות.. עכשיו קלטתי איך החווה מתנהלת... נותנים לטחונים ת'קרון של החווה כדי שהיא תקבל כסף ואלה שאין להם הרבה מאוד כסף צריכים להשיג ת'דברים לעצמם! ההההההההכל יחזור אליהם כמו בומרנג! את תיראי!

../images/Emo39.gif אז למה שלא תעשי מה שהצעתי?

זה רעיון טוב! ככה כולם יצאו ויהיו מרוצים!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאם זה היה תלוי בי...

אבל זה לא! תחשבי על זה לרגע... אני והדר זה בדיוק אותו דבר! לה יש סוסה פרטית בבית.. וגם לי.. רק שאצלה ההורים כן יכולים להוביל.. ואצלי לא!

../images/Emo39.gif מה מה!? רגע מה הקשר לחווה?

ורגע למה שהיא לא תקח קרון בנפרד לשני?! אני לא מבינה למה לא?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifכי הם חושבים רק איך להרוויח

כסף! הם לא יבואו לטובת התלמידים.. אלא נגדם! רק מה שיהיה להם טוב!

למעלה