תחרויות...

אוקיי

שתדעי תגידי לאלה שתגיד לי אבל זה לא משנה חח אני שם מ7 בבוקר כמה עצוב שזה נשמע

ניצקוש

New member
ענבר שיהיה לך המון בהצלחה!../images/Emo34.gif

את רואה תמיד עם מתעקשים אז מצליחים... רצון עוזר המון...! אוקי אז שיהיה לך המון הצלחה! וגם לכל מי שיוצא שיהיה המון ה-צ-ל-ח-ה-!

שיגעת אותייייייי מותק..יאייייייי

יואוווו חחחחחח אני יותר לא מגיבה לך עד שאני קוראת את כל השירשור! חחח זה היה מוזר עכשיו... בהצלחה!! אם יהיה לי איך לבוא אני אבוא לצלמן ולעודד אותך (נפשית
)

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifאיזה רעיון טופ!!

מותקקקקקקק
פשוט אבא שלי כניראה שוב יעבוד או יהיה בחו"ל...חיחיח אבל הכי מוזר זה שאני אומרת 'חו"ל' זה לא ממש רחוקזה כולה ירדן...

חיחיחיחחיחי כולם תקנאאאאווווו!!!!

חחחחחחחחחחחחחח דורוניייייי באה לישון אצלי!! כן כן אצלי!!! ולא אאצללכככם!!!!! מיום חמישי עד ראשון!!!! ווויייפי והיא תבוא איייייתייי לתחרות!!
שמחחחחהההה וואיי יהייה כאאאאזה כייף

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo6.gif

דרורי למה את יוצאת בסוף? כי אתמול גל דיבר עם ההתאחדות ורק אלה שמדורגים ל-90-מטר יכולים לצאת ל-90-1.05 והוא לא יכול... אז הוא יוצא רק ל-1.10

חחח איזה כייף פחות מתחרה אחד...

וגל נחשב טוב אז בכללל... חחח אני לא חושבת שיש לי עוד ניקוד ל-1.10... ואני הולכת ליומיים של הכספי של ה-90-1.05.. וגם ביום השני למטר... פפ הם כתבו שהם גם ירימו עד 1.20 אם הם יראו איך המתחרים... פפ נראה אם לא נשתין שם במיוחד אלו שמתחרים ב-90..

../images/Emo6.gif

דרור בהצלחה בתחרות!!!! את מתחרה, רייט? אם כן, אז מקווה שיהיה לך בסט!!!
ובקשר לדורון- תהנו לכן. שיהיה לכן כיף..

S H I L G I

New member
דורוןןן יזונע קטנהההההה

את וירדן חייבות אצלי ביקור אתמול אמא שלי אמרה לי שלמה שלא לבואו בפסח?

פפ היא תראה תהודעה הזאתי רק

מחר שהיא כבר תהייה אצלי.. מסכנננה.. היא עכשיו בירושלים באיזה סדנה כזאתי של 3 ימים.. (שלישי, רביעי וחמישי) שהיא לומדת מ-8 בבוקר או משהו כזה עד 7 בערב... ככה זה היה אתמול.. היום ומחר היא מסיימת ללמוד ב-11..

קצת באיחור כי הייתי בטיול../images/Emo80.gif

אני יהיה שם בשני הימיןם סביר להניח שאני אתחרה בשבת תשובה סופית תיהיה מחר. תבוא לדבר להגיד שלום!

למעלה