תחרויות...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifכי הם רוצים לבוא נגדדדדדדדי!

זאת התחושה שעודד נותן לי כל הזמן הזה! אני מציעה לך... תעשיי פנסיון על סוס בחווה! ככה את תצאי לתחרויות ולא תידפקי! אם שלוק היה בסדר.. היו מוציאים משאית והכל היה טוב!

../images/Emo39.gif במה לבוא נגדך?! מה?!

טוב הצפנו את הפורום מסרים? איי סי? מסנג'ר?

harazy

New member
נכון היו מוציאים משאית..

אבל לא בגלל שזה שלוק אלה בגלל שזה כבר 4 סוסים..

harazy

New member
75 שקל הובלה עד אודים זה נגדנו?

זה שהם הוציאו אותנו בעבר כתלמידי בצפר לאן שרצינו זה נגדנו? יש חוות שלא מוציאות סוסי בצפר ולוקחות 20000896745 שקל על הובלה..

harazy

New member
לא נכון..

אני מבטיח לך שאם שלוק היה בסדר אני הייתי בין הראשונים אם לא הראשון לצאת.. ואני ממש לא טחון.. בקושי אני עושה חצי החזקה על סוס..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifנו לזה התכוונתי.. שאני בעדיפות

אחרונה כי שלוק בפנסיון בחווה.. אספרי בכלל... זינה.. הדר ואחרי זה אולי ענבר... מבין?

harazy

New member
אני לא מבין מה לא בסדר בזה?

אחרי הכל אנחנו לא שווים מבחינתם.. אז הם קובעים סדר עדיפויות לפי השיקולים שלהם..

Fish in the sea

New member
../images/Emo79.gifותהיה גם המון מוסיקה טובה!../images/Emo79.gif

אני לא מבין כלום בסוסים, אני לא מעיז לעלות על פוני אפילו (טראומת ילדות) ולא הבנתי אף מילה בשרשור הזה. (80? 90? מה?) א-בל: אני כן יודע שהאירוע בשישי הקרוב יהיה משהו בסט, עם ברמניות חמודות והמון מוסיקה טובה, עליה אחראי אנוכי. בתכנון: החל מארבע אחה"צ מוסיקה איכותית ומשובחת ובערב מסיבה מטורפת עם הכל מהכל: אמטיוי, היפ הופ, אלטרנטיב, רוק, אייטיז, נייטיז, ישראלי, דאנס ולהיטים! תבואו, יהיה מגניב

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאני כל כך מאושררררררררררררת!!

אבא בא בשבת במקום בראשוןן!! ואני באה ל-90! ואני כל כך מאושרת!!! אני בדיוק רושמת בבלוג על זה.. יאוו!! זה כזה בבבבבבבבבבסטט!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifוזהירות כי הוא באמת...

שמיייייין|בדגש| אם אתם שומעים קול מוזר שצועק "שמייייין" תדעו שאנחנו בסביבה...

למעלה